• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

arkadaşlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ya yumurtam büyümüş diye sevinceğimi söyleseler herhalde gülerdim. şimdi ne hallerdeyiz :1::1::1: bakalım inş hayırlısı olur. aman ikiz olmasın da :9: olursa taşımam zor yani . neyse bakalım yaa kısmette ne varsa razıyım. hiç olmamasındansa ikiz olsun napalım.

aktunam öncelikle hafta sonu temizlik yapmışsın. ellerine sağlık. kızım iş yerinde hergün çalışıyon hafta sonu da yat biraz tembellik yap aaaa. :34: canım senin usg noldu ??? haberdar et emi ? bu arada ağrılarının geçmesine çok sevindim. bak demek ki iyi geldi ilaç. hadi sende bir an önce bebek çalışmalarına başlada beni yanlız bırakmaaa. yeni doktor yeni umutlar yeni güzel haberler olsun inşallah canım benimmm. sende klomn işe yarıyomuş bak gene işe yarıcak hemencecik. sen benden önce sonuç alırsın bak gör :34:

sedoşumn valla sende gene hasta hasta durmamışsın temizlik yapmışsın. ehh ne diyim kızım ben sanaaa. yat biraz dinlen dedik yok dinletemedik. :20: tabi böyle olunca hiç iyileşemiyosun. ben valla dinlendim. hatta işlerin bi kısmını kocişim yaptı. şimdi iyiyim. kız dediğin gibi ikizim olursa birini sana yollucam sen bak yaa.ben iki ufak bebekle kafayı yerim kesinn. :1: diye diye ikiz doğurtcan bana.daha ortada bebeğin ''b'' si yok gerçi ama neyse... :1:

uçakcım taze annemiz canım hafta sonu çok güzel haberler alcaksın inşallah eminim. bebişin:emir_bebek: usg sini görcez kız bizde senle . tabi fotosunu koyarsın artık herhalde :34: bu hafta raporlusunda ohhh keyif yap. yat bol bol. ben olsam bi dolu kitap okurdum keyif yapardım. :1::1: kıymetini bil kız bu günlerin. sonra bebek geceleri uyumadığında çooook arıcan bu günleri. o zaman bu sayfaları açar okursun dediklerimi hatırlarsın. hehehe.

kızlar benim sağ taraftaki yumurta çatlıyo epey bi ağrı yapıyo hiddediyorum. eee soldaki niye ağrımıyo ki ??? acaba o da yatın filan mı çatlıcak kiii??? inş çatlar. bi de çatlamaz kiste dönüşür diye korkuyorum yaaa. gerçi doktorum çatlıcaklar dedi ama. iğneye bile gerek yok çatlıyolar dedi. neyse bakalım görcez. bu arada şu adetin 21.ci günü yapılan progesteron testini de yaptırayım diyorum.iyi çatlamış mı bi öğreneyim. ayyy epey uzun yazdımmm. bu arada kocişimin de yarın doğum günüüüüü.daha ne alacağımı bilemiyorumm. düşünüyorum herşeyi de var. bu helikopterler var ya hobi için uçuruyorlar onlardan alayım bari bi ara isteyip duruyordu. kızzz uçakkk sen anlarsın böyle uçmalı şeylerden. fikir ver. :34::1::1::1:
hadi öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiiii:54::54::54::54::54::54::54::54:

masalcım yumuşlarının mmleri çok ii büyük olasılıkla çatlayacaktır..baktınki çatlamadı dr bidaki denemede iğne yapar.sen klomen kullandın değilmi ondan bu kadar olgunlaştı yumuşlar..yumurtlama takibi genelde hep başarılı geçer .sendede işe yarayacağını düşünüyorum ki ne sende ne eşinde problem yok çok şükür..bu ay İnş alırız hayırlı haberlerini..

ucakcım sesin soluğun çıkmaz oldu merak ediyoruz seni...Bol bol dinlen bebişinle evde olmanın keyfini çıkarın.kontrollerinden sonra İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.Rabbim yardımcın olsun.Senin ve bütün bebek bekleyen annelerin kucağı tez zamanda dolsun İnş..Darısı başımıza...Bizlere dua etmeyi unutma sakın.sen ne zaman içimden geçsen dua ediyorum sana İnş sorunsuz bir şekilde bebişine kavuşacaksın tatlım.kendine ii bak taze anniş..

