Günaydın canlarım ne yapıyorsunuz dün hiç giremedim müsait olamadım şimdi girebildim..neler yapıyorsunuz bakalım ben daha iyiyim şükür ki..
aktunacım senin bugünmüş randevun herhalde hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyorum tatlım herşey yolunda gidecektir hayırlısıyla herşey gönlünce olsun dediğin gibi erkek dr lar bayanlara karşı daha kibarlar ama belli de olmuyor tabiki..ben bayan dr a hayaımda pek gitmemiştim..en son dişçiden de çok korktuğum halde bayan dr a gittim ve çok da memnun kalmıştım..aslında önemli olan iyi bir dr a denk gelmek erkek bayan pek de fark etmiyor aslında..ama inşallah bu dr. undan memnun kalırsın tatlım sana derman olur hatta doğumu da yaptırır inşallahhhh)
tatlım benim ameliyat işimi sormuşsun aslında ben bu ay istiyordum ama şimdi bu grip hala tam anlamıyla geçmedi olmazsa önümüzdeki ay mayısta olsun diyorum ama şuan da durum değişti akrabamızın dr u 'gelsin göreyim demiş ben perdede ameliyat önermiyorum rahime zarar veriyorlar yok iltihap yapıyor demiş belki yarımdır demiş' bilmem ne.. yarın ona gidecekmişiz kafam allak bullak oldu..şimdi beni bir korku saldı kafam karıştı göya bunlarda özel bir cihaz varmış onunla bakacakmış para vermicez sadece bakacakmış ama korkuyorum ya ne yapıcam bilmiyorum ya kötü birşey çıkarsa yada kafam karışırsa benim bildiğim perdenin operasyon olmaı gerektiği..ben de dedim ben kendi gözümlede gördüm rahmi ikiye bölmüş dr demiş 'ben ameliyatı çok önermiyorum daha doğum yapmamış rahme zarar verir önce bir doğum yapsn 'demiş ama gelsin bir göreyim demiş ama ben yabancı sitelere kadar ingilizce arama yaptım perde operasyonu hep ameliyat edilmiş ve nerdeyse çoğu da sonrasında hamile kalmış bende şaşırdım kaldım..gittikleri yerde iyi bir merkez adı olan bir yer..neyse bakalım yarın gideyim o ne diicek ama ameliyat bile dese ve daha uygun da dese ben yine yücel beyde olurum zaten..onda güven duydum çünkü..
masalcım sen nasılsın tadilatın varmış hayırlısı olsun şimdiden yeni mutfağını güle güle kullan canım benim tadilat işi de zor ya Allah kolaylık versin sen yinede çok yorma kendini tatlım belli olmaz
uçakcım dediğin gibi kalp atışı bazen geç duyulabiliyor benim arkadaşımın da öyle oldu o da panik yaptı duyamadık diye ama sonra duydular merak etme tatlım herşey yolunda senin dediğin gibi acele etme zamanında git baktır bence de geç döllenme olmuştur senin canım ki ben o zamanda demiştim sana sen de yok demiştin ama kısmet işte..bencede bir dr un olsun tam olsun canım güvendiğin bir dr a git..yoksa ne kadar çok dr o kadar kafa karışıklığı...
çok öpüyorum sizi kızlar yarın için bana şans dileyin korkuyorum...aktunacım senin de işin rast gitsin dualarım hepinizle..görüşürüz kızlar..
