YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

OFF KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM YARIM RAHIMLI OLDUĞUMU OGRENELI BIR AY OLDU SIMDI ONUMUZDEKI ADETTE TRANSFER OLUCAM AMA COK KORKUYORUM COK TEDIRGINIM BU DURUMDAAYKEN BİR EVLAT SAHİBİ OLAMAYACAĞIM DİYE HAMİLE KALAMAM DİYE AMA KENDILIGINDEN 3 HAMİLELİĞİM VAR YARIM RAHIMLI OLDUGUMU BILMEDEN 13 HAFTAYA KADAR GELMIŞ BIR GEBELIIĞIMDE VAR AAMA YINEDE KORKULARIMA ENGEL OLAMIYORUM

Canım korkma inşallah herşeyin güzel olacağını düşün bak ne güzel kendi başına hamile kalabilmişsin bu çok önemli bende yarım rahimle ilk denememde hamile kaldım ve sağlıkla kavuştum oğluma sende bu sefer inşallah kavuşursun bebeğine

Ya ben şimdi ikinciyi düşünüyorum birincisinde benim hamileliğimde çok zor geçti 9 ay boyunca yattım acaba ikincisi de öyle olur mu yoksa rahim genişlediği için daha rahat mı geçer hamilelik yarım rahim olup ikinciyi doğuran arkadaşlar yazabilir mı

A allahtan umut kesilmez senin bütün gebeliklerin kalp atışı durduğu için mı sonlandı
BEN ILK UCUNDE KALP ATIŞI DUYMADIM BIRINCI BOS GEBELIK OLDU IKINCI KESE VARDI BIR HAFTA SONRA KALP ATISI İÇİN GİDİCEKTİM DÜŞÜK OLDU BİRİ KİMYASAL OLDU EN SONUNCU GEBELİĞİM GAYET NORMAL GİDERKEN 13 HAFTADA KAFATASININ ON KISMI OLUŞMAMIŞTI GEBELİĞİ SONLANDIRDILAR

SERKLAJ FALAN ATILDIMI ,KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ NORMAL MI SEZERYANMİ OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…