• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

inanmiyoruuuuum cunku bende int bu haberi size yazmak icin girmistim sen yazmissin sen benden daha fazla yasayacaksin yada biz kardesiz:)

aaaa ciddi misin kızzz??? vayyy beee kızım biz kesin kardeşiz haa. bizi biri doğurmuş sonra ailelerimize tek tek dağıtmış herhalde :)

Hamarat hanımlar sizi aferim size bizde bugün eşimle gezdik alışveriş merkezine gittik içinde lunapark vardı ona gittik hatta korku tüneline girdik:-))) ama girmez olaydım tırstım birde dönen bişii vardı saçma sapan eşim binelim diye tutturdu yemin ederim kızlar düşecem diye tırstım da tırstım yani o faldaki artık ben asla olamam kızlar çünkü varsada o esnada düştü yani :-))))) benim doğum günüm geçti kızlar ben şubatta doğdum :-)))yani 29 a bastım 1.5 ay oldu:-))) aktunacım yakında olsaydın sana pasta getirirdik ne güzel kutlardık beraber inşallah bir zaman gelir yaparız belki de bebişinin doğum gününü yaparız kız hayırlısıyla hepberaber..
ayşe arman ın o yazısını okumuştum daha önce canım işte ünlü ünsüz tüm bayanlar aynı şeyleri yaşıyor gerçekten de insanı para bile kurtaramıyor aslında sonuçta yine rabbim veriyor inşallah rabbim bizlere de göstersin dün arkadaşımla konuştum aynı dönem evlenmiştik ama o 1.5 senedir istiyordu olmadı herşey normal çıkmıştı tesadüf 2.5 ay önce hamile olduğunu öğrendi hemde hiç beklemediği ayda oldu..dün konuştuk işte dr bebeğin doğum tarihini söylemiş evlilik yıldönümlerine denk geliyormuş ayarlasak olmaz diyor kız hakkatten rabbim büyük kızlar o günleri bizde görücez hayırlısıyla..
kız battaniye bitti mi resmini çekecektin unutma ona göre merak ediyorum..kız o taraflarda kar mı var...Allah yardım etsin ya burda da hava bozdu ama kar yok yani sadece soğuk var..kızlar benimde sancım var ama hala bişii yok ama yarın olucam hissediyorum..uçak kız neden bu ay olmazdı diyorsun hiç belli olmaz valla..ovulasyon testlerşne %100 güvenebilirmiyiz ki bilemiyorum tatlım..
masalcım herhalde mesaideydi bugün..aktunacım da yarın ki doğum günü hazırlıklarını yapıyor kız menüde ne var yarın :-)))
öptüm hepinizi kızlar görüşürüz seviyorum sizi unutmayın..

sedammmm ben bugün gene çalışıyorum yaa. benim adete de 2 gün kaldı. bu ay da herkes beni rüyasında görmüş hamile miyim acaba neyimm :1: hiç umudum da yok ya neysee...
kızlar doktorum bana ayrıntılı anlatmıştı. Beyin işte herşeyi yapan. beyinden uyarı gidiyor yumurtla adet ol filan diye. bizde öyle adet görüyoruz. ve stres yaptığımız anda beyin onu algılıyor . üfff insanın kendi beynini kandırması da ne mümkünnnn. ben bu ay kendimi tadilat işlerine vereceğim. valla düşün düşün olmuyo. 1 ay da düşünmeyeceğim. bebek inat ediyorsa gelmiyorsa bende ona inat edeceğim işte :1:

ben kardeş olduğumuz tezinde ısrar ediyorum zaten :-))))):52:

kesinnn kardeşiz. dördüz müyüz yoksaaaa ??? ama aktuna o zaman nasıl 26 yaşında oluyoo?? kesin o da 29 bizimi gibi ama onu geç yazdırmış alan aile. hahahah:1::1::1:

aktunammm iyi ki doğdunn fıstıkımmmm. bak yaşını büyüttük biz.
:9::9:

