• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

hayirlin olsun canim ben yaza kadar bekliyecegim sonra bende 2.denicem senin sorun neydi..nerde yaptiriyosun kac yumurtan olusup dollendi cok soru sordum. bizim aramizda yaptiran yok histereskopi niye 2.ye baslamadan yaptirmadin ki ve dr nerde soruyosun ankara ist eger ist sa bruksel tup bebek merkezindeki dr cok iyi sedosun yarim rahim derken perde cikti ameliyat olacak benim daha belli degil usg yarim rahim falan cikmadi bende ankarada cok iyi bir prof var ona gidicem

Kızlar nasılsınız şuanda tedavi göreniniz varmı? Laparoskopi yaptıran yada histeroskopi olan tecrübelerini yazabilir mi doktor tavsiyesi olan varmı?
ben 2. tüp bebeğe başladım cumartesi günü transferim olacak. eğer tutmazsa benim için yeni bir süreç başlayacak şimdiden doktor arıyorum istanbul da..

merhaba canım daha öncede gelmiştin topiğe az kalmış ya cumartesiye hadi inşallah ya bu sefer tutar da o ameliyatlara gerek kalmaz inşallah dualarımız seninle canım.. bak histereskopi ve laparoskopide çok iyi diyorlar isTANBULDA BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ yücel karaman ben ona gittim benimde yarım rahim denmişti perde olduğu anlaşıldı bende 1-2 aya histereskopi olucam kısmetse yücel beyde..onu önerebilirim canım gerçi sanki sen demiştim arkadaşım gitti memnun kalmadı diye ama yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.. peki sen lap. ve his. niçin olacaksın?rahim genişletme filan için mi yoksa kontrol amaçlı amaçlı mı yani içeriye bakmak için mi...

slm canlar merak etmişsiniz ya kıyamam .az önce girdim eve başım çatlıyor sanki saatlerce aç kaldım ondan sanırım:( canlar usg çekildim sonucu yazıyorum..
uterus boyutları 40x24x56mm dir.

her iki over normal boyutlardadır.her iki over sonografik olarak normaldir.( her iki tuba uterina sonografik olarak mevcut olup , sağ sağ tarafta sola göre kalınlaşma izlenmiştir.
usg i çeken bayan her iki tüpte görünüyor fahat biri daha kalın sağ taraf tıkalı sanırım dedi.sonucu dr gösterdim bu arada bahsettiğim tavsiye edilen dr oluyor kendisi.uterus boyu gayet normal dedi .hsg sonucumu gösterdim bu durumda usg yeterli olmayacaktır mr çekilmeniz gerek dedi veeee mr çektirdim kızlar:) hemide ilaçlı :)) ucakcım ii oku özellikle sana diyorum çünkü sende ben gibi trsaksın :) dr bi ilaç verdi eczaneden bunu al mr çekil dedi .gittim mr çekilecek yere alt ..alt kıyafetini çıkarıyordun koldan ilacı veriyorlar 1 saniyelik bir soğukluk his ediyorsun ..ve sonra o kapalı cihazın içine giriyordun ama baş tarafın açık hiç korkulacak bir durum yok 15 dk sürüyor cihaz sürekli sesler çıkarıyor hepsi bu...ve ben tek gittim ne eşime ne anneme söylemedim.ben eve geldikten sonra öğrendiler biraz fırça yedim ama neyse:) ama sonucu hemen alamadım malesef haftaya kaldı ama buda aradan çıktı çok şükür.korkulacak hiç birşey yok..eşime gelince dr çok ii karşıladı bizi eşimi muayne etti tek taraflı.sonuçlara baktı ve sayı olarak yeterli fakat hareketlisi düşük tek taraflı varikosel olabilir ama bu test bizi yanıltabilir dedi neden dediğimizde ise tüp bebek merkezi bulunan hastanelerden yapılan testler her zaman inandırıcı olmaya bilir dedi..oysaki özellikle tüp bebek merkezi bulunan bir hastane seçtikki tam kapsamlı olması için.ama dr aynı fikirde değil 2 hafta sonra eşim için tekrar test istedi bu safer bağımsız bir klinik olmasına özen gösterin dedi ... 2Hata sonraki testten sonra tekrar dr görüneceğiz .kesin sonuç o zaman belli olacak .işte böyle kızlar haftaya salı gününü iple çekiyorum mr sonucunu çok merak ediyorum...ama usg de sağ tüpümün görünmesi sevindirdi beni gerçi dr kesin sonucu mr de görelim dedi ama kadın özellikle söyledi sağ tüp görünüyor dedi yanılmış olabilirmi bilmiyorum bu arada usg i alttan baktı.ben bolca su içip gittim söylendiği gibi içeri girdiğimde durumumu anlattım ... bu durumda alttan bakacağız dediler...işte böyle kızlar şimdi siz yazın bakalım sizce bende durumlar nasıl:))) sizcede mr görmeden sevinmeyeyim değilmi ....çoook öptüm sizi

