Yarım gün temizlikte neler yapılır bilmiyorum

B
Benimki bu kadar yapmıyor.Bir de seksen lira alıyor.üstelik bu hafta dikkat ettim tozu da yalandan almış

Bazen müthiş olmuyor ama benim yapacağımdan temiz oluyor her hafta olunca

Karlı havalarda cam silme dedim mesela dolap içlerini katlamış vs
Bir de benimki önce arkadaşa gidiyor öğleden sonra yorgunken bende

Arada da çocuğunu hediye vs gönlünü hoş tutuyorum ben 6 ayda bir cam dilemem zira

Siliyor Süpürüyor banyo tuvalet yetiyor işte ben evde iş yapmıyorum

Burda her gün banyo lavabo ovanlar var onlara yeterli gelmez ama bana yeterli

Idare ediyoruz valla :)

Eger aylik yarim gunse hic bir is yapilmaz ama duzenli haftalik yarim gun alacaksaniz cok guzel halledilir isler. Ben hamile kalmadan aylik tam gun aliyordum yeyiyordu. Ama hamile kalinca haftalik yarim gun yaptik.
1. Hafta geliyor. Halilari supurup kaldiriyor koltuklari cekiyor supurup silip toz alip yerlestiriyor. Tum odalarda boyle yapiyor. Banyolari da silerek hallediyor. mutfak dolabinin kapaklarini siliyor. En son koridoru da alip bitiriyor.
2. Hafta halilari kaldiriyor camlari siliyor koltuk cekmeden supurup siliyor. Yerlestiriyor. Yine banyolari siletek temizleyip mutfak dolaplarinin kapaklarini siliyor.
arada bir sadece mutfak dolaplarinin icini yapip sadece ustunkoru supurup gidiyor.
Boyle bir duzen kurduk.

Ilk gelisinde tam gunle baslattim her yeri temizledi cam koltuk hali butun isleri yapti .ben bir gun once mutfak dolap iclerini temizleyip duzenlemistim...ben de yardım ettim zor bitti tam gune.sonraki gelisleri yarım gun devam etti isleri duzene koyup her gelisine bolusturdu..oylece devam ediyoz...baslangicta dip kose tam gun almanizi tavsiye ederim sonra yarim gun alırsın. yoksa mis gibi olmuyor ev....

Ben de çok titiz değilimdir.Öyle her gün banyo temizleyemez.Ama bizimki çok savsakladı.Ben de on lira yol parası veriyorum.Cocukları da özel Günlerde hediye alıyorum.Cokta seviyorum çokta tatlı ama eşim baştan savma yapıyor diye istemiyor artık

Benim düzenim şu şekilde her geldiğinde tüm evi siliyor süpürüyor bir Odayı Ayrıntılı Yapıyor yani camı kapıyı halıyıda siliyor. Mutfağında bi rafının iç temizliğini yapıyor. Tabi mutfağın tuvalet banyoyuda temizliyor,buraları Ayrıntılı yapacağı zamanı belirliyoruz arada. Çok memnunum bu şekilde.

Herkese çok teşekkür ederim doğrusunu söylemek gerekirse temizliğimi hep kendim yaptım evlendiğim ilk zaman bir abla bulduk dip köşe temizlettik ondan sonra dışarıya para vermeyeyim kendim halledeyim dedim inanın çalışınca olmuyor kendime vakit ayıramaz oldum eşim Sağolsun bir kadın bulalım yardım etsin sana dedi yarım gün duydum, sonuçta 2 kişiyiz tam güne gerek yok ama tecrübesiz olduğum için gelen kadına ne yaptırmam gerektiğini bilmiyorum kadın gelince bu bir şeyden anlamıyor diye düşünüp baştan sağma iş yapmasın diye sizden bilgi almak istedim hepinize tekrardan teşekkür ederim 2 hafta da bir yarım gün alacağım sanırım benim camlarımı silsin, banyoyu yıkasın, bir de mutfak dolabı ve kapıları silse yeter en çok bunlar beni bunaltıyor Diğer işleri süpürme silme toz almak yer silmesini kendim de halledebilirim sanırım

Komşumuza geliyor bir kadın günlük toparlama (toz almak, süpürmek, yer silmek gibi)
ve yemek yapıyor.

Onları ben yaparım yahu benim camlarımı silsin mutfak dolaplarımı yeter bana ya da ayda 1 alayım diyorum ayda bir gelsin dip köşe temizlesin süpürme toz alma yerleri silme işini bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…