sedoşummmm sen nasılsın tatlım havalar yine fena bozdu :( ah bu ist un herbişeyi bir enteresan...bu yaz kocişin işlerinden dolayı tatile gidemeyeceğiz sanırım ama ben belki izmire giderim..ist da denize girilmiyor malesef geçen sefer bir kaç kere gittim ama bu sene gitmeyi düşünmüyorum suları temiz gibi görünüyor ama malesef hiçte öle değil bebişte istiyorum işimi garantiye alacağım.kadınlar en çok mikrobu denizlerden kapıyor...belkide diyorum bu idrar yollarındaki sorunda geçen sene denize girdim diye oldu..İnş o zamana kadar hamiş kalırımda bütün yazı evde geçirmeye bile razıyım:)sedoşum senin ameliyat işi bittince bunca birikimle kesin en az ikiz olur diye umuyoruz :))

kızlar bu arada usg sonucumu aldım taşlarım var malesef :)) onlarda çok ağrı yapar dedi dr .yapılabilecek bişey yok acı çektirir ama düşecektir dedi.hatta kan gelmesinin nedenide taş böbrekte yırtılma yapmış ondan öle olmuşş:( zaten verdiği ilaç ii geldi çok şükür azaldı ağrılarım zamanla hiç kalmaz dedi...bunuda aradan çıkardım ağrılarımda azaldı kafam rahatladı.şimdi geriye keldı adet düzeni bu ayda onu yoluna koydukmu önümüzdeki ay çalışmalara başlarız ..yeni drumdanda memnun kalırsam herşey daha güzel olacak Allahın izniyle.çooook öpüyorum sizi kızlar.kendinize çoook iii bakın grş canlarım

arkadaşlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ya yumurtam büyümüş diye sevinceğimi söyleseler herhalde gülerdim. şimdi ne hallerdeyiz :1::1::1: bakalım inş hayırlısı olur. aman ikiz olmasın da :9: olursa taşımam zor yani . neyse bakalım yaa kısmette ne varsa razıyım. hiç olmamasındansa ikiz olsun napalım.
sedoşumn valla sende gene hasta hasta durmamışsın temizlik yapmışsın. ehh ne diyim kızım ben sanaaa. yat biraz dinlen dedik yok dinletemedik. :20: tabi böyle olunca hiç iyileşemiyosun. ben valla dinlendim. hatta işlerin bi kısmını kocişim yaptı. şimdi iyiyim. kız dediğin gibi ikizim olursa birini sana yollucam sen bak yaa.ben iki ufak bebekle kafayı yerim kesinn. :1: diye diye ikiz doğurtcan bana.daha ortada bebeğin ''b'' si yok gerçi ama neyse... :1:
kızlar benim sağ taraftaki yumurta çatlıyo epey bi ağrı yapıyo hiddediyorum. eee soldaki niye ağrımıyo ki ??? acaba o da yatın filan mı çatlıcak kiii??? inş çatlar. bi de çatlamaz kiste dönüşür diye korkuyorum yaaa. gerçi doktorum çatlıcaklar dedi ama. iğneye bile gerek yok çatlıyolar dedi. neyse bakalım görcez. bu arada şu adetin 21.ci günü yapılan progesteron testini de yaptırayım diyorum.iyi çatlamış mı bi öğreneyim. ayyy epey uzun yazdımmm. bu arada kocişimin de yarın doğum günüüüüü.daha ne alacağımı bilemiyorumm. düşünüyorum herşeyi de var. bu helikopterler var ya hobi için uçuruyorlar onlardan alayım bari bi ara isteyip duruyordu. kızzz uçakkk sen anlarsın böyle uçmalı şeylerden. fikir ver. :34::1::1::1:
hadi öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiiii:54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın canlarım neler yapıyorsunuz bakalımmmm.. ben bugün daha iyiyim çok şükür ama ilaçları bırakma kararı aldım çünkü ilaçlar hem başımı döndürüyor hemde midem bulanıyor beni çok rahatsız etti bıraktım içmiicem daha bir hafta bile olmadı beni mahvetti bir şeyi iyi yaparken bir şeyi bozuyor bu ilaçlar yaaa..
masalıııımmm kız tabi sevinicen yumurtan çatliicak diye çok şükür kız sen iki taraftan da çatlıyorsun hem büyümesi de güzel maşallah canım herşey yolunda işte ne güzell.. kız valla bir şeyi 40 kere dersen olurmuş en sonunda ikiz annesi yapcam seni söyleye söyleye :-)))ama sen değil miydin tatlım kız olsun cadı olsun diyen al sana iki tane bıcır bıcır konuşan kızın olsa fena mı olur :-)))) artık birinin altını nsl temizliicem diye düşünürken iki tane birden al sana :-)))) gönder kız gönder ben bakarım teyzesi oluyorum nede olsa :-)) ama ikiz olursa iki batteniye yetiştiremem ben heee tek yaparım biraz daha büyük ikisi de koyarsın :-))))) şaka şaka inşallah yaparım o günlerde gelsin ben yiğenlerime :-)
uçakcım sen nslsın bugün bakalım hamişlik nsl gidiyor karnın çıktı mı azıcık kızzz..hadi bakalım çarşamba da dr a gidecektin değil mi dualarım hepinizleee...
aktunacım sen de bugün usg ni alacaktın inşallah senin de herşey güzel çıksın hayırlısıyla hemen yaz bize...
çok öpüyorum hepinizi canlarım benim..görüşmek üzereeeee

