- 17 Şubat 2015
- 400
- 389
-
- Konu Sahibi seyitbebek
aşılama öncesi başka tedavi görmedinmi ? ben klomen hapını ve çatlatma iğnesi vurunuyordum cok şükür 1 sene sonra kaldım hamile. Allah yardımcın olsun inşallah sende kalırsınMrb bende yarim rahimliyim bana asilama yapilcak tabi direk asilama sa neden istendi onu da bilmiyorum..sizin tedaviniz ne sekilde peki..
ederim tabiii canımm benimInsallah bakalim..hamilelerin duasi kabul olur derler benim icin dua et nolur
canım kaçıncı haftada doğum yaptın? normalmı sezeryanmı? suanda bendede erken doğum riski ve korkusu var.. Allah bağışlasın kızını sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah..Merhaba ben de yarim rahimliyim 3 asilama 2 tup bebek ardindan evladima kavustum bu surecte 1 kurtaj 1 kimyasal gebelik yasadim. 2.tup bebek denememde aldim kucagima kizimi suanda 1.5 yasinda bende serklaj yoktu 7.ayimda sancilarim oldu nidilat kullandim doguma kadar ve doguma kadar once igne sonra vajinal tablet sonra da hap olarK progesteron kullandim risklerim olmasinanragmen cok sorunlu bir hamileligim olmadi. Unicorn olanlar bobreklerine de baktirsin benim sag tupum sag bobregim yok.ona gore ilac kullanimima dikkatediyorum. Bebegim 2800 gr 49cm dogdu allahisteyen herkese nasip etsin.umudunuzu kaybetmeyins rabbimden hayirlisini isteyin ve bol bol dua edin.
Ahhh ercelff seni yarm rahim sitesinden beri takip ediyorum sen bana cok umut oldun benim hikayemde 3 yillik evliyim evliligmzn en basindan beri bebek istiyorz ilac tedavileri yapildi 3 ay boyunca ve bir kere asilama yapildi sonra laparaskopi histereskopi oldum bir yil once.2kere kimyasal gebelik gecirdim vearalik ayindada tup bebek yapldi tutmadi.ikinci kimyasal gebelgimide dun yasadm morelm cok bozuk.aceba anne olamaycakmym die cok uzuluyorumMerhaba ben de yarim rahimliyim 3 asilama 2 tup bebek ardindan evladima kavustum bu surecte 1 kurtaj 1 kimyasal gebelik yasadim. 2.tup bebek denememde aldim kucagima kizimi suanda 1.5 yasinda bende serklaj yoktu 7.ayimda sancilarim oldu nidilat kullandim doguma kadar ve doguma kadar once igne sonra vajinal tablet sonra da hap olarK progesteron kullandim risklerim olmasinanragmen cok sorunlu bir hamileligim olmadi. Unicorn olanlar bobreklerine de baktirsin benim sag tupum sag bobregim yok.ona gore ilac kullanimima dikkatediyorum. Bebegim 2800 gr 49cm dogdu allahisteyen herkese nasip etsin.umudunuzu kaybetmeyins rabbimden hayirlisini isteyin ve bol bol dua edin.