slm canlar merak etmişsiniz ya kıyamam .az önce girdim eve başım çatlıyor sanki saatlerce aç kaldım ondan sanırım:( canlar usg çekildim sonucu yazıyorum..

her iki over normal boyutlardadır.her iki over sonografik olarak normaldir.( her iki tuba uterina sonografik olarak mevcut olup , sağ sağ tarafta sola göre kalınlaşma izlenmiştir.
usg i çeken bayan her iki tüpte görünüyor fahat biri daha kalın sağ taraf tıkalı sanırım dedi.sonucu dr gösterdim bu arada bahsettiğim tavsiye edilen dr oluyor kendisi.uterus boyu gayet normal dedi .hsg sonucumu gösterdim bu durumda usg yeterli olmayacaktır mr çekilmeniz gerek dedi veeee mr çektirdim kızlar:) hemide ilaçlı :)) ucakcım ii oku özellikle sana diyorum çünkü sende ben gibi trsaksın :) dr bi ilaç verdi eczaneden bunu al mr çekil dedi .gittim mr çekilecek yere alt ..alt kıyafetini çıkarıyordun koldan ilacı veriyorlar 1 saniyelik bir soğukluk his ediyorsun ..ve sonra o kapalı cihazın içine giriyordun ama baş tarafın açık hiç korkulacak bir durum yok 15 dk sürüyor cihaz sürekli sesler çıkarıyor hepsi bu...ve ben tek gittim ne eşime ne anneme söylemedim.ben eve geldikten sonra öğrendiler biraz fırça yedim ama neyse:) ama sonucu hemen alamadım malesef haftaya kaldı ama buda aradan çıktı çok şükür.korkulacak hiç birşey yok..eşime gelince dr çok ii karşıladı bizi eşimi muayne etti tek taraflı.sonuçlara baktı ve sayı olarak yeterli fakat hareketlisi düşük tek taraflı varikosel olabilir ama bu test bizi yanıltabilir dedi neden dediğimizde ise tüp bebek merkezi bulunan hastanelerden yapılan testler her zaman inandırıcı olmaya bilir dedi..oysaki özellikle tüp bebek merkezi bulunan bir hastane seçtikki tam kapsamlı olması için.ama dr aynı fikirde değil 2 hafta sonra eşim için tekrar test istedi bu safer bağımsız bir klinik olmasına özen gösterin dedi ... 2Hata sonraki testten sonra tekrar dr görüneceğiz .kesin sonuç o zaman belli olacak .işte böyle kızlar haftaya salı gününü iple çekiyorum mr sonucunu çok merak ediyorum...ama usg de sağ tüpümün görünmesi sevindirdi beni gerçi dr kesin sonucu mr de görelim dedi ama kadın özellikle söyledi sağ tüp görünüyor dedi yanılmış olabilirmi bilmiyorum bu arada usg i alttan baktı.ben bolca su içip gittim söylendiği gibi içeri girdiğimde durumumu anlattım ... bu durumda alttan bakacağız dediler...işte böyle kızlar şimdi siz yazın bakalım sizce bende durumlar nasıl:))) sizcede mr görmeden sevinmeyeyim değilmi ....çoook öptüm sizi

