yarım rahim

slm kızlar.bugun adet günüm belirtiler var sanki ama daha önceki hamileliğimdede adet belirtilerimi yaşamıştım.sol tarafım ağrıyınca çok korkuyorum dış gebelik tekrarlayacak diye.dış gebelikteki tek belirtim sol kasığımdaki ağrıydı çünkü.idrar testi yaptım negatif çıktı yarında kan testi yaptıracağım.zamanında adet olabilmek için bu ay tarlusal tablet kullandım dr hamile kalırsan sorun olmaz kalmazsanda zamanında adet olmanı sağlar demişti.gerçi bu ay pek ümitli değilim hsg di kontrollerdi derken bu ay pek önemsemedim yumurtlama günlerimide takip etmedim.Dua edin bana öptm sizi:)

kizlaaaaar allahima sukur iki bobregim varmisss ayrica doktor yine aklimi karistirdi niye bobreklerine baktirdigimi sorunca doktorun yarim rahim olabilecegini dudundu diyince rahiminiz ortada kaliligida buyuklugude gayet normal dedi ben mr cektirmek istiyorum diyince hic gerek yok dedi....ama yine sag tarafimda folukul kisti olusmus alistim artik adet olunca geciyo tabi bebis iside yalan oldu ama umit bu ay klomen kullanmistim cift yumurylamisda olabilirim diiii mi ama umit iste neyse hersey normalmis ya varsin obur ay olsunn ama ben yinede guvenemiyorum tup bebek oncesi mr cekerim ama bu rahatlik beni uzin bi sure goturuuur cok sukur ins bebislerimize kavusucazzz
Güzel haberler gelmeye başladı umarım bundan sonrası çok daha güzel olur cnm .senin adına çok sevindim.daha önceden taş dökmüştüm ondan dolayı bir çok kez böbrek filmi çektirmem gerekti ordan biliyorum her iki böbreğiminde olduğunu.gittim bi kadın doğumcuda rahimden önce böbreklere bakalım deyip ulturaaonla bakmıştı ve her ikiside gayet iii görünüyor demişti en azından o konuda kafam rahat.böle güzel haberlerin devam etmesi dileyi ile hoşçakalın :)

slm kızlar.bugun adet günüm belirtiler var sanki ama daha önceki hamileliğimdede adet belirtilerimi yaşamıştım.sol tarafım ağrıyınca çok korkuyorum dış gebelik tekrarlayacak diye.dış gebelikteki tek belirtim sol kasığımdaki ağrıydı çünkü.idrar testi yaptım negatif çıktı yarında kan testi yaptıracağım.zamanında adet olabilmek için bu ay tarlusal tablet kullandım dr hamile kalırsan sorun olmaz kalmazsanda zamanında adet olmanı sağlar demişti.gerçi bu ay pek ümitli değilim hsg di kontrollerdi derken bu ay pek önemsemedim yumurtlama günlerimide takip etmedim.Dua edin bana öptm sizi:)

inşallah adet olmazsın canım 9 ay kadar ;-))) senin de sol unikornus uterus değil miydi sol taraf varsa neden solda dış gebelik oldu ki sağ da olması gerekmiyormuydu..inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin tatlı arkadaşım öpüyorum seni...

ins canim sende hamilesindir benimde 31.gun kasiklarim agriyo gelen giden yok ama bugun bobreklerime baktirirken sagda folukul kisti gorundu o yuzden pek umudum kalmadi soldanda yumurtlamis olabilirim ve benim kistim varken hep agrir hafif hafif takma kafana dinleme vucudunu send3 hic folukul kisti olustumu benim 4 5 ayda oluyo hep ayni tarafta yarin guzel haberlerle gelirsin ins.hsg cekildikten sonraki ay hamile kalmak daha kolaymis. ...

