cnm hsg çektireceğim dönemlerde öle çok araştırdımki.daha önceki gebeliğimde malesef kürtajda olmak zorundaa kaldım benim için çok kötü bir deneyim olmuştu aslında ağrı eşiyim çok düşük değil ama olanlardan sonra fazlasıyla korktum sanırımCanım mr dan hiç korkma . Benim damarlarım cok ince ondan damar yolu bulmakta zorlandılar.öyle gözünü korkutacak kadar bisey degil. Bol bol dua oku inan o 20 dk sana 2 dk gibi gelecek. Ben cünkü sürekli dua okudum vakit cabucak gecti. Hem bazı hastanelerde emar açık emar oluyomus. Ondan belki senin ki açık olur daha kolay olur.inan cok kolay olcak. Ben hsg den yani rahim filminden cok korkardım o bile hic korktugum gibi olmadi.için rahat olsun canım.
kolay gelsin sedoşum...Rabbim sesini duysun sedscım İnş dediğin kadar kolay olur herşey..Evet en azından artık çok daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..küre başladım dün ilk günümdü akşamları hazırlıyorum yemekten önce içiyorum kalanınıda sabahları aç karnına içiyorum tadı kötü ama dayanacağım...soğan kürü bittikten sonra incir kürüne başlayacağım eşimde tahlillerini yaptırsın onada keçiboynuzu kürü yapacağım bide pekmezi var onuda yedikmi üzerine bide silkeletirsem bu iş tamam :)) hım bide eşime ucakcımın söylediği bitkisel ilacı kullanacağız...ya bide eşim haftada 2 gün fitness a gidiyor bir sorun olurmu acaba tahlilleri olumsuz etkilermiki....kızlar neler yapıyorsunuz ben temizlik yapıyorum şuan bilgisayarın orayı temizliyorum mola verdim birde size günaydın diyeyim dedim..ikizlerburcucum geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bende 3 ay emzirmişim aynen dediğin gibi bağışıklı sistemim zayıf narin bir yapım var..
uçakcım bencede aynen dediğin gibi tüp sorunun var ankarada dr dan behsetmişsin git bencede baktır bakalım inşallah herşey yoluna girecek canım benim..
aktunam moralimiz yüksek olacak biliyorum çok zor günler yaşadın ve biz ne desek boş inan yaşayan bilir dediğin gibi daha oluşmamış bir kan pıhtısı bile olsa o bizim için bir mucize ama aynı şeyleri tekrar yaşamayacaksın bunları düşünüp üzme kendini hem aramızda en gencimiz sensin unutma sen yine hamiş kalacaksın bak dediydi dersin hem de en yakın zamanda olacak bu ve bu sefer bilinçlisin artık ne sorunumuz olduğunu az çok biliyoruz.. hepinizi seviyorum şimdilik kaşıyorum sonra yine gelcem
cnm hsg çektireceğim dönemlerde öle çok araştırdımki.daha önceki gebeliğimde malesef kürtajda olmak zorundaa kaldım benim için çok kötü bir deneyim olmuştu aslında ağrı eşiyim çok düşük değil ama olanlardan sonra fazlasıyla korktum sanırımdamar yolunu koldanmı açıyorlar
kızlar neler yapıyorsunuz ben temizlik yapıyorum şuan bilgisayarın orayı temizliyorum mola verdim birde size günaydın diyeyim dedim..ikizlerburcucum geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bende 3 ay emzirmişim aynen dediğin gibi bağışıklı sistemim zayıf narin bir yapım var..
uçakcım bencede aynen dediğin gibi tüp sorunun var ankarada dr dan behsetmişsin git bencede baktır bakalım inşallah herşey yoluna girecek canım benim..
