yarım rahim

kızlaaaaarrrrrrr öncelikle size güzel bir haberle başlangıç yapayım dedim. bir arkadaşım var 5 yıllık evli. klomen tedavisi ve 2 kez aşılama yaptırdı tutmadı. başka doktorlar hiç aşılama bile yapma direk tüp bebeğe geç eşinin spermleri az demişler. geçen ay resmen yalvardım benim doktora gel diye.birde o görsün bakalım bak faydası olcak dedim. ve 15 gün kadar önce benim doktorda aşılama yaptırdı veeee tutmuşşşşş şimdi hamile imiş :) kan tahlili yapmış vee sonuç hamiişşşşşş

artık umudum daha çok moralim daha yüksekkk. çünkü benim doktorumun aşılaması ve tüp bebeği tutuyor diye çok insandan duymuştum. şimdide kendim şahit oldum.

gelelim sedoşuma ve aktunama. kızlar ya internetten bi uçak bileti alın gelin bi de benim doktora görünün derim :) hattauçakcım sende gel sana bir serklaj yapıversin. öyle çok paracı doktorda değil. memnun kalırsınız ben kefilim.

aktunam şaka bir yana da sen o telefonla konuştuğun doktorla git bir görüş muayene ol. doğru doktor bulmak çok zor yaa. resmen şans gibi birşey. bakarsın bu iyi doktordur.

sedoşummm sende bu gerzeğin dediklerini sil at kafandan yaa. onun dedikleri kale bile alınmaz. farzet ki hiçç öyle bi dr görmedin gitmedin muayene olmadın.

uçakcımm sana bişi demiyorum sen zaten içimizdeki en iyi durumdasın. sana ancak dua ediyorum işte kucağına sağ salim al diye. :)
kızlar yaaa valla tek suçumuz çocuk istemek. şu düştüğümüz durumlara bakın.

not: ya birde dün akşam bende kasık ağrısı oldu epey. ama adetimin 20.cü günü idi. yumurtam çatlıyor olamazdı dimi ??? çünkü 1 hafta önce dr çatlamak üzereler demişti. işin kötüsü de 2 gündür aktivite yoktu bizde. neyse artık bu güne bi şansımızı bi deneriz. hhahaha . hadi öpüldünüz çooooooooookkkkkkkkkk

canım tebrik ederim arkadaşını bak ne güzel dr dan ne kadar umutlu ve memnunsun çok sevindim darısı başına olsun tatlım zaten senin de sonuç verecektir tez vakitte..keşke yakın olsa tatlım valla gelirdim gösterirdim senin doktora tatlım sonuçları yaaa..sen yinede şansını dene bugün de kız ihmale gelmez hadi bakalım )))

sedacım valla çok memnunum doktorumdan . keşke hepiniz burada olabilseniz. canım birde forumda okudumda az önce. diyolar ki . yumurtlamadan 2 gün sonra ilişkiyi kesin diyolaaarrr. öteki türlü zararı olabiliyomuş rahimde kalan sperme.çok kafam karıştı yaaa:44::44::44::44::44::44::44::44:

benimde doktorum ayın 8-9-11 i ilişki olsun o günleri kaçırma dedi. ama 11 inden sonra olsun yada olmasın da demedi. böyle bişey daha önce duyan var mııı????????????

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum ki tatlım bu konuda hiçbir fikrim yok yumurta takibi hiç yaptırmadım ama o kadar ayrıntı düşünme kız tutmuşsa neye zararı dokunacak sen devam et bence olu ya geç yumurtlama olur birşey olur geç çatlar sen çalış bence kız derslerini bırakma )) evet tatlım ya keşke senin dr valla yakında olsa gösterirdim kız sonuçları yarın şu 3 boyutlu görüntülerin resmini çekicem size maille atarım bakın bir bakiim sizde ne görüyorsunuz..

