- 19 Nisan 2015
- 60
- 11
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Canim benim Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun insallahh..senin dogum yaptgn gun ben mujdeli haberi aldm poztf cikti sonuc ama kac gundur kanamlrm var dusuk olablr diyolar devmli igne kullaniyorum bhcg degermde istenldigi gibi artmamis.surekli yatiyorm yemegi bile yatakta yiyorum.duanizi eksik etmeyin bende sizler gibi tatli anneler olabileyim.Senin tedawin ne oldu hayırlı haberler verirsin bize inssalhhh
Muhammed mi oldu adi masallahhh adi ile yasasin ikinci bi adida varmi.olsun cnm sonrada kilosu toparlnir hic uzulme.ya bende haberi aldgmz gunlrde kaynvaldem kayserdn geldi pastrmali yumurta yapti aceba onun etkisi olabilirmiki hersey guzel gidiyodu bianda cok oldu kanamam.hayrlisi Allahtan Rabbim insallah bu bebegi bize hayirli kilar ve bize bagslar.Allah razi olsun canm dualarn icn sende hep duamdasin muhammedin sana hayirli bir evlat olsun insallah..kenzul ars insallah telden dinlycem cunku kalkmam yasak wc disinda.insallah birbirimizin hep hayirli ve guzel haberlerini alirz.Allaha emanet olun..Ay çok sevindim İnanlı çok dua ettim sana internetteki arkadaşıma da nasipet. Allahım diye hic korkma olsun kanaman yat sen aklına kotu şeyler getirme dua et hayırlı sağlıklı sıhhatli evladını alırsın kucağına hicbirseye üzülme:) Seyit le Muhammed bbirgün bir yerlerde karşılaşırlar belki kim bilir mucize bebek olarak Allah isterse herşey oluyor bin şükür:) ewt sezeryan oldu 2700 doğdu sonra 200 gr kadar kaybetti simdi kaç oldu bilmiyorum kucagima almaya korkuyorum canini yakarim diye şükür iyi biraz simdi :) bu arada sen kenzul arş duasını oku 9 ayda 99 esmadiye kitap var oradan hafta hafta allahın isimlerini zikrediyorsun ihmal etme cnm allaha emanet olun. Bide yememen gereken şeyler olabilir onlari araştır. İncir ve tutunmayı kuvvetlendiyor su bu ihmal etme sonra çemen otu çemen pastırma bunları yeme rahim kasılması na sebepmis aklıma geldikçe yazarım
Yok daha kesede gorulmedi carsamba gidecez bakilcak.ya pastrma aslnda yemycktm pisirdik diynce dayanmadm yedim insallah bisey olmamistir.Amin inssalah adiyla sağlıklı sıhhatli yasar buyuturum Muhammedimi kese filan göründü demi? Bilmem pişince etkisi gidermi kalirmi pastirmanin dediğim gibi netten bak ne yememen gerektiğine. Hadi bakalım sıra sende hayırlısıyla nasip etsin Allah kucağına almayı :)
muhammed bebegimz ve annesi nasillar.insallah hersey yolundadr.ben arefe gunundn beri 17 gundur hastnde yatiyorum asiri kanmayla geldk ama cok sukur bebgmn kalp atslrni duydk kese etrafi kan dolu dedi doktor duaniza ihtiyacim var.Ay çok sevindim İnanlı çok dua ettim sana internetteki arkadaşıma da nasipet. Allahım diye hic korkma olsun kanaman yat sen aklına kotu şeyler getirme dua et hayırlı sağlıklı sıhhatli evladını alırsın kucağına hicbirseye üzülme:) Seyit le Muhammed bbirgün bir yerlerde karşılaşırlar belki kim bilir mucize bebek olarak Allah isterse herşey oluyor bin şükür:) ewt sezeryan oldu 2700 doğdu sonra 200 gr kadar kaybetti simdi kaç oldu bilmiyorum kucagima almaya korkuyorum canini yakarim diye şükür iyi biraz simdi :) bu arada sen kenzul arş duasını oku 9 ayda 99 esmadiye kitap var oradan hafta hafta allahın isimlerini zikrediyorsun ihmal etme cnm allaha emanet olun. Bide yememen gereken şeyler olabilir onlari araştır. İncir ve tutunmayı kuvvetlendiyor su bu ihmal etme sonra çemen otu çemen pastırma bunları yeme rahim kasılması na sebepmis aklıma geldikçe yazarım
Bilmiyorum ki 6 tane rahim anomalisi var benim sol tarafı çok az gelişmiş kküçük bir parcaymis ama sağ sol yumurtaligim var ve rezervi iyimis. Sol yok ama sağ iyi gelismis Allah büyük. Muhtemel sende bizimki benimki gibi sindirim az gelişmiş. Ama rahmin sağ veya sol tarafı değilde tamamında mi gelişme geriliği var tam aanlamadım ki sende bilmiyorsun galiba. Allah yardimcin n olsun ameliyat eden doktorun rapor CD ne varsa versin her doktorun ddediği doğru olsaydı ben normal yolla değil tedawiyla hamile kalacaktim.laporiskopi yapan sol yumurtalık falan filan hic bisi yok dedi, sezəyan yapan sol yumurtalık filan var yalniz sol taraf rahmin az gelişmiş dedi. Benden pay biç. Umudunu kaybetme doktor doktora gezme bence her doktor
Ayrı eziyet üzüntü yaşatıyor Allaha dua et hayırlısıyla duyar icabet eder dua inssalh..
kafam o kadar karıştıkı yenı yenı şeyler ogrenıyorum.doktorumu ameliyattan ıkı hafta sonra gordum dosyan olmadan bır şey dıyenem dedi.sadece tahmin t şeklinde dedi baba rahım kanalı dar genişletılecek dedi.tup bebekte her ıkı yumurtalıgımdan yumurta toplandı.çok zor işler kafam çok karıştıBilmiyorum ki 6 tane rahim anomalisi var benim sol tarafı çok az gelişmiş kküçük bir parcaymis ama sağ sol yumurtaligim var ve rezervi iyimis. Sol yok ama sağ iyi gelismis Allah büyük. Muhtemel sende bizimki benimki gibi sindirim az gelişmiş. Ama rahmin sağ veya sol tarafı değilde tamamında mi gelişme geriliği var tam aanlamadım ki sende bilmiyorsun galiba. Allah yardimcin n olsun ameliyat eden doktorun rapor CD ne varsa versin her doktorun ddediği doğru olsaydı ben normal yolla değil tedawiyla hamile kalacaktim.laporiskopi yapan sol yumurtalık falan filan hic bisi yok dedi, sezəyan yapan sol yumurtalık filan var yalniz sol taraf rahmin az gelişmiş dedi. Benden pay biç. Umudunu kaybetme doktor doktora gezme bence her doktor
Ayrı eziyet üzüntü yaşatıyor Allaha dua et hayırlısıyla duyar icabet eder dua inssalh..
canm sen gebeliginde hic aspirin veya kan sulandirici igne kullandinmiMuhammedim ve ben iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız olmadı allah acısını göstermesin çok güzel bir duygu zayıftı kiloda alıyor yawas yawas sanada yaşatacak allah insaalah hic korma arada girip bakiyordum bi habaer varmı diye melegimden çok güzel haberler olsun yat hastanede iğne ilaç ne gerekiyorsa sonra herşeyi Unutuyorsun zaten:) ksnaman filan durur inssalah neden oluyorsa genişliyor rahim ondan mi ki acaba. Hayırlısı allahtan