ahh be sedosum ne dogru ki her dr farkli sey soyluyor dusunsene benim rahim filmim bile ters canim bence git mr cektir kafan rahat olsunnn sende ameliyat dahi olsa biz hep.riskli gebelik gurubundayiz....hakkimizda hayirlisi canim
az önce geldim drdan yine stres üzüntü ağla ağla gözler kocaman oldu( dr ii bir bayan ilgili de..dosyamı uzun uzun inceledi usg de baktı .epey sohbet ettik tabi ben anlatırken dayanamayıp ağladım oysa giderken iyiydim ama herşeyi baştan anlatmak epeydir dinleniyordumya yüküm hafiflemişti sanki şimdi tekrar bir yerden başlamak telaşam başlamış gibi oldum .. tekrar dış gebe kalma olsaılığımı hatırlattı göze alabilecekmisin dedi evet dedim %20 dış gebelik %80 normal dedi ... normal olma olasılığı çok yüksek ii şeyler düşünmek istiyorum dedim..reçete yazdı adetimin 3 cü günü klomen kullanacağım ilaç bittikten 2 gün sonra görüşelim dedi.birde progestan yazdı adetin 16. günü kullanmaya başla dedi..şuan önüzümdeki adet tarihini beklemek gerek bol şans diliyorum dedi..3 ay bu şekilde denizyeceğiz olmazsa tüp bebeye geçeğim..zaten 3 aydan sonra klomen kullanılmasını tavsiye etmiyorlar zaman açısından çokta ertelemek istemiyorum..hım bu ay içinse korumna gerek yok dış gebeliğin üstünden 5 ay geçmiş yeterince ii bir zaman dilimi yeterli dedi..bu ay korunmayacağım....bu arada usgden baktı ve rahim duvarı kalınlığı ve kapesite gayet ii uzunluk olarakta çok ii dedi gebeliyi taşıyabilecekmiş gibi görünüyor dedi.serklaj olayınıda sordum ii bir yöntem düşük riskini azaltıyor bencede yapmak doğru olur dedii.klomeni adetin 3. günü başla sabak bir akşam bir dedi.daha önce adetin 5. günü kullanmıştım ve sabah yarım akşam yarımdı onu sormayı unuttum kafama takıldı...masal sen nasıl kullanıyorsun klomeni ....klomeni fazla kullanmak kist yapıyor diye biliyorum inş bir sorun olmaz..bide şuan için yumurtlaman yok dedi adetim biteli henüz 2 gün oldu acaba ondan dolayımı yumurtlama olmadı gerçi sorun değil geç yumurtluyor olabilirsin dedi....hormon tahlillerim için değerler ii görünüyor dedi..öff gene bir telaş sardı beni niye hep böyle oluyor içim daralıyor İnş herşey yolunda gider .... masal bide klomenin yan etikileri çok senda oldumu yan etkisi iştahsızlık bide pskolojik anlamda çok yoruyor insanı ben klomen kullandığım dönem çok asabi olur olmaz herşeye ağlayan birşey olmuştum İnş yine öyle olmaz bide çok iştahsızlık yapmıştı bende ...işte böyle kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ........... sedoşum sende yeni bir dr görünecekmişsin İnş güzel hbrler alırsın tatlım.ama benim bildiğimde perde olayında ameliyat şart.ilk kez duydum ameliyatı tavsiye etmeyen bir dr.ama sen yinede git bir görün fikir almanın zararı olmaz.Rabbim hakımızda hayırlı olanı nasip etsin...ucakcım sende İnş yavrunun kalbini tez zamanda duyarsında bir yük daha kalkar üstünden.dr bana normal yolarla hamile kalma olasılığın oldukça düşük deyince seni anlattım ona :)) tabi illede olmayacak diye bişey yok demekki olabiliyormuş dedi:)) masal seninde işler yoğun sanırım sesin çıkmaz oldu.hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın canlar.Rabbim yardımcımız olsun inş tez zamanda yavrularımızı alırız kucağımıza..grş canlarım
