Yarım kalan aşk

mellss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
21
4
Herkese merhaba 1 yıl süren güzel bir ilişkim oldu.ama son 3 syı kötü geçti. Benimle evlenmek istedi ailesi arkadaşları ile tanıştırdı. Benden ailemle tanışmak istediğini ve nişan söz olaylarına girmeyi istedi
Gün verdi bana hep ben hep erteledim. 2 ay önce ayrıldı şimdi bana güvenmiyo barışmak istemiyo tamam dedim gel tanış ailemle şimdi ne değişti diyo. Ne yapmam gerekiyo fikir istiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu

Istememe sebebiniz neydi? Size istediginiz halde zaman tanimayan insan dogru insan degil. Bir sene kisa bir süre. O evlenmek istiyor diye siz atlayacak degilsiniz. Kendinizi airf ayrildi diye evet demek zorunda hissetmeyin. Ic sesiniz yaniltmaz cünkü
Evet çok doğru ama çok uğraştı bunun için zorlamadan aslında güzellikle anlattı çok sevdi değer verdi. Ben de bir türlü adım atamadım aslımda çok istedim ama benim kendimle biraz da aiilrmle de alakalı aslında

Neden ertelediniz? Bu sebeple ilgili düşünün, sizi kararsız bırakan sebepleri bir kez daha değerlendirin ve onunla da paylaşın. Sonuçta iki kişilik bir karar bu.
Paylaştım söyledim ben çok uğraştım hevesimi kırdın gel dedim ailemle tanış yok diyo ama beni sevdiğini de söyledi nasıl olucak bilmiyorum

Burdan okurken çok toz pembe bir tablo.
Adam sevmiş, hemen ciddiye bağlamak istemiş vs vs.
Ama ben bir işkillendim, bu neyin acelesi?
Niye şıp diye içeri etmeye çalışıyor?
Sizin bireysel hızınıza saygı duyuyor mu?
Yoksa gözünüz açılmadan kancayı takmak mı amaç?
Neden ayrıldınız, sizi ikna edemediği için mi?
Benim aklıma yatmayan şeyler var, detay verir misiniz?

Size güvenmiyor. Bence siz de kendinize güvenmiyorsunuz ki sürekli kaçmışsınız sorumluluk almaktan. Akışına bırakın. Üsteledikçe daha çok geri teper.

Burdan okurken çok toz pembe bir tablo.
Adam sevmiş, hemen ciddiye bağlamak istemiş vs vs.
Ama ben bir işkillendim, bu neyin acelesi?
Niye şıp diye içeri etmeye çalışıyor?
Sizin bireysel hızınıza saygı duyuyor mu?
Yoksa gözünüz açılmadan kancayı takmak mı amaç?
Neden ayrıldınız, sizi ikna edemediği için mi?
Benim aklıma yatmayan şeyler var, detay verir misiniz?
O kadar güzel detay önemli sorular sordunuz ki hatta sorularda cevaplar bile var.Benden aile tanışması için gün istedi bende onun dediği günlere uyum sağlayamadım bir türlü en sonunda bu yüzden gitti.bana güvenmiyormuş bu konuda düzeltmeye çalışıyorum ona da izin vermiyo arkadaşıma beni sevdiğini söyemiş ama aynı şeyi yapıcak demiş ben bunu artık kaldıramam demiş gururumu kırdı demiş

Herkese merhaba 1 yıl süren güzel bir ilişkim oldu.ama son 3 syı kötü geçti. Benimle evlenmek istedi ailesi arkadaşları ile tanıştırdı. Benden ailemle tanışmak istediğini ve nişan söz olaylarına girmeyi istedi
Gün verdi bana hep ben hep erteledim. 2 ay önce ayrıldı şimdi bana güvenmiyo barışmak istemiyo tamam dedim gel tanış ailemle şimdi ne değişti diyo. Ne yapmam gerekiyo fikir istiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu
Ne değişti ?

Bende onu çok istedim ama son zamanlarda dengesiz tavırları oldu bana karşı tam aileme anlatıcakken hep bişey çıkardı.şu an bunu nasıl toparlarım hiç bilmiyorum bütün hayallerimiz beraber kurduk şimdi yıkılması beni çok üzüyo 5 kilo verdim psikolojim çok kötü hayattan keyif almıyorum.ne şekilde bi adımla ona bu güveni verebilirim ?

Sen istemiyorum dememişsin ki ertelemişsin. Tanışmayı,nişanı erteleme nedenin neydi ? Sevgilin hem istekli davranıp hem de kaçmaya yer aramış bahane uydurmuş gibi

Babamın rahatsızlığı vardı tedavi görüyordu o yüzden biraz da ondan emin olmak istedim biraz dengesiz durumları da vardı sonuçta ailemin karşısına çıkarıcam evet seviyordum ama biraz da davranışlarını izlemem gerekiyodu

Bende onu çok istedim ama son zamanlarda dengesiz tavırları oldu bana karşı tam aileme anlatıcakken hep bişey çıkardı.şu an bunu nasıl toparlarım hiç bilmiyorum bütün hayallerimiz beraber kurduk şimdi yıkılması beni çok üzüyo 5 kilo verdim psikolojim çok kötü hayattan keyif almıyorum.ne şekilde bi adımla ona bu güveni verebilirim ?
Hayırlısı buymuş demek ki.

X