• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

sen pko musun normalde sadece 1 tane yumurta olur. ilacla yada igneyle bu sayi artar sen iyi bi dr git canim ben hic duymadim boyle bisey fsl lh prolaktin e2 hepsini iste...

bilmiyorum ki canım ama nette arattığımda şey diyor normal bir kadında 8-10 adet folikül olmalı toplamda diyor demek ultrasonla toplam görünüyor herhalde ondan sanırsam söyledi dr..martta dr a gidicem işte bir de o baksın bende şaşırdım kız perde mi baksın adam yumurtamamı baksın neyime baksın alt tarafı bir hamile kalmak istiyorum amma teferruat ya millet tek seferde tutturuyor arkadaş biz de tık yok :-)))

bilmiyorum ki canım ama nette arattığımda şey diyor normal bir kadında 8-10 adet folikül olmalı toplamda diyor demek ultrasonla toplam görünüyor herhalde ondan sanırsam söyledi dr..martta dr a gidicem işte bir de o baksın bende şaşırdım kız perde mi baksın adam yumurtamamı baksın neyime baksın alt tarafı bir hamile kalmak istiyorum amma teferruat ya millet tek seferde tutturuyor arkadaş biz de tık yok :-)))

valla bende merak ettim ilk defa duydum ben 1 tane biliyorum git bakalım ne diyecek .msj aldım canım ama ben face i kapattım sürekli hamile olan doğum yapan eee senin ki nerde sorularını duymamak görmemek için...şimdi kafam daha rahat ama dönüşüm muhteşem olucak ama seni gördüüüüüüüm fıstıkkkk

bak nsl tahmin ettim alacakaranlık serisi dedim kız sana demekki bebiş konusundada tahminlerimi tutturabilirim :-))) demek otobüslerde yer veriyolar :-)))) ayy çok güldüm yaa bende de göbek karın doğuştan var bacaklarım inceciktir bileklerim filan ama o göbek erimiyor gitti zaten evlendikten sonra da kilo aldım 7 kilo kadar tospik birşey oldum :-))) benim de göbeği görenler soruyo bazen bebek mi var diye ağlasammı gülsem mi komik:-))) uçakcım Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah dualarını inşallah dilek namazını nsl yaptın bende istiyorum aslında bir ara meryem suresi okuyordum sonra 4444 salat-ı tefriciye yapayım dedim ama yarım bıraktım..Allah razı olsun valla bende aklıma geldikçe hep dua ediyorum ve bende isminizi sizi tanımıyorum ama sizleri de dualarıma katıyorum kızlar hatta geçen gün dedim inşallah aktunayla uçak hamiştir sonrada ben kalırım diye..temiz kalplerimizle güzel bir niyet için dua ediyoruz inanıyorum ki olacak arkadaşlar ne zaman olacak bilmiyoruz ama olacak hatta forumda beişlerimizle ilgili konuşucaz hissediyorum bunu da :-)) uçakcım ayyy 37. gün mü kız git bir dr a bari adet söktürücü filan verir belkim rahatlarsın..ya kadın olmak ne zormuş erkekler hep şikayet ediyo ama bizim gibi olsalar hiç uğraşmazlar kesin aman ne olacaksa olsun derler ya rabbim yardımcımız olsun...
kızlar alakasız olacak birşey sorcam benim her adet olduğumda aynı zamanda da midem bozulur çok afedersiniz ishal oluyorum hep ama hiç şaşmaz hatta öyle ki ishal olunca kesin adet olmak üzereyim diyorum hakkatten de oluyor..sizde de var mı öyle birşey..
evet düzenli olmuyor adetlerim yani hep 28 gün sürmüyor son zamanlarda 32 33 gün sürdüğü de oldu gerçi hiç belli olmuyor ama her ay olurum fakat ben dr a gittiğim de 15. günümdü dr sağda 3-4 adet solda 5-6 adet folikül var yaşına göre yumurtlaman tembel dedi ve sağ da ( sol dedi ama o yanlış dedi) daha az yumurtlaman dedi..solda 13 mm yumurta var dedi..ben o ay 34. gün adet oldum bende yumurtlama sorunu da var galiba birşey demedi hormon tahlillerini de istemedi dr a sorucam bakalım ne diicek..
ben yokken ii kaynatmışsınız kız sedoşum ne o öle tavuk gibi 4/5 yumurta:) biz bitane bile yumurtlayamazken oldumu bu şimdi:) tatlım şaka bir tarafa sen mutlaka adetin 3 üncü günü git hormon testi yaptır.ilaç felan kullandıysan o kadar yumurtlarsın yoksa bu pek mümkün değil cnm ya.son zamanlarda stres yaptın ya oda etkilemiştir adet düzenini mevsim değişikliğide neden olabiliyor ama sen yinede ihtimallere bırakma git yaptır testlerini genelde drların ilk isteyeceği test hormon testidir neden gerek duymamış anlamadım.o miğde bozulması önceden bendeed oldu bi kaç ay boyunca tm adet döneminde oluyordu sonra kendiliğinden düzeldi.bu arada dün akşam gittim hastaneye tabi her zamanki gibi negatifi alıp ardıma baka baka geldim eve.doğuma gelen kadınlar vardı birtanesinin annesi bekliyordu kızı doğuma girmiş hemde ikizmiş tabi benim annemde yanımda anlayacağınız yine bir tuhaf oldu içim:( Rabbim dedim bizlerede nasip edecekmisin böle güzel bir günü.bu arada dün akşam gittiğimde kendi drum yoktu doğuma girmiş yardımcısı vardı sadece kan testi yaptırdım ulturason felan baktıramadım bu sabah erkenden doktorumu aradım durumu anlattım ilaca ramen hasta olmadıysan bebişte yoksa büyük bir ihtimal yine kist oluşmuştur dedi:( hafta sonuna kadar bekle olmazsan p.tesi günü tekrar görüşelim dedi.hiç sorunum yokmuş gibi birde şu kistler olşmuyormu sinir oluyorum.gerçekten ne zor iş kadın olmak .ucak seninle ader tarihlerimiz yakın sanırım bugünle birlikte tam olarak 7 gün gecikmiş oluyorum.bu ayda beni elediğimize göre ucak İnş senden gelir güzel haberler sedoş hanım seninde 2 yada 3 gün kaldı yanılmıyorsam sıra sana geliyor göster kendini:) öle çok istiyorumki içimizden birinin hamiş haberini duymayı .Dualarım sizinle...

