• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

çok haklısın arkadaşım olacağı varsa her türlü olacak kısmette ne varsa o ötesi yook ....ya test konusundada öle kendine söz filanda verme ya deli kız gecikirse bal gibi yapacaksın :) uçak bitti şimdide senmi başladıın aaa kızarım valla:)) masalcık şuna birşey dermisin gelmişler yine bu deli sedoşaa :)) bunun hakkından anca sen gelirsin :)) aa maslcımınki 26 sıydi değilmi evet geçen ay benimde 26 sıydı ama ben yine yan çizip 8 gün geç olmuştum :) hep böyle yapıyorum ben çok oyun bozanım :)) banada kız masalcım belki gününde olurum :)) seda bak delirtme beni senden küçük olabilirim ama rütbem var benim 5 sene oldum kızım :)) vay arkadaş ya hangi ara beş sene oldu millet haksız değil bebişi sormakta :) azmı 5 sene ....baştan çocuk istemiyorum ben havalarına girmeyip hemen yapsaydım belki şimdi ikinciyi yapıyordum :) ayyy masal yarın test yapsana kız varsa kanda çıkarrr teyzoş yap bizi :)) yine bugün arsızlığım üzerimde :)) çoook öpt sizi canlarım grş

valla anacım ne yapayım gecikse de gecikmese de 2.5 senedir habire test yaptım sonra bir gün anneme dedim ya 34 gün oldu adet olmadım ama çok sancım var bugün olurum daha diye kız arkamı döndüm hemen eczaneye gitmiş test almış o an kafayı yicektim hemde eczacı kız tanıdık arkadaşım bir de üstüne üstlük kız birde demiş 'ben de merak ederim haber verin' diye ya evde test de vardı aslında ama emindim nitekim bir kaç saat sonra adet oldum tabii anneme de kızdım sabırsız diye:-))) kaç gün o eczanenin önünden geçemedim utançtan o gün bugündür yemin ettim bir daha mı 35.-36. günü bulursam bakarım ama yokk valla bakmam başka türlü :-))))) kız masal da yazık diretti yap diye ama benim gibi inatçıyla baş edemedi:-))))) kız masal hakkatten git bir kan testi yaptır ya bende merak ediyorum iki gün kaldı çıkar yaaaa... inşallah canım sana 5. sene bize 3. sene şans getirsin inşallah yaaa olsun kız bak uçak da geç oluyorum geç oluyorum diyordu sonra gördü çift çizgiyi aktunacım hiç belli olmuyor ki kürler filan da yapıyorsun mutlaka etki etmiştir inşallah sende bu ay bizi teyzoş yapppppp...çok öptüm sizleriiiiiii görüşürüz güzeller..

ben geldim kızlaaaarrr. sabahtan evde işler vardı onları yaptık eşimle. giremedim hiç foruma. 3 de mesaim vardı koştur koştur geldim. ve çok yoğundum anca sakinledim.bu arada bugün benim adet günüm.ve akşama kesin adet olucam. her ay olan belirtiler var.bel ve bacaklarımın ağrısı çok arttı. en çok gecikse yarın adet olurum. yarın akşama kadar olmazsam söz test yapacağım. ama yarın akşama kesin adetim ben size diyiimm. insan vücüdunu az çok tanıyor ve anlıyor ordan biliyorum. ama hiç üzülmedim adet olacağım diye. daha önümde bir sürü aylar var. yumurta rezervim desen fıstık gibi . ohooo ben daha itina ile çalışır yapatım o çocuğu nolceeek. :34: eee genciz de neyine üzülcem yaa.

sedacımmm önce senden başlıyorum. kızzzz gene mi karamsarlığa düştün kızım sen. aaaa valla kızarım bakkkk. ayrıca ne o öyle yemin etmeler filan . Aktunam doğru diyor bak aaa. çabuk yeminini geri al. belki de hamilesin yaa. bu kadar gecikme de varmış bakkk. :1: çabuk boz şu yeminini yap bi test. bak uçak da imkansız dediği ay hamile kaldı. sen niye kalamayasın bakiiimm ??? :34: artık gece gündüz düşünmekten vazgeç güzelim yaa. sanki 7/24 düşününce faydası mı var ??? abca psikolojini bozarsın hepsi bu. bu da artı bişey değil. eksi bişey. yeterinnn gari yaaawww. ben düzeltiyorum sizin moralleri siz bozuyorsunuz aaaa.alcam elime bir elektrikli süpürgenin sopasını bi temiz dövcem sizi. belki o zaman akıllanırsınız. tamam tamam akıllandık deyinceye kadar :1::1::1: şiddetçi arkadaş yaptınız sonunda beni. bizim sayfanın çatlakları siziiiiiiiiiiii :9::9:

aktunammm canım aynı sözler senin içinde geçerli bakkk. hem seda ya moral bozma deyip hemde kendi moralini bozmana da dicek bişey bulamıyorum nedense. yakında sizi toplayp terapi yapcam bu gidişle. :1: nolmuş kız 5 yıl ise 5 yıl. bak yaşın ufak. ben haziran da 29 a giriyorum. ve mümkünse 5 yıl kadar 29 da kalmayı düşünüyorum. 30 a ilerlemek yokkk :1: ayrıca mayıs ın 9 unda 3 yılı dolduruyoruz bizde evlilik konusunda.

uçak a dicek bişeyim yok. o bu zamana kadar hiç umutlu olmadı zaten o düzelmez ben onu anladım. o ümitsiz vaka :1: ne dersen de en kötüye bağlamış vaziyette. hamile kalır sevinmez. keseyi görür sevinmez. doğursa gene sevinmez bu. ayy bu ağlıyo der oturur bebekle ağlar. uçak hanımın daha ayyy bugün çok mutluyum ve umutluyum dediğini duymadım. duyan gören varsa lüften bize ulaşsın :1::1: uçak nu satırları okuyup bana kızacaksın biliyorum fakat sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.hehehehe :1::1::1::1:

