Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
himmm iyiymis sen ankarada nerde tup bebek yaptirdin be nerde yaptirmayi dusunuyorsun tekrar?tembriyo transfer edildikten sonra ilac ignekullandin mi ben cok fazla ilac kullandim sebepsiz ve yumurta toplanirken kanamam cok olmus
ankara anatolia da yaptırdım. tavsiye etmiyorum, ilk transferde bülentbeydi, 1 kere yüzünü gördüm, muayeneleri mehtap hanım yapıp değerlemeleri dr bey yaptı, 2. de dondurulumuşları yaptırdım oda hakan bey, saatlerce bekledim uzun yoldan geldim 2 dk sürmedi görüşmemiz.. bundan sonra rahmin durumu ne gösterirse konyada devam edeceğim inş. ben transferden sonra crinone jel kullandım. o kadar.
ya kistmi oluştu acaba ondanmı olamadımki .dış gebelik boyunca yatış yaptığım hastaneye gideyim diyorum başka yere gitsem herşeyi baştan isteyecekler orda bütün tahlillerim yapılanlar hep kayıtlarda.yarın öğlen çıkıyorum işten bi aksilik çıkmazsa gideceğim
bugün işlerden dolayı yazamadım size.aldım sonucu negatif .dün gece hiç uyumadım çok sancım vardı dış gebelikte yaşadığım ağrıların aynısını yaşıyorum sanırım bir problem vardış gebelik boyunca yattığım hastaneye gideyim diyorum.tarlusal tablet kullanmıştım zamanında adet olabilmek için 2 geçti hala tık yok bebişte yok bende durumlar böle işte öpt sizi
valla bugün sizde benim hep aklımdaydınız dedim kızlar merak etmiştir beni diye :) çok yoğundu bugün işlerim girdim baktım arada ama yazamadım size ya.bir yandanda sevindim ya olmamasına bu ay hsg çekildim ya dr bu ayı es geç demişti bide böle ağrılarım olunca iltihap felanmı var acaba enfeksiyonda dış gebeliğe neden oluyor akıntımda var çünkü bu ağrılar için gidip bi görüneyim diyorum.bu karışımı duymuştum ben daha öncede netten bir çok kez denk geldim hatta ben bunu değilde incir kürünü denemiştim aynı zamanda eşimede keçiboynuzu kürü ve pekmezinide yedirmiştim o ayda hamiş oldum işe yaradı diye düşünüyorum sen bi kullanmaya başla bakalım inş işe yarar tatlım.progestanı daha önce kullanmıştım ben yan etkileriniden çok çekmiştim çalışamayacak hale geldim hatta uyku yapıyordu bana inanırmısın bi defasında iş yerinde bildiğin uyudum yani:) inş senden alırız hayırlı haberleri.öp seni:) sedoşuuuuuuum senide çok öpt tatlım:). bu ayda olmadı teyzesi önümüzdeki maçlara bakacağız :)canım yaaa inan bugun derste bile cuma saati vakti hep dua ettim sana allahım yardımcımız olsun bende hala olmadım tüp bebek yapan doktorumu aradım senın kullandıgın hapı söyledi ben daha önce kullandıgım progestan ı kullanıcam onu sadece 3 tane içiyosun hamile bile olsan zararsız bugun içtiim bende kist oldugu için gecikecek testte yapmadım 40.gun olmazsam yaparım gebelik testi hayırlısı
kızlar bide ben bugun bi karışım buldum yumurta kalitesini arttırmak için onu yapıcam tarçın,çörek otu,karanfil,keten tohumu hepsinden 1 yemek kaşıgı bala karıştırıp sabahları 1 kaşık yiyorsun adet olunca içi cem bugun aldım bide öğütülmüş hurma çekirdeği iyiymiş ama onu bulamadımi stersenız sizde yapın bana doktor dhea diye bitkisel bi ilaç tavsiye etti kalite için ama int araştırdım onları içenlerin fsh çok yuksek ve 35-40 yaşları arası yan etkide yapıyormuş bende almaktan vaz geçtim
valla bugün sizde benim hep aklımdaydınız dedim kızlar merak etmiştir beni diye :) çok yoğundu bugün işlerim girdim baktım arada ama yazamadım size ya.bir yandanda sevindim ya olmamasına bu ay hsg çekildim ya dr bu ayı es geç demişti bide böle ağrılarım olunca iltihap felanmı var acaba enfeksiyonda dış gebeliğe neden oluyor akıntımda var çünkü bu ağrılar için gidip bi görüneyim diyorum.bu karışımı duymuştum ben daha öncede netten bir çok kez denk geldim hatta ben bunu değilde incir kürünü denemiştim aynı zamanda eşimede keçiboynuzu kürü ve pekmezinide yedirmiştim o ayda hamiş oldum işe yaradı diye düşünüyorum sen bi kullanmaya başla bakalım inş işe yarar tatlım.progestanı daha önce kullanmıştım ben yan etkileriniden çok çekmiştim çalışamayacak hale geldim hatta uyku yapıyordu bana inanırmısın bi defasında iş yerinde bildiğin uyudum yani:) inş senden alırız hayırlı haberleri.öp seni:) sedoşuuuuuuum senide çok öpt tatlım:). bu ayda olmadı teyzesi önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Değişiklik güzeldir cnm bende evim konusunda çok detaycıyımdır.öle fazla kalabbalık yapan şeylerden hoşlanmam iç açıcı olması çok önemli evime ilk gelenler hep çok sıcak bir ortam olduğunu söyler:)evet ben tüp bebek tedavisinde 200 mg kullanıyordum gunde 4 defa progestan derste uyumuştum şimdi 100 mg lık içtim ama şimdi uyku bastı ....senin ilacı 6 gün kullan dedi dr günde 2 defa o daha zor geldi
ben bugun forumlarda evim evim güzel evim bölümüne baktım ev dekorasyonu için fikirler bende evimi çekip göndericem sizde bakın kafa dağıtırsınızzz
ev konusuna gelince bizde bu yil.buraya tayon olunca yeni ev aldik bizim icin coook guzel bi ev.ve her gelen bu guzel eve allah bebis versin diye dua ediyoooo.ins oda gelicek bence imkanin varsa tasin degisiklik.herzaman iyidir hem bebis usür isi yalitimsiz evde di ama bide yaz hamilesi olunca bebis kisa kalacak....az kaldi dolucak gobuslrrimiz haa unuymadan agrin nasil oldu
evet sonradan fark ettim ismide o gazla yazıvermişim:) ooo büyük elti he sen yırttın :) kız ben anlamam böle işlerden inan bekarken elti kim oluyor deseler bilmezdim :) zamanla öğrettiler işleye işleye:)yaya ya sasa sa ozge ozge cok yasaaaa...aferin kiz sana...allahin sopasi yok diye bi laf var dogru yanii....elticilik zor diyorlar benim esimde 3 erkek evli olan tek.biziz belki oyle olsak ne yalan soyleyim.bende kiskaniridim yada ozenirdim cok kayinvaldemlerde durumu biliyo ve cok anlayislilar kimseye hesap.vermek zorunde degilisiniz diyorlar sagolsun sen her zaman guclu ol kiskananlar catlasin canim benim