ben hala inatla yapmiyorum testbumidim yok cunku sag yumurtada kist var ama bu ay klomen ictim belki cift yumurta olustu ve tuttu kiiii bu imkansizzz burda doktor falan yok kendi doktorum kendim oldummmmm hayirlisiiii

ben yokken ii kaynatmışsınız kız sedoşum ne o öle tavuk gibi 4/5 yumurta:) biz bitane bile yumurtlayamazken oldumu bu şimdi:) tatlım şaka bir tarafa sen mutlaka adetin 3 üncü günü git hormon testi yaptır.ilaç felan kullandıysan o kadar yumurtlarsın yoksa bu pek mümkün değil cnm ya.son zamanlarda stres yaptın ya oda etkilemiştir adet düzenini mevsim değişikliğide neden olabiliyor ama sen yinede ihtimallere bırakma git yaptır testlerini genelde drların ilk isteyeceği test hormon testidir neden gerek duymamış anlamadım.o miğde bozulması önceden bendeed oldu bi kaç ay boyunca tm adet döneminde oluyordu sonra kendiliğinden düzeldi.bu arada dün akşam gittim hastaneye tabi her zamanki gibi negatifi alıp ardıma baka baka geldim eve.doğuma gelen kadınlar vardı birtanesinin annesi bekliyordu kızı doğuma girmiş hemde ikizmiş tabi benim annemde yanımda anlayacağınız yine bir tuhaf oldu içim:( Rabbim dedim bizlerede nasip edecekmisin böle güzel bir günü.bu arada dün akşam gittiğimde kendi drum yoktu doğuma girmiş yardımcısı vardı sadece kan testi yaptırdım ulturason felan baktıramadım bu sabah erkenden doktorumu aradım durumu anlattım ilaca ramen hasta olmadıysan bebişte yoksa büyük bir ihtimal yine kist oluşmuştur dedi:( hafta sonuna kadar bekle olmazsan p.tesi günü tekrar görüşelim dedi.hiç sorunum yokmuş gibi birde şu kistler olşmuyormu sinir oluyorum.gerçekten ne zor iş kadın olmak .ucak seninle ader tarihlerimiz yakın sanırım bugünle birlikte tam olarak 7 gün gecikmiş oluyorum.bu ayda beni elediğimize göre ucak İnş senden gelir güzel haberler sedoş hanım seninde 2 yada 3 gün kaldı yanılmıyorsam sıra sana geliyor göster kendini:) öle çok istiyorumki içimizden birinin hamiş haberini duymayı .Dualarım sizinle...
sedoşum özel msj yapabilmiş kız benimki dolmadı bir türlü aldım msjını.tatlım faceden ekledim seni eşimin adıda geçiyor yanıltmasın seni benim o benim :) bu arada içinin güzelliği yüzünede yansımış güzel arkadaşım benim .bişey soracağım size zamanla insanları korkular sararmış çok şükür ölümden hiç korkmadım Rabbimin emri nihayetinde .geçenlerde babam rahatsızlandı biraz ilk defa ölüm korkuttu beni daha doğrusu ölüm değilde bişeyleri eksik yaşamaktı sanırım babamın en büyük dileği bir torunu olması ve ilk çocuğu benim Bazen düşünüyorumda ilk hamileliğimde o haberi aldıklarında babamın annemin erkek kardeşimin o dayı oluyorum diye evi sığamadı halleri İnş rabbim tez zamanda nasip ederde bu duyguyu onlara tattırırım.Eğer öle olmazsa hayatımın en büyük eksikliği olacak sanırım.şimdi daha ii anlıyorum hayatla yarış etmenin ne demek olduğunu yaş ilerledikçe seneler çabucak geçtikçe bir telaş sarıyor insanı:(...... tm tm sustum ii değilim ben bugün:(

