YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

bana da cift embriyo transferi yapildi birisi tuttu bebegim 37. Haftaya kadar geldi ancak kalbi durdu kaybettik. Sezaryen sirasinda rahim yapim farkedildi. Sonrasinda gorustigum perinatologlar da siki siki tembihledi asla cift embriyo yapilmamali. Senin rahmininn kapasitesi bir bebegi anca tasiyabilir diye. Tedavi oncesinde bilsek embriyomun tekini harcamazdik.
Yaa çok üzüldüm inşallah nidaya olur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin.Bende düşük yaşadım ve o duyguyu biliyorum.Rabbim bizlerde nasip eder inşallah

Kaybınız için çok üzüldüm. Şefaatçiniz olacak öbür dünyada. Evet rahmimiz ancak tek bebegı kaldırabiliyormuş. Benim doktorum sadece tutunma sansını artırmak için çift transfer etti. Öyle yapmasa hala deniyor olurduk. Zaten rahim tasıyamayacagını büyütmüyor. Bende Oldugu gibi.
Tesekkur ederim. Hissediyorum zaten bebegim benimle hep.
Benim bir de transfer edilen embriyolarim genetik taramali idi. Yani bundan sonra hep tek tek transfer edilsin dediler.

Yaa çok üzüldüm inşallah nidaya olur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin.Bende düşük yaşadım ve o duyguyu biliyorum.Rabbim bizlerde nasip eder inşallah
Oncesinde uc kaybim daha oldu erken haftalarda inanin onlar leblebi sekermis bu cok cok farkli. Asla kiyaslayamiyorum bile. Size de tavsiyem ne kadar alaninda uzman prof unlu bilinmis populer de olsa tek doktor ile kalmayin mutlaka ikinci bir doktorunuz olsun. Htta bu mumkun ise riskli gebelik doktoru olsun.

Maşallah size rabbim sağlıklı büyütmenizi nasip etsin. Benimde iki embriyo inplantasiyonu yapıldı sonucu öğrenmeme 8 gün kaldı inşallah rabbim bizede nasip eder 🥰🤲
Hayırlısı olsun hakkınızda benimde 2 adet transfer edilmişti biri tuttu çok şükür.ben dayanamadım 12. Günü bekleyemedim acilde kan verdim 8. Günde öğrendim pozitif olduğunu.

Arkadaşlar olumsuz düşünmeyin rahim esnek bir yapıda ve çok güçlü bir organ. Normal rahimliler çoğul gebelikte(4-5 tane bile) taşıyabiliyorsa bizler de tek bebeği çok rahat tasiyabiliriz belki ikiz bile tasiyabiliriz evet risk ama olamaz diye bir şey yok.Ben hamileligim boyunca hiç dusuk riski yaşamadım çok şükür ama preeklemsi olduğum için 37 de almak zorunda kaldı doktorum. Hepiniz olumlu pozitif sonuç alip hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah.

Oncesinde uc kaybim daha oldu erken haftalarda inanin onlar leblebi sekermis bu cok cok farkli. Asla kiyaslayamiyorum bile. Size de tavsiyem ne kadar alaninda uzman prof unlu bilinmis populer de olsa tek doktor ile kalmayin mutlaka ikinci bir doktorunuz olsun. Htta bu mumkun ise riskli gebelik doktoru olsun.
Evet haklısınız benim düşük erkendi. Tavsiyenize kulak vereceğim muhakkak.

Arkadaşlar olumsuz düşünmeyin rahim esnek bir yapıda ve çok güçlü bir organ. Normal rahimliler çoğul gebelikte(4-5 tane bile) taşıyabiliyorsa bizler de tek bebeği çok rahat tasiyabiliriz belki ikiz bile tasiyabiliriz evet risk ama olamaz diye bir şey yok.Ben hamileligim boyunca hiç dusuk riski yaşamadım çok şükür ama preeklemsi olduğum için 37 de almak zorunda kaldı doktorum. Hepiniz olumlu pozitif sonuç alip hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah.
İnşallah okudukça ümitleniyorum🤗 inanın şu 8 gün çabucak geçsin istiyorum hayırlısı ile geçsin inşallah 🤲🏻❤️

