YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Allah mesut bahtiyar etsin inssalahh :) umarım adet olmasında bebek vardır inssalahh inssalahh :) seyit bebekten haber yok ne oldu acaba inssalahh kotu bisi yoktur
canım benimmm iyiym cok şükür seyitim 12 gun yenidogan yogunbakımda kaldı cok şükür artık evinde 2 hafta oldu :)
cok zor geçti o 12 gün ama bitti gitti...bnmde hafif dikiş ağrılarım var iyileşiyorum günden güne ...
dualarınız için Allah razı olsun .. sende inşallah hayırlısıyla alırsın evladını kucağına öpüyorum seni :)

Ayy çok şükür inanirmisin seyit bebek niye yazmiyor diye düşünüp dua edip duruyorsun çok şükür maassalahhh allah sağlık sıhhat versin çok sevindim vallahi hayırlı sıyla bende evladını kucagima aliyim inssalah vallahi çok sevindim sende hemen iyilesirsin oğlunda geldi artik çok sukur

Perşembe randevum var. Arada camasirim islaniyr akıntı mi bilmiyorum. Sarılığı geçti mi peki emzirme biliyor musun? Doğum öncesi göğüs ucu yara olmasın diye krem kullandım mi lonsinoh mu neydi marka aliyimmi onu? Sezeryan dikişlerin mi agriyor? Ayakların sisti agriyor ellerimde ayni..simdilik agrim yalancı sancı filan yok. Bide aklıma şey takılıyor hani yerleri dar donemiyorlar hep ayni şekilde kalıyor ya bebek bu yüzden b sıkıntı olabilir mi nette kalça cikikligi filan yazıyordu.

Canim nasilsin Allah yardimcin olsun stres baslamis hayirli dogumlarin olsun insllah saglkli sihhatli bebegini kucagina alasin.seyit bebegmz anneye firsat vermyor sanrm simdi onlarn gunleri dolu dolu geciyodur masallah darisi bizlere olsun.bizde tupbebk yaptrdk bekleme suresndeyz is yerndende rapor al yatiyorum.Allahim busefer insllh banada nasp eder.opuyorum seni ve dogacak kuzunu..o simdi mis kokar ohhh annesii..

Ew
ewt yawrusuyla ugrasiyor galiba o . şükür iyiyiz bi sıkıntımız yok az kaldı sezeryan günü vermedi daha doktor.cuma randewm var yine ne dicek bakalım,seninde inssalh olur su ramazan hurmetine aminnn aminnn

Ew

ewt yawrusuyla ugrasiyor galiba o . şükür iyiyiz bi sıkıntımız yok az kaldı sezeryan günü vermedi daha doktor.cuma randewm var yine ne dicek bakalım,seninde inssalh olur su ramazan hurmetine aminnn aminnn
Canim naptn dun randevun vardi sanirim.ne zamn doguma alcaklar merak ediyorum seni

Canim naptn dun randevun vardi sanirim.ne zamn doguma alcaklar merak ediyorum seni
Herşey iyi dedi çok şükür böbreğinde genişleme var demişti 21 haftalarda oda kaybolmuş erkek bebeklerde oluyormuş çoğunlukla.neyse çok şükür.suyun filan iyi dedi 2 haziranda yine kontrol var 39 bitince alırız demişti 3 haziranda alır heralde. Sancı kana en ufak birsryde hemen gel dedi.kilosuda artmis. Bu cihazlar kesin sonuç vermez en kotu 2750 dedi çok dua et bana

Sen ne yaptın.adini bilmiyorum ama her gün yasin okurken internetteki arkadaşıma bi ewlat nasip et allahım diye dua ediyorum. . anlaşılan seyit bebek annesinin nete girmesine bile izin vermiyor :) nasıl lar acaba

Sen ne yaptın.adini bilmiyorum ama her gün yasin okurken internetteki arkadaşıma bi ewlat nasip et allahım diye dua ediyorum. . anlaşılan seyit bebek annesinin nete girmesine bile izin vermiyor :) nasıl lar acaba
Dualarm senle canim benim.hayirla saglikla kucagina alcaksn insllah bebegini.bende bugun 10.gunum Allah izn verrse sali gunu hersey belli olcak.bide bende adet sancilari gibi sancilar var adet olcam gibi obur tupbebk denemmzdede boyle sancilarm olmustu o yuzden korkuyorm morelm bozuk.srn hamile oldugunu ogrenmeden once sancin agrin olmusmuydu bide yerlsme kanamasida olmusmuydu.umitsizlge kaplmk istemyirm belki rahmin yarim o yuzdendir sancilarin diyorum ama pek avunmuyor gonlum.

