- 19 Nisan 2015
- 60
- 11
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Çok şükür iyiyiz biz bebegimin kilosu düşük karin çevresi biraz küçük dedi ddoktorum inssalah diğer kontrole kilo alır toparlar. Onun dışında çok şükür bi sorunum yok :) sen ne yaptin geldinmi kayseriye gelcem diyordun. Babada az kaldı sağlıkla sihhatle kucağına aliyim evladimi benim bebeğinde erkek allah bizlere bagislasin sanada tez zamanda nasip etsin inssalah inssalahhhMrb cabin sen nasilsin seyitbebekten ses cikmadi sanirim dogum yapti diye dusunuyorum insllah hayrli haberleri verir.sende insllh dogumdan sonra bizleri unutma bu siteyi ziyaret etmeyi
inşallah bebeğin toparlanır canım .hem benım cok tanıdıgım var. dogumda düşük kıloyla doğup sonradan normal doğanları bıle gecen :) o yuzden hıc canını sıkma.bizde Allah ızın verirse pazartesi sabah yola cıkacaz 1 hafta kalcaz kayseride.
Çok şükür iyiyiz biz bebegimin kilosu düşük karin çevresi biraz küçük dedi ddoktorum inssalah diğer kontrole kilo alır toparlar. Onun dışında çok şükür bi sorunum yok :) sen ne yaptin geldinmi kayseriye gelcem diyordun. Babada az kaldı sağlıkla sihhatle kucağına aliyim evladimi benim bebeğinde erkek allah bizlere bagislasin sanada tez zamanda nasip etsin inssalah inssalahhh
Aynen oyle canm ya benle birlikte tupbebek tedavisi goren arkadasm vardi kiz 31 yasnda erkn menepoz denilmis ve uzn suredir adet olmuyormus ilaclarla sadece bir yumrta olusmustu oda dollenme olmadi elleri bos dondu cok uzlmustum ve senin cocugn olmaz demsler o tedavinn arkasna dogal yolla hamile kaldi simdi bes aylk yani Allah var hersey var ama iste yinede insan bazen umitsizlige kapilabiliyor.İnssalah kilo aliyordur. Bide meorial var orayida bi araştır oradaki doktorları tam bilmiyorum belki burada yazanlar filan vardır memnun kaldıkları doktorları.ama soyle birşey de var arkadaş 22 yasında tüm gittiği doktorlar boşa para harcamayin sen hamile kalamazsin yumurtaliklarin çalışmıyor üretmiyor filan demişler asilamayla ikiz bebekleri var simdi 7 aylık. O yüzden doktora da güvenmemek gerekir oda bir kul neticede Allah hayırla muradını verecek inssalah :)
Gozunuz aydin olsun canim benim sakn canini skp morelini bozma benm tqnidgm sahit oldugm bebeklern nerdeyse hepsi sarilik geciriyor onda korkulcak bisey yok Allahin izniyle hastanedede calistgm icn yenidogan bolumunde sahit olurdm boyle seylere.insllah en kisa zamqnda bebegini kucagina alacaksin hersey yoluna gircek.cok cokkk mutlu oldum haberini aldigima.canlar doğum yaptım .. 17-05-15 13*47 de sezeryan ile seyit bebeğim 2340 gr dogdu yazamadım buraya giremedim int.e ağrılarım vardı salı günü çıktım has.den ama bebeğim hala yogunbakımda sarılık sınırında kan şekerleri düşüyormuş dengelemeye çalışıyorlar kan şekeri düşüncede sarılık oluyor onun için dr. takip etmek istedi iyi olcak inşallah bende evde süt sağmaya çalışıyorum bebeğime babasıda götürüyor. kucağıma alamadım daha bebeğimi dua edin noolur bian once toparlasın evine odasına gelsin
Hsg den sonra laparaskopi yada histereskopi olmusmudunuz.sizn rahminz peki hangi isimle adlandiriliyorMrb arkadaşlar. Bende sizin gibi yarım rahimliydim.2012 hsg çektirdi. Sonuç yarım rahim.bundan 2 gebelik ve düşük. Artık yarım Rahime nasıl hamile kalınır ve surdurulur onu araştırıyorum. 3 yıldır belki 15 doktora gittim.hicbirisi bişey demedi.taki 2 hafta önce ist. Doktora gittim.bu hsg filmini eline alır almaz bu yarım Rahime benzemiyor. Yarım rahim ya sağa ya da sola yatık olur.seninki orta da duruyo dedi ve echomar a yonlerdirdi.ordaki radyoloji doktoru filmi eline alır almaz yarım rahim değil dedi ve filmi tekrar çekti. Ve Rahime gibi sıkıntı yokmuş. Anlayacağınız 15 doktorun bilmediğini radyoloji doktoru bildi.size tavsiyem hsg filmini yenilemeniz
Hsg den sonra laparaskopi yada histereskopi olmusmudunuz.sizn rahminz peki hangi isimle adlandiriliyor
Evet benimkide solda tup yok yumurtalik var hemde ordaki yumurtalar daha iyi gelisiyomus ama orda tup yok ve cok kucuk rahim parcasi var gelismemis sag taraf var bendede.Ben laporoskopi olduktan sonra öğrendim sol tarafın olmadığını ama hala içimde bi şüphe varben sol tarafım yok diye ilişkiden sonra hep sağ tarafima yattım ki benim rahmin sol tarafi tup yumurtalik filan birsey yok demisti doktor bazilarinda varmis kucuk az gelismis rahim anomalileri diye 6 yada 8 tur var senin durumun hangisi acaba
geldin mi kayseriye ?Evet benimkide solda tup yok yumurtalik var hemde ordaki yumurtalar daha iyi gelisiyomus ama orda tup yok ve cok kucuk rahim parcasi var gelismemis sag taraf var bendede.
