yarım rahim

Kuzular bende hafta sonundan beri moralsizim ama elden gelen birşey yok. Uçakcım atlatacak bu günleri elbet. Zaman herşeyin ilacı diye boşuna demiyorlar. Hem bak bir kez hamile de kaldı. Artık hamiş olması daha kolay. Hem biz artık bir çok yol biliyoruz kolay hamile kalmak için. Bunun silkeletmesi var , preseed i var , yumurta takibi var , incir kürü var , keçiboynuzu var, 4.444 tefticiyesi var , meryem suresi var. ohoooo bizde bu kadar yöntem varken evelallah hepimizin göbişleri bebiş olcak bizi öyle olumsuz şeyler yıkamaz. Güçlüyüz dostlarımmm. Bizim başkalarından farkımız olarak biz 4 kişiyiz. Destek veren canımız arkadaslarimiz var. Kimin bu kadar halden anlayan arkadaşları var ki demi ama ? sizi çooook seviyorum canlarım benim. Her biriniz o kadar değerli ve kıymetli kişilersiniz ki canımsınız benim yaa. öptüm hepinizi çooookkkk.

Merhaba arkadaşlarım..aynen ben de öyle haberi aldığımdan beri altüst oldum çok üzüldüm düşününki biz bu kadar üzüldü isek Uçak ne durumdadır..bu acı hiç kolay değildir yaşamadım ama inanın anlayabiliyorum..Şimdi gördüm face de yazmış uçakcım rabbim yardımcısı olsun keşke böyle olmasaydı ama elden birşey gelmiyor ama imkansız diye bir şey yok doğal yoldan mucize gibi geldi ama yine olacak herşey güzel olacak hayırlısıyla rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın kimseye..hepinizi çok seviyorum kızlar her zaman yanınızdayım...

zaman herşeyin ilacı kızlar tabikide çok zor ama insan nelere alışmıyorki yeterki ölüm olmasın ..ucak inatçı kızdır bu günleride atlatacak Allahın izniyle.hastanede yattığım dönemler birdaha çocuk yapmamayı bile düşünmüştüm :) bakın şimidi o fikrime gülüyorum.zamanla herşey daha ii olacaktır çok şükürki eşlerimizde bizlere ful destek..birde onlar bizlerden yana olmasaydır işte o zaman yanmıştık...geçtiğimiz hafta sonu eşimin büyük abisi bu konuyu sormuş ki normalde böyle konulara hayatta girmez hangi varsa bir problem yardımcı olalım dalgın görüyorum seni bu aralar filan demiş benim kocişimde canımın parçasıda abi beimle ilgili problemler var uğraşıyoruz ama aşılmayacak sorunlar değil demiş..sırf ben üzülmeyeyim kimseden birşey duymayayım diye bende sorun var demiş .bide bana biliyorum sen üzülürsün çok kafaya takarsın sen yeterki üzülme sorunu bende bilsinler diyor kocişim benimyaaa iyiki kocişimle evlenmişim :) kızlar bir çok kadına göre bu anlamda çok şanslıyız çocuğu olmuyor diye olmadık şeylere maruz kalan öyle çok kadın varki.çok şükür bizler eşlerimiz konusunda ii insanlara denk gelmişiz.Allahında izniyle ölümden başka herşeyin çaresi var bizim sınavımızda bu yoldan geçmek varmış illaki gelecek bu yolun sonu belki biraz üzülüp yorulacağız ama sounda deyecek İnş...sizleri çooook seviyorum iyiki varsınız canlarım çoook öpüyorum sizleri