Güzel haberler gelmeye başladı umarım bundan sonrası çok daha güzel olur cnm .senin adına çok sevindim.daha önceden taş dökmüştüm ondan dolayı bir çok kez böbrek filmi çektirmem gerekti ordan biliyorum her iki böbreğiminde olduğunu.gittim bi kadın doğumcuda rahimden önce böbreklere bakalım deyip ulturaaonla bakmıştı ve her ikiside gayet iii görünüyor demişti en azından o konuda kafam rahat.böle güzel haberlerin devam etmesi dileyi ile hoşçakalın :)

ben de gecen sene taş dökmüştüm..ayni senin gibi böbrekleri de o zaman iki tane var diye ögrendim..

inşallah adet olmazsın canım 9 ay kadar ;-))) senin de sol unikornus uterus değil miydi sol taraf varsa neden solda dış gebelik oldu ki sağ da olması gerekmiyormuydu..inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin tatlı arkadaşım öpüyorum seni...
günaydın sedacım.ofisimin hemen yanında sağlık ocağı var bu az önce kan verdim yarın öğlen veriyorlar sonucu bu ay pek umutlu değilim ama kısmet tabiki.evet cnm benimde sol unikornus uterus yani sağ tarafım yok tek tüp sol tüpüm var. bizim sağ tüpümüz olmadığından dolayı sağ tüpten gebe kalamayız.ben daha önce sol tüpten kalmıştım oda dış gebelikti zaten.Allahtanki dış gebelikten dolayı sol tüpümde hasar yada tıkanıklık oluşmamış hsg sonucuma göre sol tüpüm açık.diğer türlü tek şansım tüp bebek olacaktı .beni korkutan şey daha önce aynı tüpten dış gebelik yaşamış olmam.Allah korusun dış gebelik tekrarlarsa hasardan dolyı sol tüpümde iptal olacak.Tüpsüz kalacağım:) valla arkadaşım inan artık arsızlığa vuruyorum olayı:) dün akşam anneme dedimki olurda tüp bebek yaparsam dedesine söyle tam altından aşşağısı kurtarmaz bizimkisi çok maliyetli olacak:) annem diyor bu iice azıttı delirdi herhalde düşüne düşüne:)eşimlede uzun uzun konuştuk dün gece ve anladımki bir dahamı dünyaya geleceğiz kahrımdan ölsem neye yarar ne değişecek olacağı varsa Allah isterse olacak Tabikide biz elimizden geleni yapacağız ama hepsi bu...Sedacım güzel arkadaşım rabbim seninde gönlüne göre versin tatlım.Rabbim bizleri beterinden korusun inş.öpt seni...hoşçakal...

ins canim sende hamilesindir benimde 31.gun kasiklarim agriyo gelen giden yok ama bugun bobreklerime baktirirken sagda folukul kisti gorundu o yuzden pek umudum kalmadi soldanda yumurtlamis olabilirim ve benim kistim varken hep agrir hafif hafif takma kafana dinleme vucudunu send3 hic folukul kisti olustumu benim 4 5 ayda oluyo hep ayni tarafta yarin guzel haberlerle gelirsin ins.hsg cekildikten sonraki ay hamile kalmak daha kolaymis. ...
o kistler dönem dönem bendede oluyor ve adet gecikmesine neden oluyor çatlamayan yumurta kistleri ve adetle birlikte yok oluyor drum çoğu kadındada olur demişti çok büyük olmadığı sürece zararsızmış diye biliyorum.benim haber yarına kaldı tatlım.çalışıyorum ben özel hastaneler 1 saat sonra veriyorlar sonucu ama ofise uzak sürekli izin almakta sorun oluyor iş yerimin hmen yanında sağlık olcağı var burda yaptırdım testi ama sonucu yarın veriyorlar hayırlısı artık.İnş en yakın zamanda sendende hayırlı haberler gelir.hoşçakal...