dua ediyorum evladına sana.. nasıl durumunuz? yeni dogan bebege hemen azıcık sekerlı su verılırmış sarılık olmasın dıye buyuklerın hepsı bılıyor soyluyor doktorlar yanlış desede. kan sekerını dengelemek için olsa gerek. inşallah ıyısınızdır ıkınızde amin :)canlar doğum yaptım .. 17-05-15 13*47 de sezeryan ile seyit bebeğim 2340 gr dogdu yazamadım buraya giremedim int.e ağrılarım vardı salı günü çıktım has.den ama bebeğim hala yogunbakımda sarılık sınırında kan şekerleri düşüyormuş dengelemeye çalışıyorlar kan şekeri düşüncede sarılık oluyor onun için dr. takip etmek istedi iyi olcak inşallah bende evde süt sağmaya çalışıyorum bebeğime babasıda götürüyor. kucağıma alamadım daha bebeğimi dua edin noolur bian once toparlasın evine odasına gelsin
Evt geldm ama o kadar kosturmaciliydiki dugun doktora gorunmeye vaktm olmadi.solmadi.suandada donus yolundayiz.sen naslsn sayili gunler kalmis heyecanlmsingeldin mi kayseriye ?
Dugununuz mu vardı :) ewt az kaldı heyecanlyim garip duygular içindeyim cuma gitcem doktora bakalım ne dicekEvt geldm ama o kadar kosturmaciliydiki dugun doktora gorunmeye vaktm olmadi.solmadi.suandada donus yolundayiz.sen naslsn sayili gunler kalmis heyecanlmsin
Evet abimin dugunu vardi gelinmzde adanadaydi cok yogundu gunler.bende adetimi bekliyorum bakalm ins bebek vardir.cok guzel duygular icerisindesindir tahmn edebiliyorumDugununuz mu vardı :) ewt az kaldı heyecanlyim garip duygular içindeyim cuma gitcem doktora bakalım ne dicek
Malesef adet oldum canim hayirlisi..tupbebek tedavisine basladk cok korkuyorum catlamayan bi yumurta kistim varmis onu aldilar nolur benm icn dua edermisin hayirla dogum yaptigin zamanda duani eksk etme olurmu..Allah mesut bahtiyar etsin inssalahh :) umarım adet olmasında bebek vardır inssalahh inssalahh :) seyit bebekten haber yok ne oldu acaba inssalahh kotu bisi yoktur
Hayırlısı olsun diyelim vakti zamanını tez gelsin inşaallah dua ederim tabi ediyorum da sende bana et az kaldi çok şükür allah sağ saglim kucagima versin sanada yasatsin inssalah canimMalesef adet oldum canim hayirlisi..tupbebek tedavisine basladk cok korkuyorum catlamayan bi yumurta kistim varmis onu aldilar nolur benm icn dua edermisin hayirla dogum yaptigin zamanda duani eksk etme olurmu..
Allah yar ve yardimcin olsun.hayirli dogumlarin olsun insallah..kayseride olsaydim dogumunda yaninda hbulunurdum :)Hayırlısı olsun diyelim vakti zamanını tez gelsin inşaallah dua ederim tabi ediyorum da sende bana et az kaldi çok şükür allah sağ saglim kucagima versin sanada yasatsin inssalah canim