ucakcım preseedi epey araştırdım kullanıp hamiş kalan çokmuş.nette fiyatlarada baktım kimi sitede 97 tl kimisinde 130 tl yurtdışından geliyor olması önemliymiş..sahtesi olur allah korusun kaş yapalım derken gözdende olmayalım.bizim bir arkadaş var eczacı ona bi danışalım en azından şüphede kalmam.sende netten almışsın sanırım eğer eczanede bulamazsam senin alığın siteden alırım.bana aldığın sitenin adını msj atarsan sevinirim cnm..sedoşum masalcık sizde deneyin derim kullanupta hamiş kalanların sayısı epey fazla...hatta haberlerde gazatede de yayınlanmış.dr sitesindende baktım drlada hep tavsiye etmiş.eve giderken eczaneye uğrayacağım yoksa yarın netten alırım..

kız masal dr konusunda ne kadarda şanslısın maşallah valla yakın olsa atlar gelirdim.bakalım bende bu son bulduğum drdan çok umutluyum öyleki randevu almak bile öyle zorki netten araştırdımda gidipte memnun kalmayan hiç yok.sadece biraz beklemekten şikayet etmişler ama dr bey için değer işinin ehli en ufak ayrıntılara kadar duruma haim hastasını çok önemseyen parasal anlamda kesinlikle çıkarcı olmayan bir dr demişler.nisanın 30 u na randevu alabildim..İnş bu sefer yanılmam.artık bir dr a bağlı kalmak istiyorum ücretide öle çok fazla değil özel bir hastane 100 ama sgklılara 85 tl ve dr doç.dr ..

sedoşum sende yok yere üzme kendini aaa kızıyorum bak ..sen ne bakıyorsun o şaşgoloz dr belliki kendini bilmezin teki hiiç üzülme.ameliyat olacağın dönemde yücel beyle bu konuşarı detaylı konuşursun gerekirse söyle böyle böyle bir durum oldugunu niye gittin diyecek deyil ya ...belki ii bir dr olabilir ama bizim durumumuzdaki kadınlarla karışlaşmadığını kendide söylemiş yani konuya kesinlikle hamil olmadığından fikirlerini söylemiş o kadar..hiiç takılma derim...

çoook öpüyorum sizi kızlar kensinize ii bakın grş

eczanelerden bazen pahalıya bulnunabiliyor o tarz şeyler nette daha uygun olabilir ama güvenilir olması önemli tabiki tatlım aman dikkat et benim bildiğim ama preseed genelde kayganlaştırıcı vazifesi görüyor yani özellikle ilişkide acı duyan yada akıntısı az olanlar için diye biliyorum ben..ama bende çok okumuştum hatta bir ara dedim alayım diye kullanıp hamile kalan çokmuş gerçektende canım ya inşallah bu yeni dr sana iyi gelir canım ya önemli olan dr a güvenmek valla bunu o dr u görünce daha iyi anladım..ne güzel bak ilgiliymiş aramış seni fişan bencede git her hastanede bekleme oluyor az çok bişiicik olmaz memnun kalırsan devam edersin canım benim ya inşallah umut olur sana..takmıyorum tatlım o doktora ama işte ister istemez kafamı kurcalıyor şimdi netten biraz araştırma yaptım bazen dr lar hemen tüpte sıvı birikimi var deyip ameliyat diyorlarmış ama gerek yokmuş bazı durumlarda inşallah birde başıma bu çıkmasın şuan tek dileğim bu..