satırlarıma burada son verirken diyorum ki önce sağlık olsun be canlarım. çocuk demek herşey demek değildir lüften bunu beynimize kazıyalım.çocuk olmuş huzur olmamış daha mı iyi ? yada sağlıksız bir evlat olmuş daha mı iyi??? canımızdan çok sevdiğimiz kocalarımız var. moral bozup onlarıda üzmeyelim. sonuçta bu adamlarında bir sabrının sınırı var dimi ama?? sınıra yaklaşmış vaziyettesiniz benden uyarması. :34: silkelenin ve kendinize gelin. ülkenin durumu hiç iyi yerlere gitmiyor zaten.her taraf karışık görüyorsunuz. 3-5 yıla savaş çıksa birde çocukla napcaz kızım bir de öyle düşünün. zaman kötü . bu zamanda aslında korunup çocuk yapmamak lazım. :1: bırakın millet kaç tane yaparsa yapsın yaa. bir takılmışsınız millete. millet kendini uçurumdan aşağı atsa sizde mi atcanız ???? :9::9::9: ayy bak şimdi babam gibi konuştum yaa. valla siz insanı zıvanadan çıkartırsınız. delileeerrrrr . (kendim çok akıllıymışım gibi ) :)

merabalar sırf sizlere bi umut olmak için kaç gündür üyeliğimin kabul edilmesini bekliyorum.sizleri böyle çaresiz görünce çok üzüldüm.bende sizin gibi yarım rahimliyim.evlendiğimizde 1 sene çocuk istemedik sonra 1 senede olmayınca rahim filmi istediler ve duyunca şok oldum böyle bişey daha önce hiç duymamıştım.günlerce aylarca ağlamalar,araştırmalar doktorlar....kimisi olmaz çocuğun kimisi laparaskopi kimisi histereskopi dediler çıldıracaktım hastane işiyleuğraştığım an adet bile olamıyodum üzntüden.sonra dedimki hiç bişey yaptırmıyorum hastaneden uzak durucam dedim ve düşünmemeye başladım.kendime bi uğraş buldum ahşap boyama gibi...derken hamile kaldımbi sevinç heycan 1 ay sürdü kalbi durmuş karnımda kürtaj oldum.kendimede dikkat etmedim hareketli bi bayanım.yıkıldım.tekrar hastaneler gözyaşları adet olamama 1 senesürdü.bu sefer kurdale nakışına giitim 3 ay falan sonra babam rahatsızlandı kayseridelerdi oraya gitmek zorundaydım adetimde 2 gün geçmişti ama umursamadım.gideli 2 gün olmuştu gebelik testi yaptık veeeee sonuç pozitif.zor süreç başladı doktor gittik rahimde yok ama kandada çıktı.2gün yine giitik kan değerleri yükseliyor ama rahimde yok.dotor dış gebelikten şüpelendi.neyse 2 gün sonra benden kan gelmeye başladı ben tmm düştü dedim doktora gittik ve rahimde benim miniğim gözüktü.sonra hergün kanamam oldu 3.aya kadar.ANNEMDEN ALLAK RAZI OLSUN.Yemeğim bile önüme geldi.doktor dediki dua etmektenbaşka yapacak birşeyin yok tuvalete bile gitme dedi.ama ben yok yapamam dedim.3 ay hiç kalkmamak üzere sağa sola dönmeden yattım.dönsem kanamam geliyordu.tuvaletime gittim ama.bigün abimlerle bende oturuyum biraz dedim kalktım oturdum bi 10dk donra bişeylerin olduğunu anladım tuvalete gittim aşırı derecede kanamam var gece 12 yavaş yavaş doktora gittik arabayla.başka bi doktor vardı düşmemiş ama rahim çevresi iyi değil fazla ümütlenme dedi.hergün iğne ve progestan ilaç aldım.Allahım sonunda üç aylık oldu kanamamnda durdu.kızlar bizdeki sorun hamile kalamamak değil onu 9 ay taşıyamamak.bana abdominal serklaj yapıldı(rahim ağzına dikiş atıldı)ve ben dokuz ay annemlerde kaldım yatarak oturarak ama bir bardak dahi yıkamayarak.bebeğimin kilosu gayet iyiyki 7.aya kadar ama son 3 ay çok az alabildi çünkü yeri dar yavrumun.9 ay çok zor eşinden ayrı yatarak offf.günler saatler dakikalar geçmiyor.ama onun karnında dönmesi elini başını hissetmek tek tesellim oydu süperdi.bebeğim kızım 38. haftada beklenenden 1 hafta önce sabah 5de bi sancım oldu nefes alamıyorum kitlendim istifar hastanete koştuk.mekr kızım sığmamış yerine ve rahmimi yırtmış çok az.aslında daha önceden olmuş dedi doktor bende sancı çoktu bigün önceden hep sancılı geçtiği için hamilelik pek aldırmadım.neyse benim bağırsaklara rahme kan dolmuş.beni hemen sezeryana alkılar.ha bu arada sezeryanı ben istedim daha öncaden riske atamazdım hiç birşeyi.eğer normal olsun deseydim 1 ay önce serklaj alınacaktı narkozla.sezeryana girince onuda almışlar.neyse ameliyat uzun sürmüş veeeee saat 8:30 bebeğim kızım dünyaya gelmiş.2kilo 600gr 146 boyunda fındık bi kız adını beren koyduk anlamı güçlü kuvvetli demek.annesine tutunup bırakmadığı için tüm zorlukları rabbimin sayesinde yendiği için...rahmimdeki yırtık dikilmiş yeniden gebeliğe mani değilmiş.neyse şu an kızım 2.5 yaşında çok akıllı çok tatlı yaşıtlarıyla aynı kilo ve boyda rabbimin bi mucizesi bi kızım var.RABBİME ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN.VE DOKTORUMA MİNNETTARIM.Bİ KİŞİNİN EMEĞİDE ÇOK AMA BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEYEN OLURSA ANLATIRIM TELEFONDA E-MAİLDE..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN YAVRULARINIZI ENKISA ZAMANDA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞALLAH.GÖRÜŞMEK ÜZERE..

arkadaşım öncelikle hoş geldin aramıza. yaşadıkların gerçekten hiç kolay şeyler değilmiş. ama bak sonu olumlu olmuş işte en önemlisi bu. bütün çektiklerine değecek bir evladın var. yazdıkların örnek oldu hepimize. çok teşekkür ederiz. senin de dediğin gibi insanın başka şeylerle oyalanıp kafaya takmaktan vazgeçmesi lazım. işte o zaman oluyor. ben kendimi anlatacak olursam29 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyoruz. ocak ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. şimdi de doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıyorum .klomen kullanıyorum. yaklaşık 3 ay klomen tedavisi olacak .olmazsa aşılamaya geçilecek. bende rahim şeklimi kimyasal gebelikten sonra çekildiğim rahim filminde öğrendim. hatta emin olmak için rahim emarı da çektirdik.benim rahim şeklim uterus bicornis yani çift rahim deniyor. tavşan kulağı şeklinde. bir fotosunu ekleyebilirsem ekleyeyim rahim filmimin. ama doktorum bir bebeği taşıyabilecek kapasitede dedi. ve çok olumlu doktorum. tüm tesrlerimi yaptırdım herşey normal görünüyor. bakalım kısmet artık yaa. ne zaman olursa kabulüm.işte rahim filmim.

