• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

ayy hadi inş güzel çıkar canım ya. ama bence sonuçlar iyi çıkcak gibi geliyo bana. dernek yemeğinizin güzel geçmesine de sevindim. değişiklik olmuş sizin için. tabi son dakka haber verilince insan azcık kızıyorda çünkü telaş oluyor haliyle. gene de değişiklik iyidir. ne zaman çıkacak canım sonuçlar????
tşkler cnmcım..ya bende onu soracaktım sen hastanede çalışıyordun değilmi belki bilirsin ..bugün 11 de randevusu ama ne zaman çıkar diye sormadık devlet hastaneleri bir kaç gün sonra veriyor ama özel ya hemen alabilirmiyiz acaba.aman gerçi bir kaç gn beklesekte olur ii çıksında razyıyım ben birkaç güne..zaten kafa karışık bide kocişte problem çıkarsa hepten karışır bizim kafalar...Hayırlısı İnş....

tşkler cnmcım..ya bende onu soracaktım sen hastanede çalışıyordun değilmi belki bilirsin ..bugün 11 de randevusu ama ne zaman çıkar diye sormadık devlet hastaneleri bir kaç gün sonra veriyor ama özel ya hemen alabilirmiyiz acaba.aman gerçi bir kaç gn beklesekte olur ii çıksında razyıyım ben birkaç güne..zaten kafa karışık bide kocişte problem çıkarsa hepten karışır bizim kafalar...Hayırlısı İnş....

Canım bizim hastanede spermiyogram yapılmıyor. bizde eşimin testlerini hastaneye bağlı bir klinik var oraya yaptırmıştık geçen yıl. ama sabah vermiştik 10 gibi. öğleden sonra 2 gibi sonuçlar çıkmıştı. eğer çok yoğun bir yer değilse gün içinde çıkıyor sonuçlar.Telefonla sor istersen sonuçları ne zaman veriyosunuz diye ona göre karar verirsiniz. gerçi önemli olan yaptırdığınız laboratuarın iyi olması. yoksa bir iki gün beklenir yani nolcak. yeter ki sonuçlar iyi çıksın dediğin gibi.

kızlar naptım biliyormusunuz dün akşam fal baktırdım ben:)) hemde çok ii bilen birine ama çooook zaman olmuş kimseye bakmayalı yalvar yakar baktırdım:)) ben hiç anlamam kadın fincanı çevirdi bana kocaaa bir güvercin bembeyaz çok güzel bir haber alacaksın dedi...bide hemen altında bir kadın hani bebeişler anne karnında nasıl durur başaşşağı aynen öle bariz belli şok oldum sen çok yıpranmışsın ama bak gör dedi sanki çizmişler fincanın içine çok şaşırdım:)) çok çabuk nazara geliyorsun çok göz var üzrinde hamile kaldığını hamen söyleme çevrene sabırlı ol olacak dedi:))fala inanma fazlsızda kalma demişler bakalım neler olacak...

canım bak falda bile çıkmış beyaz güvercin yani temiz güzel haber. bak gör güzel haber alacaksın tahlil sonucunda. rahat ooooollll güzel olcak herşeyyy. :34:

hastalıktan dolayı giremedim. neler yazıştınız çok merak ediyorum. ilk fırsatta girip okuyacağım inşallah. bugün mesaiye geri döndüm fakat daha tam iyileşmedim . üff bugün çabucak geçsin yaaa :43:

canım geçmiş olsun dün seni göremeyince dedim herhalde daha iyileşmedi iş başı yapmışsın kolay gelsin canım...

hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun...bende fena yorgunum dün çok geç uyuduk dernek yemeğimiz vardı ona katılmamız gerekmiş tabi eşim sağolsun yine son dk haberleri....ama bir yandanda güzel oldu epeydir kocişle vakit geçiremiyorduk .... bugün eşim tahlil yaptıracak İnş ii çıkar sonuçları.dua edin kızlar...öpt sizi

aktunacım nasılsın aklıma geldi bugün eşin tahlil yaptıracaktı hadi inşallah güzel çıkacak dua ediyorum senin için hepiniz için tatlım bence 1-2 güne çıkar ama her merkez farklı oluyor valla olsun bir iki geç olsun..dün gece de değişiklik olmuş iyi yapmışsınız tatlım arada gerekiyor böyle şeyler..

ehem ehem tum tahlil sonuclari bir opucuk karsiligi yorumlanir...senim adina sevindim aktunacim benim pek iyi gecemedi gecem yanlizliktan olsa gerek gelenler geldi yine neyseki aglayinca rahatliyo insan ertesi gun sis gozlerle ise gitmek olmasa tabi...olucak olucak hepimizin kollari dolacak o zamanda yorgunluktan agliyacagizzz

:-))) yorumcu uçak hazır bekliyor burdaaa...yorumcuuu geldiii hanıımmmmmmm :-))))) kız üzme kendini gerçi ağlamak insanı rahatlatıyor dediğin gibi ama herşey güzel olacak pozitif düşünce sistemine geçmemiş miydik hem kız oturup ağlayacağına bitir şu battaniyeni resmini gönder hangi renk yapıyorsun??? aynen ileride şiş gözlerimiz uykusuzluktan olacak bebekler ıngaaaaaaaaaa diye bir ciyakladımı Allah ım bir dakika uyuyalım diye dua edicez :-))))))

kızlar eşim sormuş bugün alacağız sonuçları ve hatta ben alacağım :)) eşim demiş işlerimden dolayı ben gün içerinde tekrar gelemem gelip eşim alsa dr görüşse olurmu diye sormuş ok demişler.hihihihi:) daha ii oldu ben ayrıntılarıyla sorarım :) ucakcııım ben seni kocaman öperim nanaktan :) tabi baktinki senin kociş uzaklarda biz öpcez seni:))) üzülme tatlım seninde deiğin gibi İnş alacağız bebişlerimizi kucağımıza...bazen ağlamakta ii geliyor insana hafifliyoruz dediğin gibi bide gözler şişmese daha olacak .... sedoşum benimde dularım sizlerle tatlım.öpt sizi.bugün en çok ucakcımı öpeceğim :hıh:

kızlar eşim sormuş bugün alacağız sonuçları ve hatta ben alacağım :)) eşim demiş işlerimden dolayı ben gün içerinde tekrar gelemem gelip eşim alsa dr görüşse olurmu diye sormuş ok demişler.hihihihi:) daha ii oldu ben ayrıntılarıyla sorarım :) ucakcııım ben seni kocaman öperim nanaktan :) tabi baktinki senin kociş uzaklarda biz öpcez seni:))) üzülme tatlım seninde deiğin gibi İnş alacağız bebişlerimizi kucağımıza...bazen ağlamakta ii geliyor insana hafifliyoruz dediğin gibi bide gözler şişmese daha olacak .... sedoşum benimde dularım sizlerle tatlım.öpt sizi.bugün en çok ucakcımı öpeceğim :hıh:

al.bakalim sonuclari hayirlisiyla...kac gibi alican

Sağol canımm. evet bugün iş başı yaptım. sen neler yaptın görüşmeyeli sedoşumm ???

iyiyim valla tatlım sağolasın ne olsun yemek yapıyorum:-)) arkadaşım gelecek üni.den kalacak onun için hazırlık yapıyorum yarın da nostalji yapcaz beyazıta gidicez :-)) sen nasılnısn nsl gidiyor sende silkeleniyorsun dimi bu ay hadi bakalım kızlar bu ay teyze olucam ona göre :-))))

