Yarım gün temizlikte neler yapılır bilmiyorum

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
Kızlar iyi akşamlar çalıştığım için eve yetemiyorum artık ev temizlemekten kendime vakit ayıramaz oldum, yarım gün temizlik için bir bayan istiyorum ama neler yaptırılır yarım günde bir fikrim yok tecrübeli arkadaşlardan yarım alabilir miyim lütfen?

evin büyüklüğüne ve haftada kaç gün alacağınıza bağlı...
standart bi evde yarım gün içinde
*toz alınır
*balkonlar yıkanır
*ev süpürülüp,silinir
*banyo temizlenir
*mutfak dolap silinir
tabi bayanın el çabukluğuna bağlı artıp azalabir

yarım günde ne yaparlar ki tam günde bile yarım yamalak temizliyorlar yarım günde hiçbişe yetiştiremezler yerleri süpürüp camları silse yine kar.

en iyisi cam kapı duvar (siliniyorsa ) yer temizliği dolap yerleştirmesi çok vakit alır bunu sizin yapmanız daha iyi

Yarım günde genel işler yapılır. Süpürme , silme, toz alma, banyo temizliği falan. İnce işlere girilmez cam silme, ütü gibi.

Benim evim 100 metrekare kendim yarım günde tozaldım,süpürdüm,sildim,tülperde yıkadı makina ütü akşama kaldı yarım günde pek iş çıkmaz

Ben de çalıştığım için yarım gün yardımcı alıyorum. Yalnız yaşadığım için haftada bir gün geliyor .Evim 3+1 ama fazla esya ıncık cıncık yok.Gelmeden bir gece önce çarşaf çıkarıyorum onu değiştiriyor.Toz alıp yerleri silme mutfak dolaplarını üstten silme banyoyu temizleme balkon yıkama çamaşır yıkama yapıyor

Bana gelen bayan 2 gün geliyor. Sabah 9dan öğle 12ye kadar camları ve mutfak dolaplarını bitirip gidiyor.
Ertesi gün de evdeki genel temizliği yapıyor. 10da gelip 4 gibi gidiyor..
Yarım günde pek bi şey olabileceğini sanmıyorum canım..

Tam günde yapacağının yetiştirebildiği kadarını yapar. Yarım gün temizlikte genelde banyoyu yetiştiremiyorlar. Toz alınır, vileda falan yapar çok dip bucak olmasa da evin temizlenir. Kalanı da kendin halledersin.

hergün alcaksanız eğer evi toplasın, süpürsün,banyoyu temizlesin, yemek yapsın.günlük iş yani.ancak yapar sanırım.genel temizliği de hafta sonu azar azar yaparsınız.bi hafta camlar bi hafta dolaplar.cumartesileri de gelicekse eğer onları da yaptırabilirsiniz tabi.size sadece çamaşır ve ütü kalır.haftaiçi yıkatır serersiniz.haftasonu toptan ütülersiniz.

Elektrik süpürgesi,vileda,toz alma ve mutfak-banyo lavabo,küvet temizlenir.
Cam çerçeve,dolap silmeye girerseniz yetmez.Onları yapacağı gün sadece süpürge çalıştırsa anca yetişir.
Bir de genelde yarım gün gelmiyorlar.Ben çok aradım ama günlerini bölmek istemiyorlar.

Bana her hafta yarım gün geliyor

Ev 3+1 evde de iki büyük 1 de 4,5 yaşında canavar var

Önce oyuncakları topluyor yatak düzeltiyor başka dağınıklığı kaldırıyor

Her hafta bir yerlerin camını siliyor

Süpürüyor siliyor baza vs çekiyor altını da siliyor silmeler el ile vikeda hazır cam bezi vs kullanmıyor

Dolap üstleri lambalar bir de o hafta ekstra kirlenen bir şeyler var ise söyleyince onu da yapıyor ya da görünce

Mutfak temizleyip dolapları dıştan siliyor ayda bir hafta da dolap içlerini buzdolabını vs hallediyor

Duşakabini yıkayıp banyo yerlerini siliyor balkonları yıkıyor

Evimde ıncık cıncık halı vs yok ama çooook boool oyuncak var küçük parçalı ve dağınık

En çok oyuncaklar yoruyor diyor

Size de temizliğe gelecek bayana da kolay gelsin

Bu arada yarım gün 50 tl alıyor

Ben de haftada bir gun yarım alıyorum.Ayda bir tam...Bütün evi süpürüyor.toz alıyor.yerleri siliyor.ütümü yapıyor.tam gün geldiğinde de ekstra cam kapı koltuk siliyor.

Benimki bu kadar yapmıyor.Bir de seksen lira alıyor.üstelik bu hafta dikkat ettim tozu da yalandan almış

Benim böyle yarım gün bayan çağıran arkadaşlarım vardı. Haftada bir çağırırlardı. Evi silip süpürüyor, toz alıyor, banyo-wc yıkıyor. Bir de cam silmek, ütü yapmak, mutfak dolaplarını temizlemek gibi işlerden birini yapıyormuş.

Çok memnundu arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…