Eki Görüntüle 694514 Eki Görüntüle 694515

kız ben size demedim mi bende umut yok diyeee..arkadişler vatana millete hayırlı olsun az önce adet oldum masalcımın da dediği gibi insan vücudunu tanıyor olurum demiştim artık acemilik günlerim geride kaldı gecikme olsa da telaş yapmıyom çünkü biliyorum bişii olacağı yok.. evetttt ben sıramı savdım şimdi inşallah sizden güzel haberler alırım..yalnız çok ilginçtir ki 3 aydır ayın 24 ünde oluyorum inşallah son adetim olsun :-)))))
hakkatten anacım bizim toplu terapi almamız lazım Allah tan masal var da toparlıyor bizi :-))) bu arada masalcım bize diyon ama sende kaç gündür test yaptım yapıcam deyip duruyosun kafasından bebek fikrini atana bak sen hele bizde yedik dimi:-))) kız yazık kaç gündür testsizlikten karbonatlı kokteyler işine bilem girdi :-)))))))) aaaa edepsizz bak elektrik süpürgesi sopasıyla dövüyor kızım yazık değil mi bize sen yarın öbür gün çocuk ağlıyor diye de döversin benim bildiğim terlik filan atılır sen aşmışın kendini elektrik süpürgesi sopası filan:-)))))))
nasıl gidiyo mutfak işleri biraz kolayladınız mı tatlım kolay gelsin yinede yorma kendini..evet ya 30 çok tuhaf geliyor 20 li yaşlar iyiydi 30'a hiiiçç gelmek istemiyorum yaaaa...Allah tan bodur tavuk hem dem piliç varsayımından yola çıkarak hala piliç sayılırız..yaşımızı göstermiyoruz çok şükür kızlar hala çocuk gibiyiz zaten ruhlarımız çocuk!!!

kız ben size demedim mi bende umut yok diyeee..arkadişler vatana millete hayırlı olsun az önce adet oldum masalcımın da dediği gibi insan vücudunu tanıyor olurum demiştim artık acemilik günlerim geride kaldı gecikme olsa da telaş yapmıyom çünkü biliyorum bişii olacağı yok.. evetttt ben sıramı savdım şimdi inşallah sizden güzel haberler alırım..yalnız çok ilginçtir ki 3 aydır ayın 24 ünde oluyorum inşallah son adetim olsun :-)))))
hakkatten anacım bizim toplu terapi almamız lazım Allah tan masal var da toparlıyor bizi :-))) bu arada masalcım bize diyon ama sende kaç gündür test yaptım yapıcam deyip duruyosun kafasından bebek fikrini atana bak sen hele bizde yedik dimi:-))) kız yazık kaç gündür testsizlikten karbonatlı kokteyler işine bilem girdi :-)))))))) aaaa edepsizz bak elektrik süpürgesi sopasıyla dövüyor kızım yazık değil mi bize sen yarın öbür gün çocuk ağlıyor diye de döversin benim bildiğim terlik filan atılır sen aşmışın kendini elektrik süpürgesi sopası filan:-)))))))
nasıl gidiyo mutfak işleri biraz kolayladınız mı tatlım kolay gelsin yinede yorma kendini..evet ya 30 çok tuhaf geliyor 20 li yaşlar iyiydi 30'a hiiiçç gelmek istemiyorum yaaaa...Allah tan bodur tavuk hem dem piliç varsayımından yola çıkarak hala piliç sayılırız..yaşımızı göstermiyoruz çok şükür kızlar hala çocuk gibiyiz zaten ruhlarımız çocuk!!!

hadi gözün aydın canımm. bak işte düzenli adet oluyorsun bu da güzel . kızım kaç gündür siz test yap diyorsunuz bana. bende yapmamak için direniyorum. hafta sonu yaptım idrardan gebelik testi çek çizgi idi. hiç umut kalmadı. zaten olcam da o kesin. hemen bugün olmam lazım yaaa. çünkü adetin 3.cü günü doktora gitmek gerek. ve doktor cumartesi pazar tatil yaa. o yüzden ya bugün olmam gerek yada 2 gün geciktirmem gerek yaa. :1: yoksa 3.cü günüm cumartesi pazara denk gelcek. ve bu ay tedaviye devam edemicem yoksa :50:

kız sevmedin mi elektrik süpürgesi sopasını. aaa terlik yeterince acı vermiyo ondan terligi es geçtim. :9::9::9: çocuğum olsa ayy ne güzel döverim haa. stres atarım. :1::1: şaka bir yana ben hiç dövemem yaa. öyle vurma huyum yoktur hiç. erkek kardeşim benden 12 yaş küçük ona ben baktım hep ama bir tokat dahi atamadım. hem ki o kadar yaramazlıklarına rağmen. ne bileyim ya annem babam bize bir tokat bile atmadan büyüttü hep karşılarına alıp konuşarak ondan herhalde bende şiddet uygulayamam kimseye az yada çok. aynen kuzum bodur tavuk her daim piliç. hem biz yaşımızı göstermiyoruz ki. :34: benim yaşımı hep 22-23 sanıyolar. 28 deyince inanmıyorlar :34::1:

Kızlaaarrr az önce adet olmuş bulunmaktayım. :-) ama bir sorun üzüldünmü diye? Açıkcası hiç üzülmedim. Bu ay zaten evimde iş çok ondan yani. Birde gezi düşünüyorduk şehir dışına. Hamile olsam gezemezdim :-) kısmet başka aylara. Daha çooook aylar var önümde. Elbet birgün tutacak. ;-)

kızlar siz bu ay peşpeşe sukoyverdiniz :)) işin şakası bir yana zamanında adet olabilmenizde çok büyük bir artı.yumurtlama rezarvinizin çokk ii olduğunun en ii ispatıdır zamanında adet görebilmek..sedoşum vardır herşeyde bir hayır şu perde olayını çözmeden hamile kalman belki daha büyük sorunlara neden olacak biliyorsun perdesi olupta hamile kalanların bebeği gelişmediğinden kalbi duruyor Allah korusun öyle bir durum olması çok daha fazla üzer seni...sen işini garantiye al derim sonra kendini çok suçlarsın keşke ameliyat olmadan hamile kalmasaydım diye..vardır bundada bir hayır...

