- 19 Nisan 2015
- 60
- 11
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Melegdst: 42119780 .!.:canm sen gebeliginde hic aspirin veya kan sulandirici igne kullandinmi
Bugun ilacli bobrek filmimi cektirdim. Cok yoruldum artik. Rahimim de cok.kucuk zaten.,, iyice umidimi yiirmeye basladim...dualariniza ihtiyacim var. Sizlerin de rahimi cok.kucuk mu ? Benim ki parmak.kadar bir sey...oraya bir bebek nasi.sigacak bilmiyorum...
ya kafam cok karisik.bende kanda cok hafif pihtilasma cikmisti aspirin ve kan sulndrci igne verdi tupbebk doktoru sonra 6 .haftada biraktrdi sakir sakir kanamam olunca kullandrtmdi fakultefeki prof.simdide kulln dio ya tekrar kanamm olursa kullanmzsamda bebegme bisy olur diye korkuyorm.2 hafta sonrada rahme dikis atacz dedi bu durumda nasl atck bilmiyormYok cnm kan degerlerim filan iyiydi, magnezyum d3 bide vitamin vermişti dktr düzenlide kullanmadim iştahımi etkiliyordu hayırdır inssalah
merhabalar yenı katıldım aranıza 3 senedır evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz ama hala hamıle kalamadım dr gıttım dırek rahım fılm mı ıstedı bugun sonuc cıktı ve rahmım yarımmıs ve 1 tupum varmıs ama acık ıs cok agladım ama doktorum hamıle kalabılırsın dedı ama normal insanlar gibi hemen degıl 1 sene duzenlı ılıskıye gırın gebe kalmazsan gel aşilama yaparız dedı ama 1 sene icinde hamıle kalabılırsın dedı benım gıbı olupta hamıle kalan arkadaslar vaar mı yorumlarınızı beklıyorum simdiden tesekkurler
bende bugun ogrendım canım yarım rahımlı oldugumu ama doktorum asılama erken dedı dogal yollardan gebe klabılırsın dedı 1 sene duzenlı beraber olun dedı olmazsa asılama yapacak banaMrb bende yarim rahimliyim bana asilama yapilcak tabi direk asilama sa neden istendi onu da bilmiyorum..sizin tedaviniz ne sekilde peki..
Veynaz....bende bugun ogrendım canım yarım rahımlı oldugumu ama doktorum asılama erken dedı dogal yollardan gebe klabılırsın dedı 1 sene duzenlı beraber olun dedı olmazsa asılama yapacak bana
cok tesekkur ederim cevabin icin insallah asilmaya gerek kalmadan kalirim hamile doktorum soyledi hamile kalirsan bile dusukle karsilasabilirim karnimda da olabilir simdiden bil dedi bunlari insallah karsilasmam boyle seylerleÖncelikle gecmis olsun,.. ben de senin gibi yarim rahimliyim...ben de senin gibi cok agladim...dua ediyorum sadece...doktorun dogru demis...para meraklisi biri olsa baska seyler isterdi doktoruna guven...bize de ayni seyi soyledi. Yarim rahimli olmak gebelige engel degil. Ben iki defa kendiliğinden hamile kaldim fakat durmadilar... hemen gebe kalamadim diye stres yapma...her seyi normal olupta kalamayan var... yumurtlama dinemini iyi takip et.., Allah yardimcimiz olsun...en kisa zamanda saglikli bir bebegin.olur
Hayir benden 1 sene denememi eger olmasa 1 sene icerisinde o zaman asilama yapariz dedi gerek gormedi simdi asilamayi ben dedim simdi yapsak olmaz mi asilama bosuna para harcamayin dedi olma ihtimali oldugu icin gerek gormuyorum asilamayi istesem yaparim parayi da cebime koyarim dediVeynaz....
Direk asilama mi istedi senden...eger oyleyse acele etme...dogal deneyin ilk etapta...
Canm naslsn uzn zamndr yazamdm surekli fakultede yatiyorm.serklaj yapildi sonra su gibi akinti basldi bebgn suyumu diye kontrol altnda tutuluyorm.bebegin esi suan asagida gorunuyor.antibiyotik yapiyolr seruma devmli.ve ikili tarama testim skintili cikti.Rabbime emanetiz canmda icmdeki canda.sen ikili test yaptrmismiydin?Mrb arkadaşlar kendinizi öyle sartlandirip korkmayın psikolojinin bozmayin tevekkül edin. Belki ilk sayfalarda yazdığım hikayemi biliyorsunuz dur. Cerrahi müdahaleye çok çok gerekmedikce girmeyin. Allah yarım eksik yarattıysa vardır bir hikmeti. Kulunu çaresiz bırakır mi hiç. Bana da gittiğim bi doktor senin bebeğin olur yumurtalıklar iyi fakat düşükler ola ola rahmin genişler demişti. Nasıl yanı dedim rahmin kapasitesine gore taşıyabildiği kadar taşır bu sure her gebelikte farklılık gösterebilir demişti. Bi dış gebelik geçirdim. 6 ay sonra normal yolla oğlum oldu çok yurumedim aşırı hareketten kacindim doktorum uyardı hasta gibi hareket etme iyi düşün korkma dedi. Hiçbir sıkıntı yaşamadan 38 haftada oğlum oldu çok sukur. Size tavsiye fazla dusunmemeye çalışın yumurta rezerviniz iyiyse normal deneyin yok değilse tedavi olun.neticede birsuru bayan rahmi normal olsa bile yumurta rezervi dusuk ve kalitesiz olduğu için anne olamıyor ve bu oran çok fazla. Rabbim muradinizi versin hayırlısıyla hayırlı zamanda insalah...