aktunam moralimiz yüksek olacak biliyorum çok zor günler yaşadın ve biz ne desek boş inan yaşayan bilir dediğin gibi daha oluşmamış bir kan pıhtısı bile olsa o bizim için bir mucize ama aynı şeyleri tekrar yaşamayacaksın bunları düşünüp üzme kendini hem aramızda en gencimiz sensin unutma sen yine hamiş kalacaksın bak dediydi dersin hem de en yakın zamanda olacak bu ve bu sefer bilinçlisin artık ne sorunumuz olduğunu az çok biliyoruz.. hepinizi seviyorum şimdilik kaşıyorum sonra yine gelcem
zamanla herşeye alışıyor insan.bir tek ölüme çare yok...Rabbim beterinden korusun bizleri.hastanede yattığım dönem 24 gün boyunca 2 günde bir damar yolu açıyorlardı ona bile alışmıştım 5 dk bi işlemede dayanırım artık...sanırım pek mümkün değil ama inş bir mucize olur ve perde var derler...İnş hepimiz en yakın zamanda yavrularımızı alırız kucağımıza...Canım evet koldan damar yolu koldan açılıyor. Ama verdikleri ilaç hiç acıtmıyor. Yavas yavas 5 dk da damardan gidiyor ilac. Anlamıyosun bile. Kürtaj cok zordur eminim. Benimde 5 haftalık iken düşük oldu kürtaj olmadım kendiliginden düştü ama psikolojik olarak cok yıkıldım ve 1 ay kendime zor geldim. Tam düşüğe üzülürken birde rahimin normal olmadigini ögrendim yaa ne büyük yıkım olmustu benim icin. Ama atlattım cok şükür. Canım sende bende ucakcım da sedacım da hepimiz bebiş sahibi olacagiz bak gör. Sonra da bebek uyumuyo , ağlıyo, zırlıyo diye dert yanacağız bak gör.
kolay gelsin sedoşum...Rabbim sesini duysun sedscım İnş dediğin kadar kolay olur herşey..Evet en azından artık çok daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..küre başladım dün ilk günümdü akşamları hazırlıyorum yemekten önce içiyorum kalanınıda sabahları aç karnına içiyorum tadı kötü ama dayanacağım...soğan kürü bittikten sonra incir kürüne başlayacağım eşimde tahlillerini yaptırsın onada keçiboynuzu kürü yapacağım bide pekmezi var onuda yedikmi üzerine bide silkeletirsem bu iş tamam :)) hım bide eşime ucakcımın söylediği bitkisel ilacı kullanacağız...ya bide eşim haftada 2 gün fitness a gidiyor bir sorun olurmu acaba tahlilleri olumsuz etkilermiki....
bugün durgun buralar .bende işlerden anca fırsat bulabildim.eşim için perşembe gününe randevu aldım az önce. tüp bebek merkezi olan özel bir hastane seçtim özellikle.aslında ben sadece tüp bebek üzerine bir merkezde yaptırsın istiyordum ama bize biraz uzak eşimde işlerinden dolayı gidemiyor malesef.ama netten araştırdım ii bir hastane umarım sonuçlar ii çıkar.bari onda sorun olmasında bide kocişim yıpranmasın.Hayırlısı İnş güzel sonuçlar alırız.....
Canım evet koldan damar yolu koldan açılıyor. Ama verdikleri ilaç hiç acıtmıyor. Yavas yavas 5 dk da damardan gidiyor ilac. Anlamıyosun bile. Kürtaj cok zordur eminim. Benimde 5 haftalık iken düşük oldu kürtaj olmadım kendiliginden düştü ama psikolojik olarak cok yıkıldım ve 1 ay kendime zor geldim. Tam düşüğe üzülürken birde rahimin normal olmadigini ögrendim yaa ne büyük yıkım olmustu benim icin. Ama atlattım cok şükür. Canım sende bende ucakcım da sedacım da hepimiz bebiş sahibi olacagiz bak gör. Sonra da bebek uyumuyo , ağlıyo, zırlıyo diye dert yanacağız bak gör.