Canlarım dün başladık tadilat işine. Dün aksam yemege misafirlerimde vardı.Birde gece nöbete gidiyorum sabah geliyorum. Sabah da pek yatmadım ögleden sonra uyuyup kaldım. Yeni uyandım. Bu aralar yogun geciyor benim. Sedoşum öncelikle senden başlama istiyorum. Bence % 99 sende perde var. Fakat bu doktor seni niye cagirdi biliyor musun bence şu sebepten : hani bazı doktorlar 1 cm icin perdeyi almamız gerek ameliyat şart diyolar ya o yüzden o tanıdık doktorda bir göreyim belki de yarım rahimdir demistir. Yok yere ufak perde ise ameliyat olma diyedir o . Ama boydan boya rahimi ortadan ikiye ayıran perdeni görünce bence ameliyat ol diyecek. Ayrıca benim doktorumda perde ufak bi operasyonla alinmalı demisti. Cok hassas aletlerle yapılıyormus. Yani rahime zarar verme imkanı pek olmuyor. Ama ufacık perdeler icin ameliyat önermem demisti. Büyükse o zaman öneriyodu. Bi git bakalım o da baksin. Ama prof un göremedigini o mu görecek yani ?boşver canım rahat ol yaa sonuçta ne kadar kendimizi sıksak da sonuç degismiyor. O yüzden rahat ol perdeni alıp kurtulcaksın bak gör . Aktunammm bugün doktora gitmissin. Canım sordugun soruları cevaplayayım. Benim doktor klomeni adetin 5.ci günü baslattı. Sabah 1 tane akşam 1 tane yani günde 2 tane ictim hapı. Hatta kutunun içinde 10 tane var hap ve 5 günde bitiyo ilac icmek. Ayrıca adetin 3.cü günü muayene ederkende yumurtaların var güzel demisti bende tam anlamamıstim.megerse o zamandan belliymis demek yumurtalarim. Benim doktorum beni adetin 11.ci günü cagirdı muayeneye.yumurtaların kendiliginden çatlayacak hiç çatlama ignesine bile gerek yok dedi hatta. Ayrıca dedigin gibi benim doktor da 3 ay uygulayacagız klomeni dedi. Sonra aşılamaya geçeriz dedi.ins gerek kalmıcak dedi ama bakalım kısmet görcez. Aktunam ayrıca hiç aklına öyle dış gebe gibi şeyler getirme. Sonuçta büyük bir ihtimalle normal gebe olma ihtimalin var. Olumlu düşün tatlım. Bak olumlu olcak görceksin. Hem bak klomen tedavisi sende işe yarıyor. Gene işe yarayacak ben buna canı gönülden inanıyorum. Kızzz sen o tanıdığına söyle bir daha fal baksın bakalım bi hamiş daha olcak mı söylesin yaa heheeh tamaam mı ? Bi fal daha baktır sen. Uçakcımmmmm pimpirikli anneeeee sana ne desem ki???? Kese kese dedin al sana kese. şimdi de kalp atışı diyon onu da duycan bak gör. Yani içinde bebek olmasa orda kesenin işi ne altın kesesi degil ya bu . Bebek kesesi canlar sizleri çok seviyorum. Ve çok öpüyorum. Sedoşum doktorda işin biter bitmez hemen bize yaz meraktan çatlatma tamam mııııı?
Tatlım bencede ufak bir perde sandı o yüzden bir görmek istedi. Ama profların yanılacağını hiççç sanmıyorum . Sen git genede bi muayene ol bakalım. Görsün senin jaluzlili perdeyihihihih
Allah canını almasın kız jaluzili perdeee)) gülmekten öldüm burda yemin ederim ))) kız o değilde artık göster göstere perdemi eskittim )))) bakalım canım yarın ne diicek inşallah iyi şeyler duyarım yazarım hemen gelince size zaten..
