YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Merhaba, bende yarım rahimliyim ve baştan sonuna kadar okudum yazdıklarınızı.
2,5 senedir evliyim ikinci evliliğim. daha önceki evlilikte tüp bebek yaptırmıştım tutmamıştı sonrada ayrıldık zaten. o zamanlarda doktora gittiğimde yarım rahim dediklerini hatırlamıyorum.
geçen ay eşimi ikna edip özel bir tüp bebek merkezine gittik. eşim sağolsun sıkıntı yapmıyor, olsa da olur olmasa da olur kafasında. neyse biz gittik muayene olduk dr yaştan dolayı tüp bebek yaparız dedi ve işlemleri anlattı. önce yumurta toplayalım sonraki sürece göre devam ederiz dedi. iğne bant vitamin verdi. bu arada eşimden ve benden testler istedi. sonrada rahim filmi istedi. filmde yarım rahim ve tek tüp var o da kapalı dedi. laparaskopi ile tüpe işlem yapıcam dedi. başka yerde yapılmasını istemiyor. sizi kandırırlar diyor. huylandık biz de yarım bıraktık tedaviyi.
başka hastaneye gittik cumartesi günü. o da ameliyat olma, riskli dedi. daha önce çikolata kistinden 2 defa ameliyat olmuştum. eşimle konuştuk. biraz kafamızı toplarlayalım diyor. moralim bozuk takılıyorum öylece

Canım sana tavsiyem istanbul da isen Echomar cevat bayrak a git orada rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat oldum açılmadı cevat hoca açtı allahım iznı ile tavsiye ederim

Canım sana tavsiyem istanbul da isen Echomar cevat bayrak a git orada rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat oldum açılmadı cevat hoca açtı allahım iznı ile tavsiye ederim

Ben doğurdum 2 aylık oldu bile ☺ yarım rahimli diye tanı konulmustu fakat doğumda çift rahimli olduğum birinin gelişmediği ni ogrendik.
Maşallah size rabbim sağlıklı büyütmenizi nasip etsin. Benimde iki embriyo inplantasiyonu yapıldı sonucu öğrenmeme 8 gün kaldı inşallah rabbim bizede nasip eder

Evet çift embriyo benim eşimin spermlerinde sorun var 41 yaşındayım ondan dolayı dedi bahçeci tüp bebek hastanesinde idik 8 gün kaldı inşallah rabbimin izniyle 1tanesi tutsun

Merhaba çok teşekkürler yazdığınız için beni ümitlendirdiniz inşallah benimde tutunur. Dua edin benim için lütfen Rabbim sizede hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Çok tesekkür ederim benimde çift embriyo idi. İkiside tuttu. Ams birinin kalbi zayıftı tek bebekle devam ediyoruz. Umarım sizinde tutar hamile oldugumdan beri her gün tanıdık tanımadık bütün bebek isteyenlere dua ediyorum.allahım tez zamanda tattırsın bu mutlulugu ve saglıkla dogurmayı nasip etsin

Evet çift embriyo benim eşimin spermlerinde sorun var 41 yaşındayım ondan dolayı dedi bahçeci tüp bebek hastanesinde idik 8 gün kaldı inşallah rabbimin izniyle 1tanesi tutsun
Insallah bebeginiz tutar ve eve saglikli bir bebek goturebilirsiniz. Bana tum doktorlarin soyledigi unicorn rahimli bir kadina asla cift embriy transferi yapilmamasi gerektigi oldu. Ikisinin tutma ihtimali riskli oluyormus.

Ay inşallah her isteyene hayırlısı ile nasip etsin çok mutlu oldum sizin adınıza önceden düşük yaşadım ama tedavisiz hamile kalmıştım burası çok büyük Ümit ışığı oldu rabbime sığınıyorum. İnşallah yazarım güzel haberimi bende burada.

Insallah bebeginiz tutar ve eve saglikli bir bebek goturebilirsiniz. Bana tum doktorlarin soyledigi unicorn rahimli bir kadina asla cift embriy transferi yapilmamasi gerektigi oldu. Ikisinin tutma ihtimali riskli oluyormus.
Şimdi bir arkadaşımız yazmış onara çift embriyo implantasiyonu yapılmış. İkiside tutmuş ilk başta ama sonra birinin kalbi zayıf olduğundan tek bebek gelişmiş maşallah şu an 25 haftalıkmış.Darısı başımıza inşallah tüm isteyenlerin .8 gün sonra paylaşacağım sizin ile inşallah güzel haber olur

Mutlaka yaz canım merakla ve umutla bekliyorum

bana da cift embriyo transferi yapildi birisi tuttu bebegim 37. Haftaya kadar geldi ancak kalbi durdu kaybettik. Sezaryen sirasinda rahim yapim farkedildi. Sonrasinda gorustigum perinatologlar da siki siki tembihledi asla cift embriyo yapilmamali. Senin rahmininn kapasitesi bir bebegi anca tasiyabilir diye. Tedavi oncesinde bilsek embriyomun tekini harcamazdik.

Kaybınız için çok üzüldüm. Şefaatçiniz olacak öbür dünyada. Evet rahmimiz ancak tek bebegı kaldırabiliyormuş. Benim doktorum sadece tutunma sansını artırmak için çift transfer etti. Öyle yapmasa hala deniyor olurduk. Zaten rahim tasıyamayacagını büyütmüyor. Bende Oldugu gibi.

Evet babada aynısını söyledi doktorum .Şansını artırmak için iki embriyo yerleştirdik diye. Hayırlısı inşallah sizin yaşadığınız mutluluğu rabbim babada nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…