gerçekten bende yazını okurken çok duygulandım çok büyük bir şey yapmış eşin herkes yapmaz bunu..dediğin gibi tatlım çok şükür eşlerimiz bize destek oluyor.. bende pazar günü yine duygulandım birden ağlıyordum eşime dedim ki 'ya olmazsa hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor çok korkuyorum' dedim.. o da 'saçmalama artık üzülme olacak bana güven yeterki şu psikolojiden kurtul' dedi..bende dedim ki 'ileride herkez soracak senin ailen de soracak daha şimdiden herkes soruyor o zaman ne diyeceğim' dedim..o da dediki 'sana ne kim ne sorarsa sorsun kimseyi ilgilendirmez benim ne düşündüğüm önemli olmazsa da olmaz ne yapalım kaderde varsa yapacak bişi yok, soran olursa kocam istemiyor de topu bana atacaksın bundan sonra' dedi..bende çok duygulandım bana destek olduğu için..iyiki eşlerimiz var zaten onlarda olmasa ne yapardık bilmiyorum..
tabiki zaman herşeyin ilacı hayatta neler görüyoruz ne acılar ne zorluklar yaşanıyor..bu da bizim sınavımız gerçekten çok zor ama başarıcaz Allah ın izni ile..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..rabbim bize bunu verdiyse vardır bir bildiği ne yapalım bize düşen sabır etmek bol dua etmek vede kendimizi hırpalamadan elimizden geleni yapmak..öpüyorum sizi çok kızlarrr...

kızllaaaaarrrr nerdesinizzzzzzzz ????????????????

merabalar sırf sizlere bi umut olmak için kaç gündür üyeliğimin kabul edilmesini bekliyorum.sizleri böyle çaresiz görünce çok üzüldüm.bende sizin gibi yarım rahimliyim.evlendiğimizde 1 sene çocuk istemedik sonra 1 senede olmayınca rahim filmi istediler ve duyunca şok oldum böyle bişey daha önce hiç duymamıştım.günlerce aylarca ağlamalar,araştırmalar doktorlar....kimisi olmaz çocuğun kimisi laparaskopi kimisi histereskopi dediler çıldıracaktım hastane işiyleuğraştığım an adet bile olamıyodum üzntüden.sonra dedimki hiç bişey yaptırmıyorum hastaneden uzak durucam dedim ve düşünmemeye başladım.kendime bi uğraş buldum ahşap boyama gibi...derken hamile kaldımbi sevinç heycan 1 ay sürdü kalbi durmuş karnımda kürtaj oldum.kendimede dikkat etmedim hareketli bi bayanım.yıkıldım.tekrar hastaneler gözyaşları adet olamama 1 senesürdü.bu sefer kurdale nakışına giitim 3 ay falan sonra babam rahatsızlandı kayseridelerdi oraya gitmek zorundaydım adetimde 2 gün geçmişti ama umursamadım.gideli 2 gün olmuştu gebelik testi yaptık veeeee sonuç pozitif.zor süreç başladı doktor gittik rahimde yok ama kandada çıktı.2gün yine giitik kan değerleri yükseliyor ama rahimde yok.dotor dış gebelikten şüpelendi.neyse 2 gün sonra benden kan gelmeye başladı ben tmm düştü dedim doktora gittik ve rahimde benim miniğim gözüktü.sonra hergün kanamam oldu 3.aya kadar.ANNEMDEN ALLAK RAZI OLSUN.Yemeğim bile önüme geldi.doktor dediki dua etmektenbaşka yapacak birşeyin yok tuvalete bile gitme dedi.ama ben yok yapamam dedim.3 ay hiç kalkmamak üzere sağa sola dönmeden yattım.dönsem kanamam geliyordu.tuvaletime gittim ama.bigün abimlerle bende oturuyum biraz dedim kalktım oturdum bi 10dk donra bişeylerin olduğunu anladım tuvalete gittim aşırı derecede kanamam var gece 12 yavaş yavaş doktora gittik arabayla.başka bi doktor vardı düşmemiş ama rahim çevresi iyi değil fazla ümütlenme dedi.hergün iğne ve progestan ilaç aldım.Allahım sonunda üç aylık oldu kanamamnda durdu.kızlar bizdeki sorun hamile kalamamak değil onu 9 ay taşıyamamak.bana abdominal serklaj yapıldı(rahim ağzına dikiş atıldı)ve ben dokuz ay annemlerde kaldım yatarak oturarak ama bir bardak dahi yıkamayarak.bebeğimin kilosu gayet iyiyki 7.aya kadar ama son 3 ay çok az alabildi çünkü yeri dar yavrumun.9 ay çok zor eşinden ayrı yatarak offf.günler saatler dakikalar geçmiyor.ama onun karnında dönmesi elini başını hissetmek tek tesellim oydu süperdi.bebeğim kızım 38. haftada beklenenden 1 hafta önce sabah 5de bi sancım oldu nefes alamıyorum kitlendim istifar hastanete koştuk.mekr kızım sığmamış yerine ve rahmimi yırtmış çok az.aslında daha önceden olmuş dedi doktor bende sancı çoktu bigün önceden hep sancılı geçtiği için hamilelik pek aldırmadım.neyse benim bağırsaklara rahme kan dolmuş.beni hemen sezeryana alkılar.ha bu arada sezeryanı ben istedim daha öncaden riske atamazdım hiç birşeyi.eğer normal olsun deseydim 1 ay önce serklaj alınacaktı narkozla.sezeryana girince onuda almışlar.neyse ameliyat uzun sürmüş veeeee saat 8:30 bebeğim kızım dünyaya gelmiş.2kilo 600gr 146 boyunda fındık bi kız adını beren koyduk anlamı güçlü kuvvetli demek.annesine tutunup bırakmadığı için tüm zorlukları rabbimin sayesinde yendiği için...rahmimdeki yırtık dikilmiş yeniden gebeliğe mani değilmiş.neyse şu an kızım 2.5 yaşında çok akıllı çok tatlı yaşıtlarıyla aynı kilo ve boyda rabbimin bi mucizesi bi kızım var.RABBİME ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN.VE DOKTORUMA MİNNETTARIM.Bİ KİŞİNİN EMEĞİDE ÇOK AMA BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEYEN OLURSA ANLATIRIM TELEFONDA E-MAİLDE..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN YAVRULARINIZI ENKISA ZAMANDA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞALLAH.GÖRÜŞMEK ÜZERE..

Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin ve gerçekten bizlere umut oldun çok ama çok sağol..Bebeğini Allah bağışlasın rabbim isteyen herkese versin inşallah..Gerçekten onca zorluğa rağmen rabbim 'ol' dedi mi önünde hiçbirşey duramıyor..Çok şükür bak sağ sağlim kucağına almışsın bebişini inşallah bizler de bu güzel duyguyu yaşarız..Anneciğinden de Allah razı olsun sana çok yardımcı olmuş dediğin gibi arkadaşım aslında hamile kalabilmek de zor ama asıl mesele kaldıktan sonra başlıyor ve sen de çok dikkat etmişsin gerçekten tabi kimbilir o zamanlar ne kadar stres yaşadın ama çok şükür herşey yolunda gitmiş..Benimde rahim filminde yarım rahim çıktı sonucum ama biraz karışık bir durumdayım aslında..İki prof. e gittim ikisi de yarım değil perde var ameliyat dedi ilaç perdeden dolayı diğer tarafa gitmemiş dedi ama benim gibi olan kimseyi görmedim internette o kadar araştırmama rağmen..bu ay perde ameliyatı olacaktım histereskopiyle alınacaktı perde fakat başka bir dr perde olmayabilir yarım olabilir histereskopi ve laparoskopi olacaksın dedi anlayacağın inan ki karman çorman bir haldeyim..Bazen senin yaptığın gibi herşeye boşvermek istiyorum çünkü habire kafaya takıp duruyoruz aslında daha da kötü oluyor başka olan birşey yok ve biliyorum ki rabbim yazdıysa ne yaparsam yapayım olacak ya da olmayacak inşallah bizlerinde kaderinde sağlıklı evlatlarla anne olmak vardır..bende 29 yaşındayım canım 2 senedir bebek istiyoruz ve hiç hamile kalamadım..ocak ayında rahim filmi çektirdim o günden beri araştırıp duruyorum inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur bizleri de dualarında eksik etme tanıştığımıza çok memnun oldum seni de bekleriz sık sık forumumuza deneyimlerine ihtiyacımız var çünkü..

cnm aramıza hoşgeldin okurken öle çok heycanlandımki :)çok zor günler yaşamışsın Rabbim yardım etmiş ne mutlu sana minik kızını kucağına almışsın inş bizlerde senin kadar şanslı oluruz .ilk 3 ay kanamaların olmasına ramen bebişin sana tutunmuş Rabbim istesin yeter......dr konusundada ii birine denk gelmen ayrı bir şans ...bu süreci annenin yanında geçirmişsin normalde nerede oturuyorsun ist tavsiye edebileceğin drlar olursa çok seviniriz..rabbim güzel kızını sana bağışlasın bundan sonrası içinde rabbim yardımcınız olsun.böyle şeyleri duymak öyle mutlu ediyorki bizleri öyle çok ihtiyacımız varki ii şeyler duymaya düşünüp yazdığın için Allah razı olsun ...bizimle bağlantını koparmazsan çoook seviniriz...senden öğreneceyimiz çook şey var :) umut oldun bizlere yazdığın içiin çooook tşk ederim kızınıda senide kocamaan öpt...Rabbim yardımcımız olsun.....