hakikaten çok tatlı maşallah ya rabbim hepimize versin inşallah kız uçak beğendiğin bebişlerin resmine bak hamile iken neye bakarsan ona benzermiş ))) ama kimbilir o da senin gibi tatlı bişi olur kesin güler yüzü ve de güzel birde inatçııı )))))

kizlar o siteni adini tama hatirlayamiyoruz esiminde ilacini almistik aaa ecza deposu olabilir 100 kusurlu biseydi fiyati...sedosum senin adresten soru sormayim drlar bile karistirdi hamile degilmiydiniz siz faaan yazmis biri koptummm...ayrica canim ordakiler ezbere bisey bilemez gormeden bosuna sorup kafani karistirma test sonucu falan amntikli cvp veriliyo ama fil. konusinda bende hic mantikli cvp.alamadim....ayrica delinin biri kuyuua tas atti benim guzel arkadasimda boguldu kaldi....ben inanmiyoru oyle bisey olduguna dusunsene benim rahim filmimde sag tarafim yok gorunuyordu isinde mukemmel olan bi dr sag tupun gorunuyo acik sol yok dedi...sok olmustum hatirlasana bende daha fazla.sorgulamadim guvendim once allaha sonra dr bin sukur ki o ayda hamismisim haberim yok...sende dr guven gereksizleri onemseme

merhaba canım uçakcım sorma ya evet dr lar da karıştırdı olsun yaz ihtiyacın olunca okumuşsundur ya o dr bana mail adresini gönderdi face den buldum dr.u yine bütün o 3 boyutlu görüntülerin fotosunu çektim ve de hsg mi de gönderdim sağ olsun uzun uzun yazmış..durumu bir güzel açıklamıştım ben dr demişti hsg yarım görünüyor 3 boyutlu dada perde varmış gibi görünüyor ama rudimentary horn gibi benim kanatimle de öyle dedi..yani yarım rahimlisin ama bağlantısı olmayan bir diğer taraf var diyor..tüptede sıvı birikimi görüntüsü var gibi duruyor bence laparoskopi ol dedi..sonuç bu kızlar yarım rahime hiç takılmıyorum uçakcım hiiiçç önemli değil ama tüpte giderse bittim ben artık hem iki operasyon geçiricem ardından normal yol şansım yok tüp bebek yatırmak zorundayım..bütün bunların maliyetini hiç düşünemiyorum birde manevi yönü var tabiki...herşeyin hayırlısı peki ben şimdi nereye gidicem o ukalaya doğru da dese gitmem hiç sevmedim çünkü..

sedoşum ayy keşke gitmeseydin şu dra ya kaç gündür alt üst oldun ...olmazsa yücel beye tekrar git bu yaşananları anlat gerçi oda ameliyat etmeye pek bi bayılıyor hepsine ok der.ya olmadı başka bir dr ara çevrende yokmu üni hastanelerinin drları bu konuda en iileri deniliyor birde öle bir yere git tıp fakültesine git yada. ameliyat olmadan önce kafanda soru işareti kalmasın tatlım...üzme sakın kendini biz nelere alıştık da sonradn neler öğrendik vardır bununda bir çaresi..hiç birşey bize anlattıkları kadar imkansız değil tatlım bunun en güzel örneyi ucakcımız..bu yüzden yok yere hırpalama kendini..özel olmayan bir yere gitki kafanda acaba para içinmi ameliyat edecekler kuşkusu kalmasın belki zamanını alır ama kesin cvp da alırsın.biliyorsun tıp fakültelerinde genelde dr hep doç yada prof bana çok uzak olmasa inanki bende hiç uğraşmayacağım ...

ucak tatlım bugun şu jelin siparişini vereceğim ama bir çok site var özeldende yazdım sana araştırıyorum hala netten fiyatı 87 tl ile 130 tl arası kimisi yanında 10 adet ovilasyon testi hediye ediyor :) hepside 100%100 orjinal demiş...kk dan araştırdım genelde gg den almışlar .. genelde hızlı hareketlisi düşük olanlarda hep işe yaramış sprem kalitesini arttıtıyormuş ve tutunmasında çok artısı varmış .İnş bendede işe yarar..

