- 30 Ekim 2020
- 43
- 6
- 3
- 31
hamile kalırsa buraya yazar ağlar yırtınır sonra bu üyeler biz mi ana hamile kal dedik yapmaaydın der çıkarlar işin içindenBirlikte olacaksanız en kötüsünü düşünüp ,üzülmeyecekseniz olun. .mesela, ayrılırsanız pişman olur musunuz? Yada kazara hamile kalırsanız ve sizi terk ederse üstesinden gelebilir misiniz?
ne güzel demişssiniz.. kimse o çocuğu düşnmüyor meslea. biz bunu dersek modernlikdışı karşılnıyoruz .Annelikle cinselliğin ne alakası var denmiş de ben şahsen annemin böyle bir ilişki yaşamasını kabullenemezdim. Babamın da aynı şekilde. Ne kadar modern olursam olayım, anne baba deyince bir ayrı düşünüyor insan. Bu benim görüşüm.
Şu zihniyette birinin nicki pembemacaron olamaz, olmamalı!!! Daha orta doğuya ait tatlılardan biriyle değiştir lütfen.hamile kalırsa buraya yazar ağlar yırtınır sonra bu üyeler biz mi ana hamile kal dedik yapmaaydın der çıkarlar işin içinden
DURUP DURURKEN SATAŞMAK NE? YAŞ KAÇ?Şu zihniyette birinin nicki pembemacaron olamaz, olmamalı!!! Daha orta doğuya ait tatlılardan biriyle değiştir lütfen.
Misal Pembetulumba, Pembesütlünuriye, pembehalkatatlısı
Seviyesizlik neresinde fikir sordunuz söyledim. Tuzu kuru ne alaka . Tamamen iyi niyetle sizi düşünerek yorum yaptım. Geçenlerde bir genç kız konu acti anne babasının iliskiye girdigini banyo yapmalarından anlıyormus, imali konuşmaları anlıyormus. Ailemden tiksindim çok rahatsız oluyorum demişti. Üstelik orada annesinin yanındaki kişi babasi. Ben bu aklıma geldiği için yorum yapmistim. Tamamen masum yavrunuzu düşünerek.Böyle şeyler bazı hassas çocuklarda travma yaratabiliyor. Yoksa ne yaparsanız yapın bana ne. Beddua eder gibi ne biçim laflar etmişsiniz . Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim.Bu ne seviyesiz bir cevaptır böyle.. neyse sessiz kalmak en güzeli siz gibilere. Yargılamadan önce keşke bir düşünseniz ama belli ki tuzunuz kuru. Çok gördüm böyle ukala konuşup başına sonra aynı şeyler gelenleri.
O KONU HALA GÜNCEL Mİ??Seviyesizlik neresinde fikir sordunuz söyledim. Tuzu kuru ne alaka . Tamamen iyi niyetle sizi düşünerek yorum yaptım. Geçenlerde bir genç kız konu acti anne babasının iliskiye girdigini banyo yapmalarından anlıyormus, imali konuşmaları anlıyormus. Ailemden tiksindim çok rahatsız oluyorum demişti. Üstelik orada annesinin yanındaki kişi babasi. Ben bu aklıma geldiği için yorum yapmistim. Tamamen masum yavrunuzu düşünerek.Böyle şeyler bazı hassas çocuklarda travma yaratabiliyor. Yoksa ne yaparsanız yapın bana ne. Beddua eder gibi ne biçim laflar etmişsiniz . Allah herkesin kalbine göre versin ne diyeyim.
Yakin zamanda okuduğumu hatırlıyorum. Hatta kızcağız hiç evlenmicem, cinsellikten nefret ediyorum demişti. Aynı duruma maruz kalan birçok üye de hak vermişti. Çoğunluk dikkat edilmesi yönünde yorum yapmıştı. Ama bu arkadaş nedense çok sinirlendi iyi niyetle yaptığım uyarıya.O KONU HALA GÜNCEL Mİ??
iyi de bu konuyla alakası ne? konu sahibi çocuğun önünde mi sevişelim arkasında mi diye sormamış ki?Ben
Yakin zamanda okuduğumu hatırlıyorum. Hatta kızcağız hiç evlenmicem, cinsellikten nefret ediyorum demişti. Aynı duruma maruz kalan birçok üye de hak vermişti. Çoğunluk dikkat edilmesi yönünde yorum yapmıştı. Ama bu arkadaş nedense çok sinirlendi iyi niyetle yaptığım uyarıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?