ayni sey banada oldu canim 1 2 ay once babama prostat kanseri teshisi konuldu baslangic asamasi olunca ameliyatla kurtulduk cok sukur bende o zaman cok dusunmustum onu bende ilk cocugum esimde allahin onlari mutlu etmeyi nasip etsin bize

ayni sey banada oldu canim 1 2 ay once babama prostat kanseri teshisi konuldu baslangic asamasi olunca ameliyatla kurtulduk cok sukur bende o zaman cok dusunmustum onu bende ilk cocugum esimde allahin onlari mutlu etmeyi nasip etsin bize[/QUOTEAmin cnm.İnş hep beraber yaşarız o sevinci.Eşimden biliyorum ben biz nişanlıyken eşimin babası vefat etmişti.Bi gün bana babamın benim çocuğumu görememsi çok ağırmış deyince içime o an düştü o acı.Hatat benim ilk çocuk yapmaya karar verdiğim andı eşim istiyordu ama ben geçiştiriyordum acelemiz ne diye sonra ya annen yada baban göremezse senin için istiyorum tat bu duyguyu dedi bana o an bir telaş sardı sanki beni.Rabbim nasip eder inş.

off offf ne diyim ki biz daaa adet olamadik ki yeni tur yeni sans diyelimmmm catlicaaaaam siskinlikten simdin oglen arasindayim karsimda hamis bi arkadas var nasil icim gidiyo masallah saglikla kucagina alabilsin onun karni bebisden sis benim kiii kistcikten galibaaa