masalcım zaten sana moral vermek için uğraşmayacağım maşallah senin depo moralle dolu:)) rabbim neşeni daim etsin en iisini yapıyorsun ..rabbim gönlüne göre versin cnm..
hıım yine en sona ben kaldım :)) İnş olacaksamda zamanında olurumda yok yere telaş yaşamam.onca stres yetmiyormuş gibi birde zamanında olamamak oda ayrı bir stres.ayın 4 ünde olmam lazım ama ondan önce 30 unda randevum var orada dr test yapma gereği duyarmı bilemem 4 gün kala yapmaz sanırım..

ucakcımdan hbr varmı kızlar nasıl durumu tekrar ne zaman gidecek hastaneye umarım herşey yolundadır...çook öpüyorum sizleri önümüzdeki ay incir kürüne başlayacağım yaz yaz dedik durduk yazda geldi çattı çalışmaları hızlandırmak gerek:))

kızlar siz bu ay peşpeşe sukoyverdiniz :)) işin şakası bir yana zamanında adet olabilmenizde çok büyük bir artı.yumurtlama rezarvinizin çokk ii olduğunun en ii ispatıdır zamanında adet görebilmek..sedoşum vardır herşeyde bir hayır şu perde olayını çözmeden hamile kalman belki daha büyük sorunlara neden olacak biliyorsun perdesi olupta hamile kalanların bebeği gelişmediğinden kalbi duruyor Allah korusun öyle bir durum olması çok daha fazla üzer seni...sen işini garantiye al derim sonra kendini çok suçlarsın keşke ameliyat olmadan hamile kalmasaydım diye..vardır bundada bir hayır...

masalcım zaten sana moral vermek için uğraşmayacağım maşallah senin depo moralle dolu:)) rabbim neşeni daim etsin en iisini yapıyorsun ..rabbim gönlüne göre versin cnm..
hıım yine en sona ben kaldım :)) İnş olacaksamda zamanında olurumda yok yere telaş yaşamam.onca stres yetmiyormuş gibi birde zamanında olamamak oda ayrı bir stres.ayın 4 ünde olmam lazım ama ondan önce 30 unda randevum var orada dr test yapma gereği duyarmı bilemem 4 gün kala yapmaz sanırım..

ucakcımdan hbr varmı kızlar nasıl durumu tekrar ne zaman gidecek hastaneye umarım herşey yolundadır...çook öpüyorum sizleri önümüzdeki ay incir kürüne başlayacağım yaz yaz dedik durduk yazda geldi çattı çalışmaları hızlandırmak gerek:))

canım çoook doğru diyorsun. zamanında adet olabilmekte çok önemli.işte bu yüzden hiç moralim bozulmadı. zamanında adet oldum ya bu bana yeter :) doktorumu aradım benim adetin 3.cü günü cumartesi ye denk geliyor. cumartesi de doktorum çalışmıyor. eee napcam ben dedim. pazartesi gideyim desem teee 5.ci günüm oluyor o zamanda . o yüzden aradım görüştüm doktorum yarın gel dedi. yarın 14.15 te randevum var. gene muayene olacağım yumurta takibi olacak . çünkü doktorum 3 ay klomeni uygularız demişti. eğer olmazsa o zaman aşılamaya geçeriz demişti. yarından itibaren bende gene incir yemeye başlayacağım. kızlar ben kaynatıp suyunu içmiyorum. üşeniyorum kaynatmakla uğraşmaya :1: hem ne bilim kaynamış incirler nolcak çöpe gitcek ziyan olcak diye o yüzden kaynatmadan direk yiyorum ben. kızlar cidden yaz gelsin yaparız yaparız geldi çattı yaz mevsimi. :9: bu yazda tırt çıkarsak artık naparız bilmem. :1::1: gerçi bir kaç aya ramazan da gelir o ayı zaten boş geçin :) ya kızlar biz böyle acele ediyoruz da demet akalın 41 yaşına girmiş kadın daha yeni yeni çocuk yapcam diyor ya geçen senedir. o bile umutlu yani . zuhal topal deseniz 38 yaşında imiş çocuğu olmuyormuş o da gitmiş tüp yaptırmış şimdi ikiz bebeğe hamile imiş 3 aylık. funda arar da kaç yıllık evli onunda olmuyordu şimdi 6 aylık hamile imiş. zaten mankenler filan hep 35-40 arası doğuruyor.bakın size ünlülerden bir dolu örnek bile verdim. :1: bunların bu yaşlarda bile çocuğu oluyor. biz daha en büyüğümüz 29 iken niye çoook geç kalmışız gibi yapıyoruz yaa. bi relax olun yavrularım :34: herşey çoookkkk güzel olacaaakkk. :54:
bu arada hatırladığım kadarıyla uçak tekrar salı kontrole gidecekti galiba.

merhaba canlarımmm...ne yapıyorsunuz bakiimm ya uçaktan haber varmı nsl merak ediyorum inşallah herşey yolundadır özledik valla..
masalcım hayırlı olsun adetin olsun bir dahaki aya olsun inşallah hem işin var şimdi hamiş hamiş yapamazdın sen o işleri daha iyi olmuş bak bir dahaki aya olur hem mutfağın da biter..hem kız yeni mutfakta aşermek daha zevkli olur:-)))
evet valla su koyverdik bu ay aktunacım şimdi senden müjdeli haberi bekliyoruz..yok kız günü gününe adet olmakta yumurtlama güzel demek değil bakma sen..bir tanıdık da benimle yaşıt her ay adet oluyor ama maalesef ki rezervi çok düşük ancak iğnelerle tüp bebekle oluyor yumurtlama..kızlar az önce mevlütte anlattılar 13 senelik evlilermiş ama hiç bir sorun yokmuş..1 kere de tüp bebek yaptırmışlar ama tutmamış hatta dr u da benim ilk gittiğim prof. e gidiyorlarmış..şimdi tam 13 sene beklemeden sonra kendi kendine hamile kalmış 6 aylık hamile imiş..gerçekten de rabbim istemeden olmuyor arkadaşlar çok soramadım kaç yaşındaymış filan diye ama 13 sene de az değil yani tabiki..kısmet inşallah biz de o kadar beklemeyiz ama hayırlısı neyse de o olsun demekten başka elden birşey gelmiyor..aktunacım doğru diyorsun biliyorum perde herşeye engel diyorlar ama o kadar muallaktayım ki valla kafam çok karıştı ikilemde kaldım..bakalım ne olacak kızlar neyse hakkımızda hayırlısı öyle olsun...mevlütte çok dua ettim herkese inşallah kabul olsun..