:-))) hadi inşallah güzel haberler alırsın tatlım kahve falındaki güvercinler sana müjde versin inşallah..kaç gibi alıcan bizi de haberdar et tatlım bizde öpücük alırız seve seve yani :-))) benimde eşim tahlil yaptıracağı zaman dedi istersen sen al sor diye valla korktum nedense birşey olacak diye olmaz demiştim birlikte gidelim ama çatlamıştım meraktan :-)))bir hafta kadar sonra almıştık sonucu dr a gösterirken alırız dedi..evet zaten sonucu herkese vermiyorlar eşim alıcak diye kağıt filan imzalatmışlar eşimede :-)))

iyiyim valla tatlım sağolasın ne olsun yemek yapıyorum:-)) arkadaşım gelecek üni.den kalacak onun için hazırlık yapıyorum yarın da nostalji yapcaz beyazıta gidicez :-)) sen nasılnısn nsl gidiyor sende silkeleniyorsun dimi bu ay hadi bakalım kızlar bu ay teyze olucam ona göre :-))))

ooohh ne güzel nostaji yapın bakalım. evet canım bu ay çok sıkı çalışma var. bolca silkelettiriyorum kendimi. bi tek 3 gün hastalıktan dolayı ara verdik o kadar. bugün çalışmalara tam gaz devam :9: bu ay mutlaka birileri teyzoş olsun artık yaaa :1:

ooohh ne güzel nostaji yapın bakalım. evet canım bu ay çok sıkı çalışma var. bolca silkelettiriyorum kendimi. bi tek 3 gün hastalıktan dolayı ara verdik o kadar. bugün çalışmalara tam gaz devam :9: bu ay mutlaka birileri teyzoş olsun artık yaaa :1:

sizin içinde gezicem kızlar :-) olsun ara da ara vermek lazım zaten hadi bakalım çalışın ben ameliyattan sonra silkelenicem artık:-)) inşallah hadi bakalım topiğimiz hamişlerle dolsun inşallah minik bebişleri müjdeleyelim inşallah ya rabbiiimm...

sizin içinde gezicem kızlar :-) olsun ara da ara vermek lazım zaten hadi bakalım çalışın ben ameliyattan sonra silkelenicem artık:-)) inşallah hadi bakalım topiğimiz hamişlerle dolsun inşallah minik bebişleri müjdeleyelim inşallah ya rabbiiimm...

Amiiinnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn inşallah canım .

kizlar bu corek otu bal.karisimi cok iyi geliyo gibi bugun sondu yarin sogan suyuna baslicam bugun hafif catlama gibi akintim. geldi bu kadar erken olmasina sasirsim ovulasyon testine basliyim bari..

kizlar bu corek otu bal.karisimi cok iyi geliyo gibi bugun sondu yarin sogan suyuna baslicam bugun hafif catlama gibi akintim. geldi bu kadar erken olmasina sasirsim ovulasyon testine basliyim bari..

Canım iyi hadi sevindim. bende o karışımı yapıyorum bu hafta. sen çörek otunu öğütülmüş mü koydun ??? ben bütün koydum da. yerken çiğniyorum artık.

ohh çok güzel canım evet direkt yumurtalara iyi geliyor inşallah şifa olsun dertlere derman olsun hadi bakalım sende çalışmaya başla birde silkelen bol bol :-)))))
ikizlerburcucum aslında çörekotu öğütülmüş olsa iyi olur ama dişinlede öğütebilirsin tabiki..

ohh çok güzel canım evet direkt yumurtalara iyi geliyor inşallah şifa olsun dertlere derman olsun hadi bakalım sende çalışmaya başla birde silkelen bol bol :-)))))
ikizlerburcucum aslında çörekotu öğütülmüş olsa iyi olur ama dişinlede öğütebilirsin tabiki..

tamam canım teşekkür ederim çok sağol. :)

ben ogutulmus aldim...az once test yaptim daha eaot koyuluga ulasamadik daha var demekki aktuna nerde acaba ne zaman alacak sonuclari

Back