çok haklısın arkadaşım olacağı varsa her türlü olacak kısmette ne varsa o ötesi yook ....ya test konusundada öle kendine söz filanda verme ya deli kız gecikirse bal gibi yapacaksın :) uçak bitti şimdide senmi başladıın aaa kızarım valla:)) masalcık şuna birşey dermisin gelmişler yine bu deli sedoşaa :)) bunun hakkından anca sen gelirsin :)) aa maslcımınki 26 sıydi değilmi evet geçen ay benimde 26 sıydı ama ben yine yan çizip 8 gün geç olmuştum :) hep böyle yapıyorum ben çok oyun bozanım :)) banada kız masalcım belki gününde olurum :)) seda bak delirtme beni senden küçük olabilirim ama rütbem var benim 5 sene oldum kızım :)) vay arkadaş ya hangi ara beş sene oldu millet haksız değil bebişi sormakta :) azmı 5 sene ....baştan çocuk istemiyorum ben havalarına girmeyip hemen yapsaydım belki şimdi ikinciyi yapıyordum :) ayyy masal yarın test yapsana kız varsa kanda çıkarrr teyzoş yap bizi :)) yine bugün arsızlığım üzerimde :)) çoook öpt sizi canlarım grş
valla anacım ne yapayım gecikse de gecikmese de 2.5 senedir habire test yaptım sonra bir gün anneme dedim ya 34 gün oldu adet olmadım ama çok sancım var bugün olurum daha diye kız arkamı döndüm hemen eczaneye gitmiş test almış o an kafayı yicektim hemde eczacı kız tanıdık arkadaşım bir de üstüne üstlük kız birde demiş 'ben de merak ederim haber verin' diye ya evde test de vardı aslında ama emindim nitekim bir kaç saat sonra adet oldum tabii anneme de kızdım sabırsız diye)) kaç gün o eczanenin önünden geçemedim utançtan o gün bugündür yemin ettim bir daha mı 35.-36. günü bulursam bakarım ama yokk valla bakmam başka türlü )))) kız masal da yazık diretti yap diye ama benim gibi inatçıyla baş edemedi)))) kız masal hakkatten git bir kan testi yaptır ya bende merak ediyorum iki gün kaldı çıkar yaaaa... inşallah canım sana 5. sene bize 3. sene şans getirsin inşallah yaaa olsun kız bak uçak da geç oluyorum geç oluyorum diyordu sonra gördü çift çizgiyi aktunacım hiç belli olmuyor ki kürler filan da yapıyorsun mutlaka etki etmiştir inşallah sende bu ay bizi teyzoş yapppppp...çok öptüm sizleriiiiiii görüşürüz güzeller..