aktunacımmm doğum günün kutlu olsun tatlımmm nice sağlıklı mutlu huzurlu bebişli yaşların olsun inşallahhh canım benim herşey o güzel gönlünce olsun o gülen yüzün hiçbir zaman solmasın...
evet valla bence de kardeşiz kızlar :-)))) aynı kaderi paylaşıyoruz aynı huylara sahipiz daha ne olsun :-))))
gerçekten beynimizi kandıramıyoruz işte onu bir becersek zaten gerisi kolay..aslında hep diyorum ya biraz rahatlasak bebiş de gelir herşey de gelir hep kasıyoruz kendimizi o yüzden olacağı varsa da olmuyor bir türlü..
tatlım dün adet oldum ben sanırsam dün biraz gelir gibi oldu herhalde bugün artık iyice gelir..inşallah birinizden hayırlı haber duyarız bu ay artık..kız sen çok takmıyorsun bak bence sen hepimizzden daha önce hamiş kalırsın sen yinede tadilat var diye çok yorma kendini tatlım dikkat et kendine valla..bugün de çalışıyormuşsun kolay gelsin canım haftasonu hastane yoğun olmaz ama değil mi dr filan da olmuyor acil dr u filan olur..
hava çok güzel burda günlük güneşlik misafirliğe gidicez bizde birazdan..çok öpüyorum sizleri..aktunacım tekrar doğum günün kutlu olsun..çok öptüm seni..

masalcim ins hamilesindir sen gunu gunune mi adet olursun 1 2 gun gecsin bak hemmn. ...ben zaten kesiiiiiiiiiin degilim cunku kistin vardi o anca gitti ovulasyon testinde gormedimmmm zaten obur ayda yok esimm....o yuzden kafamdan sildim bi kac gundur daha iyiyim

aktunacımmm doğum günün kutlu olsun tatlımmm nice sağlıklı mutlu huzurlu bebişli yaşların olsun inşallahhh canım benim herşey o güzel gönlünce olsun o gülen yüzün hiçbir zaman solmasın...
evet valla bence de kardeşiz kızlar :-)))) aynı kaderi paylaşıyoruz aynı huylara sahipiz daha ne olsun :-))))
gerçekten beynimizi kandıramıyoruz işte onu bir becersek zaten gerisi kolay..aslında hep diyorum ya biraz rahatlasak bebiş de gelir herşey de gelir hep kasıyoruz kendimizi o yüzden olacağı varsa da olmuyor bir türlü..
tatlım dün adet oldum ben sanırsam dün biraz gelir gibi oldu herhalde bugün artık iyice gelir..inşallah birinizden hayırlı haber duyarız bu ay artık..kız sen çok takmıyorsun bak bence sen hepimizzden daha önce hamiş kalırsın sen yinede tadilat var diye çok yorma kendini tatlım dikkat et kendine valla..bugün de çalışıyormuşsun kolay gelsin canım haftasonu hastane yoğun olmaz ama değil mi dr filan da olmuyor acil dr u filan olur..
hava çok güzel burda günlük güneşlik misafirliğe gidicez bizde birazdan..çok öpüyorum sizleri..aktunacım tekrar doğum günün kutlu olsun..çok öptüm seni..

Sedoşummm aynen ya beynimizi kandırmak imkansızzz. ama ben pek takmıyorum artık. yani o işi bebek için yapmıyorum. yoksa çok zevksiz bişeye dönüşüyo. insan soğuyo o zaman herşeyden. artık oluruna bırakmaya çalışıyorum. tabi ki adete yakın zamanlarda aklıma gelmiyo değil. acaba adet olcam mı oldum mu diye geliyo aklıma. ama ay içerisinde pek düşünmüyorum. ne de olsa olmuyo diyorum rahat oluyo kafam. mesela ovilasyon bile yaptırmıyo benim kociş. yapcan bu sefer ikimizde stres olcaz diyo. o yüzden öyle saldık gitti. istediği zaman olsun yaa. tabi ki dua etmiyor muyum, ediyorum. kür uyguluyorum , fırsat oldukça silkeletiyorum. ama bunu gülerek yapıyoruz çok komik oluyor. :) adet olsam da adetin 3.cü günü gidip tahlil versem diye bekliyorum bu ay. çok da bi çalışma yapmadığımız için adet olsam da üzülmem. :1:

burda da hava çok güzel. evet bugün hafta sonu olduğu için hastane sakin canım. bugün geleneksel 473.cü mesir festivali var canlarım burda. bu hafta full konser vardı. bugün gene var. öğleden sonra sultan camii nin etrafından bütün hakla mesir atılacak. çoookkk kalabalık oluyo. gelip görmenizi isterdim. :34:

masalcim ins hamilesindir sen gunu gunune mi adet olursun 1 2 gun gecsin bak hemmn. ...ben zaten kesiiiiiiiiiin degilim cunku kistin vardi o anca gitti ovulasyon testinde gormedimmmm zaten obur ayda yok esimm....o yuzden kafamdan sildim bi kac gundur daha iyiyim

canımmm pek umudum yok benim hamilelik konusunda ama bakalım bekleyip görcez. evet günü gününe adet oluyorum hep. ama bi tek geçen ay düzensizdi. bu ay 26 sında olmam gerek. yani salı günü . eğer olmazsam çarşamba hemen test alcam. ama olurum yaaa.
amaaaan nasip be canım. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. bu ay adetten sonra eşimle spora başlıyoruz. acilen 4-5 kilo verip eski 36 beden günlerime dönmem lazım. 38 bedenden çoook sıkıldım. ya bi dolu kıyafetim var sığmıyolar. gene yaz geliyo deniz zamanı gelcek. 2 ay spor yapıp bütün fazlalıkları vermem lazım .

Kızlar moralim o kadar iyiydi ki az önce aldığım bir haberle moralim çookk bozuldu yaa. 4 ay önce evlenen gıcıkkkkkk bir akraba kızı var. yaşı da 27. şuan 2 aylık hamile imişş. haberi duydum dünya başıma yıkıldı sanki. :43::43::43::43:

Arkadasim basindan gecenler icin cok gecmis olsun diyorum. Ve bu hamileligin saglikla sıhhatle gecsin insallah. Allah bebegini kucagina almayi nasip ettin. Iyiki yazdın burada. Hepimize umut oldun. Sana sorun şunlar olacak? Yaşın kaç idi ve eşinin degerleri normal miydi sperm morfolojisi filan. şimdiden tesekkurler.
Merhaba masal. duaların için teşekkür ederim. umuda ne kadar ihtiyacınız olduğunu çok iyi biliyorum. benim yaşım 28, eşim için varikosel dediler. clomen yazdılar bir kısmını içti sonra bıraktı. benim gebeliğimden çok önce bırakmıştı. morfolojiyede kötü demişlerdi. ben artık varikoseli sorun etmiyorum. arkadaşımın eşinede ameliyat dediler. onlarda korktu. bebek konusu kapatalım bir sürü dediler o ay hamile kaldı. 3 sene geçmedende ikinciye hamile kaldı. onu kafaya takmayın bence.
har kelimeni ayrı bir heycanla okudum....malesef bende 4 ay once dış gebelik geçirdim.erken farkına varıldığından ameliyata gerek kalmadı.asıl hüsranı dış gebelikten 2 ay sonra çektirdiğim rahim filminde yaşadım....yarım rahim gerçeğini öğrendikten sonra diğer arkadaşlarımla birlikte deli gibi araştırır olduk dr dr gezdik günlerce ....sonuç olarak bu durumu kabullenip bu şekilde hamile kalabilmek için neler yapabileceğimizi araştırıyoruz...Hepimizde canı gönülden inanıyoruzki Rabbim istesin yeter...senin gibi arkadaşlarda bizim için kocaman bir umut oluyorr...Rabbim kucağına alacağın günüde nasip etsin İnş sağlıklı hayırlı bir evladın olur....yalnız bir şeyi tam olarak anlayamadım tüplerinden biri alınmış diğerinden tekrar hamile kalmışsın ....ama bizim yarım olan taraftaki tüplerimizde yok ...senin yarım olmasına ramen her iki tüpünde varmış ...ve ben o tek olan tüpten dış gebelik geçirdim ..malesef ikinci kez dış gebe kalma ihtimalim var.....umarım bizlerde senin kadar şanslı oluruz ve bebişlerimizi kuacağımıza alacağımız günleride görürüz...zaman ayırıp bize umut olabilmek için yazmışsın gerçekten çok tşk ederiz.....durumundan bizleri haberdar edersen çok seviniriz.....İnş güzel kızını kucağına aldığınıda okuruz burdan...Rabbim yardımcınız olsun...hoşçakal
Merhaba aktuna, evet benim iki tüpümde vardı. biri sorunluymuş ordan yaşadım dış gebeliği. onu aldılar. diğeri için sağlam demişlerdi. inşallah rabbim çok bekletmez sizin için en hayırlı zamanda nasip eder evladınızı. size yazmaya çalışacağım. bu arada cuma günü ayrıntılı ultrasyona girdim. çok şükür herşey yolunda dedi dr.um. iç organlarına baktılar. ayrıca rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor ultrasyonda her seferinde. 25in altında olunca tehlikeliymiş. benimki 39 çıktı.
Merhaba arkadaşım yazdıklarını okuyunca senin de ne kadar güçlü bir bayan olduğunu anladım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil ama bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah bak bugün mübarek gün cuma inşallah rabbim yardımcın olsun dualarını duysun..Bak hemde ne güzel doğal yoldan olmuş umut oldun bizlere gerçekten de arkadaşım arada durumundan haberdar et bizleri rabbim yaşadığın o güzel mucizeyi bizlere de tattırsın inşallah sende artık dualarımızdasın bizleri de dualarında eksik etme olur mu...
merhaba seda, her zaman dualarımdasınız. google ye tüp bebek çocuk istiyorum forum1uterus unicornis yazarsanız bir paylaşım yeri daha bulursunuz. orda buluşanların nerdeyse hepsi bizim gibi. ayrıntılı paylaşımlar var. her sayfasını okumuştum ben oranın. hiç üzülmeyin. rabbim dilerse hiçbir şey engel değil. fakültede özellikle bu yarım rahimliyim ben dedikçe bana sıkıntı yapılacak bişey değil o dediler. şimdiki dr.umda dikiş bile atmadı. genişliğinizde önemli. rahim çok esnek bir yapıda herkesen rahmi kendi yumruğu kadarmış. gebelikte genişleyen o rahim yarımda olsa genişleyecek.

şimdilik benden bu kadar. kendinize iyi bakın. hoşçakalın.

Kızlar moralim o kadar iyiydi ki az önce aldığım bir haberle moralim çookk bozuldu yaa. 4 ay önce evlenen gıcıkkkkkk bir akraba kızı var. yaşı da 27. şuan 2 aylık hamile imişş. haberi duydum dünya başıma yıkıldı sanki. :43::43::43::43:

ne desem az gelir ayni seyleri bende donem.donem yasadim hep kendime kizdim dogmamis bebegin sucu ne diye allah hepimize versinnnn ne denir kiiiiii

gunaydddddin kizlarrr esimin gorevi 1 ay ertelenmis mayis gibi gidecek buyuk ihtimal anlayacaginizzzz obur ay benide listeye alin calismalar hiz kazanicak ayyy bi umitendim allahim bi isaret ver derken bu oldu....belki bu ay gitmemesinde bir hayir vardirrr dimimmm..kizlar fal fal dediniz benide bozdunuz haaa...ben yildizname baktirdim ama 10 gun icinde cvp gelecek bu kahfe fallarindan biraz degisik ve gercege yakin arastirin isterseniz...sonra pisman oldum aldigima korkuyom simdi de int sitesinden aldim da.....dogum yilin saatin ailenin ismine gore falan bakiyorlar...