Meraba arkadasim sagol iyi dileklerin icin.aslinda septumu ben cok duydum bizim durumumuzdan cok cok iyi eger oyleyse.septumsa sen yarim rahim degil.kesinlikle alinmasi lazim onun hamile kalinca bebek orya tutunuyor o yuzden yasayamiyor.aldirip cok hamile kalanlarida duydum.ben sana kac kere hsg cektirdin onu sorucam.bide agrisiz hsg var ben 1kere hsg cektirince yarim rahim denilince laparaskopiye ve histereskopiye girmem icin kesin bisey tani olmasi lazim dedim.banada septum olabilir belki dendi bende dedim diyelimki septum var laparaskopiye girdim ama degilmis bosuna olmus olacaktim.internette cok arastirdim ve daha gelismis agrisiz hsgyi buldum.bidaha girdim hsgye hesin olarak yarim rahim cikti.sonrasindada ikisinede gerek kalmadi.dedigim gibi septumsa cok cok iyi bize gore.rahim anomalilerinin en iyisi.bide septum alinirsa sende bi sorun olmaz sonrasinda normal bi rahim oluyor cunku[/QUOTE]

ben bir kere hsg çektirdim canım bende ağrısız diye fındıkzadedeki radyotom radyomar a gittim..ağrısız ve güzel çekiliyor diye dr tavsiye etmişti..orda 'sol unikornuat uterus' teşhisi kondu yani rahim filmimde sadece sol taraf var..ama gittiğim iki prof. de hiç şüpheye düşmeden direkt perde dedi..fakat son bir dr a gittim o 3 boyutlu ultrasonla baktı ve dediki 'aslında perde gibi duruyor ama sanki bağlantısı olmayan sağ taraf var gibi dedi..' laparoskopi ve histereskopi dedi..ben yücel karaman a gitmiştim bu konuda iyi diye o 'perde' dedi..'peki ilaç neden diğer tarafa gitmedi hocam' dedim 'oda perdeden ötürü laboratuarda birşey olmuş aslında senin bu durumun bilinip rahim filminin çekilmesi lazımdı' dedi ama ben yinede şüpheye düştüm bir kere arkadaşım..evet perdeyse çaresi perdeyi aldırmak zaten ama bende çok muallakta kaldım..ne yapıcam kime gidicem hiç bilmiyorum..

cnm bende ağrısız hsg çekildim seda arkadaşımın çektirdiği yerde radyotom radyomarda çektirdim sonucu bir çok dr gördü ve sol unikornuat uterus olduğum kesinleşti tabi ben emin olmak için pelvik emar çektirdim ama sonuç değişmedi.ve malesef 5 ay önce tek tüpüm olan sol tüpümden dışgebelik geçirdim çok zor günlerdi çok şükür ameliyat olmadan gebelik sonlandırıldı ve üstünden 5 ay geçti şuan tekrar hamile kalmayı planlıyorum ve malesef aynı zamanda pkosluyum yumurtlama sorunum oluyor daha öncede klomen diye bir yumurtlama uyarıcı ilaçla hamile kalmıştım şimdi tekrar aynı yöntemi deniyeceğiz umarım herşey yolunda gider.işin kötü tarafı sol tüpümden daha önce dış gebelik geçirdiğimden dolayı tekrarlama riski çok yüksekmiş ama ben herşeyi göze alarak tekrardan hamile kalmayı umuyorum.ve biliyorumki asıl süreç hamile kaldıktan sonra başlıyor bakalım neler yaşayıp neler göreceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..görüştüğüm bir çok dr rahim içi kapasitesinin hamilelik için yeterli olduğunu ve bu durumun hamileliğe engel olmadığını söyledi.sana bu konuda birşey söyledilermi yani rahim ölçülerin nasıldı..rahim kapasitesi için birşey dendimi..Rabbim isteyen herkezi evlat sahibi olmayı nasip etsin....

