arkadaşlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ya yumurtam büyümüş diye sevinceğimi söyleseler herhalde gülerdim. şimdi ne hallerdeyizbakalım inş hayırlısı olur. aman ikiz olmasın da olursa taşımam zor yani . neyse bakalım yaa kısmette ne varsa razıyım. hiç olmamasındansa ikiz olsun napalım.
sedoşumn valla sende gene hasta hasta durmamışsın temizlik yapmışsın. ehh ne diyim kızım ben sanaaa. yat biraz dinlen dedik yok dinletemedik.tabi böyle olunca hiç iyileşemiyosun. ben valla dinlendim. hatta işlerin bi kısmını kocişim yaptı. şimdi iyiyim. kız dediğin gibi ikizim olursa birini sana yollucam sen bak yaa.ben iki ufak bebekle kafayı yerim kesinn. diye diye ikiz doğurtcan bana.daha ortada bebeğin ''b'' si yok gerçi ama neyse...
kızlar benim sağ taraftaki yumurta çatlıyo epey bi ağrı yapıyo hiddediyorum. eee soldaki niye ağrımıyo ki ??? acaba o da yatın filan mı çatlıcak kiii??? inş çatlar. bi de çatlamaz kiste dönüşür diye korkuyorum yaaa. gerçi doktorum çatlıcaklar dedi ama. iğneye bile gerek yok çatlıyolar dedi. neyse bakalım görcez. bu arada şu adetin 21.ci günü yapılan progesteron testini de yaptırayım diyorum.iyi çatlamış mı bi öğreneyim. ayyy epey uzun yazdımmm. bu arada kocişimin de yarın doğum günüüüüü.daha ne alacağımı bilemiyorumm. düşünüyorum herşeyi de var. bu helikopterler var ya hobi için uçuruyorlar onlardan alayım bari bi ara isteyip duruyordu. kızzz uçakkk sen anlarsın böyle uçmalı şeylerden. fikir ver.
hadi öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiiii
masalcım yumuşlarının mmleri çok ii büyük olasılıkla çatlayacaktır..baktınki çatlamadı dr bidaki denemede iğne yapar.sen klomen kullandın değilmi ondan bu kadar olgunlaştı yumuşlar..yumurtlama takibi genelde hep başarılı geçer .sendede işe yarayacağını düşünüyorum ki ne sende ne eşinde problem yok çok şükür..bu ay İnş alırız hayırlı haberlerini..
ucakcım sesin soluğun çıkmaz oldu merak ediyoruz seni...Bol bol dinlen bebişinle evde olmanın keyfini çıkarın.kontrollerinden sonra İnş hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.Rabbim yardımcın olsun.Senin ve bütün bebek bekleyen annelerin kucağı tez zamanda dolsun İnş..Darısı başımıza...Bizlere dua etmeyi unutma sakın.sen ne zaman içimden geçsen dua ediyorum sana İnş sorunsuz bir şekilde bebişine kavuşacaksın tatlım.kendine ii bak taze anniş..
sedoşummmm sen nasılsın tatlım havalar yine fena bozduah bu ist un herbişeyi bir enteresan...bu yaz kocişin işlerinden dolayı tatile gidemeyeceğiz sanırım ama ben belki izmire giderim..ist da denize girilmiyor malesef geçen sefer bir kaç kere gittim ama bu sene gitmeyi düşünmüyorum suları temiz gibi görünüyor ama malesef hiçte öle değil bebişte istiyorum işimi garantiye alacağım.kadınlar en çok mikrobu denizlerden kapıyor...belkide diyorum bu idrar yollarındaki sorunda geçen sene denize girdim diye oldu..İnş o zamana kadar hamiş kalırımda bütün yazı evde geçirmeye bile razıyım:)sedoşum senin ameliyat işi bittince bunca birikimle kesin en az ikiz olur diye umuyoruz :))
kızlar bu arada usg sonucumu aldım taşlarım var malesef :)) onlarda çok ağrı yapar dedi dr .yapılabilecek bişey yok acı çektirir ama düşecektir dedi.hatta kan gelmesinin nedenide taş böbrekte yırtılma yapmış ondan öle olmuşşzaten verdiği ilaç ii geldi çok şükür azaldı ağrılarım zamanla hiç kalmaz dedi...bunuda aradan çıkardım ağrılarımda azaldı kafam rahatladı.şimdi geriye keldı adet düzeni bu ayda onu yoluna koydukmu önümüzdeki ay çalışmalara başlarız ..yeni drumdanda memnun kalırsam herşey daha güzel olacak Allahın izniyle.çooook öpüyorum sizi kızlar.kendinize çoook iii bakın grş canlarım
cnm ağrım dayanılmayacak gibi değildi nasıl desem böbrek ağrısı çekiyormuş gibiydi ağrılar için druma gitmiştim ama her hamilelikte olur adet olacakmış gibi ağrılar demişti.ama bir kaç gün sonra kanamam oldu cnm ..zaten dış gebelikte genelde kahve rengi kanamalar olurmuş .kanama olunca hastaneye gittim.ağrıların var sanırım panik yapma ilk 3 ay normal sayıyorlar drda ara sor istersen çok şiddetli olmadığı sürece adet sancısı gibi olan ağrılar korkutmasın seni.iyimisin ucakcım İnş herşey yolundadır.kendine ii bak cnm ..ozge senin dis gebelikte agrin cok mu siddetliydi kanaman varmiydi yoksa hastaneye gittikten sonra mi oldu bacagina falan agri vuruyormuydu