doğum günümü kutlayan kerdeşlerime sonsuz sevgilerimi yolluyorum:)) demek dördüzüz heee:)) yaşım da29 muş meyersem :))) ben 26 yı sindirmeye çalışırken 29 olmuşumda heberim yok :)) canlarım cumartesi günü öğleden sonra evi döktüm yine dışarı bazımın altını felan boşattıp havandırdım..her yeri kaldırınca cumartesi günü yetmedi tabi.pazar sabahı oldu kalktım kociş yok :(( unuttu gitti dedim o sinirle cam kapı ne varsa sildim bide oturma odasındaki koltuklarıma farklı renklerde kırlantler aldım çiçeklidesenli felan duvara güzel birde tablo aldım çok hoş oldu değişik bir hafası oldu..köşeyede güzel büyük bir vazo aldım içinede rengarenk çiçekler papatyalar koydum içim açıldı remen yaza hazırlık gibi birşey oldu...derken derken saat 1 oldu kocişimden hala ses yok tm unuttu derken kapı çaldı çiçekçii:))) koca bir buket hihihihiihihhi içinde not ...ilk buluştuğumuz yerde akşam 7 de yer ayırtmışş;:)) kocişim yaaaa ...... işi gücü bırakıp hemen banyoya girdim duştu föndü kıyafet di derken akşam 6 da kociş geldi gittik...güzel bir akşamdı çok mutlu oldum ..ordan annemlere geçtik asıl spriz ordaydı kocişim önceden herşeyi hazırlamış herkez ordaydı pastamızı kestik.erkek kerdeşim bebiş için spor ayakkabı almış süper bişey biraz ağladım tabi ... ama herşey çok güzeldi..kocişimi ççççokkk seviyom ben :)))) unuttun sanmıştım dedimde kocişe öle bir hata yaparmıyım dedi hihihi aşk olsun dedim ya hani işlerin yoğun olabilir felan dedimde hım evet unutmuş olsam kesin böyle derdin dedi:))) nasılda ezberlemiş beni inatsın inat günlerce süründürürdün beni diyoo :))) ucakcım kocişinin gitmemesine çok sevindim kız bak vardır bundada bir hayır hadi bakalım hayırlısı İnş..adet olanda yok sanırım faldaki hamiş kimse çıksın ortaya:)) masal bizimki yarın gerçi değilsem bile pek günü gününe olacağımı sanmıyorum..sedoşum senden de ses yok İnş olmazsınız kızlar..bu ay birimizden birinin tutturmuş olmasını öyle çok isterimki....çok öpüyorum sizi kızlar..

ne desem az gelir ayni seyleri bende donem.donem yasadim hep kendime kizdim dogmamis bebegin sucu ne diye allah hepimize versinnnn ne denir kiiiiii
Gece rüyamda bu akraba kızını gördüm yaa hamile olan. Rüyamda diyo ki 9 ayın dörtte biri bitti diyor. Birde kıza benziyo dedi doktor diyor.
gunaydddddin kizlarrr esimin gorevi 1 ay ertelenmis mayis gibi gidecek buyuk ihtimal anlayacaginizzzz obur ay benide listeye alin calismalar hiz kazanicak ayyy bi umitendim allahim bi isaret ver derken bu oldu....belki bu ay gitmemesinde bir hayir vardirrr dimimmm..kizlar fal fal dediniz benide bozdunuz haaa...ben yildizname baktirdim ama 10 gun icinde cvp gelecek bu kahfe fallarindan biraz degisik ve gercege yakin arastirin isterseniz...sonra pisman oldum aldigima korkuyom simdi de int sitesinden aldim da.....dogum yilin saatin ailenin ismine gore falan bakiyorlar...