Tesekkur ederim. Hissediyorum zaten bebegim benimle hep.
Benim bir de transfer edilen embriyolarim genetik taramali idi. Yani bundan sonra hep tek tek transfer edilsin dediler.
Çok zor olmalı benimde 6 kaybım var ama erken haftalarda. Gercekten kıyaslanmaz yasadıgız cok cok zor. İnşallah bu kez sağlıkla kucagınıza almak nasip olur.💕🙏🙏

Hayırlısı olsun hakkınızda benimde 2 adet transfer edilmişti biri tuttu çok şükür.ben dayanamadım 12. Günü bekleyemedim acilde kan verdim 8. Günde öğrendim pozitif olduğunu.
Bende de 8. Gün leke gelmişti ve test yapmıştım ğozitifi görünce dünyalar benim olmustu. İnşallah G Gunesin Dogusu ndan da güzel haberler alacagız🙏🙏🙏

Merhaba 🤩transferin kacıncı günü? Test filan yaptın mu?
Merhaba Transferim geçen hafta çarşamba oldu yarın adetim günü.şimdi kontrol ettim lekelenmişim adet öncesi mi tutunma kanamasını bilemiyorum. Son iki gün kasıklarımda bir gerginlik vardı.Fakat bu gün yok öyle ,sanırım bugün yarın belli olacak. Benim derdim test günü değil adet günüm geçer ise inşallah zaten tutunma olmuş demektir.inanılmaz bir stres var üzerimde.Rabbim hayırlısını eyledin inşallah.Ama zaten şu ana kadar tutundu ise tutunmuştur bu saatten sonra olmadı işedi adetim gelir.Dua edin inşallah iyi haberdir.Bir umut işte 🤲🏻❤️

Kızlar sanırım adetim geliyor çünkü o şefav kan sildikçe devam ediyor Olmadı nasipte yokmuş. Sağlık olsun diye bilecek hiç birşey bulamıyorum 😔

Kızlar sanırım adetim geliyor çünkü o şefav kan sildikçe devam ediyor Olmadı nasipte yokmuş. Sağlık olsun diye bilecek hiç birşey bulamıyorum 😔
Canım tüp bebekse muhtemelen progestan kullanıyorsun. progestan kullanırken adet olmazsın. Gelen kan nasıl açık mı koyu mu rengi? Transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu?

Canım tüp bebekse muhtemelen progestan kullanıyorsun. progestan kullanırken adet olmazsın. Gelen kan nasıl açık mı koyu mu rengi? Transferin kaçıncı günü? Kaçıncı gün embriyosu?
Üçüncü gün embriyoları bu gün 8 gün implatasiyondan sonra şefav kahferengi.sık sık toaletr gidiyorum sildikçe toalet kağıdında belli oluyor arada böyle pıhtı gibi kahferenhi pıhtı gibi minik parçalar var ve şefav Kahfe renk.dün ve ondan önce ki gün kasıklarımda gerginlik vardı bu gün yok diyecek kadar az kasıkgerginliğim.

Üçüncü gün embriyoları bu gün 8 gün implatasiyondan sonra şefav kahferengi.sık sık toaletr gidiyorum sildikçe toalet kağıdında belli oluyor arada böyle pıhtı gibi kahferenhi pıhtı gibi minik parçalar var ve şefav Kahfe renk.dün ve ondan önce ki gün kasıklarımda gerginlik vardı bu gün yok diyecek kadar az kasıkgerginliğim.
İğine verdiler sabah akşam .evet ilaçlar da kullanıyorum

Merhaba Transferim geçen hafta çarşamba oldu yarın adetim günü.şimdi kontrol ettim lekelenmişim adet öncesi mi tutunma kanamasını bilemiyorum. Son iki gün kasıklarımda bir gerginlik vardı.Fakat bu gün yok öyle ,sanırım bugün yarın belli olacak. Benim derdim test günü değil adet günüm geçer ise inşallah zaten tutunma olmuş demektir.inanılmaz bir stres var üzerimde.Rabbim hayırlısını eyledin inşallah.Ama zaten şu ana kadar tutundu ise tutunmuştur bu saatten sonra olmadı işedi adetim gelir.Dua edin inşallah iyi haberdir.Bir umut işte 🤲🏻
Canım adet günün tüp işlemlerinden dolayı değişiyor ve kullandıgın ilaclar adet olmanı engelliyor dolayısıyla adet günü yanıltır. Leke geldiyse tutunmustur arkadasım idrar testi yapsan cıkar hayırlısıyla inşallah stres yok unut stresi😄🥰

X