masalcım bu arada eşinin doğum günüymüş şimdiden nice güzel yaşlara olsun..valla erkeklere hediye almak çok zor yaaa..ama zamanın az kalmış ama helikopter güzel fikir.. evet bu konuda uçaktan fikir al bence de :-)))))))))))))))) ben bu sene eşime kumaş pantalon aldım mecbur iş yerinde hep öyle klasik giyindiği için..ondan önceki sene saat almıştım..spor ayakkabı almıştım..sana fikir olsun diye sayıyorum tatlım insan bir şey bulamıyor herşeyleri var dediğin gibi canım ama helikopter güzel fikir valla bende sevdim :-)

masalcım yumuşlarının mmleri çok ii büyük olasılıkla çatlayacaktır..baktınki çatlamadı dr bidaki denemede iğne yapar.sen klomen kullandın değilmi ondan bu kadar olgunlaştı yumuşlar..yumurtlama takibi genelde hep başarılı geçer .sendede işe yarayacağını düşünüyorum ki ne sende ne eşinde problem yok çok şükür..bu ay İnş alırız hayırlı haberlerini..

ucakcım sesin soluğun çıkmaz oldu merak ediyoruz seni...Bol bol dinlen bebişinle evde olmanın keyfini çıkarın.kontrollerinden sonra İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.Rabbim yardımcın olsun.Senin ve bütün bebek bekleyen annelerin kucağı tez zamanda dolsun İnş..Darısı başımıza...Bizlere dua etmeyi unutma sakın.sen ne zaman içimden geçsen dua ediyorum sana İnş sorunsuz bir şekilde bebişine kavuşacaksın tatlım.kendine ii bak taze anniş..

sedoşummmm sen nasılsın tatlım havalar yine fena bozdu :( ah bu ist un herbişeyi bir enteresan...bu yaz kocişin işlerinden dolayı tatile gidemeyeceğiz sanırım ama ben belki izmire giderim..ist da denize girilmiyor malesef geçen sefer bir kaç kere gittim ama bu sene gitmeyi düşünmüyorum suları temiz gibi görünüyor ama malesef hiçte öle değil bebişte istiyorum işimi garantiye alacağım.kadınlar en çok mikrobu denizlerden kapıyor...belkide diyorum bu idrar yollarındaki sorunda geçen sene denize girdim diye oldu..İnş o zamana kadar hamiş kalırımda bütün yazı evde geçirmeye bile razıyım:)sedoşum senin ameliyat işi bittince bunca birikimle kesin en az ikiz olur diye umuyoruz :))

kızlar bu arada usg sonucumu aldım taşlarım var malesef :)) onlarda çok ağrı yapar dedi dr .yapılabilecek bişey yok acı çektirir ama düşecektir dedi.hatta kan gelmesinin nedenide taş böbrekte yırtılma yapmış ondan öle olmuşş:( zaten verdiği ilaç ii geldi çok şükür azaldı ağrılarım zamanla hiç kalmaz dedi...bunuda aradan çıkardım ağrılarımda azaldı kafam rahatladı.şimdi geriye keldı adet düzeni bu ayda onu yoluna koydukmu önümüzdeki ay çalışmalara başlarız ..yeni drumdanda memnun kalırsam herşey daha güzel olacak Allahın izniyle.çooook öpüyorum sizi kızlar.kendinize çoook iii bakın grş canlarım

günaydın tatlı arkadaşım sen de yazmışsın yeni gördüm ya geçmiş olsun tatlım ben demiştim ama kesin taş var diye bak canım bol bol su iç ihmal etme o suyla düşecek çünkü bir de doğal şeyler de taş düşürür maydanoz suyu ii diye biliyorum onu iç bence anneciğin de iyi bilir böyle şeyleri gerçi..çok şükür kötü birşey çıkmadı tatlım bunlar düzelebilecek şeyler geçmiş olsun çok çok...kız bu sene inşallah hamiş olursak tatile de gidilmez :-) canım boşver bence de istanbul da denize girilmez ya benim eşimde iş arkadaşlarıyla kilyos tarafına filan geçen sene 3-4 kere gitti ama hem denizi deniz değil hemde dalgalı filan oluyor ben sevmiyorum ya..dediğin gibi pislik hep mikrop kaynıyor..o da idrar yollarına zarar veriyor tabi çok sıcak olunca insan dayanamıyor ama yapacak da bişii yok maalesef..bugün daha iyiyim bende tatlım içmiicem ilaçlar midemi ağrıttı ya bıraktım.. benim de rejimim güzel gidiyor çok şükür tabi egzersiz filan yapamıyorum hastayım diye ama kilo vermişim çok şükür ama bu sefer azimliyim ya ideal kiloma kavuşucam:-))) bir internet sitesi buldum ya hoşuma gitti yediklerini sporlarını filan yazıyorsun kalorisine kadar çıkartıyor o çok işime yaradı aslında neyin ne kadar olduğunu ne yapmam gerektiğini gördüm inşallah bozmam..
yok kız ben bi ameliyat olayım da hayırlısıyla valla ama nedense ameliyattan sonra ne olacak hiç bilmiyorum ya içimde hiç umut yok neden böyle oldu bilmiyorum inşallah iyi olur ama iki olmaz benim ya hayırlısıyla bir taneye de razıyım valla..darsı başımıza olsun inşallah rabbim hepimizin sesini duysun hepiniz dualarımdasınız kızlar rabbim yar ve yardımcımız olsun..