deli kizlarrr siziiii varya hastaneye yaticam diye valiz bile hazirladimmm kesin dis gebeyim diye oluyom agridan dr alttan bakalim.gorunmez dedi ben alttan bakalim diyince catala cikmam gerekmis ben cikmam buna dedim poset olayindan sonra(dogru siz bilmiyonuz cmt gittigimde dr aletin ucuna seffaf hani su sac boyalarinin icinde cikan eldiven varya onu takmisti)ustten bakalim o zaman dedi veee gordu 6.7 mm kuzum tam yerine yerlesmis cok korkuttu beni oluyom agridan bacagim falan kasildi..kesin.dis gebeyim dedim dr benim durumumu onemsemedi bile diyorum kan pihtisi falan var mi dusuk gibi yok hic bisey yok dusecegi varsa duser dedi uterus unicornusum.diyorum dikkat et sadece dedi salladi zaten benim dr o olmayacak onemli olan keseyi gormekti hangi dr olursa olsun....23 nisan gibi kalp atisi duyucaz ins dua edinnn hep dualarimdasiniz allah tez zamanda yasatsin size aynilari
deli kizlarrr siziiii varya hastaneye yaticam diye valiz bile hazirladimmm kesin dis gebeyim diye oluyom agridan dr alttan bakalim.gorunmez dedi ben alttan bakalim diyince catala cikmam gerekmis ben cikmam buna dedim poset olayindan sonra(dogru siz bilmiyonuz cmt gittigimde dr aletin ucuna seffaf hani su sac boyalarinin icinde cikan eldiven varya onu takmisti)ustten bakalim o zaman dedi veee gordu 6.7 mm kuzum tam yerine yerlesmis cok korkuttu beni oluyom agridan bacagim falan kasildi..kesin.dis gebeyim dedim dr benim durumumu onemsemedi bile diyorum kan pihtisi falan var mi dusuk gibi yok hic bisey yok dusecegi varsa duser dedi uterus unicornusum.diyorum dikkat et sadece dedi salladi zaten benim dr o olmayacak onemli olan keseyi gormekti hangi dr olursa olsun....23 nisan gibi kalp atisi duyucaz ins dua edinnn hep dualarimdasiniz allah tez zamanda yasatsin size aynilari
masalcım yumuşlarının mmleri çok ii büyük olasılıkla çatlayacaktır..baktınki çatlamadı dr bidaki denemede iğne yapar.sen klomen kullandın değilmi ondan bu kadar olgunlaştı yumuşlar..yumurtlama takibi genelde hep başarılı geçer .sendede işe yarayacağını düşünüyorum ki ne sende ne eşinde problem yok çok şükür..bu ay İnş alırız hayırlı haberlerini..
günaydın canlarım neler yapıyorsunuz bakalımmmm.. ben bugün daha iyiyim çok şükür ama ilaçları bırakma kararı aldım çünkü ilaçlar hem başımı döndürüyor hemde midem bulanıyor beni çok rahatsız etti bıraktım içmiicem daha bir hafta bile olmadı beni mahvetti bir şeyi iyi yaparken bir şeyi bozuyor bu ilaçlar yaaa..
masalıııımmm kız tabi sevinicen yumurtan çatliicak diye çok şükür kız sen iki taraftan da çatlıyorsun hem büyümesi de güzel maşallah canım herşey yolunda işte ne güzell.. kız valla bir şeyi 40 kere dersen olurmuş en sonunda ikiz annesi yapcam seni söyleye söyleye))ama sen değil miydin tatlım kız olsun cadı olsun diyen al sana iki tane bıcır bıcır konuşan kızın olsa fena mı olur ))) artık birinin altını nsl temizliicem diye düşünürken iki tane birden al sana ))) gönder kız gönder ben bakarım teyzesi oluyorum nede olsa ) ama ikiz olursa iki batteniye yetiştiremem ben heee tek yaparım biraz daha büyük ikisi de koyarsın )))) şaka şaka inşallah yaparım o günlerde gelsin ben yiğenlerime
masalcım bu arada eşinin doğum günüymüş şimdiden nice güzel yaşlara olsun..valla erkeklere hediye almak çok zor yaaa..ama zamanın az kalmış ama helikopter güzel fikir.. evet bu konuda uçaktan fikir al bence de))))))))))))))) ben bu sene eşime kumaş pantalon aldım mecbur iş yerinde hep öyle klasik giyindiği için..ondan önceki sene saat almıştım..spor ayakkabı almıştım..sana fikir olsun diye sayıyorum tatlım insan bir şey bulamıyor herşeyleri var dediğin gibi canım ama helikopter güzel fikir valla bende sevdim
canlarim ben bugun daha iyiyim progestan ilacini sarhoslugu vatr bacak agrim.gecti cok.sukur tabi kasigim agriyo ara ara dayanicaz artik kuzucuk buyuyo hala guvenemiyorum rabbim bebegimi bagislasin bana bi arada battaniyem bitti simdi yikiyorum sonra susleyecegim....kizlar bende o sut maydonoz bugusunu yaptim annem ve kayiinvaldem cok israr etti ancak rahimi buzusturebiliyomis o yizden korkup yapmadim iltihap falan yoktu bende bugidan sonta iliskiye giriyosun hemen yinede siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?