Kız gül gül öldüm burda kuşumuz yarım ne demek demişin
))) şimdi ehem ehem nsl açıklasam ki acaba
) kız hani derler ya kuş kelimesinin başka bir manası da vardır hani..yani yarım rahim: yarım kuş
)))) onu demiş aktunacım bilmem anlatabildim mi
))
kız ne güzel zaten zayıfsın zaten aranızdaki tek şişko benim artık baktım dün aldım başımı gidiyorum göbeğim 9 aylık forma gelmiş en iyisi rejime giriim dedim ama kız ben öyle kibrit kutusu kadar peynir filan diye rejim yapmam yapamam da zaten ben kafaya göre yapıyorum birde evde plates cd lerim var onlara da bolca çalışırsam tamamdır Allah ın izniyle
))) boşver kilo almıyorsun ye işte ne güzel ama ben hemen alıyorum birde evlendikten sonra kilo aldım yaaa...
tatlım evet o sıralama doğru bende hepsini okudum sadece son kitabı okumadım aslında sırasıyla okusam daha güzel olur çünkü karakterler zaman zaman karşına çıkabiliyor..gerçekten tam bayan kitabı ben severek okumuştum özellikle ilk kitabı ve bahçemde yeşeren umutları çok sevmiştim inşallah sende seversin bence sıralamasıyla oku ben daha son kitabı almadım şu aralar Nar Ağacını okuyorum bir türlü bitiremedim ama onu da tavsiye ederim güzel gerçekten..
bencede canım eşin doğru demiş algıda seçicilik benim deaynı diyorum ya sanki gözüme gözüme batıyor habire hamileler görüyorum etrafta ayrıca geride kalan tüm arkadaşlarım sanki sözleşmiş gibi hep bu sene hamile deli olmak içten bile değil..aynen ya benim eşimde diyor öyle zaten bizim evde çocuk var diyor yaa
))) kızım biz 4 kız yakında kardeş filan çıkıcaz bak ben diiim
))