Bende pcodum.ama inan stresten.kendime ne zaman bi ugras buldum her ay ayni gun adet oldum.su andada oyle.bende rahim olcumu yapilmadi ama hsg sonuclarindan yarim rahim ama bi bebegi tasiyabilecek kapasitede dendi.canim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

çok haklısın cnm stres herşeye engel ama işte sen gel birde onu şu içime anlat....bu arada bizler dört arkadaşız burada bulduk birbirimizi derterimize ortak olmaya çalıştık ucak arkadaşımız şuan hamile bebişinle ilgili kesede gelişme bozukluğu var dendi hepimiz çok üzüldük ama dün aldığım habere göre kese de büyüme olmuş İnş Rabbim evladını ona bağışlar.sedoşum da içimizde en şanslı olan o ne kadar bu konuda kendini yesede çok şükürki yarım rahimli değil perdesini aldırdıktan sonra inanıyormki tez zamanda hamile kalacak...masalcık var birde o bizlerin moral kaynağı en doğrusunu o yapıyor hiç takmıyor bizlerde biraz masalcıma uysak bu konuda herşey daha güzel olacak ama işte bu süreç korkutuyor bizleri..İnş bizlerde sen kadar şanslı oluruz ve tez zamanda göbüşlerimiz dolar...Kızına ve sana kocaman bir Maşallah diyoruz.Destek olduğun bizlere umut verdiğin içinde sonsuz tşk ediyoruzzz.Sizi seviyorum kızlar çoook öptüm iyi ki varsınız canlarım

merabalar aktuna bende sizlerle konuştuğum için çok mutluyum.bende çok çabuk kavuşmadım kızıma.hamile kalmakta zor bizim için olan tataftan yumurtlaman gerekiyoor ve tutması gerekiyor.mesela şöylede var bi ay bi taraftan bi ay bitaraftan yumurtlama olurmuş.ama bazen kep aynı taraftan oluyormuş.sende yumrtlama takibi yapıldı mı.bizler biraz geç hamile kalıyoruz ama kalabiliyoruz.önemli olanda bu.uçak arkadaşımada çok sevindim gerçekten.ben 2006da evlendim kızım 2010 doğumlu.rabbimin bi mucizesi.kızımın adı hastanede kıymetli bebekti hamileyken.eğer hamile kalırsan kesinlikle bilmek isterim bi önerim olacak dualarla onlarda annelerine sıkı sıkı tutunacaklar.size tek önerim dışarı çıkın gezin bi işe girin çalışın ama yalnız kalıp kesinlikle kendini dinlemeyin...

Günaydın güzel arkadaşlarım nasılsınız bakalım..beni sorarsanız dün çok temizlik yaptım camlar,perdeler filan sağolsun eşim de yardım etti ama ona rağmen yoruldum..birde adet olucam sancım var bugün 32.gün oldu artık olsun da ben de rahatlayayım ne olduysa 3 aydır ayın 24 ünde adet oluyorum hayretler içindeyim valla normalde de ayda bir adet oluyorum ama hiç böyle tam gününde olmazdı ilginç geldi..
gerçekten de şu stres herşeye engel oluyor..aslında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yine de kafamız hep bu konuyla meşgul inanın ki arkadaşlarım gece yatağa yatıyorum uyuyamıyorum uyusam da ya bebek çocuk yada yarım rahim fotoları görüyorum (internette habire yarım rahimin hsg si emarı usg lerine bakmaktan artık nevrim döndü galiba en sonunda)) ) aktunacım ah bende keşke senin kadar emin olabilsem bende perde olduğuna inan yabancı sitelere kadar baktım ama hsg gerçeği gösteriyor deniyor adamın dediği gibi türümün son örneği miyim acaba )))))))))
ah biz şu bayanlar valla aslında böyle kendimizi yiyerek eşlerimizi de huzursuz ediyoruz..Allah tan ki iyi eşlerimiz var..bazen arkadaşlarımdan duyuyorum da neler var kızlar..Bu da bizim sınavımız ve sabır etmek zorundayız biliyorum ki biz de gkflz arkadaşım gibi diğer hamiş kalan tüm arkadaşlarım gibi hamiş kalıcaz bir gün..sadece vakti var..rabbim bizede yaşatıcak bu duyguyu tıp bu kadar ilerlemişken ölümden başka herşeyin çaresi var rabbim yeterki sağlık versin..Rabbim analı babalı büyütsün canım arkadaşım iyiki geldn bak buraya umut oldun bizlere..inşallah uçak tanda hayırlı haberler alıcaz kısmetse bizlerinde kıymetlileri olacak inşallah..hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım..hepinizi çok seviyorum dışarısı günlük güneşlik artık bahar iyice yüzünü gösterdi kuru toprak canlanıyor karıncaya can veren yüce rabbim bizlerin de yardımcısı olsun inşallah..öptüm hepinizi canım gkflz kızını da öp bizim için çok...

