Günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız bakalım..beni sorarsanız dün çok temizlik yaptım camlar,perdeler filan sağolsun eşim de yardım etti ama ona rağmen yoruldum..birde adet olucam sancım var bugün 32.gün oldu artık olsun da ben de rahatlayayım ne olduysa 3 aydır ayın 24 ünde adet oluyorum hayretler içindeyim valla normalde de ayda bir adet oluyorum ama hiç böyle tam gününde olmazdı ilginç geldi..
gerçekten de şu stres herşeye engel oluyor..aslında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yine de kafamız hep bu konuyla meşgul inanın ki arkadaşlarım gece yatağa yatıyorum uyuyamıyorum uyusam da ya bebek çocuk yada yarım rahim fotoları görüyorum (internette habire yarım rahimin hsg si emarı usg lerine bakmaktan artık nevrim döndü galiba en sonunda
)) ) aktunacım ah bende keşke senin kadar emin olabilsem bende perde olduğuna inan yabancı sitelere kadar baktım ama hsg gerçeği gösteriyor deniyor adamın dediği gibi türümün son örneği miyim acaba
)))))))))
ah biz şu bayanlar valla aslında böyle kendimizi yiyerek eşlerimizi de huzursuz ediyoruz..Allah tan ki iyi eşlerimiz var..bazen arkadaşlarımdan duyuyorum da neler var kızlar..Bu da bizim sınavımız ve sabır etmek zorundayız biliyorum ki biz de gkflz arkadaşım gibi diğer hamiş kalan tüm arkadaşlarım gibi hamiş kalıcaz bir gün..sadece vakti var..rabbim bizede yaşatıcak bu duyguyu tıp bu kadar ilerlemişken ölümden başka herşeyin çaresi var rabbim yeterki sağlık versin..Rabbim analı babalı büyütsün canım arkadaşım iyiki geldn bak buraya umut oldun bizlere..inşallah uçak tanda hayırlı haberler alıcaz kısmetse bizlerinde kıymetlileri olacak inşallah..hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım..hepinizi çok seviyorum dışarısı günlük güneşlik artık bahar iyice yüzünü gösterdi kuru toprak canlanıyor karıncaya can veren yüce rabbim bizlerin de yardımcısı olsun inşallah..öptüm hepinizi canım gkflz kızını da öp bizim için çok...