- 26 Ağustos 2017
- 2.801
- 7.278
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
20 dolar daha şık bence. Ayrıca;Ya şöyle cumartesi günü evde kadınlar arası eğlence olacak, pasta börek çörek sarma çay, 2 dansçı kız gelecek, yani kina diyelim
Pazar günü de nikah olacak.
500 tl mi
20 dolar Mİ (685 tl).
1000 tl mi
50 dolar / 50 Euro mu
Yarım gram altın mı
Zarfa koyup takabilirsiniz hiçbir şey delinmez. Zarfa da adınızı yazın
Veren el iyidirBence de ya ben de destek amaçlı da düşünmüştüm yarım gramı o açıdan
Teşekkür ederimm20 dolar daha şık bence. Ayrıca;
e tanımaz etmez. evlenecek de konu sahibine ne yarari varBenim nezdimde böyle şeyler şık ve tatlı. Evlenecekmiş biraz katkınız olsa fena mı?
Çok teşekkürlerVeren el iyidir
O paranın eksikliği seni kahru perişan etmeyecekse neden olmasın? Evlilik hayrın olur…
İhtimaller beni yerle bir ettie tanımaz etmez. evlenecek de konu sahibine ne yarari var
hem belki belali kaynanasi vardir konj sahibinin kendini zorlayarak taktigi sey kaynanaya implant dis olarak dönerbenim teyzemin ilk evliliginde öyle olmustu mesela. BDVde kendi altininin hayrini goremeyen gelinlerle dolu
Aşk olsun hani takacaktın + sevap alacaktınKararsızım yeni fikirleri bekliyorum
Takılan zatennn yarım gram düşünüyorumAşk olsun hani takacaktın + sevap alacaktın
Boş ver fikrini değiştirmeTakılan zatennn yarım gram düşünüyorum
Cumartesi günü kadınlar arası evde sarma börek pasta çay, 2 dansçı gelecek müzik dans eğlence olacak, pazar nikahYemekli bir düğün davet ise ben de tanımadığım bir insan ise şayet yemeği karşılayacak cinsten bir şey takarım da yine de gram altın bunun için çok para aklamıyoruz ki dağıtalım enerciiiiii
HaklısınızBoş ver fikrini değiştirme
Evde sarma pasta börek tarzıysa siz de dışarıdan pasta ve benzeri bir şey alıp gidebilirsiniz nikahta da para yeter arkadaşınızın kardeşi falan olsa neyse de halası yani ama şöyle de bir durum var evlenen kişi maddi anlamda pek iyi durumda değilse takmanızı tavsiye ederim tabii kiCumartesi günü kadınlar arası evde sarma börek pasta çay, 2 dansçı gelecek müzik dans eğlence olacak, pazar nikah
Durumlarını bilmiyorum pek, teşekkür ederim fikriniz içinEvde sarma pasta börek tarzıysa siz de dışarıdan pasta ve benzeri bir şey alıp gidebilirsiniz nikahta da para yeter arkadaşınızın kardeşi falan olsa neyse de halası yani ama şöyle de bir durum var evlenen kişi maddi anlamda pek iyi durumda değilse takmanızı tavsiye ederim tabii ki
1000 tl at geç çok önemseme ben olsam 500 atardimbekarlığa veda evde olacakmış böyle sarma börek çörek, 2 tane dansçı kiz gelecekmiş müzik eğlence falan, ertesi gün de nikah olacakmış. İkisine de gideceğim, yarım gram iyi o halde dimi? Bütçem 1500 civarı hani 50 dolar/50 Euro/ yarım gram düşündüm. Ya da tl olarak 1000 tl mi taksam acaba. Çünkü şey duymuştum tl delinse de sorun olmuyo da yırtık delik Euro dolar banka sıkıntı edebiliyor
Rabbim sana daha çok versin hayatımKarar verdim yarım gram altın takacağım herkese teşekkürler
Amin hepimize inşallahRabbim sana daha çok versin hayatım