mrb cnm.ben daha öncede yumurtlama takibi ve klomen kullanarak hamile kaldım ..dış gebelik olunca tüpün dinlenmesi için 5 ay korundum bu ay korunmayı bıraktım önümüzdeki ay dr kontrolünde yumurtlama takibi ve klomene başlayacağım.bir önceki hamileliğimde klomen kullandığım ilk aydan hamile kalmıştım umarım bu seferde çok zaman geçmeden hamile kalırım.hayırlısı olsunda tekrar dış gebelik yaşayacağım diye ödüm kopuyoor drum bana bir ay soldan diğer ay sağdan yumurtlama oluyor demişti sağdan yumurtladığın ay hamile kalma olasılığın çok düşük ama bazen doldaki tüp sağdaki yumurtayı kapabiliyormuş buda küçük bir ihtimal...malesef şansımız 2 ayda bir döndüğünden normal yollarla hamile kalma olasılığımız %50 düşüyor ee birde işin içine yarım rahim olayı girince bu olasılık biraz daha azalıyor hıım birde pkom var malesef bunca olumsuzluk arasında şansım ne kadar güler bana bilemem tek sığınağım Rabbim o isterse olur ...haziran ayında evliliğimiz 5. senesine giriyor zaman geçtikçe korku sarıyor insanı...İnş 5. senemiz uğur getir bize ...cnm ben özel bir şirkette çalışıyorum sürekli pc başında olduğumdan deli gibi araştırıyorum sürekli yeni birşeyler öğrenmekte yoruyor insanı ..her seferinde kendime söz versemde bu konuya odaklanmış durumdayım istesemde çıkmıyor aklımdan bizden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu insan duyup görünce ister istemez kendini eksik hisediyor..bu formdaki arkadaşlarımızla bir çok ortak noktamız var en önemlilerinden biride eşlerimizin çok ii insanlar olması çok şükürki bu konuda çok şanslıyız en büyük destekçilerimiz biricik kocişlerimiz :) hamiş kalırsam tabikide haberiniz olacak ne acı ne zor günlerimizi paylaştık biz bu sayfalarda güzel mutlu günümüzüde buradan duyuracağız tabiki..ahhh ahh bir hamiş kalayım ilk önce teyzeleri duyacak :))) çook öpt seni canım zaman ayırıp yazdığın için tşk ederim küçük prensesinide kocaman kocaman öp bizim yerimize..grş tatlım

sedoşum boş yere üzüyrsun kendini yaa ikitane prof bilemedide o dr bildi yarım olduğunu perde olduğu usgde bile görünmüş ve sen aramızda en şanslı olansın boş yere yoruyorsun kendini sen beni dinle son olarak bir tıp fakültesinden randevu al ii bir dra daha görün ondan sonra ver kararını ...bu yaz bizlere uğur getirsin inş sende ol ameliyatını hemencicik doldur göbüşünü.herşey çok güzel olacak sedoşum üzme sen kendini..bak yazda geliyor Allahında izniyle kurtulacağız bu karamsarlıktan..ucakcımda iidir inş masalcıktan alıyorum hbrlerini almamışlar kesesini büyümüş diye öle çok sevindimki msjda attım ona ...kafasını dinlesin biraz aramak istemiyorum bu yüzden.İnş rabbim emeklerini boşa çıkarmaz....masalcıkta kayıp bugün adet tarihlerimizde yaklaştı kızlar benim 4 mayısta olmam lazım maalcıkta benimle aynı dönemdi sanırım.sedoş sen bizden bir hafta önceydin sanırım ...gerçi benim günü gününe olduğu hiç görülmedi ama bu ay çalışmaları sağlam tuttum ya ondan dolayı ayın 4 ünde olmazsam 5 inde hemen kan tahlili yapmam gerek Allah korusun dış gebelik olur korusu yüzünden testi erteleyemiyorum ....Rabbim hayırlısını nasip etsin bizler için çoook öpüyorum sizleri sedoşum şu işin peşinde dur ii bir dr daha git ve oda spetum derse artık ameliyat için zaman kaybetme bir yerden başlamak gerek...grş canlarım kendinize ii bakın

