• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

canim.benim bildigim once ameliyat olunuyor kac tane tanidigim varsa oldu ama bizim durumumuzdan dolayi belki yapmayip hemen tup bebege gecilir ama bence varsa olun ilerde ne sorun cikaracak bilinmez bunun farkli evreleri var en iyisino dr bilir yarin icin allah yardimcin olsun ins ins ins ins perde vardir....bizi merakta birakma

slm kızlar.hafta sonu bir türlü fırsat bulupta yazamadım size....cumartesi hava güzel olunca fırsat bilip güzel bir temizlik yaptım.pazar günüde kendime ayrıdım biraz geç kalktım kociş evde olmadığından annemlerde kahvaltımı yaptım ordan kuaföre geçtim akşamda kocişle sinamaya ordanda yemeye gittik ii oldu ya havamız degişti...yarın için işyerinden izin alacağım yetişebilirsem öğleden sonra gelirim belki işe ......saat 10 da usgm var 11 de drla randevum...kocişede randevu aldım ii bir üroloji dr buldum yarın saat 1 de randevu aldım bende gideceğim kocişle ... yarın bol tempolu bir gün olacak İnş herşey yolunda gider. ucakcım birşey kafama takılıyor.umarım çıkmaz ama kocişte varikısel çıkarsa onu ameliyat ettirmek yerinde tüp bebek yapmak daha mantıklı olmazmı çünkü o ameliyat olsa bile benim dış gebelik riskim var biliyorsun en azından onu ortadan kaldırmış oluruz ... ameliyat sayıyı ve katiteyi artırmak için yapılıyor sanırım..ve bir hafta kadarda istirahat gerekliymiş eşimşin işi gereği bu pek mümkün değil..öpt sizi kızlar.işler çok yoğun boşluk buldukça yazarım....

Günaydın tatlım ohh ne güzel haftasonunu değerlendirmişsiniz valla hava çok güzeldi gerçekten şuan burda yağmur serpeliyor ama yinede sıcak galiba bahar gelmeye başladı iyicene ohh bir an önce havalar ısınsın da bizim içimizde ısınsın... yarın dediğin gibi hareketli geçecek hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel.. inşallah eşin içinde kendin içinde güzel şeyler duyarsın canım dualarım seninle inşallah güzel şeyler olacak tatlım gönülünü ferah tut..olsun bu sağlık kız bir hafta kapatır dükkanı bişiicik olmaz inşallah gerek de kalmaz bizi haberdar etmeyi unutma ama..bende temizlik yapıyorum yine pazartesi :-))) çok öpüyorum hepiciğinizi..

hanfendiler gezin bakalim ben anca yerime oturdum esim yok bugun butun is bana kaldi..hazir evi toplamisken forumdaki evim evim guzel evim bolumune foto ekliyim diyorum.havada kotu.ben bisey yapamadim sizin gibi ...ikizlerburcuyum seni facede eklemek icin face acicam sanirim aktuna eklemis ama ben bilemedimmm sen kimsin...hala cift cizgi yok gerci erken basladim ben.hayatta bu kadar erken olmazda bal tarcin yedim ya belki olir diye onlem aldik icim disim sogannn...kizlar su silkeleme isi o kadar komikk kki gulmekten girenlerde cikiyo ben beceremicem
:)ya 4 insan bu kadar mi denk gelir eslerimiz bile...su sperm olayi dr gore degisiyo paraci bi dr sa hemen tup bebek mantikli bi dr sa olasiliklari anlatir ama bence dna hasar yaptirin ozellikle dusuk olan gebeliklerde sart

canım benim bal tarçın ve çörek otu çok etkisi oluyormuş faydalı anlamda. hatta bende yiyorum geçen haftadır.bu haftada devam ediyorum.ayrıca silkeleme işi gerçekten çok komik ve çok eğlenceli. yazık kocişim o yorgunlukla bi de silkeliyor. gül gül ölüyoruz. :)
ama gülerken azcık sık kendini geri çıkmasın girenler :D

ayy Allah canını almasın silkelenirken girenlerde çıkıyo demişsin ya gülmekten öldüm :-))))))) sen benden bir gün önce adet olmuştun değil mi ben 24 ünde oldum bir iki gün önce kasık ağrısı çok oldu bende bel ağrısı birde akıntım da geldi dedim herhalde günündeyim ama değerlendiremedik o ayrı :-))) bişii dicem kız senin bilgin var bilirsin bu luteal faz denen şey yani ovulasyondan sonra adete kadar geçen gün sayısı hep 14 mi olmak zorunda yada diyelim farklı heray değişebilir mi?
ekle kız resim güzel olur valla bende eklerim belkim sonra...
sende kürler yapıyorsun değil mi kız o soğan kürü gaz yapmıyor değil mi.. evet dediğin gibi her dr farklı diyor çoğu zaten alacağı paraya bakıyor ...bakalım bize ameliyattan sonra ne diicek inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye..