günaydın sedacım.ofisimin hemen yanında sağlık ocağı var bu az önce kan verdim yarın öğlen veriyorlar sonucu bu ay pek umutlu değilim ama kısmet tabiki.evet cnm benimde sol unikornus uterus yani sağ tarafım yok tek tüp sol tüpüm var. bizim sağ tüpümüz olmadığından dolayı sağ tüpten gebe kalamayız.ben daha önce sol tüpten kalmıştım oda dış gebelikti zaten.Allahtanki dış gebelikten dolayı sol tüpümde hasar yada tıkanıklık oluşmamış hsg sonucuma göre sol tüpüm açık.diğer türlü tek şansım tüp bebek olacaktı .beni korkutan şey daha önce aynı tüpten dış gebelik yaşamış olmam.Allah korusun dış gebelik tekrarlarsa hasardan dolyı sol tüpümde iptal olacak.Tüpsüz kalacağım:) valla arkadaşım inan artık arsızlığa vuruyorum olayı:) dün akşam anneme dedimki olurda tüp bebek yaparsam dedesine söyle tam altından aşşağısı kurtarmaz bizimkisi çok maliyetli olacak:) annem diyor bu iice azıttı delirdi herhalde düşüne düşüne:)eşimlede uzun uzun konuştuk dün gece ve anladımki bir dahamı dünyaya geleceğiz kahrımdan ölsem neye yarar ne değişecek olacağı varsa Allah isterse olacak Tabikide biz elimizden geleni yapacağız ama hepsi bu...Sedacım güzel arkadaşım rabbim seninde gönlüne göre versin tatlım.Rabbim bizleri beterinden korusun inş.öpt seni...hoşçakal...

canım benim ya inşallah sonucun pozitif olur hayırlı haberleri alırsın inşallah Allah hakkımızda ne hayırlısıyla onu versin inşallah..ilk hamiş kalan sen ol aramızda hadi bakalım...Biz arkandan hemen gelicez ;-)))) valla en güzeli şakaya vurmak zaten boşver iyi yapıyosun boşver kötü düşünme hem bir kere dış gebelik oldu diye yeniden olmaz kafana takma ne güzel hamile kalabildin sen sonuçta değil mi..Bence herşey yolunda gidecek..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım..Aynen öyle ya çok kötü bir rahatsızlığımız olsaydı Allah korusun çok şükür elimiz ayağımız tutuyor sağlıklıyız rabbim ol derse bebişlerimiz de olacak..Hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım ya yarına kadar sabredicez artık ne yapalım..öpüyorum seni kocaman...görüşürüz canımcım..

nolurr icimizden biri hamile kalsiiin bize umut olsun kizlar sacma olacak fazla arastirmaktan benim beynim durdu benim sag tupum tikali dendi sag rahim yok fala yazmadi hsg raporda sola deviye uterus yaziyo simdi benim sag yumurtaligim gayette olusuyo zaman zaman folukul kisti oluyo simdi benim sag tupum tikaliysa catlayan sag yumurta nereye gidiyiyo

bideee bu folukul kisti adet gecikmesi yapinca herhangi bir ilac kullandiniz mi adet olmak icin yada sonrasindaki ay dogum kontrol hapi ben int bi doktora sormustum hic gerek yok dogum kontrol hapina dedi tekrar kullanmak istemiyorummm bir ay daha bosa gitmesin sogan suyu icicem kizlar bide benim ultrosonda uterus olcusu 8.1 yaziyo bu ne demek

nolurr icimizden biri hamile kalsiiin bize umut olsun kizlar sacma olacak fazla arastirmaktan benim beynim durdu benim sag tupum tikali dendi sag rahim yok fala yazmadi hsg raporda sola deviye uterus yaziyo simdi benim sag yumurtaligim gayette olusuyo zaman zaman folukul kisti oluyo simdi benim sag tupum tikaliysa catlayan sag yumurta nereye gidiyiyo
tatlım benim hsg sonucumda sol unikarnius uterus yazıyor buda sol tüp ve rahim var anlamına geliyormuş bende sonucu ilk gördüğümde sol tarafımın olmadığını düşünmüştüm meyersem sağ taraf yokmuş.yumurtlama olayına gelince belki drum bana sağ taraftanda yumurtluyorsun yumurtada sorun yok rahim sağ taraftaki yumurtayıda kapabiliyor demişti yani sağ tarafımdan yumurtladığım ayda hamile kalabilirmişim.sol tüp onu çeker demişti bunu araştırma hastanesindede söylediler bana.benim drum usg ile baktığında rahim boyumun 7 cm olduğunu söylemişti senin 8.1 ise süper dr bana 7 cm yeterli demişti bu durumda sen çok çok şanslısın.Bende bu sabah aynı şeyi düşündüm inş en yakın zamanda birimiz hamile kalsada bekleyenlerinde yüreğine su serpilse.Rabbim hayırlısını nasip eder inş.Hoşçakal cnm

