- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
-
- Konu Sahibi seyitbebek
Alla alla rahimden dolayı mı acaba merak ettim şimdihepsine bakıldı. hafıf pıhtılasma varmıs.ama bu düşüğe neden olmaz dedi doktorum. yani birşey bulamadılar.
sanmam cuku yarım rahim ilerleyen haftakarda erken dogyma neden oluyorusAlla alla rahimden dolayı mı acaba merak ettim şimdi
Anladım canım bencede öyledir.sanmam cuku yarım rahim ilerleyen haftakarda erken dogyma neden oluyorus
Benimde cd de pc de yok bende merak ediyorum aslında .hepimizin allah yardımcısı olsun bende bayagı arastırdım sitede de pek kimse yok . bazıları yatarak geciriyormus gebeliğiniz size doktorunuz öyle bişeyler dedimi kızlar* birde rahim filminiz duruyorsa foto çekip buraya atmanız mümkün mü cok merak ediyorum.
Bir yarın olsa keseyi görsem içim bir oh dese çok mutlu olacam . Ellerini kollarını görmek çok farklı bir mutluluk allah hepimize nasip etsinSchonerDuft Canım sende çok uğraşmışsın.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsun birbirimize dua edelim ben artık aklıma geldikçe sana dua edicem çok zor insanın uğraşip uğraşıp bi sonuç alamaması ben en son kontrolümde dün bebişimin elini ayağını gördüm bu saatten sonra kaybedersem çok üzülürüm o elini ayağını görünce içimdeki annelik duygusu çok fazla arttı inşallah sende o günleri görürsün ne demek istediğimi çok iyi anlıycaksın
Canım ben insnıyotum o günleride göreceksin yarın haber ver meraktayım bendeBenimde cd de pc de yok bende merak ediyorum aslında .
Bir yarın olsa keseyi görsem içim bir oh dese çok mutlu olacam . Ellerini kollarını görmek çok farklı bir mutluluk allah hepimize nasip etsin
Ok canım haber veririm yarınCanım ben insnıyotum o günleride göreceksin yarın haber ver meraktayım bende
Seni de benim topigime etiketleyim canım bu topik aktif değil olur mumerhaba bayanlar
bende yarım rahmliyim. burdan yaşadıklarınızı tedavilerinizi ...vs paylaşırsanız bizde tecrübe edelim. süreç nasıl olacak biraz bilgi sahibi oluruz.
Hiç üzme kendini yarım rahimli olmak tek tüplü olmak anne olmamıza engel değil canım. Moralini yüksek tut sadeceKızlar merhabalar. Ben de yarım rahimliyim. 2 yumurtalık ve tek tüpüm var. Hiç hamile kalamadım. 1 aşılama 1 tüp yaptırdım negatif. Galiba hiç anne olamayacağım. İçimde kocaman bir boşluk var. Ne yapacağımı bilmiyorum
Doktorlar da normal yoldan olabilri dedi ama yıllardır bekliyorum. Şimdi bir alılama daha yapıp rapor çıkartıp galiba yaza tüp deneyeceğim tekrar. Ama çok umutsuzum. Allah kimseyi evletla sınamasınHiç üzme kendini yarım rahimli olmak tek tüplü olmak anne olmamıza engel değil canım. Moralini yüksek tut sadece
Canım nasılsın. Gectimi agrıların ?adet oldun mu?hcg sıfırlandı mı?Hiç üzme kendini yarım rahimli olmak tek tüplü olmak anne olmamıza engel değil canım. Moralini yüksek tut sadece
Adet olmadım ama kistten ağrım çok ayağıma kadar indi ağrı iğne vuruldum bugün ana ağrı hiç kesilmediCanım nasılsın. Gectimi agrıların ?adet oldun mu?hcg sıfırlandı mı?
bende iyiyim canım ilk fırsatta doktora gıdecegım tüp bebek yapmaya karar verdik. bakalım nasıl bır surec olacak.Adet olmadım ama kistten ağrım çok ayağıma kadar indi ağrı iğne vuruldum bugün ana ağrı hiç kesilmedihcg sıfır sanırım ya hiç ağrıdan sonuca bakmak aklıma gelmedi. Sen nasılsın
canım aynı durumdayız bende yarım rahim iki yumurtalık ve tek tüple üç kere hamile kaldım aama maalesef kaybettim. buyuk ıhtımal senınde stresten olmuyordur. klasik olacak ama baska seylere odaklan aklından cıkar o zaman olur . yada tüp bebek iyi bir çözüm olabilir.Kızlar merhabalar. Ben de yarım rahimliyim. 2 yumurtalık ve tek tüpüm var. Hiç hamile kalamadım. 1 aşılama 1 tüp yaptırdım negatif. Galiba hiç anne olamayacağım. İçimde kocaman bir boşluk var. Ne yapacağımı bilmiyorum
Siz neden kaybettiniz bebeklerinizi düşük falanmıydıcanım aynı durumdayız bende yarım rahim iki yumurtalık ve tek tüple üç kere hamile kaldım aama maalesef kaybettim. buyuk ıhtımal senınde stresten olmuyordur. klasik olacak ama baska seylere odaklan aklından cıkar o zaman olur . yada tüp bebek iyi bir çözüm olabilir.
Yarım rahimli oluşum dışında bi sebwp yok gibi tahlillerde birşey cıkmadıSiz neden kaybettiniz bebeklerinizi düşük falanmıydı
Rabbim yardımcın olsun.En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallahYarım rahimli oluşum dışında bi sebwp yok gibi tahlillerde birşey cıkmadı
Hepimiz için inşallah canımRabbim yardımcın olsun.En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
Sonu gelmese de hamilelik elde etmiş olmak bile çok güzel bence. Benim kapalı tüp tarafındaki yunurtalığım daha aktif malesef. Tek umudum tüptü o da olmayınca iyice umutsuzluğa düştüm. Şu akıldan çıkrma işini de hiç başaramadım nasıl olacak bilmiyorum. Dipteyim sondayımcanım aynı durumdayız bende yarım rahim iki yumurtalık ve tek tüple üç kere hamile kaldım aama maalesef kaybettim. buyuk ıhtımal senınde stresten olmuyordur. klasik olacak ama baska seylere odaklan aklından cıkar o zaman olur . yada tüp bebek iyi bir çözüm olabilir.