Canım sen bu doktor bozuntusunun dediklerini hiç kaale alma. Benim anladığım bu salak adam böyle değişik bi konu bulmuşken seni kobay gibi kullancak. Sonuçta perdeli ve yarım rahimli insanlar çok bulunmuyor. Hazır böyle farklı vaka bulmusken üstünde kendimi geliştireyim diyo adam. Bak işte bi tek asistan iken görmüş böyle bişey. Bi daha bu adama öyle bi vaka gelmemis. Demek ki kimse buna güvenip ameliyata filan gelmemis. Boşuna mı ücretsiz muayene ederim filan diyor. Maksadı senin rahimin sayesinde kendini geliştirmek. Aptal şey seni kobay gibi kullancak. Ayrıca insan da ya yarım rahim olur ya perde. şu da olabilir bu da olabilir diye cümleyi bende kurarım nolcak. Ayrıca iyi hastanelerde kötü doktorlar olabiliyor ben bunu bizzat kendim yaşadım. Evlendikten sonra çocuk düşünmeye basladigimizda bi doktora gideyim dedim. Sorun varsa önceden tedavi olur öyle cocuk düşünürüm dedim.özel hastanenin en iyi doktorlarından bir bayan doktordu bu. Ve salak kadın öyle sert muayene etti ki bayılmama sebep oldu. Ben acıdan bayılmışım.zorla ayıltmıslar. Bi de kadın sen muayene olurken bile bayılıyosan ilerde hamile olsan çocuk doguramıcan demek ki dedi alay etti benimle. Ve de herseyin normal hiç bir sorunun yok dedi yolladı . Ve o kadın bana herseyin normal dedigi icin ben 1,5 yıl bekledim stresten cocugum olmuyor sandım. Meğerse rahimim hiç öyle dedigi gibi degilmis. Bu salak kadın doktor kaç kişiye yanlış operasyon yapmış. Hatta davalık oldukları bile varmış. Tabi ben bunları sonradan ögrendim.özel hastane deyip gidiyoruz ama işte orda da kötü doktor olabiliyor. Valla ben bu rahim anormalileri konusunda yücel beyi çok duydum canım. Hakkında kötü bisey diyeni de ne duydum ne okudum. Hazır bildigin güvendigin prof doktorun varken keske böyle bi salaga gidip moralini bozdurmasa idin. Bence onun söylediklerini sil at kafandan.sallamış işte işkembeden. Hiç böylelerinin söyledikleri şeyler için üzülmeye degmez. Bi de öyle öleyim möleyim gibi konuşma. Kızarım bak haaaa. Nolmus yarım rahimli bile olsan rahim boyutun yeterli ise gene sorun yok. Uçak dan da şahitsin imkansız diye bisey yok.üzme kendini bak bende üzülürüm. Sen dr yücel beyden baskasina inanma.
sedoşum masal çok doğru söylemiş dr kesin küçük bir perde vardır diye düşünmüştür.rahmi bölecek kadar büyük bir perde görünce oda ameliyat ol diyecektir...sen yinede fikir al tabi bak fırsat ayagaına kadar gelmiş...vardır bundada bir hayır.hem bu dr da aynı şeyi söyleyince eşinin kafasına daha çok yatar bu durum ameliyat olayına daha sıcak bakar bellimi olur...bizde dün kocişle konuştuk biraz ..tabi dün ben size söylemeyi unutmuşum hani sol tarafım ağrıyor diyordum ya dün gittim dr alttan elle muayene etti kasıklarıma bastırarak ağrı olan yere dokundu resmen burda ufak bir yapışıklık var dedi buda dış gebeliği tetiklermişkocişte bunları bile bile kendini riske atma ii düşünelim diyor..eşim dediki araştıralım son olarak ii bir prof dr bulalım oda tüp bebek derse ugraşmaya gerek yok tüp bebek yapalım diyor.bu zamana kadar hiç bir dr yapışıklıktan bahsetmedi onada cnm sıkıldı
masal sanada kolay gesin cnm yorma sakın kendini bellimi olur bebiş gelir İnş hazırlıklı ol...klomenin çok yan etkisi oluyor tatlım ben hiç birşey yiyemiyordum resmen bide çok sinirli olmuştum..en ufak şeyde patlıyordum...eşimimin dediği gibi son bir prfa da gideyimde belki kllanmama gerek kalmaz klomeni direk tüp bebeye gereçeriz.şu yapışıklık olayı çok kafama takıldımoralim çok bozuk.... hayırlısı artık dediğin gibi ne yapsak ne desek boş herşey olacağına varıyor.ama artık birşey daha öğrenmek istemiyorum yoruldum artık herseferinde yeni birşey çıkıyor.yapışıklık varsa hsgde mutlaka belli olurmuş neyin nesi anlamadım.kadın usgden bakıp söylese hiç önemsemem ama resmen tam o ağrıyan yere dokundu malesef haklı olabilir Rabbim yardımcımız olsun..