Merhaba kızlar ne yapıyorsunuz şimdi girdim bende yazdıklarınızı okudum..Özgecim çok teşekkür ederim ama faceden yazdım sana burdan da diiyim çok güzelmişsin canım benim ya eşinle çok yakışmışsınız Allah mutlu mesut etsin o güzel fotoğrafa bir de bebiş gelsin inşallah en yakın zamanda çok teşekkür ederim ayrıca arkadaşlığımı kabul ettiğin için....Uçakcıma söyledim ama o kapatmış face i olsun sonra açarsın belkim kız o zaman ekle bari.. Özgecim geçmiş olsun hayırlısı artık bebeği geçtik önemli olan sağlık sonuçta biraz daha bekle bakalım ama ihmal etme git dr a olsun bakalım bu ay olmasın bir dahaki aya olsun değil mi her işte vardır bir hayır.. Ozaman uçaktan bekliyoruz bakalım iyi haber uçakcım yok mu çevrede bir dr gitseydin ya..canım çok geçmiş olsun babacığına Allah şifa versin iyi mi şimdi peki..Allah başınızdan eksik etmesin..ben babacığımı kaybedeli tam 10 sene oldu..Maalesef babam benim düğünüm bile göremedi herşey kısmet benim de annem var bende özellikle onun için istiyorum çünkü senelerdir en büyük arzusu torun sahibi olmak ne bileyim Allah ım duysun sesimizi inşallah dualarımız kabul olur kızlar bekletmesin Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah.. Özgecim aynen öyle bazen bende bakıyorum anneanneler torunu gezdiriyor kızlarıyla beraber 3 kuşak görünce bende çok etkileniyorum rabbim bize de göster diyorum...biz pozitiff olalım dedikçe daha da üzüntü yaşıyoruz galiba..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..bende bu ay umutlu değilim 23-24 u gibi sanırım olucam ya sancım var hafiften bu ay ümitsiz vaka benden de :-))) ben dr a gidicem ya martta o zaman göstericem bakalım ona dicem hormon tahlillerini sorucam..kız 13 mm olan herhalde tek yumurta dediği diğerleri rezervler sanırım onları görebiliyorlar ultrasonda sanırsam kız bende anlamıyorum martta ak koyun kara koyun belli olacak yakında ihtisas yapıp doktora vericez kızlar böyle kadın doğum hakkında bari bir klinik filan açalım :-))))

Merhaba kızlar ne yapıyorsunuz şimdi girdim bende yazdıklarınızı okudum..Özgecim çok teşekkür ederim ama faceden yazdım sana burdan da diiyim çok güzelmişsin canım benim ya eşinle çok yakışmışsınız Allah mutlu mesut etsin o güzel fotoğrafa bir de bebiş gelsin inşallah en yakın zamanda çok teşekkür ederim ayrıca arkadaşlığımı kabul ettiğin için....Uçakcıma söyledim ama o kapatmış face i olsun sonra açarsın belkim kız o zaman ekle bari.. Özgecim geçmiş olsun hayırlısı artık bebeği geçtik önemli olan sağlık sonuçta biraz daha bekle bakalım ama ihmal etme git dr a olsun bakalım bu ay olmasın bir dahaki aya olsun değil mi her işte vardır bir hayır.. Ozaman uçaktan bekliyoruz bakalım iyi haber uçakcım yok mu çevrede bir dr gitseydin ya..canım çok geçmiş olsun babacığına Allah şifa versin iyi mi şimdi peki..Allah başınızdan eksik etmesin..ben babacığımı kaybedeli tam 10 sene oldu..Maalesef babam benim düğünüm bile göremedi herşey kısmet benim de annem var bende özellikle onun için istiyorum çünkü senelerdir en büyük arzusu torun sahibi olmak ne bileyim Allah ım duysun sesimizi inşallah dualarımız kabul olur kızlar bekletmesin Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah.. Özgecim aynen öyle bazen bende bakıyorum anneanneler torunu gezdiriyor kızlarıyla beraber 3 kuşak görünce bende çok etkileniyorum rabbim bize de göster diyorum...biz pozitiff olalım dedikçe daha da üzüntü yaşıyoruz galiba..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..bende bu ay umutlu değilim 23-24 u gibi sanırım olucam ya sancım var hafiften bu ay ümitsiz vaka benden de :-))) ben dr a gidicem ya martta o zaman göstericem bakalım ona dicem hormon tahlillerini sorucam..kız 13 mm olan herhalde tek yumurta dediği diğerleri rezervler sanırım onları görebiliyorlar ultrasonda sanırsam kız bende anlamıyorum martta ak koyun kara koyun belli olacak yakında ihtisas yapıp doktora vericez kızlar böyle kadın doğum hakkında bari bir klinik filan açalım :-))))
sedoğum az önce facedende gördüm msjını arkadaşım tşk ediyorum O Maşallahlar sanada gelsin tatlım nasılda dışa vurmuş mutluluğunuz umarım bir ömürde böle olur bide bebiş gelince oo deymeyin keyfinize.Baban için çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin.Karamsar olma hemen adet sancılaryla bebişinki ilk 3 ay aynı oluyor biliyormusun.Bu uçak beni yok yere doğurtturacak demedi demeyin kistciklerine konuşuyor arada deli kız :) ucakcım unutmaki hepimiz aynı durumdayız ve Allahın izniyle aşacağız bunları.bak önümüzdeki ay sıkı çalışmalara başlıyoruz yan çizmek yok çok ii besleneceyiz kürler yapabiliriz incir felan eşlere keçi boynuzunu dayayın gitsin zaten :) hımm daha sonra yumurtlama takibi yaptırıyoruz ucak sen hiç benimki denk gelmiyor deme getireceğiz:) Biz senden bu ay ümitliyiz ama şu inadını bir tülü kıramadık.Hım bide ağır iş yapmak yok yormuyoruz kendimizi bide moral çok önemli stres yapmıyacağız 1 ay boyunca pozitif düşüneceğiz ve ay dolduğunda tam pozitif olacağız İnş.öpt sizi

