YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Acayip bir durumdayım arkadaşım ikide bir toalet gidiyorum kontrol etmeye.eşimide strese sokmamak için bir tek burada paylaşıyorum Acayip bir durummuş ya
Canım aynen oyle olmustu peceteye silmesen camasırındada görürsün. O adet olacakmışcasına doluluk hep oluyor . Bence tuttu kendini rahatlat rahatlayamıyorsan bi test alve yap en azından için rahat eder

Evet benimde 8 gün ama petimde birşey yok fakat lavaboya gidip kontrol ettikçe toalet kağıdında koyu Kahfe su lekesi gibi öyle çok koyuda değil . Sizin ne kadar sürmüştü böyle mi olur ki bilemedim
Benim iki üç gün sürmüştü ama herkeste öyle olmuyor. Sadece bir kerebile gelebilir. Bir gün sürebilir değişir yani

Canım aynen oyle olmustu peceteye silmesen camasırındada görürsün. O adet olacakmışcasına doluluk hep oluyor . Bence tuttu kendini rahatlat rahatlayamıyorsan bi test alve yap en azından için rahat eder
Arkadaşım allah rağzı olsun yarın eşime çaktırmadan gidip test alacağım inşallah dediğin gibi çıkar .Rahatlattın beni rabbim senden rağzı olsun

Son düzenleme:
Benim de 8. Gün crinone jelin tortuları kahverengine dönmüştü. 9. Gün idrarda ve kanda öğrenmiştim. Tutunma belirtisi bence. Ama benim 5. Gün embriyosuydu. Kasıklar vs o tarz belirtilere çok takılma belirti için çok erken çünkü.

Cnm seni dinledim test yaptım ve 8 dakika sonra baka bildim eşimden sakladım o da stres olmasın diye ve dediğin gibi test pozitiv çok uçuk pembe ikinci çizgi. İnşallah test yanılmıyordur hala inanamıyorum . Yarın bir test daha yapıp öyle döyliycam sanırım Çok teşekkür ederim sana . Birde koyu Kahfe ara ara alıntım devam ediyor hala

yasasın cok sevindim canım.evet hamilesin o çizgi gittikçe koyulasacak. Test yanılmaz. Kahve akıntıdan hiç endişe etme canım bir hafta bile sürebilir. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Rica ederim kuzum ben ne yaptım ki. Böyle haberler alınca bende cok mutlu oluyorum.

Çok çok sevindim hayırlı olsun. İçi

Çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla. Testin yanılacağını sanmam. Birkaç güne kanla netleşir zaten.

Çok çok sevindim hayırlı olsun. İçi

Çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla. Testin yanılacağını sanmam. Birkaç güne kanla netleşir zaten.
Allah rağzı olsun .Amin inşallah rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip Ersin.Rabbim hayırlısı ile her isteyene nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…