yarım rahim

valla benim tup bebek dr harika biriydi hep dogal seyler tavsiye etti gunde 3 tane kuru incir esine kecibonuzu yedir bol bol findik badem mutlaka gunde 1 yada 2 yumurta haftada 2 balik biz hepsine dikkat ediyoruz ama inanin biz 3 ay kuru yaptik ve cok farki gorduk....simdi acik acik anlatmayim burda yasayip gorun sadece sayi ve hareketlilik artiyo...morfoloji degismez ve suan baslasaniz anca 2 ay sonra etki ediyo spermler 2 ayda bir yenileniyor...sperm kalitesi bebegin dusmemesi icinde cok onemli..

canim yanlis anlama sakin ama bu test cok ucuz...ya artik herseyden suphe eder oldum acaba ssk ile anlasmasi mi var bizim pahaliydi morfolojiyi ozellikle iste bize yapilan uydurukta ucuzdu ne morfoloji ne adam gibi aciklayici bisey vardi
cnm bu bölgedeki en ii özel hastaneye aradım diğerlerini arama gereği bile duymadım en ii burası diye bilmiyorumki arayıp sorayım hemen.iiki hatırlattın tabi dandik bişey verirler felan.sonuç net olsunda 10 katı pahalı olsun hiç sorun değil..

aradım tatlım evet tam morfoloji yıkama öncesi ve sonrası sonuçları merak etmeyin tam kapsamlı dedi bayan...dr bakınca anlayacaktır detaylı olduğunu içiniz rahat olsun dedi....medicana da yaptırıyoruz tatlım bölgenin en ii hastalerinden biri umarım bi sorun çıkmaz ya....

medicana daysa iyidir tatlım burdaki medicana biraz daha pahalı bizde b.düzü medicanada tüp bebek merkezine yaptırdık 90tl tutmuştu 3 ay önce yaptırdık sanırım dediğim gibi bizim iki sayfa verdiler elimize kuyruklu bilmem ne li bir sürü ayrıntı vardı sizinde öyledir zaten özellikle baktıkları kruger yöntemine göre olsun diyorlar..inşallah iyi çıkar tatlım..evet zaten benim eşim doğal şeyler çok sever hep yer öyle birşey ki bazen kapalıçarşıya filan gittiğimizde kendi alırdı keçiboynuzu kıtır kıtır yerdi )) doğal şeyleri yer fındık badem..ben dr a gitmeden çok önce internette görmüştüm keçiboynuzu kürünü ama 10 gün yapabilmiştik gıkı çıkmadı içti ama valla farkı daha içer içmez hissettik sayı hareketi bilmiyorum ama içer içmez bomba etkisi yapıyodu yani )))))

keçiboynuzu kürünün bizzde çok faydasını gördük sedoşum :)))
burda hava çook güzel kızlar insanın içi açılıyor resmen..İnş yarın eşimin sonuçlarıda iyi çıkarda biraz olsun kafam rahatlar.acaba hemen veriyorlarmı sonuçları..Hayırlısı olsun İnş...ondan sonrada benim usg bakılacak bu aralar zaman çabuk geçsin istiyorum:) silkeletme harekatı nasıl gidiyor çalışkanlar sizi:)))

burasi buz gibi yataktan cikip ise gitmek cok zor geldi benimde yarin bal tarcin bitiyo sogan kurune baslicam esimede ara ara keci boynuuu cunku 3 ay devamli icmisti kurde oyle diyo bizim sonuclar
i hemen vermediler cunku bize dna hasar da yapilmisti ondandir belki.benimde kasiklarim agriyo gibi bal tarcin erken buyutucek heralde yumuslar daha silkelenmedim canim esim yok:) zaten ovulasyon testi yapmaya baslarim 1 2 gun sonra ona gore...hayirlisi

hadi hayırlısı tatlım hıım senin kociş yanında değildi ama olsun denk getirirsiniz inş..cnm akılnda bulunsun soğan kürünü yaparken ben akşamdan hazırlıyordum yemekten önce içiyorum yarısını diğer yarısınıda sabah kalktığımda aç karnına içiyordum.az önce baktımda her seferinde taze ve ılık içmek gerekiyormuş yani sabah ve akşamları için her seferinde yeni kür yapılacak ben 2 gün yalnış yaptım neyse bugün düzeltrim artık....

