valla sedoşum haklısın bu aralar boşladım formu biraz işler yoğun birazda kafam yine araştırmalardayım yapışıklıktı preseedi onlara takım kafayı yaa son gittim dr çok canımı sıktı yapışıklık var dedi ya çok cnm sıkıldı yeni dra 30 nisanda randevum zaman geçmek bilmiyor sanki preseedi de dün sipariş verdim bugün gelir ama ondada bir mumma hamiş kalanların çogu yurt dışında olan bayanlar yani acaba tr deki preseedler sahdemi diye düşünmeden edemiyor insan böyle bir durumda.bide kimisi düşük yapmış ve predeede bağlamış olayı onada takıldım kaş yapalım derken gözden olmayalım .aslında yurt dışında çok akrabamız var eşimin abiside hollandada yaşıyor ama istenecek birşey değilki .diyorum eltime söyliyeyim o yollasın ama kesin eşine söyler eminin yok yere sakız oluruz kocişte yer beni artık ...genelde morfoloji sorunu olanlarda ve haraket sayısı düşük olan lara dr özellikle tavsiye ediyormuş spermin yumuşlara kolay ulaşmasını sağlıyormuş ve dışarı çıkmasını engelliyormuş aynı zamanda dış etkenlerdende koruyormuş spermi kullanıpta hamiş kalan epey kadın var.amerikalı bilim adamları 2008 senesinde ürütmiş hatata o kadar iddalılarki 6 ay deneyin olmazsa ondan sonra dr gidin demişler.yurt dışında drların çogu aşılama ve tüp bebekten önce 6 ay preseed tedavisi uyguluyormuşş..
sedoşum bu aralar çok üzüldün ya ondan öle olmuştur dikket et kendine ...mr içinde herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümünden randevu alsanda olur kimi hastaneler gün veriyormuş benim aynı gün çektirdim hatta hatırlarsan muayene için gitmiştimde bir hışlımla gidip tek başıma çektirmiştim aynı gün ...İnş sende beklemezsinde tez zamanda alırsın sonuçlarını.her gittiğimiz drun diyeceklerine bakarsak ooo öldük biz baksana bana bu kaçıncı dr artık sayısını bile unuttum onca yere gittim ilk defa biri yapışıklıktan söz etti..başka başka dr gitmeye devam etsem kim bilir daha neler duyacağım ...insan kızıyor sanki hepsi aynı eğitimi almadımı 100 tanesinede gitsek 100 üde kendice yorumlar..yok yere yıpratıyoruz kendimizi.Rabbim ol desin yeterki ..üzme sen kendini tatlı arkadaşım rabbiminde izniyle herşey yoluna girecek inş tez zamanda göbüşlerimiz dolacak.
masalcık kız sende yorma sakın kendini bu ay ki adayımız sensin çook öpüyorum senide..
ucaaak sende durumlar nasıl tatlım nasıl gigiyor hamişlik.aşermeye başladınmı varmı değişiklikler göbüşünde çıkar yakında:)) hamiş elbiseleride ne yakışır sana..Rabbim kucağına alacağın günleride tez zamanda göstersin sana tatlım..çoook öp senide
sedoşum bu aralar çok üzüldün ya ondan öle olmuştur dikket et kendine ...mr içinde herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümünden randevu alsanda olur kimi hastaneler gün veriyormuş benim aynı gün çektirdim hatta hatırlarsan muayene için gitmiştimde bir hışlımla gidip tek başıma çektirmiştim aynı gün ...İnş sende beklemezsinde tez zamanda alırsın sonuçlarını.her gittiğimiz drun diyeceklerine bakarsak ooo öldük biz baksana bana bu kaçıncı dr artık sayısını bile unuttum onca yere gittim ilk defa biri yapışıklıktan söz etti..başka başka dr gitmeye devam etsem kim bilir daha neler duyacağım ...insan kızıyor sanki hepsi aynı eğitimi almadımı 100 tanesinede gitsek 100 üde kendice yorumlar..yok yere yıpratıyoruz kendimizi.Rabbim ol desin yeterki ..üzme sen kendini tatlı arkadaşım rabbiminde izniyle herşey yoluna girecek inş tez zamanda göbüşlerimiz dolacak.
masalcık kız sende yorma sakın kendini bu ay ki adayımız sensin çook öpüyorum senide..
ucaaak sende durumlar nasıl tatlım nasıl gigiyor hamişlik.aşermeye başladınmı varmı değişiklikler göbüşünde çıkar yakında:)) hamiş elbiseleride ne yakışır sana..Rabbim kucağına alacağın günleride tez zamanda göstersin sana tatlım..çoook öp senide