Kızlar ne yapıyorsunuz sabah okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım temizlikten biraz daha geçe kaldım çok sancım vardı maalesef kızlar o faldaki ben değilim çünkü dün itibariyle adet oldum ve çok da geliyor geçen ay az gelmişti..dün gece rüyamda garip şeyler gördüm ya yavru muhabbet kuşu gördüm ama kızlar yeni doğmuş bebek kuşlardı camın önüne gelmişlerdi hemen bizim kafesi getirdim camı açtım onları bizim kafesin içine aldım ama bööle miniminnacık tüysüz et gibi şeylerdi 4-5 taneydiler..ilginç bir rüyaydı gerçektende..
uçak kızzz yılnıznameyi nerden baktırdın yorumcu sitesinden mi bende bir ara niyetlenmiştim ama eşli mi bakılıyor yoksa tek mi ben de istiyorum ama eğer eşle bakılıyorsa onun doğum tarihi saati filan biraz meçhul
)) kız masal o neymiş kız sübyan filan tövbe tövbe hakkatten korktum yani bende yıldıznamede öyle bişi çıkıyormu yoksa bakan kişi söylemiştir herhalde..
kız uçakcım bak hakkatten al sana işaret gelmiş işte..çok sevindim yaaa en iyisi mi sen bu ay yoğun çalışmalara yap kürler filan yap ben im bugün ikinci gün yapmayı unuttum bal-çörek otu da yarın başlasam olur mu ya malzemem var karıştırmadım yaaaa...
aktunammm ne güzel bir doğum günü yaşamışsın ben dedim ama sana eşin unutmaz kız süpriz yapar die dimi
)) ama uçak kız demişin ya dört silahşöhler diye hakkatten yaaa
)))) çok güldüm onaaa..aktunacım evi de dekore etmişsin aferim sana şimdi havalar da düzeldi insan yenilik yapmak istiyor gerçekten de ama bugün de hava bozdu ya anlamadım gitti..
ayy masal kız sorma bizimde benden bir sene sonra evlenen biri hamile kalmış iki aylık onu da ben dün öğrendim moralim bozuldu..dün de eşimle tartıştım aslında biraz canım sıkkın kızlar ameliyat için acele etme yazdan sonra olursun diyor neden erkekler böyle yaa neden hep bizi uğraştırıyorlar bende kızdım '30 yaşına geldim acele etme 40 ımda doğururum' dedim...
ya kızlar inşallah biriniz hamilesinizdir güzel haberler verin hadi bana kızlar sizden gelişme bekliyorum valla kız masal acele etme kız bir kaç gün geciksin ööle test yap hem erken olursa çıkmaz kız o yüzden diyorum ama test yaparsan da haberdar et bizi merak ederim valla billa...öpüyorum sizi canlarımmmmm....