slm kızlar.hafta sonu bir türlü fırsat bulupta yazamadım size....cumartesi hava güzel olunca fırsat bilip güzel bir temizlik yaptım.pazar günüde kendime ayrıdım biraz geç kalktım kociş evde olmadığından annemlerde kahvaltımı yaptım ordan kuaföre geçtim akşamda kocişle sinamaya ordanda yemeye gittik ii oldu ya havamız degişti...yarın için işyerinden izin alacağım yetişebilirsem öğleden sonra gelirim belki işe ......saat 10 da usgm var 11 de drla randevum...kocişede randevu aldım ii bir üroloji dr buldum yarın saat 1 de randevu aldım bende gideceğim kocişle ... yarın bol tempolu bir gün olacak İnş herşey yolunda gider. ucakcım birşey kafama takılıyor.umarım çıkmaz ama kocişte varikısel çıkarsa onu ameliyat ettirmek yerinde tüp bebek yapmak daha mantıklı olmazmı çünkü o ameliyat olsa bile benim dış gebelik riskim var biliyorsun en azından onu ortadan kaldırmış oluruz ... ameliyat sayıyı ve katiteyi artırmak için yapılıyor sanırım..ve bir hafta kadarda istirahat gerekliymiş eşimşin işi gereği bu pek mümkün değil..öpt sizi kızlar.işler çok yoğun boşluk buldukça yazarım....
hanfendiler gezin bakalim ben anca yerime oturdum esim yok bugun butun is bana kaldi..hazir evi toplamisken forumdaki evim evim guzel evim bolumune foto ekliyim diyorum.havada kotu.ben bisey yapamadim sizin gibi ...ikizlerburcuyum seni facede eklemek icin face acicam sanirim aktuna eklemis ama ben bilemedimmm sen kimsin...hala cift cizgi yok gerci erken basladim ben.hayatta bu kadar erken olmazda bal tarcin yedim ya belki olir diye onlem aldik icim disim sogannn...kizlar su silkeleme isi o kadar komikk kki gulmekten girenlerde cikiyo ben beceremicem
:)ya 4 insan bu kadar mi denk gelir eslerimiz bile...su sperm olayi dr gore degisiyo paraci bi dr sa hemen tup bebek mantikli bi dr sa olasiliklari anlatir ama bence dna hasar yaptirin ozellikle dusuk olan gebeliklerde sart
ayy Allah canını almasın silkelenirken girenlerde çıkıyo demişsin ya gülmekten öldüm)))))) sen benden bir gün önce adet olmuştun değil mi ben 24 ünde oldum bir iki gün önce kasık ağrısı çok oldu bende bel ağrısı birde akıntım da geldi dedim herhalde günündeyim ama değerlendiremedik o ayrı )) bişii dicem kız senin bilgin var bilirsin bu luteal faz denen şey yani ovulasyondan sonra adete kadar geçen gün sayısı hep 14 mi olmak zorunda yada diyelim farklı heray değişebilir mi?
ekle kız resim güzel olur valla bende eklerim belkim sonra...
sende kürler yapıyorsun değil mi kız o soğan kürü gaz yapmıyor değil mi.. evet dediğin gibi her dr farklı diyor çoğu zaten alacağı paraya bakıyor ...bakalım bize ameliyattan sonra ne diicek inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye..
