• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yazın lütfen

Belli bir süredir ilişkim var sevgilim çok fazla anne düşkünü veya bana öyle geliyor bilmiyorum ama bu durum bazen canımı sıkıyor kendi kuruntum mu anlamadım ama durduk yere annesini arıyor yolda biz ikimiz sohbet ediyoruz bir bakıyorum annesini aramış annemin yanına gidelim diyor eee tamam gidelim ama bu her gün olunca canım sıkılıyor daha tek daha güçlü bir adam olamıyor eve bırakırdı öğlen de olsa şimdi yerinden kalkıp eve bile götürmüyor. biraz tavır koydum. Ben o kadar anne kuzusu biri değilim ve bu beni rahatsız ediyor evlenince bile her gün annesine gitmek zorunda kalicaz hissi veriyor onunda dışında iki lirası olsa yine bana istediğim bir şey almaya calisir sabah gelsem kahvaltı hazırlar o yönlerinden bir eksiği yok lütfen eleştirel olarak yazmayın bir arkadaşınız yazmış gibi düşünün
Zaten evlenince hep Annesine götürecek yol yakınken ayrılın tam bir ana kuzusu

Amacı erkek çok zor kuzum. Ben evliliğimin ilk 3 yılı ne çektim ah... He düzelir mi erkeğine göre degisiyor. Benim ki çok şükür toparladi ama seninkini sen bilirsin iyi düşün tasin

Annesine o kadar düşkünse annesi ile yaşasın 😤

Elbette herkesin annesi çok değerli fakat daha şimdiden onun dibinde olmaya zorlamak beni de korkuturdu.

Konuşabilirsiniz, anneni sev ama benden bu kadar birlikte olmayı bekleme diye. Zamanla körelebilirse de yok olmaz. Evlendiğinizde yanlız kalırsınız. Annesi size istediği gibi konuşur ve karşısında da durmaz annesinin. Ne olacak annem işte? istediğini desin sen duyma der.

Back
X