ucakkk sen nasılsın tatlım.nasıl his ediyorsun bakalım aşerme iştah açıklığı oldumu.yakında göbüşünde büyür ayyy ne güzel olur yazda geliyoor :)) hep elbise giyin hamişlere elbiseler çok yakışıyoor:)) İnş tez zamanda bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın tatlım.hiiiç kafana takma Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle .. Rabbim yardımcınız olsun...
kızlar çook öpüyorum sizleri kendinize ii bakın
biliyorum tatlım biliyorum zaten iyi merkez demek kapısında 100 insan beklemesi demek değil ayrıca iyi merkez demek dr ların hepsi iyi demek de değil..zaten bir gittik içeri bir girdim ne kadar çift vardı anlatamam bir sürü insan bekliyor kantinde parayla ilaç veriyorlar hastalara baktım 100 milyon 180 milyon her gelen ilaç alıyor eczane gibi neymiş içtiğin çay da bedavaymış aman ne güzel dedim..şaşırdık kaldık.. aynen öyle valla diyorum ya işte benim canım da öyle tatlı değildir hee sesinmi çıkartmam ama o kadar kasıklara bastırdı ki canım hala yanıyor dün akşam mide bulantısından öldüm eşimde kızdı güç denemesi mi yapıyor hayvan dedi..hakkatten ya birde bana kendini kasma diyor dr rahat bırak nsl bırakayım ölüyorum sandım..aynen ya öyle de olabilir böylede olabilir eee nedir pekii..bol bol laf salatası başka net bişi yok ama şimdi de kafam karıştı işte masalcım ya keşke gitmeseydim inan ben de gitmek istemedim ama mecbur bırakıldım..ahh tatlım ne beleş i para da bayıldı akrabamız bizim adımıza verdi onların masrafından kesileckmiş göya..275 milyon..ben prof a gittim 250 tl verdim..evet adam asistanığında görmüş bir tane şaşırdı türümün son örneğiyim dedim dalga geçtim bende..bir de ben öyle deyince 'yok o da ölmek üzereydi zaten..' dedi..ne demekse yaşlı mı demek istedi anlamadım..ama çok ukala tavırlı kk da kendi adına yazılan şeylere baktım sadece 6 sayfa var ayrıca bir dönem bir hastayla yüzyüze gelmemek için asansörle kaçmış 2 sene sonra açmış telefon da özür dilemiş..yücel beyin 300 sayfa yazısı var..ben akrabamıza bişii demedim çünkü ayıp olmasın tüp bebek yaptırıyorlar onda belki tüp de iyidir ama bu konuda hiç sanmıyorum nette araştırdım hatta ameliyat oldum bu dr da bişi okuyamadım bile..yok yani..ben nsl güvencem sana..ama yinede pelvik emar çektirsemmi kafam çok karıştı masalcım yaaa..yaa önemli değil tatlım yarım da olabilir mühim değil korkmuyorum ben neyse ne ama bana tüp de de sorun var alırım diyor ya alırsa düşünsene tüpde yok normal yoldan hamile filan kalamam ben o zaman tüp bebek demek bu o da ya tutarsaaaaa şarkıdaki gibi)))) eşimde çok kızdı diğer iki dr göremedi mi bu gördü konuşuyor diyo..üzülmemek elde değil be tatlım yok işin şakası öleyim diyorum ama moralim çok bozuldu en çok da kafam karıştı... birde şu var bak ben nette de okudum çok kimisi usg de perde görünüp dr direkt ameliyat diyor da ameliyat oluyor hsg bile çekmeden hemde..ya öyle olsaydı hsg m hiç olmasaydı dr ilk gittiğinde perde deseydi belki istemicekti bile hsg yi.. bilmiyorum valla ya tatlım kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?