Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Birseyler yasayip yasamama konusunda size akil verecek kisi biz degiliz karsinizdaki insani en iyi siz taniyorsunuz.
Olcup tartin ona gore bi yol cizin pisman olacaginiz seyler yapmamaya calisin.

Erkek üye olabilir mi tam bir erkeğin üslubu var kullanıcıda diğer yorumlarını da okudum yeni üyeyim nasıl belirleniyor böyle şeyler.

Ne olursa olsun erkeklere hatta insanlara tamamen ortada bir şey yokken kendimizi tamamiyle bırakmak doğru gelmiyor. Yine de herkesin kendi kararı. Benim 4 yıllım ilişkim var ve kesinlikle güveniyorum ama o konunun evlendikten sonra olmasini gerektiğini düşünüyorum.

Ben eşimle evlenenden beraber olmustum , tabi herkesin düşüncesi yaşayış biçimi farklı. Benim düşünceme göre kadında erkekte aynı hakka sahip bu konuda . Şöyleki, duygular ve paylaşılan seyler karşılıklı , bence kimse kullanılmıyor yada her iki tarafta birbirini kullanıyor ...

Annen, baban ile sevisince okmi oluyor? Annen sadece senin belirledigin kisi ilemi sevisebilir? O halde annende senin için belirlesin kim senin esin olacagini, kim ile sevisecegini?

Hayatimda bu kadar saçma bisey okumadim.

içimden geçenleri yazmışsınız

bekar bir kadın olarak gerçekten anlamadığım nokta şu; burada yıllardır bir sürü yaşanmışlık okuyoruz ve şunu o kadar çok görüyorum ki, gitmek isteyen, "yarı yolda bırakacak karakterde" erkek zaten bunu sizlere nişanda da yapıyor, düğünden bir gün önce de, ilk 6 ayda da.. hatta geçen 10 sene ve 3 çocuğa rağmen. bu söylediğim ofansif anlaşılmasın fakat buradaki kaç üye, kaç kadın onu aldatıp gitmeyi kafasına koyan bir adamı döndürebildi? bu sözüm eğer "cinsel birliktelik yaşarsan seni yarı yolda bırakabilir" diyenlere? sevgili kadınlar kaçınızın gitmek isteyen kocanızı "imza" durdurabildi? sadece evleneceği insanla yaşamak isteyene sonsuza dek saygım var, asla yanlış anlaşılmak istemem, fakat bu cinselliği "koz" olarak kullanıp bir erkeğe bu kozu ancak "evlilik" alırsam karşılığında veririm kafasında olan hemcinslerim için çok üzülüyorum. eğer zaten kafanızda cinsellik yaşarsam benden soğur inanışı varsa o adamla hiç beraber olmayın. imza soğumayı engelleseydi burada "daha 1 yıllık evliyiz eşim benimle birlikte olmak istemiyor" konularını okumazdık. size değer vermeyecek, yarı yolda bırakacak adam bırakın cinselliği ona 3 çocuk verseniz de soğur. önemli olan tek nokta "güvenmediğiniz adamlarla" beraber olmamak. poker masasında hamleye hamle yaparak, elinizde güya koz tutarak yaşamaya çalıştığınız evliliklerinde akibeti burada görülüyor her gün. ben bu açıdan hemcinslerime çok kızıyorum, lütfen biraz kendinize saygınız olsun. size saygısı olmayan, değer vermeyen adamı cinsellik kozuyla eğitemezsiniz, çünkü evlenince o kozunuz da kalmıyor, bu sefer de "çocuk" kozu başlıyor.

yazık gerçekten.

Herkesin değer yargıları ve yaşam biçimi farklıdır. Erkek arkadaşınızın beklentileri sizi rahatsız ediyorsa zamana bırakın. O istiyor diye sonrasında pişman olacağınız hiçbir şey yapmayın. Ayrıca anne olmanız özel hayatınızın olmayacağı anlamına gelmez

Annen, baban ile sevisince okmi oluyor? Annen sadece senin belirledigin kisi ilemi sevisebilir? O halde annende senin için belirlesin kim senin esin olacagini, kim ile sevisecegini?

Hayatimda bu kadar saçma bisey okumadim.
Neden farklı düşünen insanlara saygı duymuyorsunuz? Ben istemem, bu da benim görüşüm. Elbette babamla birlikte olmasıyla aynı şey değil benim için. Benim annemin veya benim babamın başkalarıyla birlikte olması benim hoşuma gitmez. Sizin zorunuza gidecek bir şey yok bunda. Bakın altını çiziyorum, benim annem ve benim babam. Kısacası benim ailemle ilgili olan görüşlerim sadece beni ve ailemi ilgilendirir. Siz de annenizin başkalarıyla birlikte olmasını hoş karşılayabilirsiniz, bu da beni ilgilendirmez.

Ancak bu sekilde toplumsal algi ve toplumsal baski olusuyor. Sadece "sorun" farkli fikirler degildir. Bu kültürde sürekli kadinlarin üzerinde baski olmasi. Annelik fazla kutsallasiyor. Burda en basit kaç konu var ana kuzusu erkekler üzerine. Kadinlar, diger kadinlari, anneleri olsa dahi ne zaman bir birey olarak görecek, özgür olarak görecek?

Yani "beni ilgilendirmez" diyorsun da, isin asli hiç öyle olmuyor. Burdaki konuda bile kadinlar bile birbirini baskiliyor. Yok seni yari yolda birakir diye. Yok bare cocuk ile ayni evdeyken seks yapma gibisinden. Bu sadece fikir farkliligi degil, ciddi derin toplumsal sorunlar aslinda.

illa kendi fikirlerine saygı duyulsun istiyorlar. şu konu da b,le görüş ayrılığıını hoşgöryle karşılayacak bir kadın bile görmedim. hemcinsine psikolojik baskıda erkekleri geçerler. ama sorsanız MODERNİZ BİZ.

Ben dediğim gibi sadece annem için bunu düşünmüyorum. Babam da başka bir kadınla birlikte olursa aynı şekilde hissederim. Çoğu çocuk itiraf etmese de böyledir aslında, annesiyle babasını birbirlerinden başka kimseyle düşünmek istemez. Artık duygusallık mı diyelim, başka bir şey mi diyelim bunun adına bilmiyorum. Fakat benim böyle düşünmemin sebebi toplumsal değil. Öyle olsa sadece annem için böyle düşünürdüm. Dini zaten hiç değil, zira inancı olan bir insan değilim.

Anneniz "boyle" degilse de "oyle" bir iliski yasiyor ayni sekilde babaniz da

Sekiz aydır bir şey yaşamadıysan tebrik ediyorum seni.Ama yaşarsan da sıkıntı olmasın.Sabır göstermeye devam edersen belki aşkınız artar ve evlilik sürnizi kısaltırsınız.Günahı da ayrı tabi.Anne olarak suçluluk psikolojsiyle hasta olmayasın.Dikkat et.

Annelik bambaşka önce onu düşüneceksin sonra kendine yakıştırmanla alakalı bence birlikte olduğun kişi yanlış düşünüyor.

Cinsellik ihtiyactir bence birbirini seven olgun yasta iki insansiniz ayol koy ver gitsin guzin ablani dinle gençliğinin tadini cikar ikinizde yetiskin insanlarsiniz ama senin cekindigin konu ne tam olarak anlatirsan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…