bak nsl tahmin ettim alacakaranlık serisi dedim kız sana demekki bebiş konusundada tahminlerimi tutturabilirim
)) demek otobüslerde yer veriyolar
))) ayy çok güldüm yaa bende de göbek karın doğuştan var bacaklarım inceciktir bileklerim filan ama o göbek erimiyor gitti zaten evlendikten sonra da kilo aldım 7 kilo kadar tospik birşey oldum
)) benim de göbeği görenler soruyo bazen bebek mi var diye ağlasammı gülsem mi komik
)) uçakcım Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah dualarını inşallah dilek namazını nsl yaptın bende istiyorum aslında bir ara meryem suresi okuyordum sonra 4444 salat-ı tefriciye yapayım dedim ama yarım bıraktım..Allah razı olsun valla bende aklıma geldikçe hep dua ediyorum ve bende isminizi sizi tanımıyorum ama sizleri de dualarıma katıyorum kızlar hatta geçen gün dedim inşallah aktunayla uçak hamiştir sonrada ben kalırım diye..temiz kalplerimizle güzel bir niyet için dua ediyoruz inanıyorum ki olacak arkadaşlar ne zaman olacak bilmiyoruz ama olacak hatta forumda beişlerimizle ilgili konuşucaz hissediyorum bunu da
) uçakcım ayyy 37. gün mü kız git bir dr a bari adet söktürücü filan verir belkim rahatlarsın..ya kadın olmak ne zormuş erkekler hep şikayet ediyo ama bizim gibi olsalar hiç uğraşmazlar kesin aman ne olacaksa olsun derler ya rabbim yardımcımız olsun...
kızlar alakasız olacak birşey sorcam benim her adet olduğumda aynı zamanda da midem bozulur çok afedersiniz ishal oluyorum hep ama hiç şaşmaz hatta öyle ki ishal olunca kesin adet olmak üzereyim diyorum hakkatten de oluyor..sizde de var mı öyle birşey..
evet düzenli olmuyor adetlerim yani hep 28 gün sürmüyor son zamanlarda 32 33 gün sürdüğü de oldu gerçi hiç belli olmuyor ama her ay olurum fakat ben dr a gittiğim de 15. günümdü dr sağda 3-4 adet solda 5-6 adet folikül var yaşına göre yumurtlaman tembel dedi ve sağ da ( sol dedi ama o yanlış dedi) daha az yumurtlaman dedi..solda 13 mm yumurta var dedi..ben o ay 34. gün adet oldum bende yumurtlama sorunu da var galiba birşey demedi hormon tahlillerini de istemedi dr a sorucam bakalım ne diicek..