Uçakcımmmm çok sevindim kızzzz. Bak işte al sana 1 işaretttt. Bu 1 ayı cok iyi degerlendirin. Kızzzz kendini silekelet tamam mı??? Ya millet silkeletip hamile kalıyo ya patır patır. Bende bu ay 2-3 kez silkelettim bakalım. Yumurtlamaya pek denk getiremedim galiba ama olsun denedik hiç olmazsa. Fal demişken şu yıldız nameye daha önce annemler benim icin baktirmisti.ilk evlendigim zamanlar rüyalarımda epey korkuyordum. Muska filan yazdırmıslardı. Meğerse bende sübyan varmıs. Ondan hamile kalcagim zamanlarda korkutuyorlarmıs beni. Bu yüzden tutmuyormus bebek. Hamile kalırsam da muska yenilencekmis. Dogum yapınca da bebege takcakmışız muskayı. Yıldız name isim anne baba ismi dogum yılı o şekilde bakılıyordü hatırladigim kadariyla. Ve fal dan daha dogru bence. Hadi canım bir daha ki ay senden epey umutluyum. :-)

doğum günümü kutlayan kerdeşlerime sonsuz sevgilerimi yolluyorum:)) demek dördüzüz heee:)) yaşım da29 muş meyersem :))) ben 26 yı sindirmeye çalışırken 29 olmuşumda heberim yok :)) canlarım cumartesi günü öğleden sonra evi döktüm yine dışarı bazımın altını felan boşattıp havandırdım..her yeri kaldırınca cumartesi günü yetmedi tabi.pazar sabahı oldu kalktım kociş yok :(( unuttu gitti dedim o sinirle cam kapı ne varsa sildim bide oturma odasındaki koltuklarıma farklı renklerde kırlantler aldım çiçeklidesenli felan duvara güzel birde tablo aldım çok hoş oldu değişik bir hafası oldu..köşeyede güzel büyük bir vazo aldım içinede rengarenk çiçekler papatyalar koydum içim açıldı remen yaza hazırlık gibi birşey oldu...derken derken saat 1 oldu kocişimden hala ses yok tm unuttu derken kapı çaldı çiçekçii:))) koca bir buket hihihihiihihhi içinde not ...ilk buluştuğumuz yerde akşam 7 de yer ayırtmışş;:)) kocişim yaaaa ...... işi gücü bırakıp hemen banyoya girdim duştu föndü kıyafet di derken akşam 6 da kociş geldi gittik...güzel bir akşamdı çok mutlu oldum ..ordan annemlere geçtik asıl spriz ordaydı kocişim önceden herşeyi hazırlamış herkez ordaydı pastamızı kestik.erkek kerdeşim bebiş için spor ayakkabı almış süper bişey biraz ağladım tabi ... ama herşey çok güzeldi..kocişimi ççççokkk seviyom ben :)))) unuttun sanmıştım dedimde kocişe öle bir hata yaparmıyım dedi hihihi aşk olsun dedim ya hani işlerin yoğun olabilir felan dedimde hım evet unutmuş olsam kesin böyle derdin dedi:))) nasılda ezberlemiş beni inatsın inat günlerce süründürürdün beni diyoo :))) ucakcım kocişinin gitmemesine çok sevindim kız bak vardır bundada bir hayır hadi bakalım hayırlısı İnş..adet olanda yok sanırım faldaki hamiş kimse çıksın ortaya:)) masal bizimki yarın gerçi değilsem bile pek günü gününe olacağımı sanmıyorum..sedoşum senden de ses yok İnş olmazsınız kızlar..bu ay birimizden birinin tutturmuş olmasını öyle çok isterimki....çok öpüyorum sizi kızlar..