çekilen hsg sonucunda sol unıkornuat uterus olduğu anlaşıldı kesin sonuçmudur.perde olma olsasılığı nedir.usg de anlaşılırmı diye sormuştum....

cvp

Eğer rahimde perde varsa veya çift rahim varsa HSG de verilen ilaç tek tarafa gidebilir ,diğer tarafa ilaç geçmediği için o taraf görünmeyebilir. Çok iyi bir ultrason cihazı ile yapılan detaylı inceleme durumu aydınlatabilir

sende de sag tup yoktu degil mi benim soru hakkim yok olsa soyle sorucam sag tup dogustan olmazsa hsg de rahimin yarisida cikmayabilir mi ilac gecmedigi icin bence bide onu sor. evet canim sogan kuru hep taze iciliyo ama.keciboynuzunun yarisini gece yada sabah icilebilir

kızlar merhaba ne yapıyorsunuz bakalım benim bir arkadaşım gelicek yarın bende kalıcak bir yada iki gün o yüzden alışverişe çıktık hazırlık yapiim diye ondan yazamadım sizlere..burda da hava süper iştw o yüzden çıktık biraz inşallah hep böyle olur artık ya insanın içi kıpır kıpır oluyor ama uçağım senin oralar soğukmuş ama bu aydan sonra ısınır oralarda merak etme tatlım...ikizlerburcu baktım girmemiş hastaydı inşallah iyidir.. kürlere devam ediyormuşsunuz hadi bakalım kızlar bu ay beni teyze yapın şimdi marketten gelirken minik bir kız çocuğu vardı ya çok komik eline dudak nemlendiricisini almış pembe onu almış yolun ortasında bir sürüyor bir sürüyor bir de sarı kafalı çok tatlı bişii bir görseniz insan alıp mıncıklayası geliyo valla...kız çocukları ne süsülü oluyor ya bizim de kızlarımız olursa süsleriz onları ne güzel..
inşallah tatlım inşallah sonuçlar güzel çıkar hemen vermezler birkaç gün sürer herhalde biz nsl yaptık hatırlamıyorum daha doğrusu biz sonucu kendimiz geç almıştık çünkü dr a gitmişken dedik alır hemen dr a gösteririz o yüzden...ama inşallah güzel çıkar sonuçlar tatlım bende ameliyattan sonra dr nsl dicek ne diicek ona göre bakıcam..
kızlar işte benim gibi ilaç bir tarafa geçiş yapmış ama öyleki perdenin çeşitleri var ve benim gibiyse eğer perde çok geniş olunca aşağı doğru resmen rahimi ikiye bölmüş çift rahim gibi o yüzden ilaç bir tarafa geçiş yapıyor dr bana açıkladı hatta ordan bir broşür de aldım orda resmi de vardı dr gösterdi bana..ama kızlar belki şöylede olabilir bakın sağ tüp tıkalı ve de perde varsa öyle o taraf da çıkmamış olabilir yani bazen çift rahimde bile perde olabiliyrmuş biraz karmaşık şeyler o yüzden anlayan iyi bir dr a gidip baktırın diyorum..belki de emar isterler çektirin valla en azından aklınızda kalmasın... kız uçak battaniye nsl gidiyor?kuşun nsl? )) benim kuş şuan konuşuyor öpücük veriyo ))

ucakcım benimde soru hakkım kalmamış cnm yarın sorarım ama..ya şimdi bide kafam ona takıldı dr demiş ya perde yada çift rahim olabilir diye biz perde arıyorken birde çift rahim çıkmasın sakın ödüm kopuyor valla.... evet soduşum ist genelinde hava güzelmiş insanın içi ısınıyor ..... kürlere devam sedoşum İnş şifa buluruz.ben bide ceviz siyah üzüm felanda tüketiyorum gün içerisinde...ayın 12 sini bekliyorum detaylı usgde anlaşılmazsa mr çektireceğim tatlım...o zamana kadarda eşimin sonuçlarınıda almış oluruz sanırım.hepsini alıp yücel beye giderim son olarak gerisi kısmet ... Rabbim beterinden korusun bizleri.daha kötü şeyler duyacağım diye korkar oldum artık...hergün yeni bişey öğreniyorum.işe yaradığı kadarda yoruyor ve korkutuyor insanı..Rabbim hayırlısını nasip eder İnş...öpt sizi