seduuuuşşş canım sen silkeletmiyon mu ?? değerlendir kız boş geçirme :9:

dr 14 diyo aaa ben yumurta takibi yaptirdigimda hic de 14 gun sonra adet olmadim demekki degisebiliyorrr canim

canım benim evet yumurtlama günleri değişebiliyormuş. yani her ay 14.cü gün olcan diye bi kural yokmuş. bu ay 12.ci gün yumurtlayabilip öteki ay 15.ci gün yumurtlayabiliyomuşsun.ama genelde hemen hemen aynı günler olmurmuş.

slm kızlar.hafta sonu bir türlü fırsat bulupta yazamadım size....cumartesi hava güzel olunca fırsat bilip güzel bir temizlik yaptım.pazar günüde kendime ayrıdım biraz geç kalktım kociş evde olmadığından annemlerde kahvaltımı yaptım ordan kuaföre geçtim akşamda kocişle sinamaya ordanda yemeye gittik ii oldu ya havamız degişti...yarın için işyerinden izin alacağım yetişebilirsem öğleden sonra gelirim belki işe ......saat 10 da usgm var 11 de drla randevum...kocişede randevu aldım ii bir üroloji dr buldum yarın saat 1 de randevu aldım bende gideceğim kocişle ... yarın bol tempolu bir gün olacak İnş herşey yolunda gider. ucakcım birşey kafama takılıyor.umarım çıkmaz ama kocişte varikısel çıkarsa onu ameliyat ettirmek yerinde tüp bebek yapmak daha mantıklı olmazmı çünkü o ameliyat olsa bile benim dış gebelik riskim var biliyorsun en azından onu ortadan kaldırmış oluruz ... ameliyat sayıyı ve katiteyi artırmak için yapılıyor sanırım..ve bir hafta kadarda istirahat gerekliymiş eşimşin işi gereği bu pek mümkün değil..öpt sizi kızlar.işler çok yoğun boşluk buldukça yazarım....

ooohhh canım ne güzel valla iyi yapmışssın. güzel bir hafta sonu olmuş.
tatlım senden haberler bekliyoruz merakla. hadi Allah kolaylık versin ve güzel sonuçlar çıksın inşallaaaaahhhhh

yazmayı unutmuşum şimdi gördüm sana kolay gelsin canımmmm. :34:

teşekkür ederim tatlımmm ancak şimdi bitti temizlik bende bittim ama valla :-)))) yok ben silkelenmiyorum daha tatlım :-))) şu ameliyat olayı bitsin dedim ondan sonra başliicam çalışmalara :-))) bu durumda yapmak istemiyorum ya dr öyle şeyler söyleyince korktum açıkcası hatta şimdi ameliyattan önce hamile kalmiim inşallah bile diyorum ya artık ne düşüneceğimi de şaşırdım vallahi..sana da kolay gelsin canım bu arada resimlerine baktım çok güzelsin eşinle çok yakışmışsınız birbirinize..ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah mutluluğunuz tez zamanda gelen tatlı bir bebişle daha da taçlansın inşallah...

teşekkür ederim tatlımmm ancak şimdi bitti temizlik bende bittim ama valla :-)))) yok ben silkelenmiyorum daha tatlım :-))) şu ameliyat olayı bitsin dedim ondan sonra başliicam çalışmalara :-))) bu durumda yapmak istemiyorum ya dr öyle şeyler söyleyince korktum açıkcası hatta şimdi ameliyattan önce hamile kalmiim inşallah bile diyorum ya artık ne düşüneceğimi de şaşırdım vallahi..sana da kolay gelsin canım bu arada resimlerine baktım çok güzelsin eşinle çok yakışmışsınız birbirinize..ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah mutluluğunuz tez zamanda gelen tatlı bir bebişle daha da taçlansın inşallah...