Banada doktorum dedi rahmin dar ama hic demedi rahim genisletmek lazim ama bana dedi 1 sene denetin olmasa gelin asilama yaparız ama ben ne kadar dayanirim bilmiyorum 1 sene cok uzun belki 6 ay gecsin oyle yaptiririm asilama ara ara aklima geliyor agliyorum cunku ilk defa duydum yarim rahimli olmayi sonucta Allahtan gelen bas taci elbet vardir bir hikmeti Allah en yakin zamanda senin benim isteyen herkesin bebisi olurAynen oyle malesef, benim doktorum da uyardi...bu arada rahim.genisletme çalışması teklif ederse doktor sakin yaptirma cok.tehlikeliymis. her düşen bebek rahimi genisletirmis..doktorum eger sansin iyi gider Allah yolumuzu acarsa bi sikinti cikmaz ama 2 ya da 3 dusuk senu bekliyor dedi. Benim rahim baya bi kucukmus. Insallah rabbim.hepimize nasip.eder... biz gebelik sirasinda.cok.dikkatli olmasi gereken gruptayiz...kismet bizim.de.imtihanimiz boyle
Evet canm serklaj yapan perinatolog doktorum dedi amniyosentez yapalim diye simsilik 3 lu tarama testini bekliyoruz hayirlisi Allahtan insallah bu testim iyi cikarda biraz kendime gelirim.benim asiri kanamam olmustuya 23 gun yatmstim fakultede bebegin esi asagida olunca kanamalar erken dogumlar olabiliyormus.Rabbim cok buyuk.muhammet bebegimiz nasil sen naslsin sezeryan agrilarn gectimi?Serklaji doktorun mu muayne edip yapmamız gerekli dedi? Bide bebeğin eşinin aşağıda olması çok sorun değil herhalde zaten yatak istrahtinde geçirecek sin hamileligini muhtemel sende bizler gibi sezeryan olursun bi sıkıntı olmaz. Bence sağlıklı güzeller güzeli bir kızın olacakBizde iyiyiz cok sukur bi sikintimiz yok gibi
merhaba canlar..bende sol unicornuat uterusum burada dertlerimizi paylaşalım ve umut olalım birbirimize bekliyorum mesajlarınızı...
yarım rahimle doğum yapanlar
hamile kalanlar
serklajlılar
hamile kalmak isteyenler ...
Mrh arkadslarim bende 29 yasinda dogustan tek tup yarim rahimliyim evliligimin 2.ayinda hamile kaldim ve bos gebelik kurtaj oldum bir sene normal takibe gittim ve amh min 0.52 oldugunu ogrendim olmadi normal yoldan... ve 5 ay once tup bebek denedik ilk denemede tuttu ve 4 aylik oglumu kaybettim rahim agzi acildi kese vajinaya indi ve patladi son ana kadar kalbi atiyodu yavrumun suan 3 tane dondurulmus embriyom var dikis atilmamisti ve igne haplarim da duzenli kullanilmamisti yani doktorum kesmisti sizlerden umut bekliyorum bekliyoruz bizim yarim rahim'le hamilelik adli grubumuz var suan daha cok yeni rica etsem oraya katilip bizimle neler yasadiginizi hamilelik surecinizi yazarsaniz cok sevinirim rica ediyorum nolur katilin ayrica hala ugras veren arkadslarimi da bekliyorum kirmayin beni bu zorlu yolda yoldaslara ihtiyacimiz var....Ah canım benim yaa :) Ağlamasın kimse..İnan bu siteye üye olma sebebim moral vermek için..Çünkü olumsuz bir şekilde hastaneden doktordan çıkınca internete sarılıyoruz,daha detaylı öğrenmek için.İnternetde maşallah tüm kötü senaryoları önüne koyuyor.Hepten bitiriyor azcık olan umutlarını..Bizler yaratılıştan umutlu varlıklarız..Kırmasınlar umutları diye tüm çabamız ..