-
- Konu Sahibi seyitbebek
merhaba neden laparoskopi istiyor doktorunuz tüplerle ilgili sıkıntı mı var genelde bize negatiflerde histereskopi yaptılar merak ettim şimdiKızlar bende sol tüpüm yok ve rahmin sadece bi tarafi gelişmiş. 2 embryo tarnsferi oldum ama sonuc begatif laparoskopi olmayi düşünüyorum
Canım bende bilmiyorum ki bende ofos hispereskopi oldum ama sanirim bi faydasi olmmaadi aranizda normal hisperoskopi ile hemile kalan varmi transfer sonrasi acabamerhaba neden laparoskopi istiyor doktorunuz tüplerle ilgili sıkıntı mı var genelde bize negatiflerde histereskopi yaptılar merak ettim şimdi
Ne kadar sürdü peki ? Yorunca kendimi oluyor daha çok...Benim olmustu canim korkma insallah ama prigestan ignesi vurul muhakkak
Lekelenme sonra bende aktif yogun kanamaya donustu 1 ay falan surdu sonra kesildiNe kadar sürdü peki ? Yorunca kendimi oluyor daha çok...
Pregestan verdi 400 luk onu kullanıyorum sabah akşam....
Kanama için dr ne dedi peki ?bizim özel durumdan mı kaynaklı yoksa genel hamilelikte mi olur dedi.. rahim içi genişliginiz nasıldıLekelenme sonra bende aktif yogun kanamaya donustu 1 ay falan surdu sonra kesildi
rahımden oldugunu soylemıslerdı amacok alakası oldugunu dusunmuyorum. yarım rahımlı olup kanaması olmadan dogum yapanda var. rahım ıcn hamıle degılken kavıten ıyı demıslerdı fakat 33haftlk karnmda bebegm oldu gelısım gerılıgı vardı kavıtemın tam esneyememesıne baglamslardıKanama için dr ne dedi peki ?bizim özel durumdan mı kaynaklı yoksa genel hamilelikte mi olur dedi.. rahim içi genişliginiz nasıldı
düşük yaptım kanama sebebi buymuş demekki .... rahimden kaynaklı olabilir dedi doktorrahımden oldugunu soylemıslerdı amacok alakası oldugunu dusunmuyorum. yarım rahımlı olup kanaması olmadan dogum yapanda var. rahım ıcn hamıle degılken kavıten ıyı demıslerdı fakat 33haftlk karnmda bebegm oldu gelısım gerılıgı vardı kavıtemın tam esneyememesıne baglamslardı
cok gecmıs olsun. ne kadar bı kanamaydıkı dusuk yaptınız lekelnme dıyodunuz.düşük yaptım kanama sebebi buymuş demekki .... rahimden kaynaklı olabilir dedi doktor
Leke leke geliyordu da cumartesi akşamı 2 pıhtı düştü on düştü bebek onun dışında pembe geliyorducok gecmıs olsun. ne kadar bı kanamaydıkı dusuk yaptınız lekelnme dıyodunuz.
camasırınızamı dustu pıhtı. bende ıkı gun once peceteye sılınce pıhtı geldı korkuyorumLeke leke geliyordu da cumartesi akşamı 2 pıhtı düştü on düştü bebek onun dışında pembe geliyordu
WCDEYDİM O SIRADA TESADÜFEN FARK ETTİM KÜÇÜK KÜÇÜK DÜŞTÜ .. DOKTORA GİTMENİZİ ÖNERİRİRMcamasırınızamı dustu pıhtı. bende ıkı gun once peceteye sılınce pıhtı geldı korkuyorum
cok saol canm şükür iyiyim. bu sefer inşallah hersey cok güzel olurda bende hayrla saglıkla yavruma kavusrm inşallahh.. sen nasılsın bebişin nasıl hersey yolundamı?
İnan çok sevindim inşallah bu sefer olacak hayırla gelecek kuzucugun ben 3. Hamileyim cnm bu sefer beraber doğacak demek ki bizim kuzular kaç haftalık oldu arada yaz olur mu sana dua ediyorum inan çok ediyorum hadi inşallah bekliyorum hayırlı haberlerinicok saol canm şükür iyiyim. bu sefer inşallah hersey cok güzel olurda bende hayrla saglıkla yavruma kavusrm inşallahh.. sen nasılsın bebişin nasıl hersey yolundamı?
inşallah canım herseyin yolunda gitmesine cok ihtiyacım var Rabbim büyük. maşallah tebrik ederm senide cok sanslısın 3 bebişli bi anne olmk eminm cok güzel bi duygudur. son adet benim 1 eylül senin ne zaman?İnan çok sevindim inşallah bu sefer olacak hayırla gelecek kuzucugun ben 3. Hamileyim cnm bu sefer beraber doğacak demek ki bizim kuzular kaç haftalık oldu arada yaz olur mu sana dua ediyorum inan çok ediyorum hadi inşallah bekliyorum hayırlı haberlerini
Cnm biliyorsundur 2 bebeğim tüp bebek ile oldu biz olmaz kendiliğinden diye düşündük sanırım 15 eylul,sen bol bol dinlen ogluma hamileyken sürekli kanama oluyordu ben hep yattım sadece tuvalete kalkiyordum cok zordu ama geçti şimdi iyi ki hiç iş yapmamisim diyorum bu sefer olacak seninde icime doguyor iyi haberlerini yaz olur mu.inşallah canım herseyin yolunda gitmesine cok ihtiyacım var Rabbim büyük. maşallah tebrik ederm senide cok sanslısın 3 bebişli bi anne olmk eminm cok güzel bi duygudur. son adet benim 1 eylül senin ne zaman?