canım o yorgunluğun üstüne bi yorgunluk kahvesi iç derim. :34: iyi günlerde kirlensin evceğzin.
anladım canım. iyi madem sen ameliyattan sonra silkelet kendini .:1:
ayrıca sağol canım beğenmene sevindim. ben daha senin fotolara bakamadım pek.ama bakcam ayrıntılı. ama gördüğüm kadayırla sizde çooook tatlısınız eşinle. bu topiğin kızları hep güzel yaa. rahimi farklı olanın kendi de daha güzel oluyo demek ki . maşallah özgeciğim de eşi de çok tatlılar. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallaaaaahhhh.

canım o yorgunluğun üstüne bi yorgunluk kahvesi iç derim. :34: iyi günlerde kirlensin evceğzin.
anladım canım. iyi madem sen ameliyattan sonra silkelet kendini .:1:
ayrıca sağol canım beğenmene sevindim. ben daha senin fotolara bakamadım pek.ama bakcam ayrıntılı. ama gördüğüm kadayırla sizde çooook tatlısınız eşinle. bu topiğin kızları hep güzel yaa. rahimi farklı olanın kendi de daha güzel oluyo demek ki . maşallah özgeciğim de eşi de çok tatlılar. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallaaaaahhhh.

valla inan ki kız kahve içicek halim bilem yok :-))) kendime salata yaptım onu bile zar zor yedim bu arada bugün itibari ile rejime başladım ama bugün başlayıp yarın bitenlerden olmiiicak bu sefer kararlıyım :-)))) teşekkür ederim canım benim evet kız bencede rahmimizde anormallik olsun varsın hepimiz minyon tipliyiz yaşımızı bile belli etmiyoruz daha ne olsun valla ne demişler bodur tavuk her dem piliç :-))) bizde der dem piliçiz..vede civcivlerimizi bekliyoruz :-)))

ben yokken ii kaynatmışsınız arada baktım ama yazamadım yaa aşırı yoğun bir gündü...birazdan çıkacağım çıkmadan bi yazayım dedim..sedoşum güle güle kirlet evini tatlım .ikizler bende sana baktım fecaden kuşlar yarım ama :))) güzellikler onları kapatıyorrr:))) ucakcım bakalım dr yarın ne diyecek ameliyat için şart derse tabi sağlık önceliktir cnm...valla sedoşumunda dediği gibi ölümden başka herşeye çare var yeterki rabbim ol desin.yarın ne çıkarsa bahtımıza artık.aaaa valla üzül üzül nereye kadar ya olacağı varsa olacak kaç gündür yedim bitirdim kendimi tabi bu arada kocişide yedim yok yere...ben dikkat ettiğim içinmi öle oluor ypksa cidden denkmi geliyor bilemiyorum ama dün annemin kontrolü vardı ona gittik dr hamileydi .sonra akşam sinamada yanımda oturan kadının karnı burnundaydı resmen bide bugün sigortacılar geldi ofisime oda hamişti sokakta gördüğüm kediler bile hamiş bu aralar peeeh herkezin doğurası tutmuş hıh :))) bu arada kürlere devam kızlar benim soğan 1 hafta bitti.daha 8 gün daha varr tadı biraz kötü yaaa içerken içim kalkıyor bide aç karnına hiç çekilmiyor ama idare edeceğiz..yarın için izin aldım öğlene kadar yokum öpt sizi byy

ben yokken ii kaynatmışsınız arada baktım ama yazamadım yaa aşırı yoğun bir gündü...birazdan çıkacağım çıkmadan bi yazayım dedim..sedoşum güle güle kirlet evini tatlım .ikizler bende sana baktım fecaden kuşlar yarım ama :))) güzellikler onları kapatıyorrr:))) ucakcım bakalım dr yarın ne diyecek ameliyat için şart derse tabi sağlık önceliktir cnm...valla sedoşumunda dediği gibi ölümden başka herşeye çare var yeterki rabbim ol desin.yarın ne çıkarsa bahtımıza artık.aaaa valla üzül üzül nereye kadar ya olacağı varsa olacak kaç gündür yedim bitirdim kendimi tabi bu arada kocişide yedim yok yere...ben dikkat ettiğim içinmi öle oluor ypksa cidden denkmi geliyor bilemiyorum ama dün annemin kontrolü vardı ona gittik dr hamileydi .sonra akşam sinamada yanımda oturan kadının karnı burnundaydı resmen bide bugün sigortacılar geldi ofisime oda hamişti sokakta gördüğüm kediler bile hamiş bu aralar peeeh herkezin doğurası tutmuş hıh :))) bu arada kürlere devam kızlar benim soğan 1 hafta bitti.daha 8 gün daha varr tadı biraz kötü yaaa içerken içim kalkıyor bide aç karnına hiç çekilmiyor ama idare edeceğiz..yarın için izin aldım öğlene kadar yokum öpt sizi byy

