• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

Kızlar lütfen kendinize gelin. insan kendini çaresiz hissedince herşeyden bir ümit bekliyor bunu çok iyi biliyorum. (kendimden) ama falın en büyük günahlar arasında olduğunu unutmayın lütfen.

minikmelegim38 biz fala inanmıyoruz ki. ciddi ciddi gidip fal baktırmışlığımız yok. maksat muhabbet olsun diye faldaki kim diye konuşuyoruz. yoksa günah olduğunu tabiki bizde biliyoruz. hatırlatman içinde sağol. :34:

Kızlar lütfen kendinize gelin. insan kendini çaresiz hissedince herşeyden bir ümit bekliyor bunu çok iyi biliyorum. (kendimden) ama falın en büyük günahlar arasında olduğunu unutmayın lütfen.

canım merhaba işin şakasındayız maksat muhabbet olsun yoksa rabbimden başka kim bilebilir.. canım bu arada bebeğin iyiymiş çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun canım..

ayyy doğru kız o aktunamınn falı idi değil mi ??? :1::1: ben senin falda çıktı sandıydımm. hehehe . ya bizim o akraba kız bugün annemden öğrendim benden 6 ay küçükmüşşşş. yani yaşı da var. ama 4 aylık evli ve 2 küsür aylık hamile yaaaa. :43::43:

yavrum herkes hamile kaldı yaa bi biz kaldık artık bizde 2013 hamişleri olucaz inşallah :-))

Kızlar ne yapıyorsunuz sabah okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım temizlikten biraz daha geçe kaldım çok sancım vardı maalesef kızlar o faldaki ben değilim çünkü dün itibariyle adet oldum ve çok da geliyor geçen ay az gelmişti..dün gece rüyamda garip şeyler gördüm ya yavru muhabbet kuşu gördüm ama kızlar yeni doğmuş bebek kuşlardı camın önüne gelmişlerdi hemen bizim kafesi getirdim camı açtım onları bizim kafesin içine aldım ama bööle miniminnacık tüysüz et gibi şeylerdi 4-5 taneydiler..ilginç bir rüyaydı gerçektende..
uçak kızzz yılnıznameyi nerden baktırdın yorumcu sitesinden mi bende bir ara niyetlenmiştim ama eşli mi bakılıyor yoksa tek mi ben de istiyorum ama eğer eşle bakılıyorsa onun doğum tarihi saati filan biraz meçhul :-))) kız masal o neymiş kız sübyan filan tövbe tövbe hakkatten korktum yani bende yıldıznamede öyle bişi çıkıyormu yoksa bakan kişi söylemiştir herhalde..
kız uçakcım bak hakkatten al sana işaret gelmiş işte..çok sevindim yaaa en iyisi mi sen bu ay yoğun çalışmalara yap kürler filan yap ben im bugün ikinci gün yapmayı unuttum bal-çörek otu da yarın başlasam olur mu ya malzemem var karıştırmadım yaaaa...
aktunammm ne güzel bir doğum günü yaşamışsın ben dedim ama sana eşin unutmaz kız süpriz yapar die dimi :-))) ama uçak kız demişin ya dört silahşöhler diye hakkatten yaaa:-))))) çok güldüm onaaa..aktunacım evi de dekore etmişsin aferim sana şimdi havalar da düzeldi insan yenilik yapmak istiyor gerçekten de ama bugün de hava bozdu ya anlamadım gitti..
ayy masal kız sorma bizimde benden bir sene sonra evlenen biri hamile kalmış iki aylık onu da ben dün öğrendim moralim bozuldu..dün de eşimle tartıştım aslında biraz canım sıkkın kızlar ameliyat için acele etme yazdan sonra olursun diyor neden erkekler böyle yaa neden hep bizi uğraştırıyorlar bende kızdım '30 yaşına geldim acele etme 40 ımda doğururum' dedim...
ya kızlar inşallah biriniz hamilesinizdir güzel haberler verin hadi bana kızlar sizden gelişme bekliyorum valla kız masal acele etme kız bir kaç gün geciksin ööle test yap hem erken olursa çıkmaz kız o yüzden diyorum ama test yaparsan da haberdar et bizi merak ederim valla billa...öpüyorum sizi canlarımmmmm....