dr 14 diyo aaa ben yumurta takibi yaptirdigimda hic de 14 gun sonra adet olmadim demekki degisebiliyorrr canim
slm kızlar.hafta sonu bir türlü fırsat bulupta yazamadım size....cumartesi hava güzel olunca fırsat bilip güzel bir temizlik yaptım.pazar günüde kendime ayrıdım biraz geç kalktım kociş evde olmadığından annemlerde kahvaltımı yaptım ordan kuaföre geçtim akşamda kocişle sinamaya ordanda yemeye gittik ii oldu ya havamız degişti...yarın için işyerinden izin alacağım yetişebilirsem öğleden sonra gelirim belki işe ......saat 10 da usgm var 11 de drla randevum...kocişede randevu aldım ii bir üroloji dr buldum yarın saat 1 de randevu aldım bende gideceğim kocişle ... yarın bol tempolu bir gün olacak İnş herşey yolunda gider. ucakcım birşey kafama takılıyor.umarım çıkmaz ama kocişte varikısel çıkarsa onu ameliyat ettirmek yerinde tüp bebek yapmak daha mantıklı olmazmı çünkü o ameliyat olsa bile benim dış gebelik riskim var biliyorsun en azından onu ortadan kaldırmış oluruz ... ameliyat sayıyı ve katiteyi artırmak için yapılıyor sanırım..ve bir hafta kadarda istirahat gerekliymiş eşimşin işi gereği bu pek mümkün değil..öpt sizi kızlar.işler çok yoğun boşluk buldukça yazarım....
yazmayı unutmuşum şimdi gördüm sana kolay gelsin canımmmm.
teşekkür ederim tatlımmm ancak şimdi bitti temizlik bende bittim ama valla))) yok ben silkelenmiyorum daha tatlım )) şu ameliyat olayı bitsin dedim ondan sonra başliicam çalışmalara )) bu durumda yapmak istemiyorum ya dr öyle şeyler söyleyince korktum açıkcası hatta şimdi ameliyattan önce hamile kalmiim inşallah bile diyorum ya artık ne düşüneceğimi de şaşırdım vallahi..sana da kolay gelsin canım bu arada resimlerine baktım çok güzelsin eşinle çok yakışmışsınız birbirinize..ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah mutluluğunuz tez zamanda gelen tatlı bir bebişle daha da taçlansın inşallah...
canım o yorgunluğun üstüne bi yorgunluk kahvesi iç derim.iyi günlerde kirlensin evceğzin.
anladım canım. iyi madem sen ameliyattan sonra silkelet kendini .
ayrıca sağol canım beğenmene sevindim. ben daha senin fotolara bakamadım pek.ama bakcam ayrıntılı. ama gördüğüm kadayırla sizde çooook tatlısınız eşinle. bu topiğin kızları hep güzel yaa. rahimi farklı olanın kendi de daha güzel oluyo demek ki . maşallah özgeciğim de eşi de çok tatlılar. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallaaaaahhhh.
ben yokken ii kaynatmışsınız arada baktım ama yazamadım yaa aşırı yoğun bir gündü...birazdan çıkacağım çıkmadan bi yazayım dedim..sedoşum güle güle kirlet evini tatlım .ikizler bende sana baktım fecaden kuşlar yarım ama :))) güzellikler onları kapatıyorrr:))) ucakcım bakalım dr yarın ne diyecek ameliyat için şart derse tabi sağlık önceliktir cnm...valla sedoşumunda dediği gibi ölümden başka herşeye çare var yeterki rabbim ol desin.yarın ne çıkarsa bahtımıza artık.aaaa valla üzül üzül nereye kadar ya olacağı varsa olacak kaç gündür yedim bitirdim kendimi tabi bu arada kocişide yedim yok yere...ben dikkat ettiğim içinmi öle oluor ypksa cidden denkmi geliyor bilemiyorum ama dün annemin kontrolü vardı ona gittik dr hamileydi .sonra akşam sinamada yanımda oturan kadının karnı burnundaydı resmen bide bugün sigortacılar geldi ofisime oda hamişti sokakta gördüğüm kediler bile hamiş bu aralar peeeh herkezin doğurası tutmuş hıh :))) bu arada kürlere devam kızlar benim soğan 1 hafta bitti.daha 8 gün daha varr tadı biraz kötü yaaa içerken içim kalkıyor bide aç karnına hiç çekilmiyor ama idare edeceğiz..yarın için izin aldım öğlene kadar yokum öpt sizi byy