Canımmm valla o kadar güzel yazmışsın ki yazdıklarını okurken bir romandan sayfa okuyor gibi hissettim. Hem güldüm hem heyecanlandım. Yazar mı olcan kızzzz :-) kocişin ne güzel de sürpriz yapmis valla taktir ettim. Am tabi dogum gününü unutsa epey süründürürdün kocişini. Yani ben olsam bende süründürür epey trip atarım unuttugu icin. Neyseki öyle büyük bir hataya düsmüyo. :-). Temizligi de yapmıssın evi de ne güzel dekore etmissin bravo kız sana. Valla bana da ilham kaynagı oldun. Benim de ne zamandir aklımda şu 3 parcali tablolar var ya onlardan alacağım. Kardesin de güzel yapmis bak bebişe spor ayakkabı almis . Ayakkabısı geldi ise bebiş de gelir artık yakında. :-) ya bu faldaki hamiş kim yaaa. Valla daha adet olanda yok galiba. Benimki yarın. Bakalım merakla bekliyorum . şeytan diyo git acilde kan testi ver yaptır rahatla. Ama işte damarlar çok ince ondan tırsıyorum kan vermeye. Ya gidip test mi alsam acabaaaa??? :-) üfff adet olup kurtulayım diyorum bu düşüncelerden. Bişey oldugu yok bosuna heyecan yapıyorum işte. Sedooooşşşşş kız temizlik mi yapıyon napıyon ????? Adet mi oldun ??? Gir kız yazzzz. :-) merakta bırakmayın insanı aaaaa.

Gece rüyamda bu akraba kızını gördüm yaa hamile olan. Rüyamda diyo ki 9 ayın dörtte biri bitti diyor. Birde kıza benziyo dedi doktor diyor.

Uçakcımmmm çok sevindim kızzzz. Bak işte al sana 1 işaretttt. Bu 1 ayı cok iyi degerlendirin. Kızzzz kendini silekelet tamam mı??? Ya millet silkeletip hamile kalıyo ya patır patır. Bende bu ay 2-3 kez silkelettim bakalım. Yumurtlamaya pek denk getiremedim galiba ama olsun denedik hiç olmazsa. Fal demişken şu yıldız nameye daha önce annemler benim icin baktirmisti.ilk evlendigim zamanlar rüyalarımda epey korkuyordum. Muska filan yazdırmıslardı. Meğerse bende sübyan varmıs. Ondan hamile kalcagim zamanlarda korkutuyorlarmıs beni. Bu yüzden tutmuyormus bebek. Hamile kalırsam da muska yenilencekmis. Dogum yapınca da bebege takcakmışız muskayı. Yıldız name isim anne baba ismi dogum yılı o şekilde bakılıyordü hatırladigim kadariyla. Ve fal dan daha dogru bence. Hadi canım bir daha ki ay senden epey umutluyum. :-)

kiz korkutmaaas beni o ne demek sibyan falan neleri soyluyorlarmis ki su falda offff cok pismanoldum bi adet olsammm baslicam ins.. sende belirti varmi yarin galiba senin gunu ben anca prs olurum

kiz korkutmaaas beni o ne demek sibyan falan neleri soyluyorlarmis ki su falda offff cok pismanoldum bi adet olsammm baslicam ins.. sende belirti varmi yarin galiba senin gunu ben anca prs olurum

Canım korkcak bişey yok. bu sibyan herkesde olan bişey deği. sende yoktur bence. bu zaten genelde annede varsa çocuğa geçermiş. benim annemde var o yüzden bütün kardeşlerime geçmiş. işte çabuk nazar oluruz filan öyle işte. ayrıca yıldızname öyle çok günah bişey değildir bence. genelde herkes baktırıyoooo. bende daha adet belirtisi yokkk. offf bende olsam rahatlasammm.

