- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Bende sol taraf var ama sağ taraftaki yapı körelmiş küçücük bi şeymiş doktorum öyle dedi. Ancak sağ tarafın bağlantısı olmasa da oradan salınan yumurta diğer tarafa atlayabiliyormuş öyle sadece soldan salınan yumurta ile gebelik değil her iki yönden de gebelik şansı varmış.Valla alti sene once cekildiigim rahim filminde hic bir problem yok bugun öğrendiğim yarim rahim tek tüp cok morelim.bozuldu ya
Yok.Yavrucuklarin oldumu peki
Linkini atabilirmisinMerhaba canim.oncelikle cok gecmis olsun. Sana tavsiyem bub portaldaki yazımı okumalısın
3 sene ince ya karisirmisim biraz o zaman çekildim doktor bakti hic bir şeyin yok dedinasıl ya 6 sene oncekı fılmde yarım oldugu belli degıl mi* yarım rahim dogustan olur yapısıklık olmasın sende?
transferin oldumuKızlar cumartesi transferim var dua bekliyorum sziden..
Merhaba canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Bende 6 haftalik hamileydim doktorum bana yarim ağzı yetmezliği var demişti başka bi doktorda bu kadar erken anlaşılmaz demişti senin nasil oldu kaçıncı haftada ogrendinMerhaba kızlar. Durum güncellemesi yapayım. Ben de yarım rahimliyim. Tüp bebek ile 2. Denememde hamile kaldım. Şu an 16. Haftadayım. Rahim ağzı kısalmaya başlamış hemen serklaj yapıldı ve çalışmamı yasakladı doktor. İnşallah işe yarar ve sağlıkla kucağıma alabilirim. Gebe kaldığınızda rahim ağzı kontrolünün sıklıkla yapılması lazım hep aklınızda olsun. Bazı doktorlar önemsemiyor maalesef.
Sağlıcakla gelir inşallah. Bende 11. Haftadayim.rahim kontrolü yapıldığında mi farkedildi yoksa siz öncesinde belirti bişey yaşayıp mi doktora gittiniz?Merhaba kızlar. Durum güncellemesi yapayım. Ben de yarım rahimliyim. Tüp bebek ile 2. Denememde hamile kaldım. Şu an 16. Haftadayım. Rahim ağzı kısalmaya başlamış hemen serklaj yapıldı ve çalışmamı yasakladı doktor. İnşallah işe yarar ve sağlıkla kucağıma alabilirim. Gebe kaldığınızda rahim ağzı kontrolünün sıklıkla yapılması lazım hep aklınızda olsun. Bazı doktorlar önemsemiyor maalesef.
Merhaba canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Bende 6 haftalik hamileydim doktorum bana yarim ağzı yetmezliği var demişti başka bi doktorda bu kadar erken anlaşılmaz demişti senin nasil oldu kaçıncı haftada ogrendin
Sağlıcakla gelir inşallah. Bende 11. Haftadayim.rahim kontrolü yapıldığında mi farkedildi yoksa siz öncesinde belirti bişey yaşayıp mi doktora gittiniz?
Bilgiler için teşekkürler.peki bu gibi durumda çalışma yasaklandiginda heyet raporu gibi bir şey mi veriyorlar.Yarım rahimli olunca zaten doktorum her zaman bebekten önce rahim ağzını kontrol ediyordu. Normal gebeler aylık giderken ben en fazla 3 haftada kontrole gidiyorum. Ölçümlerle belli olur. Belirtisi yokmuş ancak kanama veya suyun gelmesiyle kendini gösterir o zaman da çok geç olur dedi. O nedenle sizin hep aklınızda olsun. Ben şu an istirahatteyim. Çok oturmayın uzanın ayakta fazla kalmamaya çalışın.
Evet canım bir ay bir ay heyet raporu verecek doğuma kadar. Sen şimdiden dikkatli ol. Dik pozisyonda oturma. Her fırsatta uzanmaya çalış. Allah korusun bebişlerimizi vaktinde kucağımıza alalım.Bilgiler için teşekkürler.peki bu gibi durumda çalışma yasaklandiginda heyet raporu gibi bir şey mi veriyorlar.
Cok saol canim insaallah yine hamile kalırsam aklımda olsun onu bari saglikla kucağıma alirim insaallah. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canimYarım rahimli olunca zaten doktorum her zaman bebekten önce rahim ağzını kontrol ediyordu. Normal gebeler aylık giderken ben en fazla 3 haftada kontrole gidiyorum. Ölçümlerle belli olur. Belirtisi yokmuş ancak kanama veya suyun gelmesiyle kendini gösterir o zaman da çok geç olur dedi. O nedenle sizin hep aklınızda olsun. Ben şu an istirahatteyim. Çok oturmayın uzanın ayakta fazla kalmamaya çalışın.
Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımları için.insallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza.arada yine bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Evet canım bir ay bir ay heyet raporu verecek doğuma kadar. Sen şimdiden dikkatli ol. Dik pozisyonda oturma. Her fırsatta uzanmaya çalış. Allah korusun bebişlerimizi vaktinde kucağımıza alalım.
Bu arada söylemeyi unuttum. Ben tedavinin başından beri crinıne jeli hiç kesmedim. Şimdi kısalma olunca progestanı vajinal ve crinone jeli de kullanıyorum. Progesteron desteği önemli. Aklınızda olsun.Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımları için.insallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza.arada yine bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
12.haftada randevum o zamana kadar ilaçlara devam ediyorum bende.Bu arada söylemeyi unuttum. Ben tedavinin başından beri crinıne jeli hiç kesmedim. Şimdi kısalma olunca progestanı vajinal ve crinone jeli de kullanıyorum. Progesteron desteği önemli. Aklınızda olsun.
Ben tedavi sürecinde öok ilaç kullandım. Yaklaşık 8-9 haftalık çoğunu bıraktırdı. Ancak progesteron olayı bizim için şart. Muhtemelen 7. Aya kadar da devam edecek. Doktorun keserse yarım rahimli olduğunu hep hatırlat.12.haftada randevum o zamana kadar ilaçlara devam ediyorum bende.
Randevu almadan önce bilgi verdim ona göre aldım zaten.insallah ilgili çıkar aynı kişiyle devam ederimBen tedavi sürecinde öok ilaç kullandım. Yaklaşık 8-9 haftalık çoğunu bıraktırdı. Ancak progesteron olayı bizim için şart. Muhtemelen 7. Aya kadar da devam edecek. Doktorun keserse yarım rahimli olduğunu hep hatırlat.
İnşallah canım. Biz hep risk grubuyuz bunu hem hastanın hem de doktorun gözetmesi gerekir.Randevu almadan önce bilgi verdim ona göre aldım zaten.insallah ilgili çıkar aynı kişiyle devam ederim