canımm şöyle açıklayayım sorduğun soruları ;
evlendiğimizden beri adete yakın ben gece rüyamda korkuyordum. korkarak filan uyanıyordum. bazen ağlayarak sıçrayarak uyanıyordum. aynısı kız kardeşime de oluyormuş. annemlerde böyle yıldıznameden bakan bir hocaya baktırmışlar. korkmamak için ayet filan yazdırmışlar. bu hoca demiş ki anneme. senin çocuklarının üçünde de sibyan bizim burdaki deyimle sübyan var demiş. annemde vardı zaten bunu yıllar önce öğrenmiştik. erkek kardeşime hamile iken annemi gece rüyasında çocuğun ölcek diye korkutuyorlarmış. muska yazdırmışlardı camii hocasına o zaman korkması geçmişti. neyse geçen yıl gittikleri hoca da söylemiş. gece rüyalarında korkuyorlarsa ondan hamile kalamıyorlardır demiş. kardeşim muskayı düzenli taktı ve 5 ay içinde hamile kaldı. hamile kalınca muskayı değiştirdi hoca. şimdi o muskayı takıyor. gece de korkmuyor artıık çok şükür.bebek doğuncada 7 yaşına gelene kadar bebek takcak muskayı. ben pek düzenli takamadım sonra da kaybettim muskayı. bazen arada korkuyorum rüyamda. hayvan filan görüyorum sıçrayıp uyanıyorum. yatmadan önce ayetel kürsi okuyorum aklıma geldiği zamanlarda. düşük olmadan önceki günde iki elimin yüzük parmaklarında altın yüzük varmış alyans gibi. sonra o yüzükler parmağımdan kayıp düşüyor. ben alıp parmağıma takmaya çalışıyorum. tekrar takıyorum gibi oluyor gene düşüyor. sabah kalktım ve rüyayı hiç beğenmedim. kötü bişey olcağını hissettim. sonra işte düşük başladı düşmesin diye hemen iğne hap filan aldık ama düştü böyle sonuçlandı. düşükten sonra bana gene camii hocası muska yazdı . hamile kaldığı an taksın dedi. hamile kalırsam takcam işte. böyle kızlarrr.

ayrıca canım bal+çörek otu+tarçın kürünü de başla bugün. fark etmez yani birgün kaçırdı isen. adetin 2.ci günü başlanıyo zaten normalde. ama 3.cü günü de başlayabilirsin bence.

birde rüyandaki kuşlar inşallah haberdir. 5 tane kuş varmış . demek ki 5 tane haber alcan kız. :)

ameliyat konusunda da kocalar aynen hiiiççç aceleleri yok. tabi onlar için yaş faktörü çok da mühim değil. 80 yaşında da olsalar baba olabildikleri için. ama işte kadınlar için yaş faktörü çookkkk önemli. birinciyi yaptıktan sonra daha 2.ci çocuk var dimi ama yaaa. :1::1:

himm degisik biseymis masalcim...ben duasiz ne gune baslarim ne gece yatarim...cunku bende nazara cok gelirim hasta olup bayilacak gibi oluyorum... seda ne bakiyon sen kocana benimkinede ayni hangi ay yapariz tup bebegi kime yaptiririz diyorum...adamda bikti benden.daha dur bakalim kendinden olur diyo....uffd ne bilimmm ya artik ruyalara fallara kaldik biz grupanya diye bi siteden aldik galiba ama sonuc gelmedi daha acaba neler soyleniyo yildiznamede