inşallah canım benim hayırlı güzel haberlerle gel yarın inşallah Yasin okuyucam senin içinde okuyucam inşallah güzel olsun üzme kendini hele eşini hiç üzme kız deli şey herşeyin çaresi var rabbim ol diyecek bak görürsün bu kadar stres üzüntü yapıyoruz onu bunu arştırıp kendimizi eşimizi yiyiyoruz bir gün gelecek amaaaan neyse ne diicez ve olacak buna eminim herşeyden önce biraz rahat kadın olabilseydik zaten böyle olmazdı eminim ki hepimiz hassas ağlak tipleriz..bende öyleyim çünkü tahmin edebiliyorum sizleri de..bu kadar benziyoruz eminim bu konudada benziyoruz.. aynen tatlım aynen sanki bütün hamileler bana denk geliyor yolda orda burda heryerde bende gayri ihtiyari hemen karınlarına bakıyorum üzülüyorum ama bence dikkat ettiğimiz için öyle oluyor..bak şuan şunu yazarken esra erolda bir erkek aday şöyle dedi ya ' anne 9 ay karnında büyütüyor...'.:-))))))))))))) rabbim gönlüne göre versin hepimizin inşallah sende yarın güzel haberler al güzel arkadaşım benim çok öpüyorum seni..:38:

canımmmm bişicik sorcaaamm !!! kuşlar yarım ne demek anlamadım ??? öyle yazmışsın ya yukarıda ??? :40:
bu arada soğan kürünü bende düşündüm de tadından dolayı cesaret edip yapamadım canım. ama çok faydalı imiş sen bırakma devam et. ben zaten normalde herşeye çabucak midesi bulanan biri olduğum için değişik tadlara pek açık değilim galiba.
:9:

sedacım ve aktunacım inanmıcaksınız ama daha öğlen kocişimle ben bu hamile konusunu konuştuk. bu ara herkes doğuruyor galiba son 1 senedir herkes hamile dedim bende eşime. çarşıya çıkıyorum elime sallasam hamileye çarpcak bu nedir yaa herkesin karnı burnunda bi de gerine gerine yürüyolar sinir olmakla kalmayıp bi de kıskanıyorum yaaa dedim . :1:
eşim dedi ki bence her zaman ki gibi aynı yani değişen bişey yoktur hamile sayısında ama bu algıda seçicilik dedi. :34: çok dikkat ettiğim için fark ediyormuşum yani . ama elimde değil yaa kıskanıyorum. bi de eşimin arkadaşının da çocukları olmuyodu 5 yıldır evliler.şimdi 3 aylık hamile imiş eşi. ayyy duyunca içten içe bi kıskandım sanki yaa. onların adına sevinsem de kendi adıma bi burukluk oldu içimde. bi eksiklik hissettim yani . ama inadım inat bi tarafım iki kanat bende doğurcam bir gün. :1::1::1::1::1:

valla inan ki kız kahve içicek halim bilem yok :-))) kendime salata yaptım onu bile zar zor yedim bu arada bugün itibari ile rejime başladım ama bugün başlayıp yarın bitenlerden olmiiicak bu sefer kararlıyım :-)))) teşekkür ederim canım benim evet kız bencede rahmimizde anormallik olsun varsın hepimiz minyon tipliyiz yaşımızı bile belli etmiyoruz daha ne olsun valla ne demişler bodur tavuk her dem piliç :-))) bizde der dem piliçiz..vede civcivlerimizi bekliyoruz :-)))