bideee bu folukul kisti adet gecikmesi yapinca herhangi bir ilac kullandiniz mi adet olmak icin yada sonrasindaki ay dogum kontrol hapi ben int bi doktora sormustum hic gerek yok dogum kontrol hapina dedi tekrar kullanmak istemiyorummm bir ay daha bosa gitmesin sogan suyu icicem kizlar bide benim ultrosonda uterus olcusu 8.1 yaziyo bu ne demek
cnm benimde dış gebelikten sonra adet düzensizliklerim oldu geçen ayda ayı sorunu yaşadım kistten dolayı adetim gecikmiş dr tarlusal diye bir ilaç verdi anca öle adet oldum.bu ayda adetime 10 gün kala kullanmamı istedi zamanında adet olabilmem için.eğer hamile kalırsam ilacın bebeğe zararı olmayacağına kalmazsanda zamanında edet olmam için kullanmamı istedi .sen bu ayda sorun yaşarsan dr tekrar görüş zamanında adet olabilmen için ilaç verecektir..

cnm benimde dış gebelikten sonra adet düzensizliklerim oldu geçen ayda ayı sorunu yaşadım kistten dolayı adetim gecikmiş dr tarlusal diye bir ilaç verdi anca öle adet oldum.bu ayda adetime 10 gün kala kullanmamı istedi zamanında adet olabilmem için.eğer hamile kalırsam ilacın bebeğe zararı olmayacağına kalmazsanda zamanında edet olmam için kullanmamı istedi .sen bu ayda sorun yaşarsan dr tekrar görüş zamanında adet olabilmen için ilaç verecektir..

canim benim bu olcuyu ultrosonda verdiler hsg de degil o yuzden hemen umitlenmiyorum mr cekene kadar kapali taraftan yumurtlayip hamile kalma olasiligi cok dusuk hatta benim tikali denen tarafimdan yumutladigimda asilama yapmislardi. ...farkli bi doktor bosuna para vermissiniz tutmasi cok cok dusuk ihtimal dediii

canim benim bu olcuyu ultrosonda verdiler hsg de degil o yuzden hemen umitlenmiyorum mr cekene kadar kapali taraftan yumurtlayip hamile kalma olasiligi cok dusuk hatta benim tikali denen tarafimdan yumutladigimda asilama yapmislardi. ...farkli bi doktor bosuna para vermissiniz tutmasi cok cok dusuk ihtimal dediii
cnm benimde hsg de ölçü yok.ben hsg sonucunu altıktan sonra kendi dr göstermeye gittiğimde ulturasondan bakıp bana 7 cm demişti.evet kapalı olan taraftan hamile olması mümkün değil drumda bana aynı şeyi söyledi ama sonuçta her iki tarftada yumurtlama oluyor kısacası sol taraftaki tüp sağ taraftaki oluşan yumurtayı kapabiliyormuş bunu bana bir çok dr söyledi belki küçük bir ihtimal ama bu şekilde hamile kadan kadınlar varmış.Bol şans tatlım

cnm benimde hsg de ölçü yok.ben hsg sonucunu altıktan sonra kendi dr göstermeye gittiğimde ulturasondan bakıp bana 7 cm demişti.evet kapalı olan taraftan hamile olması mümkün değil drumda bana aynı şeyi söyledi ama sonuçta her iki tarftada yumurtlama oluyor kısacası sol taraftaki tüp sağ taraftaki oluşan yumurtayı kapabiliyormuş bunu bana bir çok dr söyledi belki küçük bir ihtimal ama bu şekilde hamile kadan kadınlar varmış.Bol şans tatlım

ayyy gercekten mi canim benim nasil mutlu ettin beni bilemezsin bende hsg de yok diye umutlanmamistim o zaman rahmimiz yeterli niye kafamiza takiyoz tek derdimiz hamis kalmak o zaman...ya bak bisey daha anlaticam kac saattir kendimi yiyorum bizim okulda calisan bi hizmetli var kadin hamile ve surekli sigara ve alkol iciyo bu nasil bi vicdan...ben olsun diye nelerle ugrasiyorum esimede kendimede neler yedirecegimi sasirdimmm rabbim vardir bi hikmeti....