himm degisik biseymis masalcim...ben duasiz ne gune baslarim ne gece yatarim...cunku bende nazara cok gelirim hasta olup bayilacak gibi oluyorum... seda ne bakiyon sen kocana benimkinede ayni hangi ay yapariz tup bebegi kime yaptiririz diyorum...adamda bikti benden.daha dur bakalim kendinden olur diyo....uffd ne bilimmm ya artik ruyalara fallara kaldik biz grupanya diye bi siteden aldik galiba ama sonuc gelmedi daha acaba neler soyleniyo yildiznamede

canım valla bende çok çabuk nazar oluyorum. hemen artık nas ve felak okuyoruz geçiyor iyi geliyor. genelde aklıma geldikçe sbah evden çıkarken ayetel kürsi okuyorum. ama tabi unuttuğum zamanlarda oluyor. hele birde annemin bir komşusu var. kadın beni ne zaman görse ben direk hasta oluyorum. ya başım ağrıyor yada midem çok kötü bulanıyor. annem hemen bana nazar duası okuyor öyle zorla iyi oluyorum. grupanya diye bi yerde yıldızname olduğunu bilmiyordum. bizim gittiğimiz hocada eski yazı kitaplar vardı ordan bakıyormuşş. ayrıca erkekler mi çok kaygısız yoksa biz mi çok aceleciyiz bilemedim gitti. :1:

tatlım anladım şimdi nasıl birşey olduğunu benim genç kızlık dönemlerimde çok oluyordu hatta annemde de oluyormuş uyku ile uyanıklık arasında yaşadığım şeyler oluyordu hatta öyle ki ortaokul yıllarımda çok yaşadım bunu bütün gece oturup ağlardım biri geliyordu devamlı ya ayy düşündükçe tüylerim ürperiyor..bazen yatağımı sallıyordu uyanıyordum bazen gelip üzerime çıkıp ağırlığını veriyordu ellerini bile hissediyordum ellerimi tutuyordu filan çok garip şeylerdi sonra cevşen duası aldım felak nas okuyordum devamlı..çevşen taktıktan sonra biraz azaldı ve de 42-43 gün arayla geliyordu annem de de olmuş bu böyle..birde banyoda filan çok vakit geçirmemek lazım bende öyle hemen nazar olurum bana hep derler senin yıldızın çok düşük diye.. arada yine oluyor ama artık eskisi gibi olmuyor çok şükür ki eskiden çok takıyordum birde küçüktüm oturup ağlardım bütün gece ama şimdi o şey geldiğinde beni yataktan aşağı atmaya kalkarsa ben onu ittiriyorum :-))) inat ettim arkadaş eğer takmassan kafaya olmuyor bişii zaten ama sen muska filan almışsın belki seninki başka birşeydir duanın zararı olmaz faydası olur zaten canım inşallah bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın demek rüyanda da malum olmuş bebeğini kaybedeceğin.. kız benim rüyamdaki kuşları çözemedim gitti belki de haber alıcam inşallah hayırlı haberler olsun..
yaa aynen öyle erkekleri anlayamıyorsun onlara kalsa herşeye erken biz mi çok acele ediyoruz inan beni bile şüpheye düşürüyor ya bazen diyorum ya ben çok acele ediyorum acaba ondan mı olmuyor ama dü de dedim sen bişi bilmiyorsun millet konuşuyor arkadamızdan olmuyor çocukları diye.. sanane diyoo deli olucam ya dedim ya ya ben şimdi hamile kalırım da çocuğumuz perdeden dolayı düşer yada sakat olursa o zaman ne yapcan dedim olsaydı 2 senedir olurdu diyor off valla ya bir bu dertlerle uğraşıyoruz birde eşlerle..laf anlatmak mümkün değil..uçakcım seninki de benimki gibi demek baksana ben de diyordum sadece benimki böyle herhalde demek bütün erkekler aynı dın dın..:-)))))

kızlar grupanyada indirimli ne kadardı bir kaç kez denk geldim ama satın almadım olmazsa bakarım bendee...