canım yaaa bende meraktan öldüm ama okuyunca yazdıklarını çok sevindim bak sağ tüp görünmüş işte ne güzel hem hepsini geç dr rahim normal boyutlarda demiş inşallah mr ın sonucu da çok güzel çıkar belkim kız olabilir perde vardır vede sağ tüp de tıkalı ise böyle bir sonuç da çıkmış olabilir ayrıca tatlım bak düşüğü filan olanlarda yapışıklık da olabiliyor ya belkide o yüzden de yarım gibi çıkmış olabilir..ama inşallah mr ın sonucu çok güzel çıkar rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim yaa ne dua ettim sana ya..o değilde kız bir günde kaç tane iş becermişin hemde kimseye söylemeden aferim sana mr ı da çıkartmışsın aradan iyi etmişin canım bak uçak da korkmasın bir an önce çektirsin şu emarı artık...iyiki gittin bak her işte bir hayır vardır ya hadi haftaya kadar seninle gün sayıcaz burada inşallah hayırlı haberler olacak..eşin için de iyi demişler bende diyecektim testi tekrarlarlar diye inşallah onunda güzel çıksın bu seferki sonucu sen kürlere başla bence eşine tatlım ayy çok sevindimm yaaa valla...hepimizin yarım değil bu gidişle topiğin adını bilem değiştiricez :52:

canım yaaa bende meraktan öldüm ama okuyunca yazdıklarını çok sevindim bak sağ tüp görünmüş işte ne güzel hem hepsini geç dr rahim normal boyutlarda demiş inşallah mr ın sonucu da çok güzel çıkar belkim kız olabilir perde vardır vede sağ tüp de tıkalı ise böyle bir sonuç da çıkmış olabilir ayrıca tatlım bak düşüğü filan olanlarda yapışıklık da olabiliyor ya belkide o yüzden de yarım gibi çıkmış olabilir..ama inşallah mr ın sonucu çok güzel çıkar rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım benim yaa ne dua ettim sana ya..o değilde kız bir günde kaç tane iş becermişin hemde kimseye söylemeden aferim sana mr ı da çıkartmışsın aradan iyi etmişin canım bak uçak da korkmasın bir an önce çektirsin şu emarı artık...iyiki gittin bak her işte bir hayır vardır ya hadi haftaya kadar seninle gün sayıcaz burada inşallah hayırlı haberler olacak..eşin için de iyi demişler bende diyecektim testi tekrarlarlar diye inşallah onunda güzel çıksın bu seferki sonucu sen kürlere başla bence eşine tatlım ayy çok sevindimm yaaa valla...hepimizin yarım değil bu gidişle topiğin adını bilem değiştiricez :52:
sedoşum duaların için Allah razı olsun canım arkadaşım.evet dimi ne çok şey sığdırdım bir güne ama çok yorgunum ya inan harap oldum resmen aman gerçi deysinde ben razıyım...evet tamamen şans eseri mr çektirdim :) çokta ii oldu çıkardım aradan kafam daha rahat olacak bundan sonra.hemde bi cesaret tek başıma gittim :)) acaba perde varsa mrde belli olacakmıdır iice beynim durdu:)) ya aslında o yapışıklık olayı benimde kafama takılmıyor değil tatlım ben kürtajda oldum ya genellikle kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyormuş cnmcım ...İnş mr kesin sonuç olur tatlım..Rabbimdin sizlerinde yüzlerini güldürdün canlarım.hıım bu arada sedoşum ikizlere yarım kuş olayınıda nasıl açıklamış hihihihihi:)) çok güldüm yaaa Allah iyliğinizi versin emi.ikizler bak sedoşum hemen nasılda çözmüş beni:))ucak artık bir bahanen yok hemen mr ni çektiriyorsun hiç ama hiç korkulacak bişey yok ben tek başımaydım hemde sende en az benim kadar cesursun:))bugün benimle olduğunuzu his ettim resmen :) mr çektirmeye gittiğimde sıra bekliyordum tabi herkezin yanında bir kişi gelmiş ben ölece tek ama dedim içimden kesin beni düşünmüşlerdir diye:)) yalnız değildim yani:)) iyiki varsınız kocaman öpt sizi.şimdi çıkıyorum bu akşam yazamasam mazur görün çok fazla yorgunum duş alıp yatmayı düşünüyorum...hoşçakalın canlarım ....

