- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 32
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Heyet raporu alinca SGK geri odeme yapiyomu kizlarEvet canım bir ay bir ay heyet raporu verecek doğuma kadar. Sen şimdiden dikkatli ol. Dik pozisyonda oturma. Her fırsatta uzanmaya çalış. Allah korusun bebişlerimizi vaktinde kucağımıza alalım.
Nasıl geri ödeme? Ben kamu çalışanıyım normal maaşım yatacak herhalde herhangi bir kesinti olmuyor.Heyet raporu alinca SGK geri odeme yapiyomu kizlar
11+3 şimdilik iyi gidiyor.sizinKaç haftalik oldunuz nasil gidiyor
Ben tüp bebek tedavise başladım yumurtaların toplandı bir ay dinlenme verdi adet olunca transfere gidicem11+3 şimdilik iyi gidiyor.sizin
Hayırlı olsun.kac yumurta toplandı kaçı donduruldu kaçıncı günBen tüp bebek tedavise başladım yumurtaların toplandı bir ay dinlenme verdi adet olunca transfere gidicem
Tesekkur ederim toplamda 39 toplandı besinci gune 15 tane gitti 15 tane dondurulduHayırlı olsun.kac yumurta toplandı kaçı donduruldu kaçıncı gün
Maşallah ne güzel.Geriye tutanmalari kaldi inşallah.Tesekkur ederim toplamda 39 toplandı besinci gune 15 tane gitti 15 tane donduruldu
Aynen adet olunca gidicem bakalimMaşallah ne güzel.Geriye tutanmalari kaldi inşallah.
Oldu canım ama negatif maleseftransferin oldumu
Canım korkma inşallah herşeyin güzel olacağını düşün bak ne güzel kendi başına hamile kalabilmişsin bu çok önemli bende yarım rahimle ilk denememde hamile kaldım ve sağlıkla kavuştum oğluma sende bu sefer inşallah kavuşursun bebeğineOFF KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM YARIM RAHIMLI OLDUĞUMU OGRENELI BIR AY OLDU SIMDI ONUMUZDEKI ADETTE TRANSFER OLUCAM AMA COK KORKUYORUM COK TEDIRGINIM BU DURUMDAAYKEN BİR EVLAT SAHİBİ OLAMAYACAĞIM DİYE HAMİLE KALAMAM DİYE AMA KENDILIGINDEN 3 HAMİLELİĞİM VAR YARIM RAHIMLI OLDUGUMU BILMEDEN 13 HAFTAYA KADAR GELMIŞ BIR GEBELIIĞIMDE VAR AAMA YINEDE KORKULARIMA ENGEL OLAMIYORUM
normal mi oldu tup bebeklemi kaldınızCanım korkma inşallah herşeyin güzel olacağını düşün bak ne güzel kendi başına hamile kalabilmişsin bu çok önemli bende yarım rahimle ilk denememde hamile kaldım ve sağlıkla kavuştum oğluma sende bu sefer inşallah kavuşursun bebeğine
İlki normaldi onda kalp atışı durdu ikinci tüp bebektinormal mi oldu tup bebeklemi kaldınız
BEN ILK UCUNDE KALP ATIŞI DUYMADIM BIRINCI BOS GEBELIK OLDU IKINCI KESE VARDI BIR HAFTA SONRA KALP ATISI İÇİN GİDİCEKTİM DÜŞÜK OLDU BİRİ KİMYASAL OLDU EN SONUNCU GEBELİĞİM GAYET NORMAL GİDERKEN 13 HAFTADA KAFATASININ ON KISMI OLUŞMAMIŞTI GEBELİĞİ SONLANDIRDILARA allahtan umut kesilmez senin bütün gebeliklerin kalp atışı durduğu için mı sonlandı
SERKLAJ FALAN ATILDIMI ,KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ NORMAL MI SEZERYANMİ OLDUYa ben şimdi ikinciyi düşünüyorum birincisinde benim hamileliğimde çok zor geçti 9 ay boyunca yattım acaba ikincisi de öyle olur mu yoksa rahim genişlediği için daha rahat mı geçer hamilelik yarım rahim olup ikinciyi doğuran arkadaşlar yazabilir mı
Yok serklâj falan atılmadı 37.haftada sezeryanla doğum yaptımSERKLAJ FALAN ATILDIMI ,KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ NORMAL MI SEZERYANMİ OLDU
DARISI BİZE İNŞALLAHHHH :)Yok serklâj falan atılmadı 37.haftada sezeryanla doğum yaptım