sonucu göstermeye gittim dra.ilk önce tüp bebek dr baktı.değerler düşük sayıyı destekle artırabilirz dedi bayan bi drdu bende kendi dosyamıda yanımda götürmüştüm benim sonucumda bööyle deyince hıım şimdi işler değişti normal yollardan gebe kalman biraz zor dedi...bende daha önce gebe kaldım ama dış gebelik sonuçlandı deyince yarım rahim olduğundan eminmisin perde olabilirmi dedi bende önümüzdeki hafta usg baktıracağım bende onu anlamaya çalışıyorum dedim sonuçtan sonra tekrar görüşelim perde varsa ameliyattan sonra doğal yollardan gebe kalınabilir ama bu durumda dış gebelik tekrarlayabilir dedi..bide uroloji druna göster sonucu dedi ordan çıkıp ürologa gittim sonuca baktı şu durumda ameliyat gerekmez ama değerler düşük eşinizi görmek gerek dedi... bir kaç gün sonraya ii bir üroloji druna randevu alacağım.herşeyi peş peşe yapıp eşimi daha fazla bunaltmak istemiyorum biliyorum canı sıkkın üstüne gidip iice üzmeyeyim aradan bir kaç gün keçsin kafasını toplasın zaten o deiyecektir dra gidelim diye...bu arada annem aradı kuşumuz ölmüş malesef( çok üzüldüm çok .....