- 26 Mart 2023
- 262
- -14
-
- Konu Sahibi yenibirsayfa00
bekarlığa veda evde olacakmış böyle sarma börek çörek, 2 tane dansçı kiz gelecekmiş müzik eğlence falan, ertesi gün de nikah olacakmış. İkisine de gideceğim, yarım gram iyi o halde dimi? Bütçem 1500 civarı hani 50 dolar/50 Euro/ yarım gram düşündüm. Ya da tl olarak 1000 tl mi taksam acaba. Çünkü şey duymuştum tl delinse de sorun olmuyo da yırtık delik Euro dolar banka sıkıntı edebiliyorhahha tanımadığın kadina niye yarim gram takiyorsun ya? gitme bile bence
ha ama bekarliga vedada alkoller onlardansa yemekli dugunse yarim gram uygun olur onda yedigine içtiğine. eger o yoksa hic gitme de takma da
Teşekkür ederim evet evet ben de öyle düşündümDıdısının dıdısının dıdısı… gönlünüzden ne geçerse takabilirsiniz. Muhtemelen düğününüze bile gelmeyecek biri. Geri dönüş beklemediğiniz bir tutar takın.
200 tele takar geçerdim, şu ekonomide dıdısının dıdısına altın takmak yapacağım en son şey olurdu sanırım.Kizlar selam bişey danışmak istiyorum. Ben memurum düzenli gelirim var çok şükür memur maaşı. Keman kursundan çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Arkadaşımın halası evleniyormuş ben kendisini hiç görmedim. Arkadaşım beni halasının bekarlığa vedasına ve nikaha çağırdı. Nikahta yarım gram altın taksam sizce iyi mi? Ne takmalıyım? Arkadaşımın olsa ona çeyrek takardım ama halası olunca bilemedim sizce yarım gram az mı? 50 dolar bey 50 Euro düşündüm ama delinince para bazı bankalar sıkıntı ediyor falan. 1 gram altın da 3 bin olmuş kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim aslında onu da düşündüm de biraz da destek amaçlı. 3 seçeceğim var:Bence çok bişey takmanıza gerek yok 025 gayet yeterli 20 dolar yeterli yada 500 zarfa koyup verebilirsiniz ..
Ama öyle de arkadaşıma ayıp olur gibi hissediyorum.200 tele takar geçerdim, şu ekonomide dıdısının dıdısına altın takmak yapacağım en son şey olurdu sanırım.
bence bir sey takma ya. beklemez zaten o da.bekarlığa veda evde olacakmış böyle sarma börek çörek, 2 tane dansçı kiz gelecekmiş müzik eğlence falan, ertesi gün de nikah olacakmış. İkisine de gideceğim, yarım gram iyi o halde dimi? Bütçem 1500 civarı hani 50 dolar/50 Euro/ yarım gram düşündüm. Ya da tl olarak 1000 tl mi taksam acaba. Çünkü şey duymuştum tl delinse de sorun olmuyo da yırtık delik Euro dolar banka sıkıntı edebiliyor
Yok ya ayıp falan olmaz, ciddi anlamda yakın akrabam olmayan kimseye altın falan takmam ve altın zaten karşılığı beklenerek takılan bir şey.Ama öyle de arkadaşıma ayıp olur gibi hissediyorum.
1000 tl
50 Euro/ 50 dolar
Yarım gram altın
Gibi düşündüm
arkadasin sanki nereden gorecek sen ne takacaksin. o yeğeni. onlar taki toreninin basinda takarlar. sana gelesiye kiz coktan sıradan cikmis olur basinda mi bekleyecek? e gelin de aklında tutamayacagina gore yuzunu bile hatirlamadigi kizi kimse bilmez ne taktin diye. uzulme bosuna.Ama öyle de arkadaşıma ayıp olur gibi hissediyorum.
1000 tl
50 Euro/ 50 dolar
Yarım gram altın
Gibi düşündüm
Dıdısının dıdısına altın mı takılır. Çok istiyorsan para tak onun dışında takıya gerek yok. Ayrıca arkadaşının halasının düğününde ne işin var o kısmı da çözemedim.Kizlar selam bişey danışmak istiyorum. Ben memurum düzenli gelirim var çok şükür memur maaşı. Keman kursundan çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Arkadaşımın halası evleniyormuş ben kendisini hiç görmedim. Arkadaşım beni halasının bekarlığa vedasına ve nikaha çağırdı. Nikahta yarım gram altın taksam sizce iyi mi? Ne takmalıyım? Arkadaşımın olsa ona çeyrek takardım ama halası olunca bilemedim sizce yarım gram az mı? 50 dolar bey 50 Euro düşündüm ama delinince para bazı bankalar sıkıntı ediyor falan. 1 gram altın da 3 bin olmuş kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Gecen bende 005 varmış ondan yaptım 200 TL maksat elim boş gitmeyeyim200 tele takar geçerdim, şu ekonomide dıdısının dıdısına altın takmak yapacağım en son şey olurdu sanırım.
Arkadaşımla yakınız o da halasıyla çok yakın beni de çağırdı. Evde eğlence olacakmış full kadınlar arası sarma börek çörek pasta 2 dansçı kız gelecek ertesi günde nikah olacak. İkisine de çağırdı, ikisine de geleceğim dedimDıdısının dıdısına altın mı takılır. Çok istiyorsan para tak onun dışında takıya gerek yok. Ayrıca arkadaşının halasının düğününde ne işin var o kısmı da çözemedim.
O çok daha mantıklı, altınla çok aram olmadığından bilmiyorum bunları ama şimdiye kadar altın yatırımı yapmadığım için çok pişmanım.Gecen bende 005 varmış ondan yaptım 200 TL maksat elim boş gitmeyeyim
Cüzi bir miktar para yeter. Altına lüzum yokArkadaşımla yakınız o da halasıyla çok yakın beni de çağırdı. Evde eğlence olacakmış full kadınlar arası sarma börek çörek pasta 2 dansçı kız gelecek ertesi günde nikah olacak. İkisine de çağırdı, ikisine de geleceğim dedim