masalcım sen nasılsın tatlım işlerin yoğun sanırım...bu ay yorma fazla kendini dikket et İnş güzel haberlerini alırız tatlım.çoook öpüyorum sizleri kendinize ii bakın.sedoşum lütfen üzme kendini bak gör herşey yoluna girecek

preseed i şipariş ettim gg felan güveneyip kendi orjinal sitesinden aldım ürünü .hatta firmayıda arayıp konuştum emin olabilmek için...İnş işe yarar kızlar.epey araştırdım netten ilk aydan hamiş kalan çok olmuş..ucak sen kaç ay kullanmıştın tatlım yumurtlama dönemi kullanın diyorlar.sprem kalitesini arttırıyormuş ve gitmesi gereken yere ulaşmasında yardımcı oluyormuş.bir çok dr da tavsiye ediyor..bide ovilasyon kitlerindenmi alsam diyorum ...çook öpt sizi kızlar

Sedosum.bizimde oyle rahmimiz yarim ya Baglantisiz bi taraf var mesela benim Sol ee ne olacak orayi almalarimi lazimdi ne alaka bana hic bi dr oyle demedi sadce sol tarafta vtup gorunmuyo.muhtemelen baglanti yok dedi ama.iki taraftada yumurtaligim var anlamadim ben simdi bu isi yaaa

tatlım ya üni. hastanelerinde doç ve prof. da kalmadı ki hep asistanlar bakıyor deniliyor aslında bir araştırıcam bakalım zaten bu kadar parayı dökemem ya uygun bir yer yada devlette olucak başka şansım yok açıkçası..bakalım bir araştırayım tatlım iyi yapmışsın kendi sitelerinden almışsın inşallah tez vakitte işe yarasın da teyzoş yapın beni benden ümit yok uzun süre :-( bu tüpte sıvı birikimi denen şeye dün forumda biraz baktım da o şekilde tüp yada normal de hamile kalan olmuş ama sonuç itibariyle bebeğin tutunmasını engelliyormuş hatta tüp bebeğe bile zarar veriyormuş..o yüzden dr lar tüpü bağlıyorlarmış inşallah bunlara gerek kalmaz kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..öpüyorum sizleri çok çok...

işte bilmiyorum ki tatlım bende bir anlayabilsem zaten benimde iki tarafta görüyor yumurtalık rezervin iyi diyor ama bağlantısı yok gibi görünüyor diyor ama bir açıdan da perdeye benziyor diyor..resimlerini çektim faceden gönderirim size gerçi anlamıyoruz da ama ne biliim ya..senin gittiğinde 3 boyutlu makine ile mi baktılar peki uçak?benim bu son gittiğim 3 boyutlu usg imiş..

Muhtemelen canim oyledir ya cok pahali bi dr eminim son teknolojidir oyle olsa goremezdo bana direknuterus unicornus dedi bende sok olup agkamaya baslayinca ekrana bile bakamadim ki sorayim bi de tam ters yerde tup var diyince ayri bi sok yasadim ama yarim rahimde gelismeyen tarafinin alindigini hic duymadim valla ama o dedigin tupde sizinti olayi oyle dedigin gibi olumsuz etkisi var tutmayan tup bebeklerde onada bakiliyo

sedacım önce senden başlamak istiyorum. canım benim sana tavsiyem bir rahim emarı çektir. birtek muayenedek ultrason yani usg ile kimse net bişey diyemez. benim doktorum usg den sonra hem rahim filmi hemde rahim emarı olmadan kesin bişey demem yanlış olur demişti. o ikisini de istedi. devlet hastanesinde bedavadan çektirdik emarı. çünkü bunlar bir yapbozun parçaları gibi imiş. biri yumuşak dokuları gösterirken diğeri başka yerleri net gösterirmiş. ikisini yaptır öyle konuşalım demişti. çünkü perde çok karıştırılan bişeymiş. bir tek muayene asla yeterli değil kesin tanı için demişti. yanılma payı bırakmamak için yaptır dedi. sen hemen bi emar çektir. rahim filmi yani hsg ile emarı ikisini götür iyi bir doktora birde onlara baksın. öyle tüp aldırmak rahimi kestirmek bi muayene ile karar verilecek şeyler değil. geri dönüşü olmayan şeyler bunlar. iyi araştırıp doğru karar vermek gerek. ben halen ve halen perden olduğu düşüncesindeyim. bende netten doktorlara soru sorup rahim filmimin fotolarını yollamıştım bana o iki rahimi kesip birbirine dikeriz diyen bile olmuştu. o yüzden pek ciddiye alma derim. doktoruma söyledigimde ise asla öyle saçma salak ameliyatlar olma rahiminin yapısını bozdurma dedi. ameliyat ederim demek kolay peki ya sonrası ??? insanı hem maddi hemde manevi yönden çökertir böyle şeyler.

