en komiği de bakın tek çizgim demişin yaaa Allah canını almasın kız ama çift çizgiyi de görücez kızzz inşallah o gün de gelcek kısmetseeeeeeeee hem de en yakın zamanda...
kızlar bir de bu testleri tek çizgiyi görmek için alıp yapan var. benim bir arkadaşım günü geçince test aldı. allahım nolur hamile olmayayım diye diye dua ederek test yaptı. veee sonuç çift çizgi. kız ne kadar ağladı bir görseniz. hayııırrr olamaz istemiyorum diye diye ağladı. çünkü 1 yaşında oğlu vardı. daha 4 yıl kadar istemiyordu. belki yanlıştır diye gittik eczaneden 2 test daha aldık onlarda çift çizgi çıktı. çok ağladı üzüldü. düşünün aramızdaki farkı
ve çocuk düşsün diye inan ki ağır bile kaldırmış kaç kere. şimdi 3,5 aylık hamile ve çocuk sapasağlammış. biz yatarız genede düşer bizim ki. dünya işte. istersin olmaz , istemezsin olur.
aynen öyle tatlım kimisi istemeden oluyor işte bizde istiyoruz olmuyor..rabbim herkese nasip etsin inşallah bugün camiiden geçtim kızlar bir zat vardı orda dua ettim sizlerin ismini de saydım tek tek inşallah kabul olsun...
bir gün oda olur inş tatlım.hemen üzülme henüz çok erken 1 hafta daha olmazsan kan testi yaptır..bende il hamişliğimde inanamayıp bu testlerden tam 10 tane yapmıştım hepsinide sıraladım.eczanedeki kız bile dayanamayıp sormuştu ne yapacaksın hepsini diye :)) toptan alıyorum demiştim :))) sanırım bizim için asıl marifet hamile kalmak bir yana doğum yapabilmek cnmcım .yumurtlama takibi yaptırın kesinlikle işe yarıyor...öpt siziEki Görüntüle 668943
ya ikinci çizgi yanlışlıkla bile çıkmadı yaaa
hep doğru çalışan testler bana denk geliyor. bi hamile kalayım sırf kendimi mutlu etmek için hergün yapcam bu testten . çift çizgiyi görüp görüp mutlu etcem o zaman kendimi
sedşum az önce geldim hastaneden sabah 6:30 da kalktım 8 de hastanede oldum bir sürü tahlil yaptılar 6 tüp kan aldılar kız birde aç karnına zaten bir parçayım iice yok olacğım...sonuçlar yarın öğleden sonra ama usg i hemen çekmediler gün veriyorlar onu geç alırım olmazsa usg ide aldıktan sonra hepsini bir götürürüm dra..ayyy sedoşum bana karabasan il bas:))) tığında:))) bekardım kalkmak istiyorum ama ne mümkün bilmiyorumda ne olduğunu gecenin bir yarası avazım çıktığı kadar anneme sesleniyorum daha doğrusu ben seslendiğimi sanıyormuşum meyersem hiç sesim çıkmıyormuş sonra zorla kurtulum o haşımla annemin yanına bir gittim duymuyormusun beni az daha ölecektim diye bir sürü kızdım kadına sonra kerdeşim babam felanda hiç bişey duymamış daha sonra tekrarladığında anladımki ne kadar bağırsamda sesim çıkmıyorkızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakiim aktunacım çok geçmiş olsun inşallah iyisindir inşallah bişiicik çıkmaz sadece üşütmüşsündür bence bizi de haberdar et unutma tatlım sakın...yaa ayy benimki gibi oluyormuş sana da demekki evet karabasan derler ama ben uyku ile uyanıklık arasında genç bir erkek suratını bile görüyordum ama çok şükür şimdi yok ama bence de kafaya takınca oluyor ne zaman ki kafaya takmadım kendliğinden geçti ama çok kötü birşey gerçekten dediğin gibi kıpırdayamıyorsun sesin çıkmıyor beni yataktan aşağı atıyordu helebir gece misafir vardı bende yerde yatmıştım birden bir sallanmaya başladım uyandım böyle uyku ile uyanıklık arası içimden diyorum ki 'ayyy deprem oluyor üzerime gardrop filan yığılıcak ölecem' ama nasıl sallıyor birde alttan vuruyor filan anammm sonra baktım dedim hareket edemiyorum dedim 'benimki geldi yine))))) ' şaka bir yana ama çok tırsıyor insan yaaa..neyse geçti çok şükür arada nadir oluyor şimdi..
uçak hiç girmemiş kız bugün iyi mi acaba dur ona da yeni teknolojimizle bir mesaj atayım))
masalımmm boşver be tatlım zaten fazla çalışmadık diyordun gelecek aya olsun inşallah...herşey kısmet demekki daha var vakti zamanı...ayy ahh bu kocalar neden böyleler yaa dün dedim ki ona 'tek sen değilmişin bütün erkekler senin gibiymiş dedim dın dın dedim)) ' 'bebişim söyle düzelteyim nerde hata yapıyorum ki acaba biraz örnek ver' diyor ya işine gelmiyor birde dalga geçiyor benimleee.