canım çoook doğru diyorsun. zamanında adet olabilmekte çok önemli.işte bu yüzden hiç moralim bozulmadı. zamanında adet oldum ya bu bana yeter :) doktorumu aradım benim adetin 3.cü günü cumartesi ye denk geliyor. cumartesi de doktorum çalışmıyor. eee napcam ben dedim. pazartesi gideyim desem teee 5.ci günüm oluyor o zamanda . o yüzden aradım görüştüm doktorum yarın gel dedi. yarın 14.15 te randevum var. gene muayene olacağım yumurta takibi olacak . çünkü doktorum 3 ay klomeni uygularız demişti. eğer olmazsa o zaman aşılamaya geçeriz demişti. yarından itibaren bende gene incir yemeye başlayacağım. kızlar ben kaynatıp suyunu içmiyorum. üşeniyorum kaynatmakla uğraşmaya :1: hem ne bilim kaynamış incirler nolcak çöpe gitcek ziyan olcak diye o yüzden kaynatmadan direk yiyorum ben. kızlar cidden yaz gelsin yaparız yaparız geldi çattı yaz mevsimi. :9: bu yazda tırt çıkarsak artık naparız bilmem. :1::1: gerçi bir kaç aya ramazan da gelir o ayı zaten boş geçin :) ya kızlar biz böyle acele ediyoruz da demet akalın 41 yaşına girmiş kadın daha yeni yeni çocuk yapcam diyor ya geçen senedir. o bile umutlu yani . zuhal topal deseniz 38 yaşında imiş çocuğu olmuyormuş o da gitmiş tüp yaptırmış şimdi ikiz bebeğe hamile imiş 3 aylık. funda arar da kaç yıllık evli onunda olmuyordu şimdi 6 aylık hamile imiş. zaten mankenler filan hep 35-40 arası doğuruyor.bakın size ünlülerden bir dolu örnek bile verdim. :1: bunların bu yaşlarda bile çocuğu oluyor. biz daha en büyüğümüz 29 iken niye çoook geç kalmışız gibi yapıyoruz yaa. bi relax olun yavrularım :34: herşey çoookkkk güzel olacaaakkk. :54:
bu arada hatırladığım kadarıyla uçak tekrar salı kontrole gidecekti galiba.

kızım magazin programı gibisin maşallah:-)))) ibrahim tatlıses inkine de tüp bebek diyorlar masalcım bu konuda ne düşüyorsun pekiiii :-)))))) sanatçılar hep geç evleniyor geç anne oluyor ve anne olduktan sonra da hemen ayrılıyorlar... hep erken anne olmak istedim ya çocuklarımın büyüdüğünü rahat görebilmek için tabiki rabbim bilir ne kadar yaşiicaz ne olucaz ama istatiksel olarak yani diyorum ama yinede olmadı o yüzden aslında hayatta hiç plan program yapmamak lazım onu anladım..evet ya ramazan da çalışma olmuyor zaten yaz geldi yine bizde tık yok inşallah iyi olur rabbim duysun sesimizi..

kızım magazin programı gibisin maşallah:-)))) ibrahim tatlıses inkine de tüp bebek diyorlar masalcım bu konuda ne düşüyorsun pekiiii :-)))))) sanatçılar hep geç evleniyor geç anne oluyor ve anne olduktan sonra da hemen ayrılıyorlar... hep erken anne olmak istedim ya çocuklarımın büyüdüğünü rahat görebilmek için tabiki rabbim bilir ne kadar yaşiicaz ne olucaz ama istatiksel olarak yani diyorum ama yinede olmadı o yüzden aslında hayatta hiç plan program yapmamak lazım onu anladım..evet ya ramazan da çalışma olmuyor zaten yaz geldi yine bizde tık yok inşallah iyi olur rabbim duysun sesimizi..

haahahaahah :)))) kız napiiimmm burda çalışırken tv açık oluyor bende izliyorum mecburen. bak ibrahim tatlısen inkini bilmiyorum tüp mü normal mi ? :) ama karısı doğururken adam maça gitmiş yaa başka şehire. o zaman onu epey eleştirmiştim onu hatırlıyorum. kadın doğuruyor adam maçlarda geziyor. :1: kardeşiiimmm gelin sanat dünyasını bana sorunnnn :1: ayyy şimdi esra erolu izliyorum bir yandan. yaa şu esra erol un hergün oğlundan bahsetmesine gıccıkkkkkkkkkk oluyorum. aman iyi ki bir doğurmuş yaa. çocuğu olmadan öncede hergün kocasından bahsediyordu. görmemişin kocası olmuş diyorduk o zamanlar. şimdide görmemişin oğlu olmuş diyorum esra erol a :9::9::9::9: hakkaten kız bu sanatçılar mankenler filan doğurup doğurup sonra boşanıyorlar. demek ki bunlar sadece çocuk yapmak için evleniyor. tabi ilerde yaşlanınca çoluk çocuk gelir bakar diyorlardır ondan çocuk yapıyordur onlar. :34::1::1:

Zyu
haahahaahah :)))) kız napiiimmm burda çalışırken tv açık oluyor bende izliyorum mecburen. bak ibrahim tatlısen inkini bilmiyorum tüp mü normal mi ? :) ama karısı doğururken adam maça gitmiş yaa başka şehire. o zaman onu epey eleştirmiştim onu hatırlıyorum. kadın doğuruyor adam maçlarda geziyor. :1: kardeşiiimmm gelin sanat dünyasını bana sorunnnn :1: ayyy şimdi esra erolu izliyorum bir yandan. yaa şu esra erol un hergün oğlundan bahsetmesine gıccıkkkkkkkkkk oluyorum. aman iyi ki bir doğurmuş yaa. çocuğu olmadan öncede hergün kocasından bahsediyordu. görmemişin kocası olmuş diyorduk o zamanlar. şimdide görmemişin oğlu olmuş diyorum esra erol a :9::9::9::9: hakkaten kız bu sanatçılar mankenler filan doğurup doğurup sonra boşanıyorlar. demek ki bunlar sadece çocuk yapmak için evleniyor. tabi ilerde yaşlanınca çoluk çocuk gelir bakar diyorlardır ondan çocuk yapıyordur onlar. :34::1::1:

İyi geceler kizlar.gercekten ancak firsat buldum.calisan bir bayan degilim ama ev islerinde biraz fazla titiz bide yemek konusunda secici bi aileye sahipseniz bide asiri hiperaktif bi k iziniz varsa yanidusunun halimi:-) tam bilemiyorum ama cogunuz calisiyorsunuzheralde. Ben hangi sehirlerde oturuyorsunuz bunu sorucam belkide yakiniz bile.....acaba bigun yuzyuze gorusecek miyiz acaba....

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım..beni sorarsanız bugün 3. gün ama hala sancım var :-((( siz neler yapıyorsunuz..evet masalcım ibrahim tatlısesin bebeğine de tüp bebek diyorlar bak onu atlamışın sen hayret :-))))
gkflz arkadaşım nslsın evdesin ama bayağı koşuşturmacalı geçiyor anlaşılan olsun ne güzel işte hem vaktin geçer yorucudur mutlaka Allah yardımcın olsun..ben de sana şunu sorucam sen de minyon tipli misin biz 4 kız minyonuz acaba bunun rahim anamolisiyle bir alakası varmı onu merak ettim..ben çalışmıyorum bir türlü iş bulamadım evdeyim canım ben istanbul avrupa yakasındayım inşallah bir gün nasip kısmet olursa görüşürüz inşallah..sen nerdesin peki..
aktunacımmm sen nasılsın bu ara seni durgun görüyorum pek foruma uğramıyorsun özledim seni valla..zaten uçak da bizi terk etti..inşallah uçak da salı günü güzel haberler alsın rabbim inşallah bebişinin kalbini dinlesin..bebeği ve herşeyden önce de o iyi olsun da arada uğramasına da razıyız artık ne yapalım..
masalcık sen ne yapıyorsun ya senin de sancın var mı tatlım benim hep sol kasığımda sancı oluyor özellikle senin nsl olur..
öptüm hepiciğinizi canlarım görüşürüzzzzz...

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım..beni sorarsanız bugün 3. gün ama hala sancım var :-((( siz neler yapıyorsunuz..evet masalcım ibrahim tatlısesin bebeğine de tüp bebek diyorlar bak onu atlamışın sen hayret :-))))
gkflz arkadaşım nslsın evdesin ama bayağı koşuşturmacalı geçiyor anlaşılan olsun ne güzel işte hem vaktin geçer yorucudur mutlaka Allah yardımcın olsun..ben de sana şunu sorucam sen de minyon tipli misin biz 4 kız minyonuz acaba bunun rahim anamolisiyle bir alakası varmı onu merak ettim..ben çalışmıyorum bir türlü iş bulamadım evdeyim canım ben istanbul avrupa yakasındayım inşallah bir gün nasip kısmet olursa görüşürüz inşallah..sen nerdesin peki..
aktunacımmm sen nasılsın bu ara seni durgun görüyorum pek foruma uğramıyorsun özledim seni valla..zaten uçak da bizi terk etti..inşallah uçak da salı günü güzel haberler alsın rabbim inşallah bebişinin kalbini dinlesin..bebeği ve herşeyden önce de o iyi olsun da arada uğramasına da razıyız artık ne yapalım..
masalcık sen ne yapıyorsun ya senin de sancın var mı tatlım benim hep sol kasığımda sancı oluyor özellikle senin nsl olur..
öptüm hepiciğinizi canlarım görüşürüzzzzz...
günaydın sedoşum aslında forma giriyorum yazdıklarınızıda okuyorum ama çoğu zaman yazmaya fırsat olmuyor tatlım..gkflz sende hoşgeldin cnm ev işleri daha çok yoruyor insanı ben çalışıyorum ama c.tesi ve pazar hafta içinden çok daha fazla yoruluyorum.sende bide çokcukta olunca düzenli yemek şart ...gerçi onunla ilgilenmemin keyfide bir başkadır..bende ist anadolu yakasında oturuyorum tatlım.İnş bir gün görüşme gibi bir imkanımız olur.sen nerede oturuyorsun..sedoşumunda dediği gibi bir ortak özelliğimizde hepimizin minyon tipli olması sende bizler gibimisin :) bende ucakcımı çok özledim faceden yazmıştım cvp yazmış salı günü gidecekmiş dr İnş hayırlı hberlerle döner..bu mübarek günde rabbim dualarımızın kabul et etsin bizlerede tez zamanda anne olmayı nasip etsin İnş ..masalcım bugün randvun vardı sanırım gelişmelerden habersar et bizi gerçi gününde adet olduğuna göre klomen kist filan yapmadı herşey yolunda demektir.yaa kızlar birde bişey soracağım şu adetin 21. günü yapılan progestoron testi varya ben hiç yaptırmadım onu o değer neyi ifade ediyor yumurtlama kalitesinemi bakılıyor acaba ..önemli bir detaymı sizce bunca zaman dr gittim hiç biri bu testi istemedi benden ...

günaydın sedoşum aslında forma giriyorum yazdıklarınızıda okuyorum ama çoğu zaman yazmaya fırsat olmuyor tatlım..gkflz sende hoşgeldin cnm ev işleri daha çok yoruyor insanı ben çalışıyorum ama c.tesi ve pazar hafta içinden çok daha fazla yoruluyorum.sende bide çokcukta olunca düzenli yemek şart ...gerçi onunla ilgilenmemin keyfide bir başkadır..bende ist anadolu yakasında oturuyorum tatlım.İnş bir gün görüşme gibi bir imkanımız olur.sen nerede oturuyorsun..sedoşumunda dediği gibi bir ortak özelliğimizde hepimizin minyon tipli olması sende bizler gibimisin :) bende ucakcımı çok özledim faceden yazmıştım cvp yazmış salı günü gidecekmiş dr İnş hayırlı hberlerle döner..bu mübarek günde rabbim dualarımızın kabul et etsin bizlerede tez zamanda anne olmayı nasip etsin İnş ..masalcım bugün randvun vardı sanırım gelişmelerden habersar et bizi gerçi gününde adet olduğuna göre klomen kist filan yapmadı herşey yolunda demektir.yaa kızlar birde bişey soracağım şu adetin 21. günü yapılan progestoron testi varya ben hiç yaptırmadım onu o değer neyi ifade ediyor yumurtlama kalitesinemi bakılıyor acaba ..önemli bir detaymı sizce bunca zaman dr gittim hiç biri bu testi istemedi benden ...