ayyy gercekten mi canim benim nasil mutlu ettin beni bilemezsin bende hsg de yok diye umutlanmamistim o zaman rahmimiz yeterli niye kafamiza takiyoz tek derdimiz hamis kalmak o zaman...ya bak bisey daha anlaticam kac saattir kendimi yiyorum bizim okulda calisan bi hizmetli var kadin hamile ve surekli sigara ve alkol iciyo bu nasil bi vicdan...ben olsun diye nelerle ugrasiyorum esimede kendimede neler yedirecegimi sasirdimmm rabbim vardir bi hikmeti....
evet tatlım ya sen bilmiyormuydun benimde hsg de herhangi bir rakam bir ölçü yok sadece kavite hacmi normaal görünümde diye bir not düşmüş ama herhangi bir sayı belirtmemiş.benim usg de anlaşıldı 7 cm olduğu.cnm hamile kalma olayına gelince biliyorsun ben daha önce bir hamilelik yaşadım vede yarım rahimli olduğumu bilmeden yumurtlama takibi ve klomen diye yumurtlama ilacı kullanarak ilacı kullandığım ilk aydan hamile kaldım.drumun bana belirttipi yarım rahim kesinlikle gebe kalmaya engel değil eğer perde varsa bu engel olur ama yarımsa gebe kalınması için engel değil demişti.ve netten kaç dr a yazdıysam hepsi aynı şeyi söyledi.yumurtlaman aktiftse eşinin sperm değerleri normalse yarım rahim olması hiç bir şeyi değiştirmez.bence sen bir an önce yumurtlama takibi yaptırmaya başla.şunuda belirteyim ben pkoluyum ve eşimin hareketli sperm sayısı düşük denildiği dönem hamile kaldım.yarım rahim engel olmuş olsaydı ben hamiş kalamazdım sen gönlünü ferah tut tabiki önlemini al tedavini ol gerisi gelecektir inş.cnm diğer konuya gelince ya allahın gücüne gitmesin ama var öle insanlar ya nasıl kıyıyorlar nasıl bir vicdana sahipler bilemiyorum ama malesefki var.bazen sokak ortasında minicik çocuğuna sırf ağlıyor diye vuran anneler görüyorum Allahım diyorum böle hak etmeyen insanların çocuğu varken bizim gibilerin neden olmuyor sonrada binlerce tövbe ediyorum tabi zorla insanı günaha sokuyorlar.valla cnm daha doğmamış bebeğini zehirleyen bir kadın doğduktan sonra nasıl bir annelik yapacak hiç bir fikrim yok.çok cnm sıkılıyor böle şeyleri duyunca diyorumya yok yere günaha sokuyorlar insanı.Allah islah etsin ne diyeyim:KK43:

slm kızlar..salı günü pelvik mr çektiricem, bugun adetin 1.günü konya başkent hastanesine sonuçlarımla beraber 10.-14. günlerin birinde gitmeyi düşünüyorum. ofis histeroskopi ile bakılacak, normal usgde rahmin bebeği taşıyıp taşıyamayacağı belli oluyormu ki?

valla oluyomus bende yeninogrendim cunku simdiye kadar gittigim tum doktorlar gayet iyi demisti dunde bobrek ic8n hidince doktora sordum gayet guzel.dedi zaten benim rahim filminde tani sag tuba tikali sola deviye uterus yaziyo ama.ben yinede pelvik mr cektiricem ama hala adet olmad8m diger dedigin test nasil bisey nasil cekiliyo ve neden cektiriyosun

hsg'den sonra Usg çekildi ve uterus unicornis tanısından sonra doktor bana histeroskopi yaptırıp, rahmin bebek için uygun olup olmadığına bakılmasını önerdi, mr a gerek yok hsg ve usg birbirleri ile uyumlu dedi. ama ben hastanede çalışıyorum ve konyaya giderken burdan mr da götürmek istedim. Ankaradan dr hulusi b. zeyneloğlu konya başkent hastanesine haftada belirli günler geliyormuş, onunla görüştüm ve ofis histeroskopi yapalım dedi.

X