bakalım canım şu ameliyat işi bitsin şimdi biz yine test yaptırsak saçma olacak çünkü ameliyat ancak 1-2 ay sonra olucam zaten 2 filan korunmam lazım yani ben diyorum önce şu perde olayını halledeyim ondan sonra dr ne diicek bakalım..zaten doğadan şifa var valla dr larda bakmıştır herkes yapıyor fayda görüyor artık onlarda kabul etmediği güldüğü şeylerin gerçek olduğunu görmüştür evet yapıcam işte bende kocişime...60 tl iyiymiş canım inşallah tahlilleri güzel çıksın eşinin de kürlere mürlere gerek kalmadan hemencecik gelsin bebişin..
valla benim tup bebek dr harika biriydi hep dogal seyler tavsiye etti gunde 3 tane kuru incir esine kecibonuzu yedir bol bol findik badem mutlaka gunde 1 yada 2 yumurta haftada 2 balik biz hepsine dikkat ediyoruz ama inanin biz 3 ay kuru yaptik ve cok farki gorduk....simdi acik acik anlatmayim burda yasayip gorun sadece sayi ve hareketlilik artiyo...morfoloji degismez ve suan baslasaniz anca 2 ay sonra etki ediyo spermler 2 ayda bir yenileniyor...sperm kalitesi bebegin dusmemesi icinde cok onemli..