Kızlar ne yapıyorsunuz sabah okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım temizlikten biraz daha geçe kaldım çok sancım vardı maalesef kızlar o faldaki ben değilim çünkü dün itibariyle adet oldum ve çok da geliyor geçen ay az gelmişti..dün gece rüyamda garip şeyler gördüm ya yavru muhabbet kuşu gördüm ama kızlar yeni doğmuş bebek kuşlardı camın önüne gelmişlerdi hemen bizim kafesi getirdim camı açtım onları bizim kafesin içine aldım ama bööle miniminnacık tüysüz et gibi şeylerdi 4-5 taneydiler..ilginç bir rüyaydı gerçektende..
uçak kızzz yılnıznameyi nerden baktırdın yorumcu sitesinden mi bende bir ara niyetlenmiştim ama eşli mi bakılıyor yoksa tek mi ben de istiyorum ama eğer eşle bakılıyorsa onun doğum tarihi saati filan biraz meçhul :-))) kız masal o neymiş kız sübyan filan tövbe tövbe hakkatten korktum yani bende yıldıznamede öyle bişi çıkıyormu yoksa bakan kişi söylemiştir herhalde..
kız uçakcım bak hakkatten al sana işaret gelmiş işte..çok sevindim yaaa en iyisi mi sen bu ay yoğun çalışmalara yap kürler filan yap ben im bugün ikinci gün yapmayı unuttum bal-çörek otu da yarın başlasam olur mu ya malzemem var karıştırmadım yaaaa...
aktunammm ne güzel bir doğum günü yaşamışsın ben dedim ama sana eşin unutmaz kız süpriz yapar die dimi :-))) ama uçak kız demişin ya dört silahşöhler diye hakkatten yaaa:-))))) çok güldüm onaaa..aktunacım evi de dekore etmişsin aferim sana şimdi havalar da düzeldi insan yenilik yapmak istiyor gerçekten de ama bugün de hava bozdu ya anlamadım gitti..
ayy masal kız sorma bizimde benden bir sene sonra evlenen biri hamile kalmış iki aylık onu da ben dün öğrendim moralim bozuldu..dün de eşimle tartıştım aslında biraz canım sıkkın kızlar ameliyat için acele etme yazdan sonra olursun diyor neden erkekler böyle yaa neden hep bizi uğraştırıyorlar bende kızdım '30 yaşına geldim acele etme 40 ımda doğururum' dedim...
ya kızlar inşallah biriniz hamilesinizdir güzel haberler verin hadi bana kızlar sizden gelişme bekliyorum valla kız masal acele etme kız bir kaç gün geciksin ööle test yap hem erken olursa çıkmaz kız o yüzden diyorum ama test yaparsan da haberdar et bizi merak ederim valla billa...öpüyorum sizi canlarımmmmm....

Kızzzzz sedaaaa bak ne dicem. yoksa bu faldaki hamile sizin o dün öğrendiğin akraba olmasın ?????? :25::25:

:-))))) yok kız onun aktunamın falında ne işi var :-)))) pek görüştüğümün biri değil ama duyunca uyuz oldum yaaa..ona bakarsan sen de tanıdığın hamile haberini almışın o da olabilir :-)))))))))))))

Kızlar lütfen kendinize gelin. insan kendini çaresiz hissedince herşeyden bir ümit bekliyor bunu çok iyi biliyorum. (kendimden) ama falın en büyük günahlar arasında olduğunu unutmayın lütfen.

:-))))) yok kız onun aktunamın falında ne işi var :-)))) pek görüştüğümün biri değil ama duyunca uyuz oldum yaaa..ona bakarsan sen de tanıdığın hamile haberini almışın o da olabilir :-)))))))))))))

ayyy doğru kız o aktunamınn falı idi değil mi ??? :1::1: ben senin falda çıktı sandıydımm. hehehe . ya bizim o akraba kız bugün annemden öğrendim benden 6 ay küçükmüşşşş. yani yaşı da var. ama 4 aylık evli ve 2 küsür aylık hamile yaaaa. :43::43:

Back