aktunamm sana özel mesaj attım ya ama çıkmışın kız ama burdan da yazayım masalcım herhalde randevusu vardı inşallah güzel geçer onun da randevusu kaliteli yumoşları olur..aktunacım ya ben bizim burda yakındaki bir özel hastaneyi aradım pelvik emar ı sordum var dediler 77 milyon dediler ama inanamadım..inşallah doğrudur..acaba diyorum ordaki bir kadın doğumcuya gitsem de o baksa sonrada belki der kağıt yazar emar ister elimdede kağıdım yok ya şimdi sorun yaratmasınlar hem bir dr a daha gitmiş olurum ne derece bizim durumlara hakim dr ları hastanenin bilmiyorum ama kadın doğum bölümü var ve çok kalabalık oluyor hastane dahiliye cildiyesi filan hep gidiyoruz çok da memnunuz kadın doğumcuda iyidir herhalde ama 7-8 dr vardı baktım acaba hangisi bu durumlara hakim yaa..ne diyorsunuz doğrumu düşünmüşüm acaba...
ya uçak da çok sevindim ya inşallah güzel haberlerle dönsün bebeğinin kalbini duysun inşallah

aktunamm sana özel mesaj attım ya ama çıkmışın kız ama burdan da yazayım masalcım herhalde randevusu vardı inşallah güzel geçer onun da randevusu kaliteli yumoşları olur..aktunacım ya ben bizim burda yakındaki bir özel hastaneyi aradım pelvik emar ı sordum var dediler 77 milyon dediler ama inanamadım..inşallah doğrudur..acaba diyorum ordaki bir kadın doğumcuya gitsem de o baksa sonrada belki der kağıt yazar emar ister elimdede kağıdım yok ya şimdi sorun yaratmasınlar hem bir dr a daha gitmiş olurum ne derece bizim durumlara hakim dr ları hastanenin bilmiyorum ama kadın doğum bölümü var ve çok kalabalık oluyor hastane dahiliye cildiyesi filan hep gidiyoruz çok da memnunuz kadın doğumcuda iyidir herhalde ama 7-8 dr vardı baktım acaba hangisi bu durumlara hakim yaa..ne diyorsunuz doğrumu düşünmüşüm acaba...
ya uçak da çok sevindim ya inşallah güzel haberlerle dönsün bebeğinin kalbini duysun inşallah

sedacım evet pelvik mr nin fiyatı doğrudur banada özelde 100 tl demişlerdi bende git derim hem dediğin gibi bir drun fikrini daha almış olursun yalnız 77+muayene ücreti vardır sgk anlaşmalıysa toplamda 100 tl i buluyor.hem için rahatlar git çektir..o önemsemediğimiz küçük devlet hastanelerinde çok ii drlar olyor bende demiştimya burda devlet hastanesinde ii biri varmıi diye gittim cidden adam süperdi hatta pana pelvik mr i çektiren hatta gazı verip yalnız git korkulacak birşey yok diyen dr du o :) bak aradan çıkardım onun sayesinde . kaybedecek birşeyin yokki çook öpt senii canımcım.İnş masalcımda bir sürü yumıoş haberiyle döner.ucakcımda salı günü güzel hberlar alır inşRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin canlarım

sedacım evet pelvik mr nin fiyatı doğrudur banada özelde 100 tl demişlerdi bende git derim hem dediğin gibi bir drun fikrini daha almış olursun yalnız 77+muayene ücreti vardır sgk anlaşmalıysa toplamda 100 tl i buluyor.hem için rahatlar git çektir..o önemsemediğimiz küçük devlet hastanelerinde çok ii drlar olyor bende demiştimya burda devlet hastanesinde ii biri varmıi diye gittim cidden adam süperdi hatta pana pelvik mr i çektiren hatta gazı verip yalnız git korkulacak birşey yok diyen dr du o :) bak aradan çıkardım onun sayesinde . kaybedecek birşeyin yokki çook öpt senii canımcım.İnş masalcımda bir sürü yumıoş haberiyle döner.ucakcımda salı günü güzel hberlar alır inşRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin canlarım[/UOTE

Hayirli cumalar arkadaslar,dedigin gibi aktunacim ev isi cok zor bide kizim herseyi yemiyor ve cok hiperaktif erkek cocugu gibi.Ama obenim bitanem ya.sedacim evet bende minyon tipliyim yasim 28 ama kimse inanmiyor.bende istanbulda anadolu yakasindayim insallah gorusuruz bigun.aktunacim senle yakiniz belkide.
Facedede adresleriniz varsa ordanda birbirimizin resimlerini goruruz.sima olarak bilmek,o sekilde yazismak daha guzel olur dedim.kizimin resminide koycam gorursunuz.anlasilan biz 5 findik kurdu degil 6 findik kurduyuz.beren hanimida sayarsak:-) :-)