sedoşum duaların için Allah razı olsun canım arkadaşım.evet dimi ne çok şey sığdırdım bir güne ama çok yorgunum ya inan harap oldum resmen aman gerçi deysinde ben razıyım...evet tamamen şans eseri mr çektirdim :) çokta ii oldu çıkardım aradan kafam daha rahat olacak bundan sonra.hemde bi cesaret tek başıma gittim :)) acaba perde varsa mrde belli olacakmıdır iice beynim durdu:)) ya aslında o yapışıklık olayı benimde kafama takılmıyor değil tatlım ben kürtajda oldum ya genellikle kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyormuş cnmcım ...İnş mr kesin sonuç olur tatlım..Rabbimdin sizlerinde yüzlerini güldürdün canlarım.hıım bu arada sedoşum ikizlere yarım kuş olayınıda nasıl açıklamış hihihihihi:)) çok güldüm yaaa Allah iyliğinizi versin emi.ikizler bak sedoşum hemen nasılda çözmüş beni:))ucak artık bir bahanen yok hemen mr ni çektiriyorsun hiç ama hiç korkulacak bişey yok ben tek başımaydım hemde sende en az benim kadar cesursun:))bugün benimle olduğunuzu his ettim resmen :) mr çektirmeye gittiğimde sıra bekliyordum tabi herkezin yanında bir kişi gelmiş ben ölece tek ama dedim içimden kesin beni düşünmüşlerdir diye:)) yalnız değildim yani:)) iyiki varsınız kocaman öpt sizi.şimdi çıkıyorum bu akşam yazamasam mazur görün çok fazla yorgunum duş alıp yatmayı düşünüyorum...hoşçakalın canlarım ....

canım yaaaa herzaman yanındayız tabiki burda biz sadece iyi gün dostu değiliz ki iyi anlarımızda olduğu kadar kötü anlarımızda heyecanımızda sevincimizde üzüntümüzde her zaman beraberiz biz ama inanki çok sevindim ya sanki kendimimmiş gibi çok sevindim hemde inşallah herşey güzel gidecek...evet çok süper açıklamışım dimi kuş olayını :-)))) aydınlattım ikizlerburcunu senin yerine :-)))) evet tatlım kürtaj ve düşük olanlarda yapışıklık oluyormuş ya çok okuyorum ben onu o da belkim etki etmiş olabilir ya bilmiyorum ki mr hiç çektirmedim ama salı günü belli olucak kısmetse dr ne dicek perde görünür mü görünmez mi hiç bilmiyorum tatlım inşallah hakkında hayırlısı olsun ben inanıyorum ki senin de yarım çıkmiiicak ki uçağın da öyle olmadığına inanıyorum oda ayrı bir inatçı keçi gidip çektirsin artık şu mr ını.. tatlım günlerdir stres yaptın ondan başın ağrı yapmıştır git yat dinlen şimdi biraz rahatlamışsındır gönlünü ferah tut dualarım seninle vede hepinizle..ilk günden bu güne çok yol kat ettik inanıyorum herşey çok güzel olacak... bende çok öpüyorum seni kolay gelsin canımcım...:38:

sukur Allahima birimiz daha yol.kat etti darisi basima cok sevindim aktunacimmmmm...ya ben hala korkuyorum...bu a y bi gecsin sanirim ben bu ay yumurtlamayacagim tik yok hala testte moralim bozuldu yedigim ictigim cabasi simdi ben tam olarak anlayamadim usg de tupler belli olur mu kiii cok ilginc hic duymadim gerci tupler gorunur tikali olup olmadigi belli olmaz heralde ayrica uterus olcusunu vermissin canim yeterli mi anlayamadim dr yarim rahimmi dedi mr da mi belli olur dedi hadi hayirlisi ay ben sikisik usg falan cekinemem zaten sikiyom kendimi isicem diye iyice sikarim