delisiniz kizim sizzz...ben biliyommm bebis yok..bi beni goremediniz tuhhhh yaaaa merak ettim wrkadasimin faceden bakarim bende yada sadece sizin icin bi acip kaparimmm belkummmm

o zaman kur programini acikliyorum adetin 1.gunu incir kurune baslaniyor bal corek otu.....olan karisimda sabahlari bir kasik adet bitiminden 7 gun sonra sogan kuru 15 gun ama o arada incir kuru yapilmayacak bal corek otuna karisimada devam. ....eslerede keci boynuzu kuru benim esim 3 ay kullandi simdi ara ara yapicam yokksa adamcagiz seker komasina girecekkk....badem ceviz findik her aksam eslerle beraber yenecek. ..yataktan hemen kalkilmayacaka preseed varsa kullanilacak ben bu ayda ovulasyon teti almayi dusunuyoruz yumurta takibini kendim yapicam doktora gitmekten alttan muayene olmaktan ilac kullanmaktan biktim yaza tup bebege kalirsakk zaten bi ton ilac veriyorlar....

teşekkür ediyorum Aktunacım o senin güzelliğin ya ama çıtı pıtı çok tatlısın sende bizim bir tanıdık vardı ona benzettim seni aminnn inşallah Allah hepimize bebiş versin mutluluklarımız pekişsin inşallah.. Biliyorum ki canım sankim adet olacakmışım gibi sol tarafım ağrıyor yine.. Uçak kız bir test yap sen yinede kova burcu musun ben gibi inatsın belli:-)))bende evde zulada var test :-)))) yakında olsan verirdim sana ovulasyon testim de var da bişii olduğu yok diye kullanmıyorum ara verdim:-))) uçak kız o kadar şeyi yersek ve adamlara da yedirirsek beraberce koşarız herhalde evin içinde :-))))) her sabah keçiboynuzu pekmezi içiriyor eşim banada kendine de biz onu yiyoruz aslında bebiş için değil öksürük oluyor arada gıcık gibi bende onun için aldı eşim bir sürü karışım filan bayılır böyle iğrenç karışımlara bana da zorla yedirir:-)))) soğan küründen ben pek emin değilim kisti olmayanlarda kist yapıyor filan yazıyordu adet düzenliği de yok onu yapamam ama bal+çörek+tarçın yaparım şifa olsun inşallah hepimize kızlar ama özgeciğin de dediği gibi önemli olan pozitif olmak önce biz pozitif olalım sonrada sonucu pozitif alırız...bende öpüyorum sizleriii....iyi haberlerle inşallah...

o zaman kur programini acikliyorum adetin 1.gunu incir kurune baslaniyor bal corek otu.....olan karisimda sabahlari bir kasik adet bitiminden 7 gun sonra sogan kuru 15 gun ama o arada incir kuru yapilmayacak bal corek otuna karisimada devam. ....eslerede keci boynuzu kuru benim esim 3 ay kullandi simdi ara ara yapicam yokksa adamcagiz seker komasina girecekkk....badem ceviz findik her aksam eslerle beraber yenecek. ..yataktan hemen kalkilmayacaka preseed varsa kullanilacak ben bu ayda ovulasyon teti almayi dusunuyoruz yumurta takibini kendim yapicam doktora gitmekten alttan muayene olmaktan ilac kullanmaktan biktim yaza tup bebege kalirsakk zaten bi ton ilac veriyorlar....
tatlım süpersin ya yalnız bunların hepsini yer içersek özellikle bizim kocişler için pek hayırlı olmaya bilir ya pardon bizim için pek hayırlı olmayabilir diyecektim :)))) tatlım benim bildiğim incir kürüyle soğan kürü aynı dönem yapılmıyor.bu kistler adetle gidecek nasıl olsa takma sen kafana onları incir kürünü yapalım tam yumurtlama dönemi yumuşlar ii büyüsün ve çatlasın.şu bal karışımınıda yeriz esxtra olsun eşler içinde kürü yaparız bide ben evde yapıyorum geceleri zayıfım ya kilo yapsın diye bal süt muz ceviz robottan geçiriyorum.bide keçiboynuzu pekmezini hem eşim hemde onun zoryla bende içiyorduk yine başlarız.öpt seni