Mrb kizlae bende sizi ozledim ama yazacak bisey bulamiyorum...ve artik su.konularda uzaklasmak.iyi geliyor artik arastirma yapmiyorum bilmemek daha iyi...bebegimden pek umudum yok bana.kalsa aldiririm.ama esimmmm canim Benim.o kadar umutlu ki.en azindan yapmadim dememek icin bekliyorum...ama olsun o yinede bana umut oldu.kafamdan tup bebek fikrini atti kendimize yeni bir sayfa actik...bu bebek sayesind3 daha farkli dusunmeyi ogrendimm...
Bildigim teksey var allah isterse olur drlar testler filmler hepsi yalan hic birine inanmiyorum ve gitmicem rahatsiz olmadiktan sonra....tabi rahatsizligim olsa mecburum ama yumurtam var hormonlarim guzel.tekde olsa tupum var esiminkide sorun degilmiss...ee dr bana.ne yapacak koca bi hicccc bu aya kadar ne yaptilar hep moral bozmak disinda bebeginiz olmaz tup yapinnnn...yaptim.noldu acele edip beni umutsuzluga itti...hesapladim 22 ayin 10 ayi kistin tul bebegi adet duzensizlikleri n3deniyle dogum.kontrol hapiyla gecmis zaten 36 de bir adet oluyom tek tupd3 uom geriyo kaldi 5 6 ay ...ona ragmen gayet cabuk hamile kalmisim...kisaca kafadan atin dr dr gezmeyin kafa karistiriyor daha cok...sizin su tup.olayoni d4sordum vajinal usgde tuplerde sivi dolumi uada anormal bisey olsa gorunuyormus
.
Ayrica rahim anamolileri arasinda en iyisi yarim rahimmis...perde gebelige engel oluyormus bebegin tutunmasini engelliyomis o yuzden sedosum git ameliyatsa ameliyat ol kurtul...

Mrb kizlae bende sizi ozledim ama yazacak bisey bulamiyorum...ve artik su.konularda uzaklasmak.iyi geliyor artik arastirma yapmiyorum bilmemek daha iyi...bebegimden pek umudum yok bana.kalsa aldiririm.ama esimmmm canim Benim.o kadar umutlu ki.en azindan yapmadim dememek icin bekliyorum...ama olsun o yinede bana umut oldu.kafamdan tup bebek fikrini atti kendimize yeni bir sayfa actik...bu bebek sayesind3 daha farkli dusunmeyi ogrendimm...
Bildigim teksey var allah isterse olur drlar testler filmler hepsi yalan hic birine inanmiyorum ve gitmicem rahatsiz olmadiktan sonra....tabi rahatsizligim olsa mecburum ama yumurtam var hormonlarim guzel.tekde olsa tupum var esiminkide sorun degilmiss...ee dr bana.ne yapacak koca bi hicccc bu aya kadar ne yaptilar hep moral bozmak disinda bebeginiz olmaz tup yapinnnn...yaptim.noldu acele edip beni umutsuzluga itti...hesapladim 22 ayin 10 ayi kistin tul bebegi adet duzensizlikleri n3deniyle dogum.kontrol hapiyla gecmis zaten 36 de bir adet oluyom tek tupd3 uom geriyo kaldi 5 6 ay ...ona ragmen gayet cabuk hamile kalmisim...kisaca kafadan atin dr dr gezmeyin kafa karistiriyor daha cok...sizin su tup.olayoni d4sordum vajinal usgde tuplerde sivi dolumi uada anormal bisey olsa gorunuyormus
.
Ayrica rahim anamolileri arasinda en iyisi yarim rahimmis...perde gebelige engel oluyormus bebegin tutunmasini engelliyomis o yuzden sedosum git ameliyatsa ameliyat ol kurtul...

mrb ucakcım seni buralarda görmek güzel özlemişiz valla.tatlım nede güzel anlatmışsın Allah istesin gerisi boş.durumumuz o kadarda imkansız değilmiş sende bunu öğrendik.umarım salı günü bir mucize daha olur ve herşey çok güzel çıkar ..en azından bundan sonrası için kafan çok daha rahat olur..drların tüp bebek diye diretmesine ramen çokta kısa bir üsrede normal yollardan hamiş kaldın sen zaten dra uysak işimiz yaş.ii düşünmeye çalış.seni çook seviyoruz kendine çook ii bak grş tatlım..

kızlarrr öncelikle uçakcım dan başlıyorum senden haber almak ne güzel ne kadar güzel şeyler yazmışsın arkadaşım ama biliyormusun ne düşündüm dedim şimdi uçak ne yapıyor daha 2 ay evvel hepimiz aynıydık ama şimdi uçak hamiş ve büyük bir sorumluluk aldı fikirler değişmiştir ister sitemez yaşadıklarımız bizleri olgunlaştırıyor..mesela evlilik genç kızlıktan farklı oluyor vede hamilelikte bir kademe daha olgunlaştırıyor insanı..bak gerçekten düşündüğüm gibi daha farklı bakıyorsun vede gerçekten çok mutlu oldum buna..aynen öyle tatlım zaten tek tüp var tabiki hamiş kalmak diğer bayanlara göre daha uzun sürüyor ve de dediğin gibi sanki her ay düzgün ilişki oluyor mu yada gününü tutturabiliyormuyuz inana rabbim istemeden olmuyor dr lar hemen kolay yolu tercih ediyor git tüp bebek dene diyor düşünsenize kızlar bütün ümitleriniz yitiyor 'ancak tüp bebekle olur' düşüncesine kapılıyoruz tabiki öyle de olabilir birşey demiyorum ama o bizim son çaremiz olmalı..dr için ne olacakki hem para kazanıyor hem kontrol altına alıyor vakti saati herşeyi belli tabiki büyük laboratuarlarda oluyor herşey ama alınan paralar kadar masraf mı yapılıyor sanki..ama çok şükür bak uçakcım kendiliğinden hamiş kaldınhem de hiç beklemediğin an..bir kızlar düşünün etrafımızda bir sürü mucize var tabiki rabbim verecek bebeklerimizi o istemeden nsl olur ki yaa... uçakcım inşallah güzel haberler al ama hayırlısı neyse o olsun ama inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu gittiğinde de minik kalbinin atışlarını duyarsın inşallahh..dualarımız seninle..
masalcım dan haber yok inşallah güzel haberlerle dönsün o da...
gkflz arkadaşım sana özel mesaj atarım ben face biz ekliyiz zaten birbirimizle seni de akleriz inşallah seni de görürüz yüzyüze olmasada artık böyle konuşmak bile güzel aynı dertleri paylaşıyoruz aynı ortak noktamız var o yüzden birbirimizi en yii bizler anlıyoruz..iyiki seni de tanıdık minik yavrunu öp bizim için..
aktunacım çok sağolasın şimdi ayrıntıları sorucam sana zaten netten..
uçakcım ayy sevindirdin beni ya tüp de sıvı birikimi usg de görünüyor değil mi işte bu direkt hsg den dedi işte..bilmiyorum ki tatlım inan kafam karışk..gelişmeleri yaz bize ne olur..
hepinizi çok öpüyorum kızlar..görüşürüzzzzzz

Back