ozge senin dis gebelikte agrin cok mu siddetliydi kanaman varmiydi yoksa hastaneye gittikten sonra mi oldu bacagina falan agri vuruyormuydu

ozge senin dis gebelikte agrin cok mu siddetliydi kanaman varmiydi yoksa hastaneye gittikten sonra mi oldu bacagina falan agri vuruyormuydu
cnm ağrım dayanılmayacak gibi değildi nasıl desem böbrek ağrısı çekiyormuş gibiydi ağrılar için druma gitmiştim ama her hamilelikte olur adet olacakmış gibi ağrılar demişti.ama bir kaç gün sonra kanamam oldu cnm ..zaten dış gebelikte genelde kahve rengi kanamalar olurmuş .kanama olunca hastaneye gittim.ağrıların var sanırım panik yapma ilk 3 ay normal sayıyorlar drda ara sor istersen çok şiddetli olmadığı sürece adet sancısı gibi olan ağrılar korkutmasın seni.iyimisin ucakcım İnş herşey yolundadır.kendine ii bak cnm ..

Kızlaaaarrr uçak keseyi görmüş. Hemde üstten yani karnından. Biraz önce doktorda idi. O yazmadan ben yazıp müjdeyi vereyim dedim :-)

deli kizlarrr siziiii varya hastaneye yaticam diye valiz bile hazirladimmm kesin dis gebeyim diye oluyom agridan dr alttan bakalim.gorunmez dedi ben alttan bakalim diyince catala cikmam gerekmis ben cikmam buna dedim poset olayindan sonra(dogru siz bilmiyonuz cmt gittigimde dr aletin ucuna seffaf hani su sac boyalarinin icinde cikan eldiven varya onu takmisti)ustten bakalim o zaman dedi veee gordu 6.7 mm kuzum tam yerine yerlesmis cok korkuttu beni oluyom agridan bacagim falan kasildi..kesin.dis gebeyim dedim dr benim durumumu onemsemedi bile diyorum kan pihtisi falan var mi dusuk gibi yok hic bisey yok dusecegi varsa duser dedi uterus unicornusum.diyorum dikkat et sadece dedi salladi zaten benim dr o olmayacak onemli olan keseyi gormekti hangi dr olursa olsun....23 nisan gibi kalp atisi duyucaz ins dua edinnn hep dualarimdasiniz allah tez zamanda yasatsin size aynilari

deli kizlarrr siziiii varya hastaneye yaticam diye valiz bile hazirladimmm kesin dis gebeyim diye oluyom agridan dr alttan bakalim.gorunmez dedi ben alttan bakalim diyince catala cikmam gerekmis ben cikmam buna dedim poset olayindan sonra(dogru siz bilmiyonuz cmt gittigimde dr aletin ucuna seffaf hani su sac boyalarinin icinde cikan eldiven varya onu takmisti)ustten bakalim o zaman dedi veee gordu 6.7 mm kuzum tam yerine yerlesmis cok korkuttu beni oluyom agridan bacagim falan kasildi..kesin.dis gebeyim dedim dr benim durumumu onemsemedi bile diyorum kan pihtisi falan var mi dusuk gibi yok hic bisey yok dusecegi varsa duser dedi uterus unicornusum.diyorum dikkat et sadece dedi salladi zaten benim dr o olmayacak onemli olan keseyi gormekti hangi dr olursa olsun....23 nisan gibi kalp atisi duyucaz ins dua edinnn hep dualarimdasiniz allah tez zamanda yasatsin size aynilari

