Yarım gram altın taksam olur mu?

Tak 200tl geç görmediğin bir insan ya da bir ev hediyesi al o kadar ayrıntılı düşünmeyin herkesi

O çok daha mantıklı, altınla çok aram olmadığından bilmiyorum bunları ama şimdiye kadar altın yatırımı yapmadığım için çok pişmanım.
is yerinde ne zaman alakasiz biri icin altin parasi toplansa "prensip olarak kendi dugunume cagiraacak yakinligim olmayan kimseye altin takmiyorum" diyordum. arkadasima gram takacagima kendi altin hesabima bir gram atayim daha iyi:) en azindan beklentim olmaz
herkese de tavsiye ederim. takip da bana da geri verecek diye bekleyesiye hic takmam o paraya kendime altin alirim daha iyi.
ben kimseye takmadığım icin kimseden de beklentim yok. mutlu gunume eslik etsinler yeter. akraba makraba zaten takar kendi borçlarını hesap kapanir

Gramı olmuş 3000 lira, eskiden komşu düğünlerinde çeyrek takardı annem, aylık çeyrek altın günü yaparlardı. Nereden nereye

Kızlar ya mesajlardan sonra kafam karıştı. 500 tl mi taksam? freya_ yenGEnC
Nikahta arkadaşım yanımda olursa ve görürse 500 tl makul mu yoksa ayıp olur mu
valla dedigim gibi ben nikah sonrasi eğlencesine gittiğim arkadasima bir sey takmadim. ayip degil gunah degil git ye pastanı don.
heralde kadinin cok eşi dostu yok ki bekarliga vedaya bile tanimadigi kizi cagirdi. kalabalik yaparsin

Yengence takılıyorum yediğinizi içtiğinizi karşılayacak bir şey takmanız yeterli
Ya şöyle cumartesi günü evde kadınlar arası eğlence olacak, pasta börek çörek sarma çay, 2 dansçı kız gelecek, yani kina diyelim
Pazar günü de nikah olacak.
500 tl mi
20 dolar Mİ (685 tl).
1000 tl mi
50 dolar / 50 Euro mu
Yarım gram altın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…