inş cnm inş güzel çıkar sonuçlar .biz kadınlarda sorun olunca az çok çözümü varda erkeklerde olunca biliyorsun daaha zor oluyor...bide bunca sorun arasında bide öle bi problemimiz olursa kesin tüp bebek yapmak zorunda kalırız.bide üzülür kız kocişim kıyamam ona...ya fitness a gitmesi ii tabiki hem stres atıyor test için sorun olurmu dedim sonuçta efor kaybediyor bu sabah gitti bide perşembe sabı var ona gitmeyecek ama. daha önceki tahlil sonuçlarında hareketli sayısı epey düşük çıkmıştı.gerçi o devlet hastanesinde yapılmıştı belkide ondan öle çıktı ... sonuçta ondan sonrada hamiş kaldım demekki çokta kötü değilmiş.gerçi kalitesi çok öenmliymiş dış gebeliye de neden olabilirmiş.sonradan duymuştum hep merak ediyorum aslında yarım rahimli olduğum içinmi dış gebelik oldu acaba ...gerçi netten baktımda yarım rahim dış gebeliğe sebep olabilirmiş demekki benden kaynaklıydı ..sedoşum soğan kürü hemen etki etti biliyormusun . koyu renkte akıntım oluyor gerçi adetimin son günü ama küründe etkisi oldu bence....bende tam sana yazıyodum kız ancak bitti temizlik filan...hadi inşallah iyi çıkar sonuçlar tatlım kruger yöntemine göre bakılması gerekiyor onu sorarsınız ama tüp bebek merkezi varsa ama iyidir ona göre yaparlar zaten tahlili..inşallah çok güzel çıksın hadi bakalım...
kızlar naptım biliyormusunuz dün akşam fal baktırdım ben:)) hemde çok ii bilen birine ama çooook zaman olmuş kimseye bakmayalı yalvar yakar baktırdım:)) ben hiç anlamam kadın fincanı çevirdi bana kocaaa bir güvercin bembeyaz çok güzel bir haber alacaksın dedi...bide hemen altında bir kadın hani bebeişler anne karnında nasıl durur başaşşağı aynen öle bariz belli şok oldum sen çok yıpranmışsın ama bak gör dedi sanki çizmişler fincanın içine çok şaşırdım:)) çok çabuk nazara geliyorsun çok göz var üzrinde hamile kaldığını hamen söyleme çevrene sabırlı ol olacak dedi:))fala inanma fazlsızda kalma demişler bakalım neler olacak...
ayyy hadi hayırlısı ucakcım ya çok sevindim...İnş gerek kalmaz tabi ama yeni bir sayfa açmayı düşünmen bile çok güzel.İnş herşey gönlünce olur arkadaşım sen hiç takma kafaya senin rahim yarımda değil tek tüp problemin var onuda hiç sorun etme .tek tüple korunduğu halde kazara hamile kalan kadınlar bile varken siz bunca çalışmalara göre kesin ikiz tutturursunuz.hadi hayırlısı bakalım bu yaz bizlere uğur getirsin İnş....kizlarrrrr esimin en yakin arkadasi vvardi onlarinda uzun sure bebekleri olmadi az da olsa esindede biseyler varmis kizda pko ablasida pko mis..neyse bunlar yurtdisi icin goreve gitmislerdi amerikaya ordada tedavi gormusler ama olmamis..sonra ankarada cok unlu bi dr gitmisler ilk asilamada bebisleri oldu ve koynundaydi ben aradigimda ve ondan bir sonraki ayda ablasi asilamayla kalmis ve suan ikizleri var bende bugun kizi aradim anlattim derdimi dr sordum adam turkiyenin en genc prof.larinda turkiye yapilan ilk yapay rahim yontemiyle tup bebek yapan kisi ya ilgi alanlarinda riskli gebelik rahim anamolileri falan var...ve cok rahat biriymis arakadas diyo ki hic bi test bile istememis..bende karar verdim bu ay gecti diger ay adet olursam ki ins olmam gidicem elimdeki tum testleri atip yeni bi sayfa acarak gidicem bin dr bin akil karistirdi...belki asilama bile yaptiririm...ins gerek kalmaz ama icime bi rahatlik geldii olucak bu isler az once komsumun bebegini sevmeye gittim pamuk seker gibi optum optum kokladim rabbim. hepimizin kucagini bos birakmasin