ayyy canım ya yazdıklarını okuyunca nasıl bi sevindim. bilemezsin kızz.:32:
ben zaten hiç birinizin yarım rahimli olduğuna inanmıyordum. hepiniz de perde var demedi demeyinnn.:34:
bi tek benim ki uterus bicornis.:43: ama % 1 de olsa halrni içimde bi yerlerde ya perde ise sorusu kalmıyo değil. gerçi doktorum çok kesin konuştu ama neyse...
kız bak size diyordum emar korkulacak bişey değil diye. ilaçlı filan gayet kolay. ağrı yok acı yok. hem bi de kendi başına yanlız gittin ha. bravo kız sana. helaallllll arkadaşıma.
ayrıca doktorun dediği doğru tüp bebek merkezlerinde genelde tüp bebek yapman için elinden geleni yapıyo adamlar. sanki bi de kaçıyon gibi hemen tüp bebek yapın psikolojisine de sokuyorlar. hemen tüp bebek yapın geç kalmayın gibisine konuşmalar filan.
tek yerle yetinmemek lazım . başka yerde yaptırın canım eminim ki üzüldüğünüz gibi çıkmayacak sonuçlar. bu arada eşine bolca keçi boynuzu yedirmeyi de unutma . yazık benim kocişim bu ay içi dışı keçiboynuzu oldu.:9: bi de gittim yetmezmiş gibi pekmezini de aldım. hehehe
tatlım daha önce demiştim sana unuttun sanırım. emar çekilirsen cd ile görüntülerini mutlaka iste diye. sonra başka doktorlara filan gitcek olursan cd den bakıyorlar. tekrar emar çekilmene gerek de kalmaz yani . benim doktorum görüntüleri cd ile al çünkü emardaki doktor yeterince bilgili değilse istediğim gibi yorumlamayabilir o yüzden kendimde bakacağım görüntülere demişti. sana şimdi haftaya emar sonucu vercekler kağıtta açıklama şeklinde ama mutlaka görüntüleri cd ile iste derim. bak unutma ok ???:34:
ayrıca iki tüpünde varsa yarım rahim olman mümkün değil. tüpteki tıkanıklıktan hsg de ilaç geçememişti ondan yarım gibi çıkmıştı senin bence. ama o tıkanıklığı da açıyolar hiiiççç merak etme sen.ayyy sevindirdin canım beni yaaa. inş devamı da mutlu haberler olcak.:54::54::54:

ucak cım canım sende emar çektir hepinizin de perdeli rahim olduğu çıksın ortaya. artık benim de çift boynuzlu rahim. bi şekilde idare edersiniz artık beni de dimiii ??? :34: ama ya benimde perde iseeee dimi ama ???:1::1::1:

hepinizi çooook seviyorum yaaa. dularımda hep varsınız. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. :16::16::16::16:

ayyy bi de yarım kuş imiş. :9: bildiğin tam kuş yaaa. öyle yarım filan değil bu kuşlar.
ayyy bende nasıl anlayamamışım yaaa. kuş ne diye soruyorum bi de. :1: hahaha,
kızlar bi de dünden beri yumurtluyordum. kasık ağrımdan ve gelen sıvı dan anladığım kadarıyla. tabi ki boş geçirmeyip değerlendirdim. ve de bi güzel silkelettim kendimi . :1:

bir soru:acaba ne zaman daha çok hamile kalma ihtimali oluyo ki ?? tam yumurtladığımızı hissettiğimizde mi ? benim dün akşam başladı bugün akşama kadar epey ağrım vardı. ama dün daha çoktu ağrı. acaba dün mü değerlendirmek gerekiyordu?? kızlar biliyosanız akıl verin lütfennn. gerçi yumurtlama başladığında 36 saate kadar sürüyo diyolar ama bilmiyom artık ben o 36 saate denk getirebildim mi acaba. ayyy çok yazdım sayfalar doldu yeterrrr diceksiniz artık. :1:

ya kafam karisti iyice aktunacim senden sonra ya bu tupler vajinal usg de belli oluyorsa hafta sonu samsun medical parkta bi prof var ondan randevu alayim diyorum..ankaraya obur ay giderim uzak orasi suan..ama gebelik dusunurken alttan muayene olmakta istemiyorum ki emar cektirmem zaten obur ay esim yumurtlama donemimde olmayacak ozaman mr cekileyim ve ankaradaki dr gideyim diyorum beklemekte istemiyorum merak ediyorummm acaba var mi diye sabaha kadar ne yapsam diye dusunmekten uyuyamadim

ayyy bi de yarım kuş imiş. :9: bildiğin tam kuş yaaa. öyle yarım filan değil bu kuşlar.
ayyy bende nasıl anlayamamışım yaaa. kuş ne diye soruyorum bi de. :1: hahaha,
kızlar bi de dünden beri yumurtluyordum. kasık ağrımdan ve gelen sıvı dan anladığım kadarıyla. tabi ki boş geçirmeyip değerlendirdim. ve de bi güzel silkelettim kendimi . :1:

bir soru:acaba ne zaman daha çok hamile kalma ihtimali oluyo ki ?? tam yumurtladığımızı hissettiğimizde mi ? benim dün akşam başladı bugün akşama kadar epey ağrım vardı. ama dün daha çoktu ağrı. acaba dün mü değerlendirmek gerekiyordu?? kızlar biliyosanız akıl verin lütfennn. gerçi yumurtlama başladığında 36 saate kadar sürüyo diyolar ama bilmiyom artık ben o 36 saate denk getirebildim mi acaba. ayyy çok yazdım sayfalar doldu yeterrrr diceksiniz artık. :1:

günaydın kızlar nasılsınız dünden beri bakiiimm beni sorarsanız rejimim güzel gidiyor valla hava da güzel enerji doluyum :46: ohh iyi değerlendirmişsin canım benim hadi inşallah bu ay teyze olalım artık..bende hep onu merak ediyorum o kasık ağrıları akıntı filan yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yoksa çatlayacağını sinyali mi oluyor ama bence sen garanti et tatlım 2-3 gün çalış bence ne olur ne olmasss :90:
tatlım ya aşk olsun bikornis olsan ne olacak kız biz artık arkadaş olduk hem %1 ihtimal deyip geçme de yani ..ayrıca tatlım biz yarım diye üzülüyoduk senin kuşun çift zaten daha ne olsun :-)))))
uçağım sen ne yapıyorsun bence bekletme artık ya git sende biran önce bebek ihtimali olunca alttan muayene olmazmi ki detaylı usg çektir sende istiyosan önce sonra da emar yaptırırsın...ben senin de yarım olmadığına inanıyorum bence başka bir sorun var tüp tıkalı olabilir git baktır şuna artık kız..aklıma geldi de sen geçen ay da geç olmuştun adet belkim ondan yumurtlaman da geç olacak tatlım belki olabilir...