kızım varya asıl sen bizi meraktan öldürdün burda anlaşıldı anası gibi nazlı bir bebiş geliyor :-)))) yaaaa ayyyy nasıl sevindim anlatamam tatlım çok şükür rabbime bak kaç gündür kendini de yedin stresten bizi de strese soktun bir sevinemedik kızım arkadaşımız hamilleeee diyeee..deli kız valiz bile hazırlamış hastaneye yatacakmış:-)))) tatlım bu senin minik mucizen keyfini çıkar!!! kız çok şükür yaaa artık stres yapma ne olur dikkat et kendine de bebişine de...hadi bakalım şimdi 23 nisan'ı sayıcaz demekkkkk..dualarımızdasın canım valla çok tebrik ederim seni de eşini de canım arkadaşım benimm..sen iyi bir dr belirle zaten ona devam edersin artık hadi bakalım taze anniş bizi de dualarında eksik etme..çok çok öpüyorum seniii...artık bir hamilelik takvimi de yakışır sana yap bir tane de topiğimiz iyice şenlensin kızzzz...mucuxxxx

ohhh sonunda çoook şükür yaa çoook sevindim ucak.valla sen birtane doğurana kadar bizi dokuz doğurtacaksın :))) hafifledim resmen.ohh rahatla biraz kesin stresten kastın kendini ondan oldu ağrılar..eveet artık tadını çıkarmaya bak.bak herşey yolunda maşallah sevin artık ucak hemde doya doya sevin .Allahında izniyle inş kesede görünecek.ii düşün artık.kaç gündür yedin bitirdin kendini...gözün aydın cnm tatlım bundan sonrası içinde rabbim yüzünü güldürsün.bırak artık sızlanmayı bize dua et hadi bakalım güzel anniş.çook öpt seni.hepimiz derinden bir oh çektik çok şükür :))

günaydın canlarım neler yapıyorsunuz bakalımmmm.. ben bugün daha iyiyim çok şükür ama ilaçları bırakma kararı aldım çünkü ilaçlar hem başımı döndürüyor hemde midem bulanıyor beni çok rahatsız etti bıraktım içmiicem daha bir hafta bile olmadı beni mahvetti bir şeyi iyi yaparken bir şeyi bozuyor bu ilaçlar yaaa..
masalıııımmm kız tabi sevinicen yumurtan çatliicak diye çok şükür kız sen iki taraftan da çatlıyorsun hem büyümesi de güzel maşallah canım herşey yolunda işte ne güzell.. kız valla bir şeyi 40 kere dersen olurmuş en sonunda ikiz annesi yapcam seni söyleye söyleye :-)))ama sen değil miydin tatlım kız olsun cadı olsun diyen al sana iki tane bıcır bıcır konuşan kızın olsa fena mı olur :-)))) artık birinin altını nsl temizliicem diye düşünürken iki tane birden al sana :-)))) gönder kız gönder ben bakarım teyzesi oluyorum nede olsa :-)) ama ikiz olursa iki batteniye yetiştiremem ben heee tek yaparım biraz daha büyük ikisi de koyarsın :-))))) şaka şaka inşallah yaparım o günlerde gelsin ben yiğenlerime :-)

masalcım bu arada eşinin doğum günüymüş şimdiden nice güzel yaşlara olsun..valla erkeklere hediye almak çok zor yaaa..ama zamanın az kalmış ama helikopter güzel fikir.. evet bu konuda uçaktan fikir al bence de :-)))))))))))))))) ben bu sene eşime kumaş pantalon aldım mecbur iş yerinde hep öyle klasik giyindiği için..ondan önceki sene saat almıştım..spor ayakkabı almıştım..sana fikir olsun diye sayıyorum tatlım insan bir şey bulamıyor herşeyleri var dediğin gibi canım ama helikopter güzel fikir valla bende sevdim :-)

aktunammm evet canım klomen kullanırum. ben hem klomen kullandm hemde hergün incir yedim. eminim onunda etkisi çok oldu. sende yumurta takibine başladığında incir ye derim.

sedoşum evet yaa o ilaçlar mahvediyor insanı. bende geçen ay kullandım ama kullandığıma pişman oldum grip için verilen ilaçları. midemi çok kötü ağrıttı. bulantı kusma yaptırdı bende. ıyyy düşününce bile içim kalkıyo. o yüzden hepsini çöpe attım. gribimi düzelteyim derken az daha midemden oluyordum. bi de antibiyotik bendeki mantarı artırdı. ondan kadın doğumcu doktorum bana antibiyotiği yasakladı. çokk aşırı önemli olmadığı sürece içme dedi. zaten de içemem hasta ediyo beni o ilaçlar. kızz cidden ikiz meselesini 40 kere dersen ya olursa valla aman çokkkk korkuyorum ikiz çocuktan. tek tek gelsinler bi zahmet. :1: ayyy Allahım yaa valla kesin başıma gelcek böyle bişey. ufakkenden beri en korktuğum şey ikiz çocuğumun olması idi. ayy amaaan olursa da artık annem aynı sokakta oturuyo. birini o bakar napem. biz birini bulalım da ikincisi şurda durakoysun :1:

nasılsınız canlarım.ucakcım hiç sesin çıkmaz oldu keyifler nasıl ..kız hep seni sordukta kocişinin halini soramadık.nasıl tekpi verdi ilk duydugunda erkekler pek belli etmezmiş senin kadar panikmi :)) ben ilk hamişliyimi kocişime telefonda söylemiştim :(( o anki yüz ifadesini göremedim diye sonra çok pişman oldum tabiii:)) Allah kısmet ederse ikincisinde öle hemen pat diye söylemeyeceğim :)) süpriz yapmam gerek yoksa içimde kalır :)) yine doğmamış bebeyime bi kılıf buldum hihihi..kızlar bide dün nete şu akıntılar bide idrar yolu enfeksiyonu için ufak bir araştırma yaptım maydonoz suyu ve buhar banyosu çok ii geliyormuş..buhar banyosunu dün akşam denedim :))) suyunuda içeceğim 3 gün içilse yetermiş....masalcım incirin kesinlikle işe yaradığına inanıyorum ben kürünü uygulamıştım ve o ay hamiş kalmıştım tabi klomende kullanmıştım ama incirde çok artısı oldu diye düşünüyorum...yine başlayacağım incir kürüne..adetimde bitti gibi bişey hafif lekelenme kaldı sadece bu ay tam 1 hafta sürdü normalde 10 gün sürüyordu soğan işe yaradı sanırım ..cuma günü için yeni drumdan randevu almayı düşünüyorum bugün arayacağım hastaneyi İnş herşey yolunda gider...çoook öpüyorum sizi kızlar kendinize ii bakın grş canlarım

günaydın canlarım ne yapıyorsunuz bakiimm.. beni sorarsanız bugün daha iyiyim ancak öksürük devam ediyor birde burnum hala çeşme gibi artık inşallah yavaş yavaş düzelecek..siz neler yapıyorsunuz bakalım...
aktunacım bende okumuştum o buharı bence de yap iyi gelir inşallah hadi bakalım sen de randevu alacakmışsın yeni dr. dan inşallah memnun kalırsın inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım benim herşey gönlünce olsun inşallah ayaklarını da sıcak tut canım onun da çok etkisi oluyor bu idrar yolllarını üşütmekle..
kız bende süpriz yaparım herhalde eşimee ama nsl yaparım hiç bilmiyorum ama süpriz için organizasyon yapmaya fırsat olmaz bizim durumumuzda çünkü bu mutlu sevinci kaç saniye içimizde tutabiliriz ki yaaa..bende dayanamazdım hemen arardım herhalde :-))))
kızlar dediğiniz gibi kürler vede incir çok işe yarıyor inşallah bakalım bende ameliyatı atlatabilirsem sonraki süreçte adamakıllı yapıcam kürleri..
kız masal sen ne yapıyorsun çalışmalara inşallah sonuç versin kız senin de bu ay hadi bakalım hissediyorum ama senin haberini alıcaz kız yakında inşallah..tatlım nedenkine ya ikiz olsun ne olucak birde ikiz yeğenlerimiz olsun fena mı olur :-)))) şaka şaka rabbim gönlüne göre versin kız inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah kızçeler..
uçakcım ın da sesi çıkmıyor dinleniyor herhalde hani kız nerde hamişlik takvimin yaaaa..yap da bir görelim :-)
hepinizi öptüm canlarım kendinize çok iyi bakın..görüşürüzzz..

canlarim ben bugun daha iyiyim progestan ilacini sarhoslugu vatr bacak agrim.gecti cok.sukur tabi kasigim agriyo ara ara dayanicaz artik kuzucuk buyuyo hala guvenemiyorum rabbim bebegimi bagislasin bana bi arada battaniyem bitti simdi yikiyorum sonra susleyecegim....kizlar bende o sut maydonoz bugusunu yaptim annem ve kayiinvaldem cok israr etti ancak rahimi buzusturebiliyomis o yizden korkup yapmadim iltihap falan yoktu bende bugidan sonta iliskiye giriyosun hemen yinede siz bilirsiniz

canlarim ben bugun daha iyiyim progestan ilacini sarhoslugu vatr bacak agrim.gecti cok.sukur tabi kasigim agriyo ara ara dayanicaz artik kuzucuk buyuyo hala guvenemiyorum rabbim bebegimi bagislasin bana bi arada battaniyem bitti simdi yikiyorum sonra susleyecegim....kizlar bende o sut maydonoz bugusunu yaptim annem ve kayiinvaldem cok israr etti ancak rahimi buzusturebiliyomis o yizden korkup yapmadim iltihap falan yoktu bende bugidan sonta iliskiye giriyosun hemen yinede siz bilirsiniz

tatlım bende kullanmadım ama düşününce sonuçta banyoda yapıyoruz zannetmiyorum ki rahme bir zararı olsun ama faydası da varmı bilmiyorum tabiki..ellerine sağlık canım bak battaniye hemen sahibini buldu içine ne güzel doğmuş bebeciğine kısmet olacak..canım hamişlikten kaynaklı o ağrılar bugün annemle gazetedeki bir yazıyı görünce konuşuyorduk da o da diyordu hamilelikte çok kasık ağrısı olur diye korkulacak bişii yok bebişin büyüyor sağlıklıca.. bende debbie maccomber in bir dilekle başladı herşey i aldım bakalım başladım o bitincede son kalanı alıcam :-))) çok öpüyorum seni canım bebeğine de kendine de iyi bak yorma kendini..