aktunammm preseedi kendi sitesinden alarak çok iyi etmişsin valla. alcağını bilsem ben sana preseed i daha önceden tavsiye ederdim. kız bak erken gebelik testleri de var gg da. hemde çok uyguna. 20 adet ovilasyon+6 adet erken gebelik testi 39 tl miydi neydi. bence al derim. adetten 5 gün önce o erken gebelik testleri doğruyu gösteriyormuş. markası laboguick idi. hem preseed hem ovilasyon çok daha iyi olur bence. bende bu ay adet olursam hemen sipariş etcem preseed bi dahaki aylar için.

kızlar bugün tadilat işi yok. ama dikkat ediyorum hiç ağır kaldırmıyorum merak etmeyin. kocişim sağolsun kaldırtmıyor bana ağır şeyler. havada dünden beri kapalı. bi de soğudu . benimde bu hafta tatil haftam. cumartesi pazar çalışcam o kadar. hafta içi evdeyim. nöbet tuttum geçen hafta o yüzden nöbet iznindeyim.

canım benim ya kolay gelsin yorma kendini evet bende emar çektirmeyi düşünüyorum artık neyse ne ne yapayım valla tabiki tatlım devlette çektiricem zaten araştırıyorum şimdi ama istanbul da nereye gitmek lazım hiç bilmiyorum malum istanbul diğer illere nazaran çok kalabalık bir şehir ve herşey için çok gün veriyorlar..yok zaten kız ben ona uyar da kesip biçtirirmiyim kendimi..hepsini geçtim bağlantısı olmayan rahim dursun yerinde neden alınsın ki madem onun yumurtası da işe yarıyorsa neden alayım durduk yerde..
uçakcım evet tüpte sıvı birikmesi olabiliyormuş benim rahim filmimde de yuvarlak bişi var ben onu hep tüp zannediyordum ama değilmiş işte ama benim kafama takılan neden iki dr bu konuda hiç birşey demedi çünkü sonuçta eğer ameliyatsaaa onlarda ameliyat edeceklerdi..paraysa ondan da para alacaklardı..evet bu sıvı bebeği zehirleyip tutunması engellediği gibi diğer taraftaki tüpü de aynı şekle getiriyormuş nitekim ikisininde icabına bakılıyormuş birde bu çıktı başıma inşallah yoktur da bakalım ne olucak dua edin kızlar bana yaa salat-ı tefriciyeye başladım bugün bakalım hayırlısı...rabbim gönlümüzden geçenleri kabul etsin inşallahhh..

merhaba canlarım neler yapıyorsunuz bakiiimm..artık kimsenin sesi çıkmıyor hadi uçak ı anladık hamiş yatıyor dinleniyor ama aktunacım sen neden böyle boşladın bakiim..masalcım da arada girmese zaten forum iyice sessizleşecek..
masal kız hangi rengi seçtin dün dolapların için merak ettim..yapılınca resmini bize gönder hee merak ederim ben ))) ben yine hasta oldum galiba kızlar ya sinirlerim boşaldı yada grip oldum bilmiyorum dün gece sıtma tutmuş gibi titremeye başladım sonrada gece terler döktüm sabaha kadar..ama şimdi iyiyim şükür daha iyi hissediyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlarım..öpüyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…