ayyy canım ya yazdıklarını okuyunca nasıl bi sevindim. bilemezsin kızz.:32:
ben zaten hiç birinizin yarım rahimli olduğuna inanmıyordum. hepiniz de perde var demedi demeyinnn.:34:
bi tek benim ki uterus bicornis.:43: ama % 1 de olsa halrni içimde bi yerlerde ya perde ise sorusu kalmıyo değil. gerçi doktorum çok kesin konuştu ama neyse...
kız bak size diyordum emar korkulacak bişey değil diye. ilaçlı filan gayet kolay. ağrı yok acı yok. hem bi de kendi başına yanlız gittin ha. bravo kız sana. helaallllll arkadaşıma.
ayrıca doktorun dediği doğru tüp bebek merkezlerinde genelde tüp bebek yapman için elinden geleni yapıyo adamlar. sanki bi de kaçıyon gibi hemen tüp bebek yapın psikolojisine de sokuyorlar. hemen tüp bebek yapın geç kalmayın gibisine konuşmalar filan.
tek yerle yetinmemek lazım . başka yerde yaptırın canım eminim ki üzüldüğünüz gibi çıkmayacak sonuçlar. bu arada eşine bolca keçi boynuzu yedirmeyi de unutma . yazık benim kocişim bu ay içi dışı keçiboynuzu oldu.:9: bi de gittim yetmezmiş gibi pekmezini de aldım. hehehe
tatlım daha önce demiştim sana unuttun sanırım. emar çekilirsen cd ile görüntülerini mutlaka iste diye. sonra başka doktorlara filan gitcek olursan cd den bakıyorlar. tekrar emar çekilmene gerek de kalmaz yani . benim doktorum görüntüleri cd ile al çünkü emardaki doktor yeterince bilgili değilse istediğim gibi yorumlamayabilir o yüzden kendimde bakacağım görüntülere demişti. sana şimdi haftaya emar sonucu vercekler kağıtta açıklama şeklinde ama mutlaka görüntüleri cd ile iste derim. bak unutma ok ???:34:
ayrıca iki tüpünde varsa yarım rahim olman mümkün değil. tüpteki tıkanıklıktan hsg de ilaç geçememişti ondan yarım gibi çıkmıştı senin bence. ama o tıkanıklığı da açıyolar hiiiççç merak etme sen.ayyy sevindirdin canım beni yaaa. inş devamı da mutlu haberler olcak.:54::54::54:
tşkler arkadaşım umarım hepimizin yüzü tez zamanda güler tatlım..çokta kaptırmak istemiyorum kendimi bu duruma mr sonucunu almadan sevinmeyeceğim sonra büyük hayel kırıklığı oluyor...valla cd olayını ii hatırlattın sağol tatlım tamamen çıkmış aklımdan isteyeceğim mutlaka umarım veriler cd i..gerçi sanırım annem almaya gidecek p.tesi günü öğleden sonra verecekler ama ben p.tesileri yoğun olduğumdan giebileceğimi sanmıyorum.salı günü dr randevum var.bu arada eve gelice fark ettim küpem kalmış ya çıkarmayı unutmuşum sorun olmaz İnş:(( kociş içinde kürlere başladık 2-3 hafta sonra tekrar yaptıracağız.hayırlı sonuçlar alırız İnş...valla bende hala inanamıyorum kendime tek gittim nasıl olduysa dr bi cesaret verdi bana korkulacak hiç bişey yok güleceksin bu haline tek bile gidebilirsin deyince bi hışımla çıktım ordan :) iikide gitmişim annem de çok şaşırdı:)) normalde çok ii bilir bu konularda çok paniklerim hayret nasıl cesaret ettin dedi tabi birazda kızdı ya oralarda sana bişey olsaydı haberimiz bile yok deli kız dedi:))) eşim desen hala şaşkın :)) herşey bir yana drun rahim boyu gater ii demesi bile çok mutlu etti beni .tüp bebek düşünüyorum dediğinde kızdı bana ..bir kere dış gebelik geçirmiş olman aynı şeyleri yaşayacağın anlamına gelmez bu çok küçük bir ihtimal dış gebelik öle sık tekrarlayan bir durum değildir dedi ohhh be :) hihihihi bunları duymak çok güzel...cnmcım çok öpt seni güzel dileklerin için çoook tşk ederim.bızım kuşlara yarım diye boşuna haksızlık ediyoruz sanırım :))) kuş deyince sen aklıma geliyorsun çok gülüyorum yaaa hihihihi byyy

