YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

2015 ye yazılmış bu yazılar bende yarm rahimliyim çok endişeliyim ve korkuyorum ya olmazsa die iki kez tüp bebek denedik biri tutumadı ikincisi tuttu ama düştü sen ala bildin mi bebişini sağ salim kucağına lütfen bana biraz moral ver.

Benim 3.tüp bebek denememde tuttu. İlk 2si direk negatifti. Şimdi 37+5 oldum :) 1-2 haftaya bekliyorum inşallah. Darısı sizin başınıza

Kızlar merhaba, ben de bugun yarım rahimli olduğumu öğrendim Daha önce 1 aşılama 2 tüp bebek denemem var ve onlardan önce rahim filmi çektirmiştim normal bir hastanede anesteziyle. Orada anlaşılmamış bana normal olduğunu söylemişlerdi.

Üzerinden 1 yıl geçince tekrarlamak için bu sefer sonomed e gittim ve sağ tarafa doğru yarım rahim tek tüplü olduğumu öğrendim.

Moralim aşırı derecede bozuldu ağladım direk tüp bebek doktorumun yanına gittim konuştuk. O da üzülmememi bu şekilde hamile kalan çok kişinin olduğunu söyledi. Daha sonra hemen buraya baktım sizlerin de yazdıkları içimi rahatlattı.

Hamile olan arkadaşların sağlıkla kucağına almasını diliyorum. Benim gibi isteyenlerin de en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalmasını diliyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

3. Denemeden önce histereskopi olacağım. 1 kürtajım var ondan dolayı rahim içi yapışıklıklar oluşmuş onun için. İnşallah bu seferki son ve pozitif olur kucağıma alırım

Lütfen buraya daha sık yazın gerçekten büyük moral oluyor

Merhaba dogum yaptınız mı acaba ben de yarım rahimliyim ilk denemem tutmadı böyle gebe kalıp saglıkla doguranları görunce gerçektenncok mutlu oluyorum

Merhaba dogum yaptınız mı acaba ben de yarım rahimliyim ilk denemem tutmadı böyle gebe kalıp saglıkla doguranları görunce gerçektenncok mutlu oluyorum
Evet doğum yaptım. Çok şükür. Ben tedaviyi bıraktıktan 3 ay sonra doğal yolla gebe kaldım. Çok şükür 38+1 de doğurdum darısı sizin ve isteyen herkesin başına

Tup Bebek tedavisine De baslamsiin bak lutfen moralini yuksek tutmalisin. Bu Rahim yapisi normal gebelik icin engel degilmis ben de sonradan ogrendim. Bu rahimle uc kez kendim gebe kalabildim. Konustugum tum doktorlar sorun olmadigini soylediler hep.
Ensefalosel olan bebeğinizi nasıl kaybettiniz anne karnindami dogduktan sonramı aynı durum suan bendede var açıklarsanız mutlu olurum

Ensefalosel olan bebeğinizi nasıl kaybettiniz anne karnindami dogduktan sonramı aynı durum suan bendede var açıklarsanız mutlu olurum
Hayır benim ensefalosel bir bebeğim yok hiç siz başkası ile karıştırdınız sanırım. 2019 da tüp bebeğimi kaybettim 36. Haftada

Merhabalar bende yarım rahimliyim. Tüp bebek tedavisi ile ilk gebeliğim kimyasal şekilde oldu. İkinci tüp bebek şuan da karnımda:) tam 6 haftalık. Neredeyse 1 hafta önce kahverengi lekelenmem oldu 3 gün sürdü. Keseye bakıldığında kesen uzamış düşük riskin var dendi. Halihazırda zaten progestan fitil kullanıyordum yine devam dendi. Ayrica prednol, günde 1 progestan dex 25 iğne ve yime günde bir enox iğne kullanıyorum. Bende unicornus uterus şeklindeyim sağ tarafım güdük kalmış sol tarafım var. Düşük riskim devam ediyor haftaya salı randevum var bebeğin kalp atışı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…