Yarım kalan aşk

Aynı durumu yaşadım bir sene peşinden koştum sen kendini benim konumuma sokma. Şu erkeklerin götünü kaldırmamalıyız. Dengesizintekimiş ki emin degilmissin

O kadar güzel detay önemli sorular sordunuz ki hatta sorularda cevaplar bile var.Benden aile tanışması için gün istedi bende onun dediği günlere uyum sağlayamadım bir türlü en sonunda bu yüzden gitti.bana güvenmiyormuş bu konuda düzeltmeye çalışıyorum ona da izin vermiyo arkadaşıma beni sevdiğini söyemiş ama aynı şeyi yapıcak demiş ben bunu artık kaldıramam demiş gururumu kırdı demiş

Pöff, kaç yaşında bu çocuk ya, müsamereye mi katılıyo hayırdır?
Bu neyin acelesi, manipülasyonu..

Evet bence de dengesiz.Ona rağmen olmadı mı neden yani amacı ne.bu da beni sevdiğini söylemiş ama güveni bitmiş aynı şeyleri yaşamak istemiyomuş.

Ne acelesi varmış adamın?
Bu kadar çabuk hevesi kaçıyorsa kaçsın zaten.
O hevesliyken evlenmek zorunda mısın? Bu işler karşılıklı anlayışlı olup sana destek olması ve hazır hissetmeni beklemesi gerekirdi.
Çünkü bahsettiğin süre çok kısa.

Ne acelesi varmış adamın?
Bu kadar çabuk hevesi kaçıyorsa kaçsın zaten.
O hevesliyken evlenmek zorunda mısın? Bu işler karşılıklı anlayışlı olup sana destek olması ve hazır hissetmeni beklemesi gerekirdi.
Çünkü bahsettiğin süre çok kısa.
O kadar doğru ki destekleriniz için teşekkürler 🙏🏻

Ay evlenip tamamlanıncaya bı halta yaramıyor bu aşk diyecegim olmayacak vardır bı hayır olmamasinda diye düşündüm fikrim bu

X