- 8 Ağustos 2020
- 67
- 50
- 45
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Evet benimde 8 gün ama petimde birşey yok fakat lavaboya gidip kontrol ettikçe toalet kağıdında koyu Kahfe su lekesi gibi öyle çok koyuda değil . Sizin ne kadar sürmüştü böyle mi olur ki bilemedimTam 8.gün lekelenmen olmus aynı benim gibi o gün test yapıp pozitifi görmüştüm
Kasıklarınızda adet gelicek gibi bi iki gün önce belirti olmuşumdur sizde birdeTam 8.gün lekelenmen olmus aynı benim gibi o gün test yapıp pozitifi görmüştüm
Acayip bir durumdayım arkadaşım ikide bir toalet gidiyorum kontrol etmeye.eşimide strese sokmamak için bir tek burada paylaşıyorum Acayip bir durummuş yaKasıklarınızda adet gelicek gibi bi iki gün önce belirti olmuşumdur sizde birde
Canım aynen oyle olmustu peceteye silmesen camasırındada görürsün. O adet olacakmışcasına doluluk hep oluyor . Bence tuttuAcayip bir durumdayım arkadaşım ikide bir toalet gidiyorum kontrol etmeye.eşimide strese sokmamak için bir tek burada paylaşıyorum Acayip bir durummuş ya
Benim iki üç gün sürmüştü ama herkeste öyle olmuyor. Sadece bir kerebile gelebilir. Bir gün sürebilir değişir yaniEvet benimde 8 gün ama petimde birşey yok fakat lavaboya gidip kontrol ettikçe toalet kağıdında koyu Kahfe su lekesi gibi öyle çok koyuda değil . Sizin ne kadar sürmüştü böyle mi olur ki bilemedim
Adet belirtisi gebelik belirtisi aynı hiç takılma ona.Kasıklarınızda adet gelicek gibi bi iki gün önce belirti olmuşumdur sizde birde
Arkadaşım allah rağzı olsun yarın eşime çaktırmadan gidip test alacağım inşallah dediğin gibi çıkar .Rahatlattın beni rabbim senden rağzı olsunCanım aynen oyle olmustu peceteye silmesen camasırındada görürsün. O adet olacakmışcasına doluluk hep oluyor . Bence tuttukendini rahatlat rahatlayamıyorsan bi test alve yap en azından için rahat eder
Benim de 8. Gün crinone jelin tortuları kahverengine dönmüştü. 9. Gün idrarda ve kanda öğrenmiştim. Tutunma belirtisi bence. Ama benim 5. Gün embriyosuydu. Kasıklar vs o tarz belirtilere çok takılma belirti için çok erken çünkü.Üçüncü gün embriyoları bu gün 8 gün implatasiyondan sonra şefav kahferengi.sık sık toaletr gidiyorum sildikçe toalet kağıdında belli oluyor arada böyle pıhtı gibi kahferenhi pıhtı gibi minik parçalar var ve şefav Kahfe renk.dün ve ondan önce ki gün kasıklarımda gerginlik vardı bu gün yok diyecek kadar az kasıkgerginliğim.
İnşallah tutunmadırBenim de 8. Gün crinone jelin tortuları kahverengine dönmüştü. 9. Gün idrarda ve kanda öğrenmiştim. Tutunma belirtisi bence. Ama benim 5. Gün embriyosuydu. Kasıklar vs o tarz belirtilere çok takılma belirti için çok erken çünkü.
Cnm seni dinledim test yaptım ve 8 dakika sonra baka bildim eşimden sakladım o da stres olmasın diye ve dediğin gibi test pozitiv çok uçuk pembe ikinci çizgi. İnşallah test yanılmıyordur hala inanamıyorum . Yarın bir test daha yapıp öyle döyliycam sanırımCanım aynen oyle olmustu peceteye silmesen camasırındada görürsün. O adet olacakmışcasına doluluk hep oluyor . Bence tuttukendini rahatlat rahatlayamıyorsan bi test alve yap en azından için rahat eder
Cnm seni dinledim test yaptım ve 8 dakika sonra baka bildim eşimden sakladım o da stres olmasın diye ve dediğin gibi test pozitiv çok uçuk pembe ikinci çizgi. İnşallah test yanılmıyordur hala inanamıyorum . Yarın bir test daha yapıp öyle döyliycam sanırım❤Çok teşekkür ederim sana . Birde koyu Kahfe ara ara alıntım devam ediyor hala
Tmm dışarıdayım eve geçince atacağım hemenTestini atsana buraya
Yazılarınız ve bilgiler için çok teşekkürlerBenim de 8. Gün crinone jelin tortuları kahverengine dönmüştü. 9. Gün idrarda ve kanda öğrenmiştim. Tutunma belirtisi bence. Ama benim 5. Gün embriyosuydu. Kasıklar vs o tarz belirtilere çok takılma belirti için çok erken çünkü.
Testini atsana buraya
Merhaba mümkün olduğunca görünür olsun diye çabaladım yarın tekrar yapacağım garanti olsun diye hala lekelenmekteyim az az
Cnm seni dinledim test yaptım ve 8 dakika sonra baka bildim eşimden sakladım o da stres olmasın diye ve dediğin gibi test pozitiv çok uçuk pembe ikinci çizgi. İnşallah test yanılmıyordur hala inanamıyorum . Yarın bir test daha yapıp öyle döyliycam sanırım❤Çok teşekkür ederim sana . Birde koyu Kahfe ara ara alıntım devam ediyor hala
Allah rağzı olsun .Amin inşallah rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip Ersin.Rabbim hayırlısı ile her isteyene nasip etsin inşallahÇok çok sevindim hayırlı olsun. İçi
Çok çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıcakla. Testin yanılacağını sanmam. Birkaç güne kanla netleşir zaten.
Gördüm çizgiyi ben burdayım anne diyorMerhaba mümkün olduğunca görünür olsun diye çabaladım yarın tekrar yapacağım garanti olsun diye hala lekelenmekteyim az azHala algılayamıyorum rabbim yanımızda olsun inşallah.Hsyırlısı ile nasip etsin babada her isteyende ❤