tatlım anladım şimdi nasıl birşey olduğunu benim genç kızlık dönemlerimde çok oluyordu hatta annemde de oluyormuş uyku ile uyanıklık arasında yaşadığım şeyler oluyordu hatta öyle ki ortaokul yıllarımda çok yaşadım bunu bütün gece oturup ağlardım biri geliyordu devamlı ya ayy düşündükçe tüylerim ürperiyor..bazen yatağımı sallıyordu uyanıyordum bazen gelip üzerime çıkıp ağırlığını veriyordu ellerini bile hissediyordum ellerimi tutuyordu filan çok garip şeylerdi sonra cevşen duası aldım felak nas okuyordum devamlı..çevşen taktıktan sonra biraz azaldı ve de 42-43 gün arayla geliyordu annem de de olmuş bu böyle..birde banyoda filan çok vakit geçirmemek lazım bende öyle hemen nazar olurum bana hep derler senin yıldızın çok düşük diye.. arada yine oluyor ama artık eskisi gibi olmuyor çok şükür ki eskiden çok takıyordum birde küçüktüm oturup ağlardım bütün gece ama şimdi o şey geldiğinde beni yataktan aşağı atmaya kalkarsa ben onu ittiriyorum :-))) inat ettim arkadaş eğer takmassan kafaya olmuyor bişii zaten ama sen muska filan almışsın belki seninki başka birşeydir duanın zararı olmaz faydası olur zaten canım inşallah bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın demek rüyanda da malum olmuş bebeğini kaybedeceğin.. kız benim rüyamdaki kuşları çözemedim gitti belki de haber alıcam inşallah hayırlı haberler olsun..
yaa aynen öyle erkekleri anlayamıyorsun onlara kalsa herşeye erken biz mi çok acele ediyoruz inan beni bile şüpheye düşürüyor ya bazen diyorum ya ben çok acele ediyorum acaba ondan mı olmuyor ama dü de dedim sen bişi bilmiyorsun millet konuşuyor arkadamızdan olmuyor çocukları diye.. sanane diyoo deli olucam ya dedim ya ya ben şimdi hamile kalırım da çocuğumuz perdeden dolayı düşer yada sakat olursa o zaman ne yapcan dedim olsaydı 2 senedir olurdu diyor off valla ya bir bu dertlerle uğraşıyoruz birde eşlerle..laf anlatmak mümkün değil..uçakcım seninki de benimki gibi demek baksana ben de diyordum sadece benimki böyle herhalde demek bütün erkekler aynı dın dın..:-)))))

canım yaa senin ki baya karabasan gibi bişeyy. ayyy korkutucu imiş. bana öyle olsa herhalde bende psikoloji falan kalmazdı. hepten dağılırdım. aman iyi bari atlatmışsın canım yaa.

Kızlaaaarrrr . ya az önce sandalyeden düştüm güümmmm diye. artık hamile isem bile düşmüştür o çocuk :43::43::43::43::43:
nasıl başardım bilmiyorum ama düştüm işte. üf yaaaa.

canım geçmiş olsun misafir geldi kahve içmeye ya yazamadım size şimdide eşim yoldaymış geliyor kızlar öpüyorum sizi masalcım birşey oldu mu dikkat et kendine yaaa...

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz sabah evden çıkmadan size yazayım istedim dün hiç müsait olamadım bugünde bir tanıdığa gidicez birazdan çıkıcaz...kızlar nsl gelişmeler nedir adet oldunuz mu ya inşallah olmazsınız 9 ay... dün eşim benim için sağolsun bal-çörek-otu tarçın karıştırdı dün akşam başladım içmeye bu sabah da içtim inşallah şifa olsun :-)) masalcım aktunacım uçakcım....dün masalla ortak bişii yaptık sizinkini alıcam masal vermiş galiba benimkini..(artık şifreli yazcammm :-)) ) bende sizin alırım muhabbet ederiz ok öpüyorum sizi müsait olunca ayarlayalım..görüşürüz kızlarr...