ben yokken ii kaynatmışsınız arada baktım ama yazamadım yaa aşırı yoğun bir gündü...birazdan çıkacağım çıkmadan bi yazayım dedim..sedoşum güle güle kirlet evini tatlım .ikizler bende sana baktım fecaden kuşlar yarım ama :))) güzellikler onları kapatıyorrr:))) ucakcım bakalım dr yarın ne diyecek ameliyat için şart derse tabi sağlık önceliktir cnm...valla sedoşumunda dediği gibi ölümden başka herşeye çare var yeterki rabbim ol desin.yarın ne çıkarsa bahtımıza artık.aaaa valla üzül üzül nereye kadar ya olacağı varsa olacak kaç gündür yedim bitirdim kendimi tabi bu arada kocişide yedim yok yere...ben dikkat ettiğim içinmi öle oluor ypksa cidden denkmi geliyor bilemiyorum ama dün annemin kontrolü vardı ona gittik dr hamileydi .sonra akşam sinamada yanımda oturan kadının karnı burnundaydı resmen bide bugün sigortacılar geldi ofisime oda hamişti sokakta gördüğüm kediler bile hamiş bu aralar peeeh herkezin doğurası tutmuş hıh :))) bu arada kürlere devam kızlar benim soğan 1 hafta bitti.daha 8 gün daha varr tadı biraz kötü yaaa içerken içim kalkıyor bide aç karnına hiç çekilmiyor ama idare edeceğiz..yarın için izin aldım öğlene kadar yokum öpt sizi byy
valla inan ki kız kahve içicek halim bilem yok)) kendime salata yaptım onu bile zar zor yedim bu arada bugün itibari ile rejime başladım ama bugün başlayıp yarın bitenlerden olmiiicak bu sefer kararlıyım ))) teşekkür ederim canım benim evet kız bencede rahmimizde anormallik olsun varsın hepimiz minyon tipliyiz yaşımızı bile belli etmiyoruz daha ne olsun valla ne demişler bodur tavuk her dem piliç )) bizde der dem piliçiz..vede civcivlerimizi bekliyoruz ))
Kız gül gül öldüm burda kuşumuz yarım ne demek demişin))) şimdi ehem ehem nsl açıklasam ki acaba ) kız hani derler ya kuş kelimesinin başka bir manası da vardır hani..yani yarım rahim: yarım kuş )))) onu demiş aktunacım bilmem anlatabildim mi ))
kız ne güzel zaten zayıfsın zaten aranızdaki tek şişko benim artık baktım dün aldım başımı gidiyorum göbeğim 9 aylık forma gelmiş en iyisi rejime giriim dedim ama kız ben öyle kibrit kutusu kadar peynir filan diye rejim yapmam yapamam da zaten ben kafaya göre yapıyorum birde evde plates cd lerim var onlara da bolca çalışırsam tamamdır Allah ın izniyle))) boşver kilo almıyorsun ye işte ne güzel ama ben hemen alıyorum birde evlendikten sonra kilo aldım yaaa...
tatlım evet o sıralama doğru bende hepsini okudum sadece son kitabı okumadım aslında sırasıyla okusam daha güzel olur çünkü karakterler zaman zaman karşına çıkabiliyor..gerçekten tam bayan kitabı ben severek okumuştum özellikle ilk kitabı ve bahçemde yeşeren umutları çok sevmiştim inşallah sende seversin bence sıralamasıyla oku ben daha son kitabı almadım şu aralar Nar Ağacını okuyorum bir türlü bitiremedim ama onu da tavsiye ederim güzel gerçekten..
bencede canım eşin doğru demiş algıda seçicilik benim deaynı diyorum ya sanki gözüme gözüme batıyor habire hamileler görüyorum etrafta ayrıca geride kalan tüm arkadaşlarım sanki sözleşmiş gibi hep bu sene hamile deli olmak içten bile değil..aynen ya benim eşimde diyor öyle zaten bizim evde çocuk var diyor yaa))) kızım biz 4 kız yakında kardeş filan çıkıcaz bak ben diiim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?