sedoşum konuşamadıkta bügün senle.uçakla dedi kodu yaptım ben:)ben birazdan çıkarım ofisten bügün öğlene kadar çalışıyorum.hala adet de olamadım ağrılarımda var ama dünkü kadar değil ara ara oluyor kesik kesik bir ağrı.kendinize ii bakın kızlar çok öpt sizi...
canım benim bende pek müsait değildim şimdi girdim nete bizde birazdan misafirliğe gidicez..tatlım benim ya o eltiden ben bile korktum yani ama Allah ın sopası yok işte insanları anlamak çok güç yemin ederim bende aynen tek eşimi kıskanırım ööle biri şunu almış şöyle olmuş Allah daha çok versin derim ama bir söz vardır el haset minel mahrum diye annem hep söyler hakkatten de haset eden kıskançlık eden aslında herşeyden mahrum kalıyor..Biz çok şükür Allah a inanıyoruz en güzeli canım boşver çok samimi olmamak en güzeli benim de ööle eşimin ailesi kalabalık ööyle olunca hep kendi işlerinde dedikodu oluyor ben resmi duruyorum gerçi genel olarak da mesafeliyimdir çok sıcak kanlı olmama rağmen..o yüzden ne kadar eşinizin ailesi iyi olursa olsun en güzeli mesafeli olmak benim daha eltim yok iki erkek kardeş daha var sadece bir görümce var..hepsi iyiler çok şükür ama zaman ne gösterir bilemiyorum.. ayyy inşallah adet olmazsın ya inşallah dediğim gibidir geç yumurtlamışsındır hadi bakalım özgecik ))) ben ismini zaten doktorların olduğu sitede keşfetmiştim benim de alanıma giirdiği için sorduğun soru sende benim gibi copy + paste yapıp soruyorsun ondan anladım sen olduğunu )))))))
ben daha doğmamış bebeğime birşey alamadım ama annem sağ olsun alıp duruyor bende ona diyorum alma diye ama ne yapsın heves ediyor işte hatta yorganını bile yaptırdı ööle diiim ))) alın kızlar boşverin ümit etmek lazım kendini salmak yıkılmak olmayacak demekle hiçbirşey olmaz olacak gibi düşünüp evlene poziitif enerji yaymalıyız.. sizleri öpüyorum kızlar hadi hayırlı haberler verin uçakcım sen de adet olmadın galiba hala..görüşürüz kızlar bende kaçıyorum...