güzel besleniyorsunuz kızlar aferim size sadece bebiş için değil besleyici şeyler sağlık içinde öyle siyah üzüm antioksidan çok faydalı hemde kan yapar..korkma tatlım kötü birşey olmayacak korkma ben inanıyorum güzel şeyler duyacaksın gönlünü de içini de ferah tut ayrıca çift rahim de kötü değil iki adet yarım rahim gibi düşünebilirsin ayrıca çift rahimini operasyonla birleştiriyorlarmış da ama ne derece doğru bilemiyorum...aşağı yukarı bir hafta var detaylı usg ne inşallah güzel çıkacaktır güzelim..bende çok öpüyorum seni..

dur ben sorayım kızlar ama bende amma farklı sorular sordum yakında kovacaklar beni şimdi mailime baktım tahlil sonuçlarını sordum ya bir dr silmiş sorumu cevaplamadan)))

sordum kızlar cevap ne zaman gelir bilmiyorum şunu sordum bakın şuan online dr yok bakıyorum arada 4 hakkım var sorucam

Merhaba Hocam, Çekilen hsg sonucumda sol unıkornuat uterus olduğu anlaşıldı.Fakat perde olma olasılığı varmıdır?usg de anlaşılır mı? ve de şayet sag tup dogustan olmazsa hsg de rahimin yarisida cikmayabilir mi ilac gecmedigi icin?şimdiden çok teşekkğr ederim..

bir dr cevap yazdı şimdi kızlar :

Unikornuat uterus tanısı HSG ile, daha doğru olarak da laparoskopi ile konulabilir. USG bu konuda çok net bilgi vermeyebilir. Unikornuat Uterus'un önemi tekrarlayan düşüklere sebep olabilmesi ve beraberinde belli bir oranda böbrek ve üriner sistem anomalilerinin de bulunabilmesidir. Bu nedenle doktorunuza başvurursanız, bu anomalileri saptamak için ek tetkikler isteyebilir. Sağlıcakla...

hsg ile demiş ama benden bu örneğin doğru olmadığını gördük kızlar ama hem tüplerin durumu hemde rahimin durumu için laparoskopi son ve en kesin çözüm diye biliyorum bende.. ama bence iyi bir dr usg ve emar ile anlar ama tabi hergün yeni bir şey öğreniyoruz bende anlamadım kızlar..bakalım diğerleri ne diicek.

bir cevap daha var:

bu konuda size bilgi verildiği anlaşılıyor. dediklerinizin tümü doğru. usg tanıyı koymada yeterli olmayabilir. MR tetkiki ya da laparoskopi ile tanı konabilir.

hastalıktan dolayı giremedim. neler yazıştınız çok merak ediyorum. ilk fırsatta girip okuyacağım inşallah. bugün mesaiye geri döndüm fakat daha tam iyileşmedim . üff bugün çabucak geçsin yaaa

hastalıktan dolayı giremedim. neler yazıştınız çok merak ediyorum. ilk fırsatta girip okuyacağım inşallah. bugün mesaiye geri döndüm fakat daha tam iyileşmedim . üff bugün çabucak geçsin yaaa
hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun...bende fena yorgunum dün çok geç uyuduk dernek yemeğimiz vardı ona katılmamız gerekmiş tabi eşim sağolsun yine son dk haberleri....ama bir yandanda güzel oldu epeydir kocişle vakit geçiremiyorduk .... bugün eşim tahlil yaptıracak İnş ii çıkar sonuçları.dua edin kızlar...öpt sizi

ayy hadi inş güzel çıkar canım ya. ama bence sonuçlar iyi çıkcak gibi geliyo bana. dernek yemeğinizin güzel geçmesine de sevindim. değişiklik olmuş sizin için. tabi son dakka haber verilince insan azcık kızıyorda çünkü telaş oluyor haliyle. gene de değişiklik iyidir. ne zaman çıkacak canım sonuçlar????

ehem ehem tum tahlil sonuclari bir opucuk karsiligi yorumlanir...senim adina sevindim aktunacim benim pek iyi gecemedi gecem yanlizliktan olsa gerek gelenler geldi yine neyseki aglayinca rahatliyo insan ertesi gun sis gozlerle ise gitmek olmasa tabi...olucak olucak hepimizin kollari dolacak o zamanda yorgunluktan agliyacagizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…