• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yazın lütfen

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
411
53
48
Belli bir süredir ilişkim var sevgilim çok fazla anne düşkünü veya bana öyle geliyor bilmiyorum ama bu durum bazen canımı sıkıyor kendi kuruntum mu anlamadım ama durduk yere annesini arıyor yolda biz ikimiz sohbet ediyoruz bir bakıyorum annesini aramış annemin yanına gidelim diyor eee tamam gidelim ama bu her gün olunca canım sıkılıyor daha tek daha güçlü bir adam olamıyor eve bırakırdı öğlen de olsa şimdi yerinden kalkıp eve bile götürmüyor. biraz tavır koydum. Ben o kadar anne kuzusu biri değilim ve bu beni rahatsız ediyor evlenince bile her gün annesine gitmek zorunda kalicaz hissi veriyor onunda dışında iki lirası olsa yine bana istediğim bir şey almaya calisir sabah gelsem kahvaltı hazırlar o yönlerinden bir eksiği yok lütfen eleştirel olarak yazmayın bir arkadaşınız yazmış gibi düşünün

Belli bir süredir ilişkim var sevgilim çok fazla anne düşkünü veya bana öyle geliyor bilmiyorum ama bu durum bazen canımı sıkıyor kendi kuruntum mu anlamadım ama durduk yere annesini arıyor yolda biz ikimiz sohbet ediyoruz bir bakıyorum annesini aramış annemin yanına gidelim diyor eee tamam gidelim ama bu her gün olunca canım sıkılıyor daha tek daha güçlü bir adam olamıyor eve bırakırdı öğlen de olsa şimdi yerinden kalkıp eve bile götürmüyor. biraz tavır koydum. Ben o kadar anne kuzusu biri değilim ve bu beni rahatsız ediyor evlenince bile her gün annesine gitmek zorunda kalicaz hissi veriyor onunda dışında iki lirası olsa yine bana istediğim bir şey almaya calisir sabah gelsem kahvaltı hazırlar o yönlerinden bir eksiği yok lütfen eleştirel olarak yazmayın bir arkadaşınız yazmış gibi düşünün
Ayril olmaz boyle

Eleştirilmekten bu kadar çekinmeyin. Bu sizin hayatınız ve sizin kararlarınız. Sevgilinizi karsiniza alın ve bir yetişkin olarak konuşun. Bu konuşmayı ne kadar erken yaparsanız atacağınız adımlara o kadar erken varirsiniz. Sonra tepkisine göre gozlemleyin eminim seviyorsa dengeli bir yol bulacaktır.

Anneci erkekler bence sıkıntılı bu tarz insanlar kendi kararlarını veremeyecek kadar bağlı oluyorlar birilerine, evlenince de eşlerine denk gelirse tabi. Ben böyle bir ilişkinin içinde olmak istemezdim şahsen

Bu kadar anneci birinin iyi yönlerine odaklanip devam etmezdim.
Henüz evli degilsiniz (evli değilken minnoş ve tatlış olan kv adaylarinin içinden canavar cikabiliyor işler ciddiye binince)

Annesi işin içine girdiginde diğer şeylerin önemi kalmayacak. Benzer biri hayatima girmişti, iyi ki girmiş O nun sayesinde genç yaşta ögrenmiştim annecilik mevzusuna dikkat etmem gerektigini, anneci adami bal olsa almazdim. 😂

Sen önce o teklifi bir al,sonrasında kısmet olursa bir evlen de ; ardından annesinin tasasina düşersin.
Dert ediyorsan da bırak.

Anneci adamla evlenip sonra da annesinin tasasina düşsün ve biz de soralim "evlenmeden önce farketmedin mi?" Diye. 😂😂😂

Boyle şeyler evlenince degil, evlenmeden düşünülür zaten. Önce yapip sonra düşünmekten oluyor her şey zaten. 😬

Bu kadar anneci birinin iyi yönlerine odaklanip devam etmezdim.
Henüz evli degilsiniz (evli değilken minnoş ve tatlış olan kv adaylarinin içinden canavar cikabiliyor işler ciddiye binince)

Annesi işin içine girdiginde diğer şeylerin önemi kalmayacak. Benzer biri hayatima girmişti, iyi ki girmiş O nun sayesinde genç yaşta ögrenmiştim annecilik mevzusuna dikkat etmem gerektigini, anneci adami bal olsa almazdim. 😂
Hem anneci hem benci