sedoşummmm rejimin hayırlı olsunn :34:
şahsen bende rejim yapcak irade hiiiiiiiiçççç yok :1: canım bişey çekince yemeden duramam. çok yiyen bir insan değilim ama canım bişey isterse de illa yerim yani . daha hayatımda hiç rejim diyet hiç birini yapmadım . ama yapmak zorunda kaldığımda da naparım bilmem. ama çok zor ya yapamam galiba. :19:
aynen bende yaşımı belli ettiğimi pek sanmıyorum. yaşım 28 olsada kendimi 18-20 gibi hissediyorum. napem ya ruhum genç. zaten çocuk gibiyim evde de :1: eşim napcaz çocuğu sen varsın çocuk diyo:1::1::1::1::1:
bu arada civcivlerimizi bekliyoz lafını çooook sevdimmm :9::9::9::9::9::9:

canlarım bugün ''bir dilekle başladı her şey'' isimli kitaba başlayacağım. ben bu kitabı aldım fakat meğerse bunun serisi varmış.
şu şekilde imiş ;
1... KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI
2... BİR YUMAK MUTLULUK
3... BAHÇEMDE YEŞEREN UMUTLAR
4... MUCİZELER DÜKKANINA DÖNÜŞ
5... BİR DİLEKLE BAŞLADI HER ŞEY

şimdi ben bu son kitabı okusam olur mu ? yoksa ilk kitaptan itibaren mi okumak gerekir?? konular ve kişiler birbirinden bağımsız mı yoksa birbirine bağlı mı ??? napayım sizce gidip 4 kitabı daha alayım mı ????

not: sanki siz okudum demiştiniz geçmiş sayfalarda öyle aklımda kalmış ondan sorayım dediydim :)

Kız gül gül öldüm burda kuşumuz yarım ne demek demişin :-)))) şimdi ehem ehem nsl açıklasam ki acaba :-)) kız hani derler ya kuş kelimesinin başka bir manası da vardır hani..yani yarım rahim: yarım kuş :-))))) onu demiş aktunacım bilmem anlatabildim mi :-)))
kız ne güzel zaten zayıfsın zaten aranızdaki tek şişko benim artık baktım dün aldım başımı gidiyorum göbeğim 9 aylık forma gelmiş en iyisi rejime giriim dedim ama kız ben öyle kibrit kutusu kadar peynir filan diye rejim yapmam yapamam da zaten ben kafaya göre yapıyorum birde evde plates cd lerim var onlara da bolca çalışırsam tamamdır Allah ın izniyle :-)))) boşver kilo almıyorsun ye işte ne güzel ama ben hemen alıyorum birde evlendikten sonra kilo aldım yaaa...
tatlım evet o sıralama doğru bende hepsini okudum sadece son kitabı okumadım aslında sırasıyla okusam daha güzel olur çünkü karakterler zaman zaman karşına çıkabiliyor..gerçekten tam bayan kitabı ben severek okumuştum özellikle ilk kitabı ve bahçemde yeşeren umutları çok sevmiştim inşallah sende seversin bence sıralamasıyla oku ben daha son kitabı almadım şu aralar Nar Ağacını okuyorum bir türlü bitiremedim ama onu da tavsiye ederim güzel gerçekten..
bencede canım eşin doğru demiş algıda seçicilik benim deaynı diyorum ya sanki gözüme gözüme batıyor habire hamileler görüyorum etrafta ayrıca geride kalan tüm arkadaşlarım sanki sözleşmiş gibi hep bu sene hamile deli olmak içten bile değil..aynen ya benim eşimde diyor öyle zaten bizim evde çocuk var diyor yaa:-)))) kızım biz 4 kız yakında kardeş filan çıkıcaz bak ben diiim :-)))

