- 27 Haziran 2024
- 493
- 1.263
- 28
- 36
- Konu Sahibi sanayitostu
Takma cimrilikten değil ama sana verilen değer ortada, durumuna göre alsaydı hediye borcam alsaydı bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi insan bu kadar kolay hatırlanabilir bir şeyi niye unutsun ?Sen tak.
Hastahane odasına meyve götürdüğüne kadar nasıl hatırlıyosun.
Evett kızlar selam. Konu açmayı düşünmüyordum ama bugün aklıma bir soru geldi size sormak istiyorum.
Benim bir arkadaşım var samimi ben düğününe de kınasına da bekarlığa vedasında da gittim ve o zaman 500 km uzaktaydım ama onun hatrı için hep gittim düğününde altın gram taktım durumum o kadar iyi değildi o zamanlar. İmkanım ona yetti yani şimdiki eşim o zamanki sevgilim de 500 tl falan taktı sene 2021 falan işte. Evlerine de gittiğimde hediye verdim.
Benim düğünüme geldi o da uzaktaydı ama bir şey takmadı. Evime hediye de almadı... Geçen zamanlarda çocuğu oldu ben de hastaneye gidip muz meyve vs bide tebrik için çikolata götürdüm. Altın takmamam ayıp olur mu sizce?
ben de konduramasam da aslında son zamanlarda böyle düşünmeye başladımArkadaşının durumu yoksa azsa ona göre bir şey alabilirdi, burda biraz sana o değeri vermemek var, sen altın takmışsın onun gücü mesela bardağa yetmiş onu almış desek o da yok,bunun hesabı olmaz derdim ama burda sana değer verilmiyor bence
ay canımm çook haklısın ya burda açılan konularda alınan fikirler genellikle moleküler biyoloji ya da uzay çalışmaları ile ilgili ben de o kadar safım ki işte bu konuda fikir aldım. hiç kafam çalışmıyorrBöyle bir konuyu bile başkalarına soracak kadar kendi fikri olmamak nasıl bir şey acaba
![]()
Koskoca kadın gelmiş burada kendinize güldürüyorsunuz milleti.ay canımm çook haklısın ya burda açılan konularda alınan fikirler genellikle moleküler biyoloji ya da uzay çalışmaları ile ilgili ben de o kadar safım ki işte bu konuda fikir aldım. hiç kafam çalışmıyorrsiz aman danışmayın kimseye sizin aklınızdan üstün değil kimseninki neden sorasınızz ben sizin kadar zeki ve süper değilimm ben soruyorumm
kerkenes hanım güldürmek kötü bir şey değil ben takmıyorum gülsünler ne güzel ağlamasınlarKoskoca kadın gelmiş burada kendinize güldürüyorsunuz milleti.
hahha size feda olsunnn... Ayıp mı olur bilemedim benim anneme sorsan götür kızım ne olucak diyo. sanki altın basıyoruz ben de arada kaldım işte annem diyince de almıycam bana neDoğum yaptım keşke sizin gibi akrabalarım olsaablam bile 500 TL gönderdi oysaki hayallerim altındı hayallerde kaldı
şaka bir yana tabiki hayır siz zaten önceki onemli günlerde üstünüze düşeni yapmışsınız arkadaşınız yapmamış yapması gerekeni altın görürseniz valla gucenirim
bende isterim
Takmana gerek yok3 ay oldu olmadı neden unutayım
Siz arkadaşınıza gram takmışsınız,o siz evlenirken hiç bir şey takmamış,hasteneye gidip,bir şeyler falan götürmüşsünüz,bir de bebeğine altın takmam gerekir mi diyorsunuz.Evett kızlar selam. Konu açmayı düşünmüyordum ama bugün aklıma bir soru geldi size sormak istiyorum.
Benim bir arkadaşım var samimi ben düğününe de kınasına da bekarlığa vedasında da gittim ve o zaman 500 km uzaktaydım ama onun hatrı için hep gittim düğününde altın gram taktım durumum o kadar iyi değildi o zamanlar. İmkanım ona yetti yani şimdiki eşim o zamanki sevgilim de 500 tl falan taktı sene 2021 falan işte. Evlerine de gittiğimde hediye verdim.
Benim düğünüme geldi o da uzaktaydı ama bir şey takmadı. Evime hediye de almadı... Geçen zamanlarda çocuğu oldu ben de hastaneye gidip muz meyve vs bide tebrik için çikolata götürdüm. Altın takmamam ayıp olur mu sizce?