- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
-
- Konu Sahibi seyitbebek
gözlerim doldu ağlattın beni .. kesinlikle katılıyorum rabbim cok büyük ... cok güzel özetlemiş ve örnek vermişsin okuyan herkese moral ve umut olur inşallah Allah yar ve yardımcın olsunKızlar evet bilim doktor ilaçlar..gidilir edilirde en başta inanç-moral ve dua.....annemin arkadaşı rahim kanseri oldu.Rahminin % 95 i alındı.gittik ziyarete falan..Üzgün ama Aallaha teslim olmuş,vardır bildiği dedi..Hiç çocuğuda yok..bi gün bulantılarla kalkıyo,halsizlik falan.Hastaneye gidiyolar.VEEEEEEEEE HAMİLE :) o kalan %5 lik rahim büyü kendiliğinden normal rahim haline gel ve hamile kal..düşünebiliyomusunuz Rabbim için bu hiç zor değil..Yeterki layık olalım..Bende 1 yıllık evliyim,korunmuyoruz daha yok..Dua ediyorum Allahıma sığınıyorum.Vakti zamanı vardır.Ve kızlar aklınızda bulunsun hemen tüp bebek bilmem ne koşmayın allah aşkına.emin olun hepsi rant haline gelmiş.Ticarete dökmüşler..Uzak durun,ne mucizeler var.Biz yeterki inanalım..
Ah canım benim yaa :) Ağlamasın kimse..İnan bu siteye üye olma sebebim moral vermek için..Çünkü olumsuz bir şekilde hastaneden doktordan çıkınca internete sarılıyoruz,daha detaylı öğrenmek için.İnternetde maşallah tüm kötü senaryoları önüne koyuyor.Hepten bitiriyor azcık olan umutlarını..Bizler yaratılıştan umutlu varlıklarız..Kırmasınlar umutları diye tüm çabamız ..gözlerim doldu ağlattın beni .. kesinlikle katılıyorum rabbim cok büyük ... cok güzel özetlemiş ve örnek vermişsin okuyan herkese moral ve umut olur inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
canım bende sırf umut olmak için benim gibilere bu konuda topik açtımAh canım benim yaa :) Ağlamasın kimse..İnan bu siteye üye olma sebebim moral vermek için..Çünkü olumsuz bir şekilde hastaneden doktordan çıkınca internete sarılıyoruz,daha detaylı öğrenmek için.İnternetde maşallah tüm kötü senaryoları önüne koyuyor.Hepten bitiriyor azcık olan umutlarını..Bizler yaratılıştan umutlu varlıklarız..Kırmasınlar umutları diye tüm çabamız ..
İnsallah inssalah :)ben kayserideyim. Dış gebelik geçirdim lapotodkopi yapan doktorum uç ay sure verdi olmazsa tüp bebek dedi. Ben korktugum için altı yedi ay ara verdim bu arada doktora filanda gitmedim.Sonra hamile olduğumu öğrendim iste çok şükür. Yaşınız 30 ustu değilse ve yumurtalığın iyi çalışıyorsa hemen tüp bebek değilde doğal dene bence bi kaç ay ama stres yapmaallah muradini versin canim
bi tanıdık 7 yıl önce dış gebeCanm sen kayseride hangi doktora gidiyodun laparoskopiyi kimde olmustn bizde iki hafta sonra kayseriye gelecez muayene olmak istiyorum hangi doktoru tavsiye edersin.bide yasin kacti
Yok canm ben dis gebelik gecirmedim konyada yasiyorum burda tani amacli ragim filmi laparaskop histereskopi oldum rahimden parca alinp temzlendi fakultede oldum prof dr yapti.kagt epikrizi aldm cd falan hic aklma gelmedi ayrca fakultede verirlermydi onuda bilmiyorm.buarada bem erciyes hast.3 yil calistm rakip beyide cok iyi tanirim.sen suan gebelik takibini ersat beyemi yaptiriyosun?Ersata gidebilirsin laporoskopi korkulacak birşey degil yalniz amlyt CD almayi sakin ihmal etme kâğıt rapor verse bile sonradan başka proflara filan muayene için gidince CD veriyorsun inceliyorlar bakiyorlar sonuçta bu cerrahi birşey. Senin rahim filmin filan cekldimi dış gebelik film geçirmiş miydin
Senin cevren vardır burada öyleyse yine sor sorustur. Yok ersata gitmiyorum tekdende zehra kalinli diye bi doktor var ona gidiyorum o takip ediyor. Dış gebelikte içerde olan kanamayı temizlediğini tüpe yumurtaliga dokunmadigini ve doğuştan sol tüp yumurtalık olmadığını söylemişti bana şoka girdiğini anlayınca adamcağız kağıda rahmimi çizdi düşün normalde bunun simetrisi olması gerekirken sende yok demişti hic unutamiyorum hic..Yok canm ben dis gebelik gecirmedim konyada yasiyorum burda tani amacli ragim filmi laparaskop histereskopi oldum rahimden parca alinp temzlendi fakultede oldum prof dr yapti.kagt epikrizi aldm cd falan hic aklma gelmedi ayrca fakultede verirlermydi onuda bilmiyorm.buarada bem erciyes hast.3 yil calistm rakip beyide cok iyi tanirim.sen suan gebelik takibini ersat beyemi yaptiriyosun?