Anneci adamla evlenip sonra da annesinin tasasina düşsün ve biz de soralim "evlenmeden önce farketmedin mi?" Diye. 😂😂😂

Boyle şeyler evlenince degil, evlenmeden düşünülür zaten. Önce yapip sonra düşünmekten oluyor her şey zaten. 😬
Yahu madem memnun değil,guzellemesin adamı :)
Ayrica Adamın evleneceği bile meçhul ?
Belki aklında bile yok.
Bu da vanassa gibi geldi bana.
O da evlenmeden elin kadinina Kv'em demeye başlamıştı.
Yani her şey yoluna girsin,tek derdi bu olsun.
Ben fazla ileriye dönük gördüm.

Belki aklında bile yok.
Arkadaşlar şuan nisanliyim zaten 12 yaşından beri bildiğim adam evlilik için zaten hazırlık yapıyoruz Allah'ın izni ile her şey nasip ama böyle yok kv demiş gibi saçma ruhlu bir insan değilim sizlerde evlenmeden önce sanki hiç bir dert yaşamamış gibi burda yok kv dedi yok daha belli bile değil gibi cümleler kurarak destek değil bilakis daha da insanı zor duruma sokuyorsunjz

Belki aklında bile yok.

İnsan siyah ya da beyaz değil ki. Guzellenecek yönü de, kotuleyecek yönü de oluyor ama hangisi agir basiyor onu tartmak mesele oluyor işte. 🙂
Ben aklimda evlilik yokken bile bu anne muhabbetinden bunalip yol vermiştim. Evlilik teklifine kadar beklemeye gerek yok sorgulamak için.
Konu sahibinin başka konularini bilmiyorum vanessa gibiyse. 😬

Ama konu sahibi anneciligin oldugu adamdan kaçin bence tartacak bir şey yok. 😬 Sadece evlilik degil sevgililikte çekilmiyor.

Arkadaşlar şuan nisanliyim zaten 12 yaşından beri bildiğim adam evlilik için zaten hazırlık yapıyoruz Allah'ın izni ile her şey nasip ama böyle yok kv demiş gibi saçma ruhlu bir insan değilim sizlerde evlenmeden önce sanki hiç bir dert yaşamamış gibi burda yok kv dedi yok daha belli bile değil gibi cümleler kurarak destek değil bilakis daha da insanı zor duruma sokuyorsunjz

Ohoo siz ayrilmazsiniz hayatta...
12 yaşindan beri taniyorsunuz nişanlaninca mi akla geldi. Evlenirsiniz, konularinizi bekleriz. 😁

Yahu kimse sana destek olmak zorunda değil ki,bu sitenin misyonu kişilere destek olmak değil kişilerin arzu ettiği şekilde yorum bırakması.Tabiki saygı çerçevesinde.
İki TL'si olsa bana harcar dedign adam,kahvaltımı hazırlar dediğin Adam,12 yaşından beri bildiğin adam şimdi mi bencil oldu ?
Ayrıca demin sevgilindi şimdi nisanlin mi oldu ?
Bence açıklamaların çok tutarsız 🤷

Yahu kimse sana destek olmak zorunda değil ki,bu sitenin misyonu kişilere destek olmak değil kişilerin arzu ettiği şekilde yorum bırakması.Tabiki saygı çerçevesinde.
İki TL'si olsa bana harcar dedign adam,kahvaltımı hazırlar dediğin Adam,12 yaşından beri bildiğin adam şimdi mi bencil oldu ?
Ayrıca demin sevgilindi şimdi nisanlin mi oldu ?
Bence açıklamaların çok tutarsız 🤷
Burda sevgilim erkek arkadaşım nişanlım demem hitap şeklim adama nişanlm demiyorum

Ama konu sahibi anneciligin oldugu adamdan kaçin bence tartacak bir şey yok. 😬 Sadece evlilik degil sevgililikte çekilmiyor.
Yahu kendisi bile neyi oldugunu bilmiyor ki 🤦‍♀️
Biraz önce sevgilisiydi şimdi 12 yaşından beri tanıdığı nişanlısı oldu

Back
X