YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

ya bakma sen kım akıldan cıkarmıs ki . bende cıkaramıyorum. ama hamıle kaldıgım zamanlarda baska sıkıntılarla mesguldu kafam ondan düşünemedim :) kuzummm umutsuzluk mu o da neee. sakınn haa. her zaman umut var. vakti gelince olacak. insanlar 5-6 kere tüp deniyor ümitsizliğe kapılmıyor. sen tek seferde dibe vurdum diyorsun. deme . kendini üzme bence cok yakın bir zamanda alacaksın güzel haberi :) çokkk aminnn

Çok teşekkür ederim Canım. Allah hayırlısıyla her isteyene nasip etsin

üyeliğinizin aktif olmasına sevindim.
bende yarım rahimliyim. 1 kimyasal yaşadım aradan 4 5 ay geçti doğal hamile kaldım ondan da embriyo gelişmediği için kürtaj oldum. bunların öncesinde de 3 tüp tedavim vardı sizin kürtaj sebebiniz neydi

Arkadaslar merhaba bende yarim rahim oldugumu ogrendim. Bir kimyasal birtane de bes haftalik dusugum var. haftaya hiteroskopi yapilacak varmidir bizim gibi olan ve saglikli dogum yapanlar

merhaba bayanlar

bende yarım rahmliyim. burdan yaşadıklarınızı tedavilerinizi ...vs paylaşırsanız bizde tecrübe edelim. süreç nasıl olacak biraz bilgi sahibi oluruz.
Merhaba canim bende yarim rahimliyim haftaya hiteroskopi yapilacak bana sen ne asamadasin suan

Canim mCanim merhaba hamilelige engel degil ama doktorum ya surekli dusuk olur yada erken dogum dogum olur dedi bende yarim rahimliymisim yeni ogrendim yani saglikli bir sekilde cocuk dunyaya getirmek biraz zormus. Bende haftaua hiyereoskopi olucam kesin tani ozMN konulacakmism bends bes jaftalikken dusuk yaptim birde kimyasal gebeligim var pihtilasmada var siam tedavi asamasindahim bakalim nolur

Merhaba kızlar 1.5. yıl kadar doğal yoldan bebek sahibi olmayı denedik olmayınca rahim filmi çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim daha fazla vakit kaybı olmasın diye aşılama yaptırdık ve tutmadı 2. aşılamaya 1 ay ara verdik ve o arada kendiliğimden hamile kaldım.doktorum 6.haftadan itibaren heyet raporu verdi ve çalışmamı istemedi kesinlikle yorulmayacaksın ayakta durmayacaksın dedi. 6. haftadan itibaren doğuma kadar progestan hap kullandım.ilk 3 ay 2 kere hafif kanamam oldu ozamanda progestana ilave proluton depot iğne kullandım.12 haftadan sonra kanamam olmadı ama gebelik ilerledikçe bacak bel kalça ağrılarım arttı kasılmalarım erken başladı magnezyuma başladım.30 haftaya kadar kendimi yormamak şartıyla dışarı çıktım bebeğimin alışverişlerini yaptım.bu arada annem hep yanımdaydı evde yemekti bulaşıktı hiç uğraşmadım.bu arada cinsel ilişkide yasaktı.
bu şekilde 34+3 haftaya kadar gelebildim.bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yok. doğsa bile yaşama sansı çok yüksek diyor doktor.artık hep yatıyorum hareketlerim çok kısıtlandı ağrılarım çok fazla ama razıyım inşallah 38 haftayı görürüm.
umudunuzu hiç kaybetmeyin kızlar ve bol bol dua edin

Ne güzel bana da hep hamileliğe engel değil dedi ama 1.5 yıldır hiç olmadı. Ben umudumu yitiriyorum sanırım artık. 3 kez aşılama oldu hiç birinde olmadı. Artık yatarak geçirmeye de razıyım ama elden bişey gelmiyo. 12 Nisanda yazmışsın sanırım artık doğmuştur bebeğin,inşallah sağlıklı sıhhatli almışsındır kucağına :) Mucizeni mis gibi kokla hepimizin yerine ben bu süreci evdeki tüylü kızıma bol bol sarılarak atlatabiliyorum. Hayvanlar iyi ki varlar :)

Ya sen ne güzel moral verdin canım benim saglıkla gelsin bebişin az kalmış kuzum vaktıyle gelsin inşallah

bebeğimi kucağıma aldım 39+1 de sezeryan doğum yaptım.doktor bile şaşırdı ben bu haftaya kadar gelebileceğini düşünmüyordum dedi aynı şekilde doktorların söylediğine göre bende düşünmüyordum bu yüzden biraz stresli bir hamilelik geçirdim ama geçti gitti çok şükür benimde 4 tane kedim var aynı senin gibi zor günleri onlarla atlattım beni rahatlatan tek şey onlar oldu

Bende tüp bebek ile dün pozitif sonucu aldım.Ama düşük olma ihtimalleri beni korkutuyor.41.haftaya kadar gideni de olmuş doktorun dediği.insallah bizde süreci atlatırız.Ben normal yaşantımda devam ediyordum ama sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor.

Naptın canım bebeğine sağlıkla kavuşmuşsundur inşallah ben 36haftalıkken acil sezeryanla doğum yaptım oğlum şu an 1 yaşına girdi

kizlarrrr alti senelik evliyim bir bos gebelik ,bir dusuk bir kimyasal birde ensefalosel teshisli dort kaybim var tüp bebek tedavisine basladim ve bugun yarim rahim oldugumu ogrendim lutfen bilgi verirmisiniz cok uzgunum

kizlarrrr alti senelik evliyim bir bos gebelik ,bir dusuk bir kimyasal birde ensefalosel teshisli dort kaybim var tüp bebek tedavisine basladim ve bugun yarim rahim oldugumu ogrendim lutfen bilgi verirmisiniz cok uzgunum
Tup Bebek tedavisine De baslamsiin bak lutfen moralini yuksek tutmalisin. Bu Rahim yapisi normal gebelik icin engel degilmis ben de sonradan ogrendim. Bu rahimle uc kez kendim gebe kalabildim. Konustugum tum doktorlar sorun olmadigini soylediler hep.

Tup Bebek tedavisine De baslamsiin bak lutfen moralini yuksek tutmalisin. Bu Rahim yapisi normal gebelik icin engel degilmis ben de sonradan ogrendim. Bu rahimle uc kez kendim gebe kalabildim. Konustugum tum doktorlar sorun olmadigini soylediler hep.
Valla alti sene once cekildiigim rahim filminde hic bir problem yok bugun öğrendiğim yarim rahim tek tüp cok morelim.bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…