Kız gül gül öldüm burda kuşumuz yarım ne demek demişin :-)))) şimdi ehem ehem nsl açıklasam ki acaba :-)) kız hani derler ya kuş kelimesinin başka bir manası da vardır hani..yani yarım rahim: yarım kuş :-))))) onu demiş aktunacım bilmem anlatabildim mi :-)))
kız ne güzel zaten zayıfsın zaten aranızdaki tek şişko benim artık baktım dün aldım başımı gidiyorum göbeğim 9 aylık forma gelmiş en iyisi rejime giriim dedim ama kız ben öyle kibrit kutusu kadar peynir filan diye rejim yapmam yapamam da zaten ben kafaya göre yapıyorum birde evde plates cd lerim var onlara da bolca çalışırsam tamamdır Allah ın izniyle :-)))) boşver kilo almıyorsun ye işte ne güzel ama ben hemen alıyorum birde evlendikten sonra kilo aldım yaaa...
tatlım evet o sıralama doğru bende hepsini okudum sadece son kitabı okumadım aslında sırasıyla okusam daha güzel olur çünkü karakterler zaman zaman karşına çıkabiliyor..gerçekten tam bayan kitabı ben severek okumuştum özellikle ilk kitabı ve bahçemde yeşeren umutları çok sevmiştim inşallah sende seversin bence sıralamasıyla oku ben daha son kitabı almadım şu aralar Nar Ağacını okuyorum bir türlü bitiremedim ama onu da tavsiye ederim güzel gerçekten..
bencede canım eşin doğru demiş algıda seçicilik benim deaynı diyorum ya sanki gözüme gözüme batıyor habire hamileler görüyorum etrafta ayrıca geride kalan tüm arkadaşlarım sanki sözleşmiş gibi hep bu sene hamile deli olmak içten bile değil..aynen ya benim eşimde diyor öyle zaten bizim evde çocuk var diyor yaa:-)))) kızım biz 4 kız yakında kardeş filan çıkıcaz bak ben diiim :-)))

hahahaha :) kız valla şimdi kendime bende çok güldüm yaaa. demek yarım kuş rahim rahimmiş. :9::9::9::9::9:
bu arada benimde arkadaşlarımın hepsi bu sene hamile.içlerinde epeydir çocukları olmayanlar vardı onlar bile bu yıl hamile. şaşmamak elde değil. hepsi birden sözleşti sanki . :1:
canım kitap tavsiyeni de dikkate alacağım çoook teşekkür ederim. :34::54:

ikizler burcuyum seni face ekledim ama hemen sonra hesabi dondurdum...ya ben face falan acasim yok surekli hamile doguran gormekten biktim ee sizinki ne zaman sorusuda baydi.....boyle daha iyi ben hep kendime kizardim hamile olanlari duyunca uzuluyorun diye megersem benim gibilerde varmiss evet bencedebiz kardesiz
ikizlerburcuyum o kitaplarin kurduyum ben o dedigin sirayla okuman gerekli karakterler olaylar baglantili ama kadinin diger kitaplarida var bende onlarda var gul limani oteli gibi onlar bagimsiz o seride kitaplar harika icine giresim geliyo hatta ilk kitabindaki battaniyeyi oruyorum banada ugur getirsin diye bitsin gosteririm...
benim bal tarcin botti 12 gun simdide sogan suyunda 5 gunum benimde midem almiuo ama napim bebis icin oyle akintim falan artmadi ama kasiklarimda agri var ovulasyonda cift cizgi ama ikiside esit koyulukta degil erken basladim zaten belkide catlamicak bu ay ooof ne bilim ya obur ay esim yok zaten...biktim artikKkkkkkk her ay ayni terane umit umit umit..m

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakiiim.. bende rejimdeyim şuan güzel gidiyor internette callanectics diye birşey buldum platesten daha etkiliymiş şimdi eğer yapabilirsem ona bakıcam çok zormuş ama yapınca alışılıyormuş.. uçağım bende öyle debbie maccomber gerçektende kadınların ruhuna hitap ediyor bende sevdim kitaplarını ama gül limanı otelini sevmedim çok basit gelmişti..Uçakcım üzme kendini sen içmeye kürlere devam et şimdi olmasada onlar uzun vadede de etki ederler sen şimdi bir sonraki aylara yatırım yap ;-) ayrıca inşallah bu aydan sonra gerek kalmaz tatlım.. aktunam ne etti acaba 11 de usg nin randevusu vardı değilmi inşallah herşey çok güzel olsun onun içinde hepimiz içinde..ikizlerburcucum bende artık kardeş olduğumuzu düşünmeye başladım bu kadar benzerlik beni korkutmaya başladı :-)) öpüyorum hepiciğinizi...görüşürüzz...:38:

Kızlar nasılsınız şuanda tedavi göreniniz varmı? Laparoskopi yaptıran yada histeroskopi olan tecrübelerini yazabilir mi doktor tavsiyesi olan varmı?
ben 2. tüp bebeğe başladım cumartesi günü transferim olacak. eğer tutmazsa benim için yeni bir süreç başlayacak şimdiden doktor arıyorum istanbul da..

Back