kızzz uçak senin yüzünden bende dün dayanamadım gittim fırsatbufırsattan yıldızname satın aldım)) birde 3 soru da soruluyormuş ama benim sorular belli zaten bilmiyorum ne zaman belli olur inşallah iyi çıkar yaaa.. senniki belli oldu mu kız inşallah hayırlı şeyler duyarsn tabiki rabbim bilir herşeyi ama ebced hesabı filan yapılıyormuş ya yıldızname de fal sayılmaz yani..
sedşum az önce geldim hastaneden sabah 6:30 da kalktım 8 de hastanede oldum bir sürü tahlil yaptılar 6 tüp kan aldılar kız birde aç karnına zaten bir parçayım iice yok olacğım...sonuçlar yarın öğleden sonra ama usg i hemen çekmediler gün veriyorlar onu geç alırım olmazsa usg ide aldıktan sonra hepsini bir götürürüm dra..ayyy sedoşum bana karabasan il bas:))) tığında:))) bekardım kalkmak istiyorum ama ne mümkün bilmiyorumda ne olduğunu gecenin bir yarası avazım çıktığı kadar anneme sesleniyorum daha doğrusu ben seslendiğimi sanıyormuşum meyersem hiç sesim çıkmıyormuş sonra zorla kurtulum o haşımla annemin yanına bir gittim duymuyormusun beni az daha ölecektim diye bir sürü kızdım kadına sonra kerdeşim babam felanda hiç bişey duymamış daha sonra tekrarladığında anladımki ne kadar bağırsamda sesim çıkmıyor( evlendikten sonra daha az oldu bir keresinde kocişim fark etmiş çırpınıyordum o şey geldi yine üstümdeydi boğazıma çokmuştu hepde kociş kaldırdı beni nasıl ağlamıştım :)))epeydir olmuyor çok şükür....yıldıznameyi nerden ve ne kadara satın alıyorsunuz ilk kez duydum satıldığını eee nasıl çalışıyor :))) kim bakacak ona:)) bu konularda pek bir cahilim aydınlatın beni:))) hadi bakem
hoşgeldin arkadaşım nede güzel anlatılmış rabbim istesin yeter herşeyin bir zamanı vardır elbet...bizede bekleyip görmek kalıyor...İnsanın dünyaya gelişini anne-babası mı belirliyor? - Soru Sor Cevap Bul
kizlar merak etmeyinnnn iyiyimmmm.ayrica artik rahatim dogacak cocugun zamaniiii bellidir diyo artik beklicezzzz
kızlar adet olan varmı masalcık da adet olmuş dün herhalde ikiniz kaldınız uçakcım ve aktunacımmm..hadi inşallah siz olmazsınız yaaa.. kızlar eğer adet olursanız bu ay başlayalım mı 4444 salat-ı tefriciyeye ben niyetlendim istiyorum okumak bu ay..siz ne düşünüyorsunuz sizde yaparsanız birlikte güzel olur aslında..
İnsanın dünyaya gelişini anne-babası mı belirliyor? - Soru Sor Cevap Bul
kizlar merak etmeyinnnn iyiyimmmm.ayrica artik rahatim dogacak cocugun zamaniiii bellidir diyo artik beklicezzzz
hoşgeldin arkadaşım nede güzel anlatılmış rabbim istesin yeter herşeyin bir zamanı vardır elbet...bizede bekleyip görmek kalıyor...
ben olmadim ama bebis falan yok heyecan yapmayin bosa...gecikmez ins tup bebekten beri adam gibi adet olamadimm...bende okumak isterim baslayalim olur...ya bana yengem.soyledi ihlas suresinde lem yelid kelimesini 70bin defa oku demisler bende basladim
canlarım cuma gününe saat 12.00 ye randevu aldım doktoruma. birde cuma sabahı gidip kan vereceğim . bu LH,E2,FSH,PRL,tsh bunlara baktıcam. vajinal muayene olcam ya rahim içi kaç milim onu sorcam. haydi bakalım başlıyorum artık bir yerden. vatana millete hayırlı uğurlu olsun
tatlım çok sevindim yaaa iyi etmişin git bakalım yaptır tahlillerini ne yapılması gerekiyorsa yaptr bir an önce canım inşallah güzel çıkar tahlillerinde canım arkadaşım..belki dr diicek sana yumurta takibi bakarsın yumurta takibiyle hemencecik olursun hamişş zaten sen çok yakın zamanda hamiş de kalmıştın hayırlısıyla yine olucak senin merak etme tatlımmm...bizi de haberdar et unutma sakın kızz...
masalcım hadi hayırlı olsun tatlım.. acaba bu LH,E2,FSH,PRL,tsh hormon tahlili yaptırdığımızda çıkmıyormu yoksa bunları ayrı yaptırmakmı gerekiyor.hormon tahlilinde hepsini kapsıyor diye biliyorum.extra yaptırılması gerekiyorsa bende yaptırayım...masalcım inanıyorumki yumurtlama takibi işe yarayacaktır enfazla klomen felan kullanırsın...tez zamanda bebiş gelir inş...ucakcım bende hala edet olamadım belirti bile yokcanlarım cuma gününe saat 12.00 ye randevu aldım doktoruma. birde cuma sabahı gidip kan vereceğim . bu LH,E2,FSH,PRL,tsh bunlara baktıcam. vajinal muayene olcam ya rahim içi kaç milim onu sorcam. haydi bakalım başlıyorum artık bir yerden. vatana millete hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?