kızlar şuan işteyim ve yoğunluk bitmedi. birazdan yoğunluk azalsın girer yazarım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

bir adet olayım da tatlım önce yücel beye gidicem onunla bir konuşucam böyle bir ihtimal var derseee başka bir yere daha gidicem bakalım daha adet olamadım ki geçen ay ayın 24 ünde olmuştum kaç gündür sancı çekiyorum ama daha olamadım bugün 32. gün oldu ama ben en geç 34.ü de görmüştüm zaten büyük yeminim var asla test yapmam hiç umudum yok zaten bu ay grip de geçirdim çalışma filan olmadı tam yumurtlamaya denk gelmişti o yüzden hiiiiç sanmıyorum zaten çok da sancım var.. dr sitesinden bir dr a emar çektirsem işe yarar mı dedim ama bişi değiştirmez belli olmaz dedi önce hocaya bir gideyim bakalım ne diyecek bazen diyorum olayım histereskopiyi perdeyse perde alsın eğer içeriye bakınca problem görürse derse ki lap. ve his. olacaksın yine gider devlette olucam yeter artık valla billa düşün düşün boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum olmuyor..birde altın da düştü arkadaş ne talihsizim ya eşim bekle diyor ameliyat için acele etme diyor ben de ne yapcam bilmiyorum tatlım herşeyin hayırlısı artık olursa da böyle de olur ne yapayım valla rabbim yazdıysa yarımsa da olur perdeyse de olur her türlü olur her olumsuzluğa rağmen olur olacağı varsa...kız aktuna öldürcem seni daha 26 yaşındasın ya 5 senelik evliyim deyip durma kız ben ne yapayım 29 yaşındayım deli kız..eylülde tam 3 senem dolacak evliliğimde daha bir tık yok valla...
evet bende masaldan alıyorum haberlerini uçağın çok sevindim inşallah iyi olur ya herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim bebişini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..masalın 26 sında günü diye biliyorum aranızda ilk benimki sonra masal sonrada sen hadi benden umut yok ama önce masaldan sonrada senden güzel haberler alalım inşallah bu ay kızlar hadi teyzoş olalım artık..çok öpüyorum sizi canlarım mucx.

çok haklısın arkadaşım olacağı varsa her türlü olacak kısmette ne varsa o ötesi yook ....ya test konusundada öle kendine söz filanda verme ya deli kız gecikirse bal gibi yapacaksın :) uçak bitti şimdide senmi başladıın aaa kızarım valla:)) masalcık şuna birşey dermisin gelmişler yine bu deli sedoşaa :)) bunun hakkından anca sen gelirsin :)) aa maslcımınki 26 sıydi değilmi evet geçen ay benimde 26 sıydı ama ben yine yan çizip 8 gün geç olmuştum :) hep böyle yapıyorum ben çok oyun bozanım :)) banada kız masalcım belki gününde olurum :)) seda bak delirtme beni senden küçük olabilirim ama rütbem var benim 5 sene oldum kızım :)) vay arkadaş ya hangi ara beş sene oldu millet haksız değil bebişi sormakta :) azmı 5 sene ....baştan çocuk istemiyorum ben havalarına girmeyip hemen yapsaydım belki şimdi ikinciyi yapıyordum :) ayyy masal yarın test yapsana kız varsa kanda çıkarrr teyzoş yap bizi :)) yine bugün arsızlığım üzerimde :)) çoook öpt sizi canlarım grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…