kizlarrrrr esimin en yakin arkadasi vvardi onlarinda uzun sure bebekleri olmadi az da olsa esindede biseyler varmis kizda pko ablasida pko mis..neyse bunlar yurtdisi icin goreve gitmislerdi amerikaya ordada tedavi gormusler ama olmamis..sonra ankarada cok unlu bi dr gitmisler ilk asilamada bebisleri oldu ve koynundaydi ben aradigimda ve ondan bir sonraki ayda ablasi asilamayla kalmis ve suan ikizleri var bende bugun kizi aradim anlattim derdimi dr sordum adam turkiyenin en genc prof.larinda turkiye yapilan ilk yapay rahim yontemiyle tup bebek yapan kisi ya ilgi alanlarinda riskli gebelik rahim anamolileri falan var...ve cok rahat biriymis arakadas diyo ki hic bi test bile istememis..bende karar verdim bu ay gecti diger ay adet olursam ki ins olmam gidicem elimdeki tum testleri atip yeni bi sayfa acarak gidicem bin dr bin akil karistirdi...belki asilama bile yaptiririm...ins gerek kalmaz ama icime bi rahatlik geldii olucak bu isler az once komsumun bebegini sevmeye gittim pamuk seker gibi optum optum kokladim rabbim. hepimizin kucagini bos birakmasin
tabikide ilk siz duyacaksınız :))) teyzeleri olunca iş değişir:)) evet soğan kürü içmesi biraz zor ama faydası olsunda razıyım ben tadına..tatlım eşinin testlerinide ihmal etme yaptır çıksın aradan ben aradımda 60 tl istediler hemde özel olmasına ramen hiç bişey dr göstermek için ekxtra muayene ücreti almayacaklarmış...keçi boynuzu kürü yap mutlaka ben testlerden sonra başlayacağım çok faysadı oluyor hatta bunu bana kendi kadın doğum drum söylemişti biliyorsun normalde gülerler böyle şeylere...çok artısı oluyor.İnş tez vakitte bebişlerimizi alırız kucağımıza ..canım yaa hadi inşallah çok sevindim canım kız hamiş kalınca kimseye söyleme ok ama bize söyle ona göre bizim nazarımız deymez teyze olucaz hem)) rabbim inşallah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin tez vakitte olsun inşallah bak soğan kürü de iyi gelmiş çok sevindim tatlım inşallah eşinin tahlilleri de iyi çıkacaktır merak etme canım benim spordan bişi olmaz kız aksine dinç tutar daha çok kuvvet sağlar bence..dr bize de hareketli düşük dedi ya bende anlamadım gitti yıkama sonrası ileri hareketli %65 ama yıkama öncesi a :5 b:43 toplam 32 yi geçmesi gerekyormyş bizimki nerdeyse 50 ama ileri hareketli %5 dedi sorun var dedi ama üzerinde durmadı tabi.. bende dedim şu ameliyat işi olsun da bende ona kür yapıcam bakalım...
tabikide ilk siz duyacaksınız :))) teyzeleri olunca iş değişir:)) evet soğan kürü içmesi biraz zor ama faydası olsunda razıyım ben tadına..tatlım eşinin testlerinide ihmal etme yaptır çıksın aradan ben aradımda 60 tl istediler hemde özel olmasına ramen hiç bişey dr göstermek için ekxtra muayene ücreti almayacaklarmış...keçi boynuzu kürü yap mutlaka ben testlerden sonra başlayacağım çok faysadı oluyor hatta bunu bana kendi kadın doğum drum söylemişti biliyorsun normalde gülerler böyle şeylere...çok artısı oluyor.İnş tez vakitte bebişlerimizi alırız kucağımıza ..
tabikide ilk siz duyacaksınız :))) teyzeleri olunca iş değişir:)) evet soğan kürü içmesi biraz zor ama faydası olsunda razıyım ben tadına..tatlım eşinin testlerinide ihmal etme yaptır çıksın aradan ben aradımda 60 tl istediler hemde özel olmasına ramen hiç bişey dr göstermek için ekxtra muayene ücreti almayacaklarmış...keçi boynuzu kürü yap mutlaka ben testlerden sonra başlayacağım çok faysadı oluyor hatta bunu bana kendi kadın doğum drum söylemişti biliyorsun normalde gülerler böyle şeylere...çok artısı oluyor.İnş tez vakitte bebişlerimizi alırız kucağımıza ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?