teşekkür ediyorum Aktunacım o senin güzelliğin ya ama çıtı pıtı çok tatlısın sende bizim bir tanıdık vardı ona benzettim seni aminnn inşallah Allah hepimize bebiş versin mutluluklarımız pekişsin inşallah.. Biliyorum ki canım sankim adet olacakmışım gibi sol tarafım ağrıyor yine.. Uçak kız bir test yap sen yinede kova burcu musun ben gibi inatsın belli:-)))bende evde zulada var test :-)))) yakında olsan verirdim sana ovulasyon testim de var da bişii olduğu yok diye kullanmıyorum ara verdim:-))) uçak kız o kadar şeyi yersek ve adamlara da yedirirsek beraberce koşarız herhalde evin içinde :-))))) her sabah keçiboynuzu pekmezi içiriyor eşim banada kendine de biz onu yiyoruz aslında bebiş için değil öksürük oluyor arada gıcık gibi bende onun için aldı eşim bir sürü karışım filan bayılır böyle iğrenç karışımlara bana da zorla yedirir:-)))) soğan küründen ben pek emin değilim kisti olmayanlarda kist yapıyor filan yazıyordu adet düzenliği de yok onu yapamam ama bal+çörek+tarçın yaparım şifa olsun inşallah hepimize kızlar ama özgeciğin de dediği gibi önemli olan pozitif olmak önce biz pozitif olalım sonrada sonucu pozitif alırız...bende öpüyorum sizleriii....iyi haberlerle inşallah...
ona çıtı pıtı değilde cılız diyelim gerçi şuan daha iim kilo aldım hastanede yattığım dönemler.nefret ediyorum bu halimden ama ben hep böle cılızım yapı olarak böyleyim sanırım annem teyzem onlarda böyleler genetik sanırım :) gerçi sağlık olsun da ama hamiş olmadan önce biraz kilo alsam ii olur eşimde hep öle diyor hatta diretiyor zorla her gece süt bal karışımları yapıyoruz :) bu uçak keçi burcu keçi:) istermisin bu 9 ayda değilde 10 cu ayda doğuracam desin :) tm ucak ya sustum yapma annem sen doğurana kadar yapma:) cocoman öpt seni ucaaak:) senide sedoşum:)

delisiniz kizim sizzz...ben biliyommm bebis yok..bi beni goremediniz tuhhhh yaaaa merak ettim wrkadasimin faceden bakarim bende yada sadece sizin icin bi acip kaparimmm belkummmm
yoğun istek üzerine görüntü talep ediyoruz:) bizde seni merak ediyoruz bakalım nasıl bişeymiş bu katır inadı taşıyan arkadaşımız:) bak ben sedoşumda ekliyim ne yap ne et beni bul göster kendini:) kız annem inatçı olan kadınlar hep güzel olrmuş der kardeşimden biliyorum inat demek ona az kalır:) ama cidden güzeldirde.tm anladım güzelsin :) söz nazar etmeyiz biz:)

tamam tamam sadece sizin için açıcam eklerim sizi sonra hemen kapatırımmmm amaa orası beni üzüyooooo

benim de nazarım değmez valla söz :-))))))) bizde de kürt inadı derler bana hep derler kürt inadı var sende diye :-)))))) kız boşver ya ben evlendikten sonra evlenip ikinci çocuğuna hamile olan var tebrik ediyorum sadece onları okadar boşver salla gitsin..:-))))

eklediiiimmm hemen bakın kapıcam amaaaa kızım benim tüyüm bozuk tüyüm sarı inadı var bende

Back
X