YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Benimde cd de pc de yok bende merak ediyorum aslında .
Bir yarın olsa keseyi görsem içim bir oh dese çok mutlu olacam . Ellerini kollarını görmek çok farklı bir mutluluk allah hepimize nasip etsin

Benimde cd de pc de yok bende merak ediyorum aslında .

Bir yarın olsa keseyi görsem içim bir oh dese çok mutlu olacam . Ellerini kollarını görmek çok farklı bir mutluluk allah hepimize nasip etsin
Canım ben insnıyotum o günleride göreceksin yarın haber ver meraktayım bende

merhaba bayanlar

bende yarım rahmliyim. burdan yaşadıklarınızı tedavilerinizi ...vs paylaşırsanız bizde tecrübe edelim. süreç nasıl olacak biraz bilgi sahibi oluruz.

merhaba bayanlar

bende yarım rahmliyim. burdan yaşadıklarınızı tedavilerinizi ...vs paylaşırsanız bizde tecrübe edelim. süreç nasıl olacak biraz bilgi sahibi oluruz.
Seni de benim topigime etiketleyim canım bu topik aktif değil olur mu

Kızlar merhabalar. Ben de yarım rahimliyim. 2 yumurtalık ve tek tüpüm var. Hiç hamile kalamadım. 1 aşılama 1 tüp yaptırdım negatif. Galiba hiç anne olamayacağım. İçimde kocaman bir boşluk var. Ne yapacağımı bilmiyorum

Hiç üzme kendini yarım rahimli olmak tek tüplü olmak anne olmamıza engel değil canım. Moralini yüksek tut sadece

Hiç üzme kendini yarım rahimli olmak tek tüplü olmak anne olmamıza engel değil canım. Moralini yüksek tut sadece
Doktorlar da normal yoldan olabilri dedi ama yıllardır bekliyorum. Şimdi bir alılama daha yapıp rapor çıkartıp galiba yaza tüp deneyeceğim tekrar. Ama çok umutsuzum. Allah kimseyi evletla sınamasın

Canım nasılsın. Gectimi agrıların ?adet oldun mu?hcg sıfırlandı mı?
Adet olmadım ama kistten ağrım çok ayağıma kadar indi ağrı iğne vuruldum bugün ana ağrı hiç kesilmedi hcg sıfır sanırım ya hiç ağrıdan sonuca bakmak aklıma gelmedi. Sen nasılsın

canım aynı durumdayız bende yarım rahim iki yumurtalık ve tek tüple üç kere hamile kaldım aama maalesef kaybettim. buyuk ıhtımal senınde stresten olmuyordur. klasik olacak ama baska seylere odaklan aklından cıkar o zaman olur . yada tüp bebek iyi bir çözüm olabilir.

Siz neden kaybettiniz bebeklerinizi düşük falanmıydı

Sonu gelmese de hamilelik elde etmiş olmak bile çok güzel bence. Benim kapalı tüp tarafındaki yunurtalığım daha aktif malesef. Tek umudum tüptü o da olmayınca iyice umutsuzluğa düştüm. Şu akıldan çıkrma işini de hiç başaramadım nasıl olacak bilmiyorum. Dipteyim sondayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…