Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

konu sahibi bana fake gibi geldi. bisürü açığı var yukarıda üyeler dile getirmiş ve elle tutulur sağlam cevap verememiş konuu sahibi.
 
Birlikte olacaksanız en kötüsünü düşünüp ,üzülmeyecekseniz olun. .mesela, ayrılırsanız pişman olur musunuz? Yada kazara hamile kalırsanız ve sizi terk ederse üstesinden gelebilir misiniz?
hamile kalırsa buraya yazar ağlar yırtınır sonra bu üyeler biz mi ana hamile kal dedik yapmaaydın der çıkarlar işin içinden
 
Sorduğunuz soru sizin kendi içinizde çözebileceğiniz bir durum. Herkesin bu konuya bakış açısı farklıdır.
Mesela ben eşimle evlenmeden önce cinsellik yaşıyordum ki kendisine de söylemiştim cinsellik yaşamadan evlenmem seninle diye.
Belki adam sapıktır, belki pistir, belki cok itici gelecek, belki ten uyumu olmayacak aranizda, belki isteksizdir, belki bamya pipilidir
Bek eşimden önce evlilik arefesinde olduğum bir adamı cinsellik yaşadıktan 2 gün sonra terk ettim. Ozaman terk etmeseydim, evlenip boşanmış olacaktım.
Cinsellik evliliğin önemini herkes biliyor.
Evliliğe giden ciddi bir ilişki varsa ortada kesinlikle cinsellik yaranmalı bence.
Tabak alırken bile evire çevire bakıyoruz, çatlak var mi diye
Eşim hala der, resmen testten geçirdin beni, ilk defa korktum bir kadını ya mutlu edemezsem diye.
Ben kendi adıma cinsellik yaşamadan evlenmek istemezdim. Ama tabularınız varsa, yaşadıktan sonra ezilip buzulecekseniz, kendinizi evlenmek zorunda hissedecekseniz durum değişir.
Tamamen bakış açınızla alakalı yanı.
 
dyakamoz işiniz gücünüz yok mu millet mesaj atsada beğenmedim atsam diye pusu da mı bekliyorsunuz kaç tane yorumda gördüm sizi?
beğenmiyorsanız okumayın herkes sizinle aynı zihniyete mi olucak çok şükür ki ben değilim. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen ilgilenir misin. insanları tahrik etmeye habire beğenmedime basıyorlar.
 
Kadınların da hakkı var elbette kimsenin ona söyleyecek bir şeyi olamaz lakin bir de toplum gerçekleri var. ben kendi adıma onu anlatmaya çalışıyorum, kendisi rahatsız olmuş ki paylaşma gereği duymuş. Tabi ki annelik sıfatını bir kenara bırakacak bazı konularda fakat riskli bir durum. Genellikle de kadınlara oluyor olan o yüzden tabi ki öncelik çocuğun bir kız evlat sahibi.
 
Annelikle cinselliğin ne alakası var denmiş de ben şahsen annemin böyle bir ilişki yaşamasını kabullenemezdim. Babamın da aynı şekilde. Ne kadar modern olursam olayım, anne baba deyince bir ayrı düşünüyor insan. Bu benim görüşüm.
 
ne güzel demişssiniz.. kimse o çocuğu düşnmüyor meslea. biz bunu dersek modernlikdışı karşılnıyoruz .
 
boşanmış bir kadın niye yeniden evlilik düşünür hala anlamıyorum...ne güzel kurtulmuşsun, kendi düzenini kurmuşsun,çocugun da var...bir kadının isteyeceği herşeye sahipsin yani...sırf cinsellik için girilir mi yeniden o cendereye?bilemiyorum Altan, ben mi çok sıkıldım

Sevişmek istiyorsan seviş, çocuğunu kolla yeter diycektim ama sen zaten çocuğu işin içine sokmuşsun, senin yerinde olsam çocugumu o adamla taniştırmak , o adamla sevişmekten çok daha önemli olurdu, önce sevişir sonra çoook mecbur kalırsam , ilişki çok ilerlerse çocugumla tanışmasına izin verirdim...tabii bence
 
Son düzenleme:
Herkesin bakış açısı farklı.
Evet daha önce bir ilişki yaşadığınız için toplum nazarında(!) kızlık zarı gibi bir sorun olmayabilir ama namus zaten bundan ibaret değil.

Sonuçta dini bakış açınız ve karşınızdaki insana karşı duyduğunuz sevgi ve güven bağı bu noktada önem arzeder.

Siz annesiniz diye cinsellikten uzak durmak zorundasınız diye bir şey yok.

Böyle bir talepte bekarken ne düşünüyorsanız aslında durum odur.
 
hamile kalırsa buraya yazar ağlar yırtınır sonra bu üyeler biz mi ana hamile kal dedik yapmaaydın der çıkarlar işin içinden
Şu zihniyette birinin nicki pembemacaron olamaz, olmamalı!!! Daha orta doğuya ait tatlılardan biriyle değiştir lütfen.
Misal Pembetulumba, Pembesütlünuriye, pembehalkatatlısı
 
Seviyesizlik neresinde fikir sordunuz söyledim. Tuzu kuru ne alaka . Tamamen iyi niyetle sizi düşünerek yorum yaptım. Geçenlerde bir genç kız konu acti anne babasının iliskiye girdigini banyo yapmalarından anlıyormus, imali konuşmaları anlıyormus. Ailemden tiksindim çok rahatsız oluyorum demişti. Üstelik orada annesinin yanındaki kişi babasi. Ben bu aklıma geldiği için yorum yapmistim. Tamamen masum yavrunuzu düşünerek.Böyle şeyler bazı hassas çocuklarda travma yaratabiliyor. Yoksa ne yaparsanız yapın bana ne. Beddua eder gibi ne biçim laflar etmişsiniz . Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim.
 
O KONU HALA GÜNCEL Mİ??
 
Ben
O KONU HALA GÜNCEL Mİ??
Yakin zamanda okuduğumu hatırlıyorum. Hatta kızcağız hiç evlenmicem, cinsellikten nefret ediyorum demişti. Aynı duruma maruz kalan birçok üye de hak vermişti. Çoğunluk dikkat edilmesi yönünde yorum yapmıştı. Ama bu arkadaş nedense çok sinirlendi iyi niyetle yaptığım uyarıya.
 
iyi de bu konuyla alakası ne? konu sahibi çocuğun önünde mi sevişelim arkasında mi diye sormamış ki?
 
bazı kadınlar eril söylemleri, değerleri öyle içselleştirmişler ki ümitsiz vaka gibi bakmak lazım durumlarına. borzanbaşısı olduğunuz fikirlerin sizi nasıl değersizleştirdiğini anlatmaya çalışmak boşa yorulmak olur. sizin gibi işbirlikçiler oldukça bu coğrafyadaki erkeklerin kendilerini yormalarına gerek yok. acımak lazım size biliyorum ama o maço, cahil, hoyrat adamlara yaranmak için hatta onlardan biri olabilmek için kadınlara uyguladığınız şu şiddet sizin de sonunuzu getirsin çok isterim. kocalarınızdan, babalarınızdan, erkek kardeşlerinizden öğrendiğiniz olumlu kadın özelliklerini benimsedikçe, dilli düdük gibi orada burada ötünce toplumla uyumlu, rüyaları süsleyen, ideal kadın olduğunuzu sanadurun. bu arada popo kaslarınızı da hep sıkadurun ki kaçınılmaz olan eril şiddetin tekmesini yediğinizde afallayıp yerlere yuvarlanmayın. iyi bir kadın gibi tebessümle yola devam edin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…