İnsallah canim insllh.Rabbimdaha fazla aratmadan yavrumu verir bana insallh.sen zehra hanimdami dogum yapmayi dusunuyosun.cevrem var amq bizm durumumzda olan birinin kime gittigini merak ettim o yuzden sen kimden memnunsan ona gideyim diodumFakültede de iyi doktorlar özel muaynleri var o sonuçlarınla onlardan birine de gidebilirsin. Ama bi ersata git muayene ol bakalım etraftaki insanlardan duyduğum onun tanilarinin doğru oldugu hayirlisiyla inssalah allah muradini verir :)
İnsallah canim insllh.Rabbimdaha fazla aratmadan yavrumu verir bana insallh.sen zehra hanimdami dogum yapmayi dusunuyosun.cevrem var amq bizm durumumzda olan birinin kime gittigini merak ettim o yuzden sen kimden memnunsan ona gideyim diodum
Tamm insllh ersata gideyim ozaman.bide benim olmayqn tarafimdaki yumurtalgm iyiymis acik olan taraftqki az calisiyomus onada cok uzuldum sendede boyle bisey varmiydi bizm gibi olup dogal hamile kalanlar mucize gibi geliyor.Ersata bi muayene ol o zaman bakalım ne dicek memnun kalırsam devam edersin. Doktor akrabalarım ersata gidiyorlar ondan memnunlar. Ewet allah nasip ederse zehra yi değiştirmeyi düşünmüyorum. Bide ersat şey demişti senin gibi çok hstam oldu korkma hatta doğumda yarim rahimli oolduğunu öğrenenler çok yani takma kafana demişti.o zehradan daha tecrübeli ama erkek diye biraz cekindim iste ben. İnssalh en kisa zamanda güzel haberini alırız :)
Hepimizin durumu birbirinden cok farklı anlaşılan ben cildin yağlı diye cildiyeye gittim bi hormon testi yapalım yumurtalıkların iyi çalışıyormuş bakalım dedi USG de sol yumurtaligimi göremediler olabilir belki barsaklariniz arasında olabilir filan dediler yumurtaligim yokmuş diye kafayı yicektim %50 ihtimal demekti bu.neyse araştır sor soruştur doğal yolla olabileceğini sağ yumurtalığın çok iyi olduğunu söyledi doktor okuruna bıraktım dış gebelik olunca beterin beteri varmış sol taraf tamamen yok ddoğuştan dedi ersat !!!!! Allahimmm.burada yazılanları okuyorum neden evlendim diyorum eşime üzülüyorum.... Kimseye birşey demiyoruz anlamıyoruz tabi. Bi kaç doktora daha gittim durumun kotu degil yumurtljklr iyi en kotu ihtimalin erken doğum olur dediler hep. Allahta dualarimiza karşılık verdi çok şükür bin şükür sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inssalh. Allah ol derse herşey oluyor. Umutsuzluğa düşme hayirlisiyla hep iste.annen baban çok dua etsinler.Tamm insllh ersata gideyim ozaman.bide benim olmayqn tarafimdaki yumurtalgm iyiymis acik olan taraftqki az calisiyomus onada cok uzuldum sendede boyle bisey varmiydi bizm gibi olup dogal hamile kalanlar mucize gibi geliyor.
Evet en cok esime uzuluyorum onu baba yapamiyorum diye.cok sukurki Allahtan anlayisli bi esim var ama cok cok uzuluyorm.herkezden dua istiyorm Allahim insllah dualarmzi kabul etsnHepimizin durumu birbirinden cok farklı anlaşılan ben cildin yağlı diye cildiyeye gittim bi hormon testi yapalım yumurtalıkların iyi çalışıyormuş bakalım dedi USG de sol yumurtaligimi göremediler olabilir belki barsaklariniz arasında olabilir filan dediler yumurtaligim yokmuş diye kafayı yicektim %50 ihtimal demekti bu.neyse araştır sor soruştur doğal yolla olabileceğini sağ yumurtalığın çok iyi olduğunu söyledi doktor okuruna bıraktım dış gebelik olunca beterin beteri varmış sol taraf tamamen yok ddoğuştan dedi ersat !!!!! Allahimmm.burada yazılanları okuyorum neden evlendim diyorum eşime üzülüyorum.... Kimseye birşey demiyoruz anlamıyoruz tabi. Bi kaç doktora daha gittim durumun kotu degil yumurtljklr iyi en kotu ihtimalin erken doğum olur dediler hep. Allahta dualarimiza karşılık verdi çok şükür bin şükür sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inssalh. Allah ol derse herşey oluyor. Umutsuzluğa düşme hayirlisiyla hep iste.annen baban çok dua etsinler.
Mrb canm nasilsin doguma cok az kalmis masallah insllah hersey yolundadir merak ediyorum seniyok işten ayrılmadım ilk 3 ay çalıştım kanamam olana kadar. kanamam olunca dr heyet raporu yazdı 32. haftama kadar..
720 flndı betahcg yanlış hatrlamıyorsam..
Bende merak ediyorum hayirli haberler insallahhMelegim3858 .!.:Mrb canm nasilsin doguma cok az kalmis masallah insllah hersey yolundadir merak ediyorum seni
Mrb cabin sen nasilsin seyitbebekten ses cikmadi sanirim dogum yapti diye dusunuyorum insllah hayrli haberleri verir.sende insllh dogumdan sonra bizleri unutma bu siteyi ziyaret etmeyi
Bende merak ediyorum hayirli haberler insallahh