Bide sana serklaj yapilmismiydi 3.ayda alttan diks yapiliyomus bizm gibilere.daha once yazdysanda hatrlayamadim
Tam hatırlamıyorum ama sanki biraz sancilarim olmustu sonra günüm geçti kan testi yaptirmistik. Ama dış gebelikte sol tarafıma bıçak saplaniyor gibi olurdu zaten ondada kese filan gorunmeyince dış gebelik dendi.. Yok benim dikisim filan olmadı. Allah korudu dualrimizi duydu kanamam filan olmadı hic. Çok sukur. İlk aylar korkudan yattım çoğu zaman zaten bulantim coktu. Olumsuz düşünme bence. Tüp bebekte bi kez hakmi oluyor o ay olmazsa tekrar bastan mi tedawi gerekiyor. İğne hormon takviyesi oluyor yumurta dolleniyor rahme koyuyorlar o tutuyor demi. Olur inssalh allahın izniyle gönlünü ferah tut.kaç yıllık ewliydin

Evet olmazsa tekrar sil bastan basliyorsun herseye.cok mesakkatli ve sabir gerektiren bi surec embryo labaratuar ortmnda olustrlp rahme yerlestrlyor.biz 3 yillik evliyiz.

canım benimseni heyecan sarmış kıyamam yaa:) hafif ıslaklık oluyodu bendede korkma su falan değil .. doğum öncesi ben göğüs kremi kullanmadım sonrasında ama emmeye başladığı ilk günlerde ucu yara oldu hep lansinoh sürdüm yalnız eczacı bana hep silip vermemi onerdi onun doğal bitkisel olduğuna aldanma sen dedi aklında bulunsun.. sezeryan dikişlerim ilk başlarda cok ağrıdı saga sola dönemedim uyurken oksuremedim gülemedim bile cok ağrıdı günden güne agrı azaldı 20 gün sonra bişeyim kalmadı cok şükür şu andada bi skıntım yok... şişliğin varsa tuzu tamamen çıkar hayatından ben sıfır tuz kullandım 30 haftadan sonra .. kalça cıkıgı riski varmış bizede dr. 1 aylık olunca kalça ultrasonu onerdi yaptırdık cok şükür bi sıkıntısı çıkmadı..
sorularına cvb verdim :) öpüyorum seni :)

canlarım benım :)
hep aklımdasınız ama dedıgınız gıbı ogluşla uğraşıyorum :) 2 saat uyuyo ev işlerini yapmaya çalışıyorum hatta bzn hc uyumuyo gaz sancımız var maalesef cok ıkınıyor zorlanıyor ağlıyor sürekli dun kntrolumz vardı kasık fıtığı cıktı cok moralimiz bozuk ameliyat olacak dua edin bizede bunuda atlatalım teyzeleri.
en güzel günler sizin olsun darısı sizin olsun inşallah rabbim güzel gönlünüze göre verir duamdasınız canlar opuldunuz

Cok gecms olsun canm Allah sifa cersin bunuda atlatrsinz soyle bi dusunsene neler neler atlattin..ins bunuda hayrla atlatcksinz.

Ewt sorularıma cewap gelmiş tesekkur ederimmm:) garip duygular içindeyim. Allah sifasini versin seyit bebeğimizin inssalahh.

Salı günü güzel haberlerini alırız seninde inssalahh ve gerek kalmaz bidaha tüp bebek tedavisine. Olyyormu yine sancin ağrın filan

Evet cnm oluyir ayni adet sancilari gibi kac gundur yasiyorum.sende yerlesme kanamasi olmusmuydu

Kizlarrrrrr çok şükür dun oğluma kawustum . sizede dua ettim. Allaha ne kadar suretsem az.yarattığı her zerre kadar sukretsem yine az. Doktor mucize olduğunu bu haftaya kadar bir sıkıntı yaşamadan gelmenin cok buyuk birsey oldihinu soyleyince ne kadar sukuretsem az.çok şükür simdilik bi sorunu yok gibi. İki tataftada yumurtaligim varmış sol tarafta da küçük bi rahim gelişmiş o kadar. Allah isterse herşey oluyor bin şükür allaha . iyi bakin kendinizr dua edin bizede

aayyyy coooooook sevındım canm benımmmm cok sukur:)
Allah analı babalı buyutmk nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…