ya kafam karisti iyice aktunacim senden sonra ya bu tupler vajinal usg de belli oluyorsa hafta sonu samsun medical parkta bi prof var ondan randevu alayim diyorum..ankaraya obur ay giderim uzak orasi suan..ama gebelik dusunurken alttan muayene olmakta istemiyorum ki emar cektirmem zaten obur ay esim yumurtlama donemimde olmayacak ozaman mr cekileyim ve ankaradaki dr gideyim diyorum beklemekte istemiyorum merak ediyorummm acaba var mi diye sabaha kadar ne yapsam diye dusunmekten uyuyamadim
cnmcım her geçen gün yeni şeyler öğrendiğimiz için ister istemez kafamız karışıyor sana hak veriyorum ama stres yapma...böyle kafan soru işaretleriyle dolu olacağına git yaptır gereken ne varsa detaylı usg mr hepsini bir güne sığdırabilirsin ki ben bu bahsettiklerimin hepsini devlet hastanesinde yaptırdım tavsiye üzerine çok ilgili bir dr denk geldim çok ilgilendi benimle usg baktı ama bunula yetinememeliyiz mr çekil hemen dedi beni ikna etti ki başkası olsa kesinlikle uğraşmaz ..onca zamandır özel bir hastaneye gidiyorum drda bilindik çok tutulan bir dr ama inan dünkü dr kadar hiç bir zaman ilgilenmedi benimle usg bakalım mr çekil diyeceğine tek şansın tüp bebek demeyi tercih etti özel hastanelere gitmeye korkar oldum artık sırf para alacağız diye insanların hislerini yok sayıyorlar...hatta özel bir hastaneye gittiğimi söyledim zaten dosyama bakınca yapılan testlerden anladı hemen buna ramen mr sonucunu banada getirirsen sevinirim sonucu görmeyi isterim dedi.detaylı usg çekilmeme ramen tekrar alttan usg baktı bana çift rahim ağzıda olabilir bi bakalım dedi akıntım olduğunu söyledim vajinal bir krem verdi aparatı var vajina içine sıkılıyor.bird üç kullanımlk bir ilaç verdi.kendi druma aylardır akıntım var dememe ramen olur her bayanda var demekle yetinmişti.....ucakcım boşa zaman kaybediyoruz tatlım boşuna yiyip bitiriyoruz kendimizi...benim hala yarım rahimli olma olasılığım var ama senin böyle bir ihtimalin olduğuna inanmıyorum ben bak gör sadece tüpün tıkalı çıkacak başından beri içimden hep böyle geçiyor vakit kaybetme ucak....öpt seni

akintilar yumurtanin olgunlastigini catlamak uzere oldugunu belirtiyo catladuktan sonra akinti biter...ya bende akinti falan yok hala cift cizgi ama esit koyulukta degil...yok bekliyecegim ben oyle kolay muayene olamiyorum olmusken iatesigim dr adam gibi olurim merakima yenilip on kere muayne oldumda ne oldu hepsi farkli bisey soyledi arrik adet olduktan sonra gidicem vaz gecti aktuna makineye tamamimizin girmemesi iyi bisey altinda ic camasirida mi yok anlamadim ki bisey giydiriyorlardir heralde duramam ben oyle...ya ben nette arastiriyorum vajinal usg de tupler gorunur mu diye ama hic biri gorunur demiyo dr siteainde bi dr sorsum salak cevap vermedi hakkimda yok sorsanizaaa siz gorunuyormu diye...

cnm gebeliğin ilk döneminde alttan muayene olmak sorun olmuyor ki ben ilk gebeliğimde bir çok kez oldum zaten keseyi görmek içinde alttan bakıyorlar diğer türlü görünmüyor belli bir süre allatn muayene oluyorsun .....hatta drunada danış bu konuyu sorun olmaz diyecektir.ama mr için birşey diyemem gerçi dün bana verilen kağıtta gebelik varsa belirtiniz diye yazıyordu birde hamile kadın vardı sırada demekki sorun olmuyor tatlım ama tabi mr olayını detaylıca sor druna sorun olmaz derse hiç bekleme bence ....gerçi bizim mr ilaçlı olduğundan belki sıkıntı olabilir...telaş yapma tatlım sen gönlünü ferah tut..İnş tez zamanda herşey yoluna girecek...birde bakmışız bu ay uçak hamiiiiiişşşş:)) üzülmek yok deli kız öpt seni cocoman....

Back