arkidişlerimmm gündüz girip yazamadım ya kusura bakmayın. bu aralar yoğunum biliyorsunuz ki doktor tarafından verilen ödevlerim varrr. :1: insan yorgun düşüyo haliyle. heheh. bugün kardeşimle çarşıya çıktık kardeşim bu aralar yıllık izinde. onun doğcak bebişe yatak , bebek arabası filan baktık. herşey çok pahalı ve çoookkk güzel. insanın hemen bir tane çocuk pırtlatası geliyo :1: bakalım inş bizde öyle güzel alışverişler yapcaz. ben kardeşimin alışveşirleri ile yetiniyorum şimdilik. :34:

sedoşum inşallah senin hissettiğin gibi olur da hemencecik sonuç alırım yaa. yoksa valla zor bu işler. daha ilk aydan diyorum bende bunları yafff :9: aktunam sende bi an önce yetiş bana. bari destek oluruz kız birbirimize. ay sonu kırmızıları görürsem en çok yaptığım çalışmalara içim yanacak yaa. bi de dün nöbet değiştim sırf ödev vardı diye. düşünün artık siz gerisini . yoksa kocamla denk gelip görüşemeyecektik. kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde kocama şöyle söyledim. zaten o gün hastanede idim kan tahlili ile öğrendim. aslında bana kalsa hemen telefonda söylerdim de kardeşim tembihledi böyle haber telefonda verilmez akşam evde söyle diye. neyse akşam oldu benim kociş eve geldi .tabi benim suratta salak bi gülümseme var. eşim niye gülüyorsun filan dedi sonra saklayamadım ve tahlil kağını verdim eline . işte bu yüzden gülüyorum dedim. baktı baktı anlamadı tabi .adamın beta hcg bildiği gördüğümü var. hamile olup olmadığımızı belirleyen bir test dedim. değer 0-2 arası ise hamile değil 2 den yukarı ise hamile demek oluyormuş dedim. baktı baktı ve eeee bu değer 2 den büyük yani hamilesiinnn dedi :1: boynuma bi sarıldı ki aşkım benim çok mutlu oldum dedi.öpücük yağmuruna tuttu resmen. ne yani şimdi bana baba diyen biri mi olcak dedi güldü güldü çok sevindi.o gece ikimizin gözünede uyku girmedi. :1: ama işte o mutluluk 1 hafta sürdü sonra düşükle bitti. zaten ben kötü bişeyler olcağını anlamıştım. tam anlamıyla bi türlü mutlu olamamıştım zaten. 1 haftada olsa genede güzeldi. inş tekrarlarını yaşamak hepimize nasip olur canlarım.

kızlar yarın itibari ile tadilata giriş yapıyoruz. üfff beni zorlu günler bekliyorrr. mutfak yaptıracağım için de gayet zorlu bir süreç olacak. yarın malzemelerini seçmeye gidiyoruz. kapaklarını filan. böyle işte. ama hiç olmazsa artık kafamı oyalayacak bişey var bu da iyi benim için. sedacım , aktunam , uçakcım hepinizi çoooooooookkkkkkk öptümmmmm.
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