masalcım çok geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine...sedoşum o bahsettiğin olay bendede olyordu hatta evlendiğimdede çok oldu karabasan oluyormuş hatta birkeresinde eşim fark etti kaldırdı beni yataktan o baksettiğin ağırlık boğazıma çokmuştu.çok garip birşey kalkmak istiyordun ama parmağını bile kpırdatamıyorsun yaşlı insanlar karabasan diyorlar.kimiside pskolojik bir durum diyor...ama ben resmen üstme çıktığını bilirim o şeyin...bide genelde kafaya taktığımda kesin olur...benimde yıldızım çok düşükmüş öyle diyorlar...öle çabuk nazara geliyorumki hemen üzerime bir ağırlık basar başım ağrır bide esnemekten ağzım yıtılacakmış gibi olur...kocişlere gelince kız bunların hepsi böyle daha öncede demiştim ya bizimki herşeyi oluruna bırakır bende tam tersi çok tez canlıyımdır.bazen imreniyorum ona....söyleyincede küplere biniyor..birazdan dışarı çıkacağım bugün bankada çok işim var çıkmadan size yazayım dedim...3 de randevu almıştım ya iç hastalıklarından .zaman kalırsa gideceğim..yan tarafım hala çok ağrıyor..bugün adet günüm ama hala gelen giden yok....olacaksamda zamanında olurum inş geç olmakta ayrı bir stres...sedoşum bir tek sen adet oldun sanırım ii oldu bir yandan ameliyattan önce hamiş kalman fazla riskli olabilir Allah korusun genelde bebek gelişmediğinden düşük oluyormuş Rabbim böyle acılar yaşatmasın bizlere...ucakcımmm senin kocişte bizimkilerin kafadan baksana hepsi aynı ...takma sen kafana yaza kadar çalışmalara devam bak kocişinde yanında olacak fırsat bu fırsat bol bol silkelettir kendini :))çok öpt sizi grş kızlar

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz sabah evden çıkmadan size yazayım istedim dün hiç müsait olamadısm bugünde bir tanıdığa gidicez birazdan çıkıcaz...kızlar nsl gelişmeler nedir adet oldunuz mu ya inşallah olmazsınız 9 ay... dün eşim benim için sağolsun bal-çörek-otu tarçın karıştırdı dün akşam başladım içmeye bu sabah da içtim inşallah şifa olsun :-)) masalcım aktunacım uçakcım....dün masalla ortak bişii yaptık sizinkini alıcam masal vermiş galiba benimkini..(artık şifreli yazcammm :-)) ) bende sizin alırım muhabbet ederiz ok öpüyorum sizi müsait olunca ayarlayalım..görüşürüz kızlarr...

sedoşummm off şifa olsun bal+çörekotu+tarçın ın . 12 gün ye tamam mı aksatma !!!

masalcım çok geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine...sedoşum o bahsettiğin olay bendede olyordu hatta evlendiğimdede çok oldu karabasan oluyormuş hatta birkeresinde eşim fark etti kaldırdı beni yataktan o baksettiğin ağırlık boğazıma çokmuştu.çok garip birşey kalkmak istiyordun ama parmağını bile kpırdatamıyorsun yaşlı insanlar karabasan diyorlar.kimiside pskolojik bir durum diyor...ama ben resmen üstme çıktığını bilirim o şeyin...bide genelde kafaya taktığımda kesin olur...benimde yıldızım çok düşükmüş öyle diyorlar...öle çabuk nazara geliyorumki hemen üzerime bir ağırlık basar başım ağrır bide esnemekten ağzım yıtılacakmış gibi olur...kocişlere gelince kız bunların hepsi böyle daha öncede demiştim ya bizimki herşeyi oluruna bırakır bende tam tersi çok tez canlıyımdır.bazen imreniyorum ona....söyleyincede küplere biniyor..birazdan dışarı çıkacağım bugün bankada çok işim var çıkmadan size yazayım dedim...3 de randevu almıştım ya iç hastalıklarından .zaman kalırsa gideceğim..yan tarafım hala çok ağrıyor..bugün adet günüm ama hala gelen giden yok....olacaksamda zamanında olurum inş geç olmakta ayrı bir stres...sedoşum bir tek sen adet oldun sanırım ii oldu bir yandan ameliyattan önce hamiş kalman fazla riskli olabilir Allah korusun genelde bebek gelişmediğinden düşük oluyormuş Rabbim böyle acılar yaşatmasın bizlere...ucakcımmm senin kocişte bizimkilerin kafadan baksana hepsi aynı ...takma sen kafana yaza kadar çalışmalara devam bak kocişinde yanında olacak fırsat bu fırsat bol bol silkelettir kendini :))çok öpt sizi grş kızlar