masalcım bende aynen sen gibi yazamıyorum tatlım yaa işler fazlasıyla yoğun bu aralar..akşamda çok yorgun oluyorum yemek ye duş al yat tabi biz boş boş yatıyoruzzz:)) kociş öle diyor yedir fındıkları cevizleri kürleri pekmezleri sonra yat sen olsan yatarmısın adamda haklı hihihihihi..masalcım sen hızlısın bacım ben sana yetişemem :)) bizim bu ayda boş geçecek sanırım ...yarın saat 1 de randevu aldım ilk adımı atmış oluyorum umutla gidiyorum yeni druma İnş oda benim kadar umutlu olurda hemen git tüp bebek yap demez..gieceğim hastanenin tüp bebek merkezi yok özellikle seçtim drum en az benim kadar çabalasın diye..bir önceki drumu sırf bu yüzden bıraktım çokta iidi aslında ama son dönemlerde çabuk pes etti bunca olumsuzluk arasında normal yollardan deneme tüp bebek yapalım filan deyince soğudum kendisinden ...........İnş yarınki drum umduğum gibi çıkarda tekrar dr arama telaşına kapılmam..hastaneyi çok met ediyorlar fiyat olarakta diğer özel hastanelerin 2 katı gerçi deysinde katlanacağız artık...İnş bana ameliyat filan demez sinir olurum...bu arada ilk kez drum kadın olacak ..dış gebelik sürecinde acil olarak ilk kez bayan bir dr gitmiştim ve sinir olmuştum kadına ben hüngür hüngür alarken niye bu kadar büyütüyorsun düşerse düşsün diye zırfalıyordu salak kadın deli olmuştum birde kadın olacak ... ordan çıkıp başka özel bir hastanenin kadındoğum bölümüne gitmiştim erkekti dr ağladığımı görünce bana selpak uzattı çok haklısın üzülmekte ama kendini hırpalama yine olur çok gençsin dedi erkek olmasına ramen bana destek olmaya çalıştı..o gun bu gün kadın drlara bir gıcıklığım var...bu hastanedeki 2 drda kadın erkek dr yok malesef ama birini çok met ediyorlar çok anlayışlı ilgili bir kadınmış İnş beni yanıltmaz...masalcım yeni mutfagın şimdiden hayırlı olsun İnş bebişlerine güzel güzel mamalar hazırlarsın :)) bak bebişlerine dedim allah söyletti sen kesin ikiz pırtlatacaksın :))

sedoşum sen nasıl oldun cnm biraz toparlayabildinmi..havalar yine ısındı gibi ama haftaya yine bozacak diyorlar...senin ameliyat için tarih belirledinizmi tatlım Allahında izinle çıksın aradan bir an önce toparla kendini sonra gerisi gelecek İnş...çok çalış ikinci kez teyzoş yap bizi sedoşum :))

ucak annelerin en uykucusu progestanı bende kullanmıştım uyumakta çok haklısın o ilacı içince insan uyuşuyor resmen.ben adet düzeni için kullanmıştım ilk dönemlerde..hamiş kadınlarada veriliyormuş hem rahmin esnemesini sağlıyormuş bebeiş ii yerleşsin diye hemde düşüğü engelliyormuş.bebiş için herşeye değer bak 2 ayın geçti bile kız ayyyy ne güzel İnş bundan sonrasıda sular seler gibi akıp gider...cnm dün netten baktımda genelde 3. ayında serklaj yapılıyormuş kimisi 5 .ayda bile yaptırıyormuş ama önemli olan açılma olmadan erkenden yaptırmak demişler.hatta kimisinin dru serklaja gerek yok dediği halde yaptırmış ...yaptıranların %85-90 ı 9 . aya kadar taşımış bebişlerini.tabi sen bilirsin ama bence sende 3. ayında yaptır hiç geciktirme al önlemini..Allahın izniyle hamiş kalırsım 3. ayımda ilk işim bu işlemi yaptırmak olacak dr önersin önermesin bizim durumumuzdaki kadınlar için şart bence çokta etkili bir yöntem .....ucak daha çok erken ama drunla hiç doğum konusunu konuştunmu yada bu konuda bilginiz varmı bizler normal doğum yapabiliyormuyuz acaba.bu yarım rahim olayı normal doğuma engelmi..aman gerçi gelsinlerde hangi yolla gelirse gelsinler :))
kızlar çççokkk öpyorum sizi kendinize çok ii bakın grş canlarım

aktunacim daha aklima yytan yakin cevremde bi dr bulamadim ki dogumu sorayim...samsunda son gittigim salak dr dert etme duserse duser millet tarlada doguruyodu.....aptal aptal konustu zaten benim amacim.kese gormekti korkudan kac haftalik diye bile soramamisim bence benim gec dollenme sat a gore 6 hafta 4 gunluk ama bence 5 hafta 4 gunluk int dede oyle kese hergun 1.1 mm buyurmus kesenin olcusunu 30 ile toplayi 7 ye bolunce haftan cikiyo banada mantikli geliyo...cunku bende 30 35 de adet oluyorum hic 28 olmam onlar ona gore baz aliyo...gec yumurtlamalarda sat dan 1 hafta kucuk oluyomus..ya kese gormek icin cok acele ettim ama kalp atisi icin acele atmicem bi cok dr kalbi hemen duymayinca korkutuyo 8 9 haftada duyan var int de net bisey yok kimi 6 hafta kimi 8 hafta duymus vajinal mi normal mi belirmemis...kafam karisti esim 26 nisanda goreve gidecek o gitmeden 1 2 gun once ogrenicem ins duyariz....kalp atisindan once gidip kesenin icinde bebis gorunebilirmis kese 1cm olunca ama onada gitmicem....canim serklaji kesin yaptiricam ins 3 ayi gorebilirim...drda oyle demisti burdaki drlarin haberi bile yok deli oldum..ankarada yaptiricam rabbim o aylari gosteririse bana

Back