ayyy canım karabasan valla zordur yaa. Allah kimsenin başına vermesinç bana olmadı ama olsa epey bi tırsardım .
canım valla dünkü düşmeden sonra hamile isem kesin düşmüştürrr. ya bi de bu hafta hep bulantı ile uyanıyorum. sanırım ay başında grip olup antibyotik ve ağrı kesici çok kullandım bi de serum falan verdiler ya onun mu etkisi oldu ne. belki de bu yüzden adetim gecikcek. pek de bi adet belirtisi de yokkk. yaa olsam da rahatlasamm. ve adetin 3.cü günü hafta içine denk gelmesi lazım yaa. çünkü doktora gideceğim ve tahlil vermem gerek. kesin şimdi o da aksar. adetin 3.cü günü ya cumartesi ye gelir ya pazara inadına. şimdi yoluna bakıyom ya öyle olacağı tutar. canım 3 de randevun varmış senin de. inş yetişirsin gider bi görünürdün doktora.
kızlar kocişlerin hepsi gamsızzzz boşverin onları öyle kabullencez artık. başka seçenek yok. :9:

$IMAG0507.jpg

ya ikinci çizgi yanlışlıkla bile çıkmadı yaaa :1::1::1:
hep doğru çalışan testler bana denk geliyor. bi hamile kalayım sırf kendimi mutlu etmek için hergün yapcam bu testten . çift çizgiyi görüp görüp mutlu etcem o zaman kendimi :1::1:

kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakiim aktunacım çok geçmiş olsun inşallah iyisindir inşallah bişiicik çıkmaz sadece üşütmüşsündür bence bizi de haberdar et unutma tatlım sakın...yaa ayy benimki gibi oluyormuş sana da demekki evet karabasan derler ama ben uyku ile uyanıklık arasında genç bir erkek suratını bile görüyordum ama çok şükür şimdi yok ama bence de kafaya takınca oluyor ne zaman ki kafaya takmadım kendliğinden geçti ama çok kötü birşey gerçekten dediğin gibi kıpırdayamıyorsun sesin çıkmıyor beni yataktan aşağı atıyordu helebir gece misafir vardı bende yerde yatmıştım birden bir sallanmaya başladım uyandım böyle uyku ile uyanıklık arası içimden diyorum ki 'ayyy deprem oluyor üzerime gardrop filan yığılıcak ölecem' ama nasıl sallıyor birde alttan vuruyor filan anammm sonra baktım dedim hareket edemiyorum dedim 'benimki geldi yine :-)))))) ' şaka bir yana ama çok tırsıyor insan yaaa..neyse geçti çok şükür arada nadir oluyor şimdi..
uçak hiç girmemiş kız bugün iyi mi acaba dur ona da yeni teknolojimizle bir mesaj atayım:-)))
masalımmm boşver be tatlım zaten fazla çalışmadık diyordun gelecek aya olsun inşallah...herşey kısmet demekki daha var vakti zamanı...ayy ahh bu kocalar neden böyleler yaa dün dedim ki ona 'tek sen değilmişin bütün erkekler senin gibiymiş dedim dın dın dedim :-))) ' 'bebişim söyle düzelteyim nerde hata yapıyorum ki acaba biraz örnek ver' diyor ya işine gelmiyor birde dalga geçiyor benimleee.
kızzz uçak senin yüzünden bende dün dayanamadım gittim fırsatbufırsattan yıldızname satın aldım:-))) birde 3 soru da soruluyormuş ama benim sorular belli zaten bilmiyorum ne zaman belli olur inşallah iyi çıkar yaaa.. senniki belli oldu mu kız inşallah hayırlı şeyler duyarsn tabiki rabbim bilir herşeyi ama ebced hesabı filan yapılıyormuş ya yıldızname de fal sayılmaz yani..

kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakiim aktunacım çok geçmiş olsun inşallah iyisindir inşallah bişiicik çıkmaz sadece üşütmüşsündür bence bizi de haberdar et unutma tatlım sakın...yaa ayy benimki gibi oluyormuş sana da demekki evet karabasan derler ama ben uyku ile uyanıklık arasında genç bir erkek suratını bile görüyordum ama çok şükür şimdi yok ama bence de kafaya takınca oluyor ne zaman ki kafaya takmadım kendliğinden geçti ama çok kötü birşey gerçekten dediğin gibi kıpırdayamıyorsun sesin çıkmıyor beni yataktan aşağı atıyordu helebir gece misafir vardı bende yerde yatmıştım birden bir sallanmaya başladım uyandım böyle uyku ile uyanıklık arası içimden diyorum ki 'ayyy deprem oluyor üzerime gardrop filan yığılıcak ölecem' ama nasıl sallıyor birde alttan vuruyor filan anammm sonra baktım dedim hareket edemiyorum dedim 'benimki geldi yine :-)))))) ' şaka bir yana ama çok tırsıyor insan yaaa..neyse geçti çok şükür arada nadir oluyor şimdi..
uçak hiç girmemiş kız bugün iyi mi acaba dur ona da yeni teknolojimizle bir mesaj atayım:-)))
masalımmm boşver be tatlım zaten fazla çalışmadık diyordun gelecek aya olsun inşallah...herşey kısmet demekki daha var vakti zamanı...ayy ahh bu kocalar neden böyleler yaa dün dedim ki ona 'tek sen değilmişin bütün erkekler senin gibiymiş dedim dın dın dedim :-))) ' 'bebişim söyle düzelteyim nerde hata yapıyorum ki acaba biraz örnek ver' diyor ya işine gelmiyor birde dalga geçiyor benimleee.
kızzz uçak senin yüzünden bende dün dayanamadım gittim fırsatbufırsattan yıldızname satın aldım:-))) birde 3 soru da soruluyormuş ama benim sorular belli zaten bilmiyorum ne zaman belli olur inşallah iyi çıkar yaaa.. senniki belli oldu mu kız inşallah hayırlı şeyler duyarsn tabiki rabbim bilir herşeyi ama ebced hesabı filan yapılıyormuş ya yıldızname de fal sayılmaz yani..

canım yok ya üzülmedim. zaten ben testi hemen adet olabileyim diye yaptım. maksat psikolojiyi rahatlatmak. :34: testi yaptım direk adet belirtileri başladı. bel de ağrı bi de şişkinlikkkk. kız bu erkekler hep aynı yaa. :1::1:

canım yok ya üzülmedim. zaten ben testi hemen adet olabileyim diye yaptım. maksat psikolojiyi rahatlatmak. :34: testi yaptım direk adet belirtileri başladı. bel de ağrı bi de şişkinlikkkk. kız bu erkekler hep aynı yaa. :1::1:

en komiği de bakın tek çizgim demişin yaaa Allah canını almasın kız ama çift çizgiyi de görücez kızzz inşallah o gün de gelcek kısmetseeeeeeeee hem de en yakın zamanda...

Back